Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia

Notki

Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 20-09-2004, 21:12   #101
Litawor
Użytkownik Forum

Litawor's Avatar

Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez blejz
@ Solig
dobrze mowi 8)
ewentualnie, zamiast zmiany bramki na 150 (to jest naprawde duze wyzwanie ), moznaby po prostu banowac/usuwac graczy o ktorych wiadomo ze oszukiwali podczas questu... ciekawe czy pala bylby taki madry i dumny z tego ze polak wykonal anni, gdyby mu chara usuneli za cheatowanie...
Ale jak to komukolwiek udowodnisz? Grupa z Lunary dostała bana, bo na filmiku widać było jak używali makra. Ale przezorny Paladinka filmiku nie nakręcił, więc w żaden sposób mu oszustwa nie udowodnisz.

"Przede wszystkim należy uświadomić sobie, że miarą stopnia, w jakim ideologia zniewala ludzkie umysły, jest zbiorowa niemożność dojrzenia alternatywy." - Tony Judt
Litawor jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 20-09-2004, 21:20   #102
blejz
Zbanowany

Data dołączenia: 04 02 2004

Domyślny

kolejna zenada... a gowno mu zazdroszcze... ile razy mam powtarzac? ;| w****ia mnie ze byle kto wlacza sobie macro i idzie po nagrode jakby to bylo cos normalnego... A WY TO AKCEPTUJECIE!!! nie ma dla was znaczenia, ze on po prostu OSZUKUJE...
w CSie tez pochwalacie cheaterow? czy moze w****iacie sie ze ktos uzywa aimbota..?! wiec jak to jest?!?! czy wy to kiedykolwiek zrozumiecie ze pochwalacie cheaterstwo, jest to dla was normalne? to nie jest problem tibii tylko calej *******onej polski, tego kraju idiotow, "ziomow", dresow i innych po***ow... oszustwem dojsc do swojego.. a mi to sie nie podoba, i chociaz nie wplyne na politykow i podobnych s****ysynow, to moge powiedziec WAM, graczom, ze to jest po prostu ****a nie w porzadku!
mam dosc idiotyzmu jaki sie szerzy na tym forum, pierwszy raz moim postem zajmuje sie auto-cenzor.
czy kiedykolwiek zrozumiecie ze to jest NIE FAIR?!? czy zawsze pozostanie dla was czyms normalnym oszukiwanie...?

signed,
blejz.
blejz jest offline  
stary 20-09-2004, 21:22   #103
Paladinka
Użytkownik Forum

Paladinka's Avatar

Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Olecko

Stan: Na Emeryturze
Imię: Paladinka
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Bad Boyss
Świat: Danubia
Poziom: 170
Paladinka ma numer GG 1234567
Domyślny :)

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Solig
Duże gratulacje Paladinka, że zaszłeś tak daleko
... jednak pewna rzecz mnie drażni.. jak zapewne wielu innych uzytkowników
fragment z Tibia Rules
To jest troche niesprawiedliwe, ze ci co robą anihilatora mogą uzywac makra, a noobków banują za tibie gg itd. Jeżeli jest zakaz uzywania, to powinno się go przestrzegać, a nie ludzi +100 lvl mają jakis przywilej. Oni nie mają prawa powiedzieć ze wynonali Anihilator Quest, tylko lepiej niech mówią "zrobiłem 100 lvl, ustawiłem macro i wziąłem nagrode"
...taka jest prawda, niestety.. Każdy kto ukończył 100 lvl, myśli tylko zeby jaknajprędzej zaopatrzyć się w macro i iść na Anihilatora bo wyjmie sobie SoVa czy coś innego...Dlaczego najlepszy quest ma być wykonywany przez komuter? Jak dla mnie to lekceważenie tego questu.
Jak CIPowie mogą zwalczyc masowe uzywanie macra na anihilatorze? zwiększyc bramke na lvl, np. od +150 lvlu zeby ludzie nie byli zmuszani do łamania zasad Tibii..
Nie mam nic do Padadinki, to tylko moje zdanie na temat uzywania macra na anihilatorze.
chociaz jeden powiedziec co wiedzial i dobrze... powinni zmienic to na lvl wiekszy... bo z 100 lvl nie da sie zrobic bez macra a co do ciebie... blejz to pisz do gm po 1 GM nie przyjmuje ss.. po 2.. nie zbanowali by hmm jakies 40 osob za to.. albo usuwanie.. a GM i tak wiedza to ze z macro kazdy team robi to.. robia sledztwo?? lol.. a ty jestes ostry agent i musi sledztwo przeprowadzic nad tym.. moderator tibia.de powiedzial do cebie to samo.. abys sie nie zucal o to by kazdy robi to z macro.. a ty dalej swoje nie wiem do czego dazysz.. ale zobaczymy jak ty napijesz ten 100 lvl i bedziesz chcial isc na annihilator i czy "BEZ MACRO" po 1 nikt z toba nie pojdzie jak bedziesz bez macra bo to jest 100 % trup i nie beda ryzykowac przez jednego typa... bo nie mial macra..
Paladinka jest offline  
stary 20-09-2004, 21:27   #104
Paladinka
Użytkownik Forum

Paladinka's Avatar

Domyślny heheeh

Cytuj:
kolejna zenada... a gowno mu zazdroszcze... ile razy mam powtarzac? ;| w****ia mnie ze byle kto wlacza sobie macro i idzie po nagrode jakby to bylo cos normalnego... A WY TO AKCEPTUJECIE!!! nie ma dla was znaczenia, ze on po prostu OSZUKUJE...
w CSie tez pochwalacie cheaterow? czy moze w****iacie sie ze ktos uzywa aimbota..?! wiec jak to jest?!?! czy wy to kiedykolwiek zrozumiecie ze pochwalacie cheaterstwo, jest to dla was normalne? to nie jest problem tibii tylko calej *******onej polski, tego kraju idiotow, "ziomow", dresow i innych po***ow... oszustwem dojsc do swojego.. a mi to sie nie podoba, i chociaz nie wplyne na politykow i podobnych s****ysynow, to moge powiedziec WAM, graczom, ze to jest po prostu ****a nie w porzadku!
mam dosc idiotyzmu jaki sie szerzy na tym forum, pierwszy raz moim postem zajmuje sie auto-cenzor.
czy kiedykolwiek zrozumiecie ze to jest NIE FAIR?!? czy zawsze pozostanie dla was czyms normalnym oszukiwanie...?

signed,
blejz.
pan nasz POLITYK zbulwersowal sie a wiec chcialbym zobaczyc to jak dresy itp z twego miasta przeczytaja to i w*******a ci a politykow powinno sie tempic bo tylko kraj niszcza i rzucaja sie o wszystko hehe

a po 2 nie wnikam czy uzywal macra czy nie.. bo to normalka w tym quescie tylko ciesze sie razem z nim ze mu sie udalo a nie najezdzam na niego jak TY CZOPIE...

Ostatnio edytowany przez Paladinka - 20-09-2004 o 21:28.
Paladinka jest offline  
stary 20-09-2004, 21:39   #105
Paladyneczek (hiberna)
Użytkownik Forum

Paladyneczek (hiberna)'s Avatar

Data dołączenia: 13 09 2004
Lokacja: Kraków

Paladyneczek (hiberna) ma numer GG 2107043
Domyślny

zazdrosc zla rzecz

zazdrosc1 z 7 grzehow glownych

(nie lize jamu dupy tylko w kurza mnie to ze mu wszyscy [nie wszyscy] wypominaja macro sami nie wiecie jak to jest jatez wiec o co sie rzucacie??
i nie ktorym osobom tak zawisc weszla do zad.ków ze staraja sie dopiec paladince udajac profesorow od polaka lub anglika
Paladyneczek (hiberna) jest offline  
stary 20-09-2004, 21:44   #106
Paladinka
Użytkownik Forum

Paladinka's Avatar

Domyślny hehe

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Paladyneczek (hiberna)
zazdrosc zla rzecz

zazdrosc1 z 7 grzehow glownych

(nie lize jamu dupy tylko w kurza mnie to ze mu wszyscy [nie wszyscy] wypominaja macro sami nie wiecie jak to jest jatez wiec o co sie rzucacie??
i nie ktorym osobom tak zawisc weszla do zad.ków ze staraja sie dopiec paladince udajac profesorow od polaka lub anglika
prawda tylko ten blejz on jeszcze najezdzal na mnie na tibi.de forum i jechal mnie ze anglika dobrze nie umiem... a on taki doskonaly po 1 jak bym mial anglika w szkole to bym nie pisal tak jak pisze.. a anglika znam tylko wylocznie z tibi.. wiec ty bys nawet tyle nie osiagnal.. kazdy z danubi mowi do mnie ze i tak bardzo dobrze umiem jak tylko z tibi... text walkora byl taki jak powiedzialem mu ze anglika znam tylko z tibi " really?? ... well really nice.. "

a ten blejz gowno wie o mnie..... i wpimina to jaki ja jestem.. spojrz na siebie czlowieku...i nie chcem widzisz klutni na ten temat nawet juz nie o macro chodzi.. tylko mozesz przestac wnikac i poprawiac wszystkich ... poprostu na loz wrzucic..to jest forum aby wrzucac ss ... rozmawiac i zadawac pytaia.. a nie komentowac.. i klucic sie..

Ostatnio edytowany przez Paladinka - 20-09-2004 o 21:49.
Paladinka jest offline  
stary 20-09-2004, 21:47   #107
Niuniek
Użytkownik forum

Niuniek's Avatar

Data dołączenia: 26 08 2004
Lokacja: Um-Kasrr

Niuniek ma numer GG 3157980
Domyślny

@Palla
Jak widać wszystkie te posty dały ci bardzo dużo do myślenia i jesteś mistrzem wyciągania wniosków. Tak jak juz wczesniej napisalem, Polak potrafi...twoje przekonanie o genialności jest zadziwiająco głupie...(wierzysz w to?)
Pojedź mi teraz jaki to jestem noobas bo nigdy nie bede mial 100lvl+ i nigdy tak jak ty nie zrobie annihilatora.
brak2sensu

peace dla tych ktorzy pisali w tym temacie konkretne posty (5 osób?).

Ps. Do pana polityka ci jeszcze daleko.
Niuniek jest offline  
stary 20-09-2004, 21:51   #108
Paladinka
Użytkownik Forum

Paladinka's Avatar

Domyślny lol

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Niuniek
@Palla
Jak widać wszystkie te posty dały ci bardzo dużo do myślenia i jesteś mistrzem wyciągania wniosków. Tak jak juz wczesniej napisalem, Polak potrafi...twoje przekonanie o genialności jest zadziwiająco głupie...(wierzysz w to?)
Pojedź mi teraz jaki to jestem noobas bo nigdy nie bede mial 100lvl+ i nigdy tak jak ty nie zrobie annihilatora.
brak2sensu

peace dla tych ktorzy pisali w tym temacie konkretne posty (5 osób?).

Ps. Do pana polityka ci jeszcze daleko.
wolal bym powiesic sie niz zostac nim i nie chcial byc takim IDEALNYM czlowiekem jak blejz .. hehe jestem jaki jestem i nie zmienie tego i nikt nie zmieni...
Paladinka jest offline  
stary 20-09-2004, 22:02   #109
Niuniek
Użytkownik forum

Niuniek's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Paladinka
wolal bym powiesic sie niz zostac nim i nie chcial byc takim IDEALNYM czlowiekem jak blejz .. hehe jestem jaki jestem i nie zmienie tego i nikt nie zmieni...
Taaak, bardzo dobra polska postawa, przed wiedzą bronimy sie rękami i nogami. blejz idealny może nie jest ale napewno wyróżnia się na tym forum, wsród bandy kompletnych idiotów...Jeżeli sie nie zmienisz to marnie widze twoją przyszłość...życia nie da sie przejść na macro.

Ps. Twoje myśli samobójcze mnie nie interesują.

Ostatnio edytowany przez Niuniek - 20-09-2004 o 22:04.
Niuniek jest offline  
stary 20-09-2004, 22:05   #110
elite knight
Użytkownik Forum

elite knight's Avatar

Data dołączenia: 08 05 2004
Lokacja: gDańSk

elite knight ma numer GG 4878048
Domyślny omg

Grats Paladinka...
JA powiem tak, nie popieram Macro i innych takich programów...
Jest to oszustwo ale, nie da sie wykonać tego qsta bez Macro...
nie wiem czy bubble wykonał tego qsta bez Macro, wydaje mi się że on może dał by rade.
Dla palka ok. 110lvl który ma hmm ok. 1200hp i mana shield 1300 ok. jest nie możliwe ponieważ napoczątku na wejściu traći całą mane a musi jeszcze ustawic by atakować demona i później zacząć uhać uhać...jedno zaciecie myszki, lag lub coś w tym stylu i koniec..widzialem filmiki z anni~ i widziałem jak 6 demonów może zabić palków 130lvl z full hp..
Jest to żenada, wydaje mi się blejz zazdrości paladince takiego lvla..
Macro jest tu ułatwienie Qstu, ale żeby dojśc do takiego lvl'u jak ma paladinka trzeba też wykazać się sporymi umiejętnościami..
Ja mam 50lvl, gram rok w tibie i ciągle sie ucze...

@ blejz
Poprostu Żenada a ten ostatni temat z tym jak paladinka padł na banshee to pokazałeś ile potrafisz..............(sory za słowa) jestes poje..... zazdrośnikiem...Chętnie zobacze filmik jak rozwalasz te demony bez macro..

Ludzie przecież do cholery tibia to jest gra internetowa!!!!Może się wiele stać np. lag,freez,zerwanie się netu, zaciecie myszki...

pomyśl nad sobą blejz!!
Narka
stary 20-09-2004, 22:12   #111
Paladinka
Użytkownik Forum

Paladinka's Avatar

Domyślny hehehe

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Niuniek
Taaak, bardzo dobra polska postawa, przed wiedzą bronimy sie rękami i nogami. blejz idealny może nie jest ale napewno wyróżnia się na tym forum, wsród bandy kompletnych idiotów...Jeżeli sie nie zmienisz to marnie widze twoją przyszłość...życia nie da sie przejść na macro.

Ps. Twoje myśli samobójcze mnie nie interesują.
ile ty masz lat ze ci sie chce takie glupoty pisac... idiota to moze ty jestes.. i nie mam zamiaru sie zmieniac mam sie zmienic przez macro?? do boga oczym ty mowisz closed post.. olew na to cieplym moczem a tylko dlatego odpisuje bo mam fun a nie dlatego aby pokazac kim jestem hehe
Paladinka jest offline  
stary 20-09-2004, 22:15   #112
Paladyneczek (hiberna)
Użytkownik Forum

Paladyneczek (hiberna)'s Avatar

Data dołączenia: 13 09 2004
Lokacja: Kraków

Paladyneczek (hiberna) ma numer GG 2107043
Domyślny

pobawimy sie w blejza:
nuniek panina polskim nie uczyla cie odbierac przenosni??-zalosne
jezeli porownujesz zycie do tibi to moge tylko zyczyc szybkiego powrotu do zdrowia
z tego co wynika co ty o polsce mozesz wiedziec...??

Elite knight -popieram to co mowisz tak jak i paladinke
Paladyneczek (hiberna) jest offline  
stary 20-09-2004, 22:15   #113
blejz
Zbanowany

Data dołączenia: 04 02 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez elite knight
Grats Paladinka...
JA powiem tak, nie popieram Macro i innych takich programów...
Jest to oszustwo ale, nie da sie wykonać tego qsta bez Macro...
gowno prawda.
Cytuj:
Jest to żenada, wydaje mi się blejz zazdrości paladince takiego lvla..
czy ty przeczytales chociaz jeden moj post? nic mnie nie obchodzi jego lvl, po prostu uwazam ze jest zwyklym oszustem. lvl NIC nie znaczy w Tibii, czego pala jest wybitnym przykladem.
Cytuj:
@ blejz
Poprostu Żenada a ten ostatni temat z tym jak paladinka padł na banshee to pokazałeś ile potrafisz..............(sory za słowa) jestes poje..... zazdrośnikiem...Chętnie zobacze filmik jak rozwalasz te demony bez macro..
temat jest popularny i to sie liczy. mial byc perfidny, dobrze wyszlo. co do zazdrosnika - naucz sie czytania ze zrozumieniem.
demonow nie rozwale, bo w tibie juz nie gram i grac nie bede (fucking time waste).
Cytuj:
pomyśl nad sobą blejz!!
mysle, mysle.. i jakos nie wiem co moglbym poprawic w dazeniu do doskonalosci ;]
blejz jest offline  
stary 20-09-2004, 22:17   #114
Niuniek
Użytkownik forum

Niuniek's Avatar

Domyślny

@ palla
LOL, brak mi słów...opanuj tą skomplikowaną umiejętność czytania ze zruzumieniem to kiedyś porozmawiamy... "hehe " <--rotfl

Pozdro

Ostatnio edytowany przez Niuniek - 20-09-2004 o 22:20.
Niuniek jest offline  
stary 20-09-2004, 22:17   #115
Paladinka
Użytkownik Forum

Paladinka's Avatar

Domyślny uhm

i prosze jakiegos moderatora .. aby wykasowal wogule ten post na temat mego annihilatora bo to bez sensu tylko sie kluca.. i robi sie to zalosne.. wysluchiwanie niekturych ludzi..
Paladinka jest offline  
stary 20-09-2004, 22:19   #116
Rey
Użytkownik forum

Data dołączenia: 19 09 2004

Imię: Reynevan
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 95
Domyślny

O ja cie nie moge Paladinka, Walkor powiedzial do ciebie ze twoj english jest really nice, OMFG pewnie az popusciles w gatki ze szczescia. Klepiesz i klepiesz te posty a zadnego innego nie przeczytales dokladnie bo dalej brniesz w to samo bagno ... i w kazdym udowadniasz jakim jestes dekiem.
Do reszty piszacych ze ktos tu komus zazdrosci, tez nauczcie sie czytac uwaznie i jak nie macie nic do powiedzenia to morda w kubel nie bulgotac. Nie mam nic do tego czy zrobil questa czy nie, powtarzalem to kilka razy. Po prostu gosciu tak sie wyglupil piszac o macro ze pewnie jemu jest cholernie glupio i nie dziwie mu sie ze do tego sie nie przyzna. Powiedzial bym ze Paladinka to taki Enrique polskiej tibii, sikaja za nim w majty nastolatki i gowniarstwo ale co z tego jak to chodzaca tandeta ...

Tak jak ktos wyzej napisal czesc osob na forum nie grzeszy nawet srednim poziomem i az zal czytac czesc postow. Moze pisze za ostro, ale modkowie powinni sie zajac poziomem forum, a moze kiedys dorownalo by poczatkom temu na gery. Nawet tam mala grupka ludzi kiedys dalo sie zaprowadzic porzadek glebiac ludzi piszacych bezsensowne wypociny. Pewnie czesc osob pamieta te czasy ...

@Elite knight
Bubble to Ona i jeszcze napisales kilka glupot wiec czytaj o sobie troche wyzej, bo nie chce sie powtarzac ...
Rey jest offline  
stary 20-09-2004, 22:20   #117
Paladinka
Użytkownik Forum

Paladinka's Avatar

Domyślny eheheh

Cytuj:
gowno prawda.
czy ty przeczytales chociaz jeden moj post? nic mnie nie obchodzi jego lvl, po prostu uwazam ze jest zwyklym oszustem. lvl NIC nie znaczy w Tibii, czego pala jest wybitnym przykladem.
temat jest popularny i to sie liczy. mial byc perfidny, dobrze wyszlo. co do zazdrosnika - naucz sie czytania ze zrozumieniem.
demonow nie rozwale, bo w tibie juz nie gram i grac nie bede (fucking time waste).
mysle, mysle.. i jakos nie wiem co moglbym poprawic w dazeniu do doskonalosci ;]
nie udalo ci sie zrealizowac celu w tibi.. to dazysz do tego aby bys IDEALNYM czlowiekem hehe jak nie grasz w tibie.. wiec zamilcz.. bo cie to nie obchodzi jak nie grasz a robie post dla ludzi kturych to interesuje a nie macro.. waste time omg.. a co grales calymi dniami?? hehehe ze az tak duzo czasu ci to poswiecalo
Paladinka jest offline  
stary 20-09-2004, 22:24   #118
Dan the Automator
Dobo Srobo

Data dołączenia: 23 07 2003

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Paladinka
i prosze jakiegos moderatora .. aby wykasowal wogule ten post na temat mego annihilatora bo to bez sensu tylko sie kluca.. i robi sie to zalosne.. wysluchiwanie niekturych ludzi..
Tak, pisałem do Ciebie w tej sprawie, ale chyba nie zauważyłes PW ;-)
Ogólnie dalsza kłutnia jest kompletnie bez sensu - bo obie strony powiedziały co chciały, teraz dochodzi tylko do "pyskówki". Troche dziwi mnie "zawziętość" blejza...
Oczywiście jakbym miał przyjać jakąś strone, zająłbym ta "nie podoba mi się to"... ale nie w takiej radykalnej wersji. Świat jest jaki jest, pewne rzeczy, mimo usilnych starań i tak się nie zmienią. Ja juz dawno pożegnałem sie z tym że w tibii będzie jeszcze uczciwa gra. Niestety, prawda jest taka że 90% cheatuje, dlatego dodatkowym powodem do dumy jest dla mnie fakt, że ja dalej grałem uczciwie.
Koniec, myśle że dalsza tłutnia nic nie zmieni, nie ma juz sensu. A jesli strony jeszcze bardzo chcą coś powiedzieć, jest Pw/GG.

Cytuj:
Tak jak ktos wyzej napisal czesc osob na forum nie grzeszy nawet srednim poziomem i az zal czytac czesc postow. Moze pisze za ostro, ale modkowie powinni sie zajac poziomem forum, a moze kiedys dorownalo by poczatkom temu na gery. Nawet tam mala grupka ludzi kiedys dalo sie zaprowadzic porzadek glebiac ludzi piszacych bezsensowne wypociny. Pewnie czesc osob pamieta te czasy ...
Ja pamietam. I raczej wątpie by gdziekolwiek na publicznym forum dało się do tego dojśc. A to z prostego powodu - w czasach o których piszesz (01/02) w tibie grało naprawde niewiele Polaków. Teraz to jest gra masowa, i tyle wystarczy...

Ostatnio edytowany przez Dan the Automator - 20-09-2004 o 22:31.
Dan the Automator jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania