|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#101 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Cytuj:
|
![]() |
#102 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() kolejna zenada... a gowno mu zazdroszcze... ile razy mam powtarzac? ;| w****ia mnie ze byle kto wlacza sobie macro i idzie po nagrode jakby to bylo cos normalnego... A WY TO AKCEPTUJECIE!!! nie ma dla was znaczenia, ze on po prostu OSZUKUJE...
w CSie tez pochwalacie cheaterow? czy moze w****iacie sie ze ktos uzywa aimbota..?! wiec jak to jest?!?! czy wy to kiedykolwiek zrozumiecie ze pochwalacie cheaterstwo, jest to dla was normalne? to nie jest problem tibii tylko calej *******onej polski, tego kraju idiotow, "ziomow", dresow i innych po***ow... oszustwem dojsc do swojego.. a mi to sie nie podoba, i chociaz nie wplyne na politykow i podobnych s****ysynow, to moge powiedziec WAM, graczom, ze to jest po prostu ****a nie w porzadku! mam dosc idiotyzmu jaki sie szerzy na tym forum, pierwszy raz moim postem zajmuje sie auto-cenzor. czy kiedykolwiek zrozumiecie ze to jest NIE FAIR?!? czy zawsze pozostanie dla was czyms normalnym oszukiwanie...? signed, blejz. |
![]() |
![]() |
#103 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#104 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() a po 2 nie wnikam czy uzywal macra czy nie.. bo to normalka w tym quescie tylko ciesze sie razem z nim ze mu sie udalo a nie najezdzam na niego jak TY CZOPIE... Ostatnio edytowany przez Paladinka - 20-09-2004 o 21:28. |
|
![]() |
![]() |
#105 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2004
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() zazdrosc zla rzecz
zazdrosc1 z 7 grzehow glownych (nie lize jamu dupy tylko w kurza mnie to ze mu wszyscy [nie wszyscy] wypominaja macro sami nie wiecie jak to jest jatez wiec o co sie rzucacie?? i nie ktorym osobom tak zawisc weszla do zad.ków ze staraja sie dopiec paladince udajac profesorow od polaka lub anglika ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() a ten blejz gowno wie o mnie..... i wpimina to jaki ja jestem.. spojrz na siebie czlowieku...i nie chcem widzisz klutni na ten temat nawet juz nie o macro chodzi.. tylko mozesz przestac wnikac i poprawiac wszystkich ... poprostu na loz wrzucic..to jest forum aby wrzucac ss ... rozmawiac i zadawac pytaia.. a nie komentowac.. i klucic sie.. Ostatnio edytowany przez Paladinka - 20-09-2004 o 21:49. |
|
![]() |
![]() |
#107 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 08 2004
Lokacja: Um-Kasrr
![]() |
![]() @Palla
Jak widać wszystkie te posty dały ci bardzo dużo do myślenia i jesteś mistrzem wyciągania wniosków. Tak jak juz wczesniej napisalem, Polak potrafi...twoje przekonanie o genialności jest zadziwiająco głupie...(wierzysz w to?) Pojedź mi teraz jaki to jestem noobas bo nigdy nie bede mial 100lvl+ i nigdy tak jak ty nie zrobie annihilatora. brak2sensu peace dla tych ktorzy pisali w tym temacie konkretne posty (5 osób?). Ps. Do pana polityka ci jeszcze daleko. |
![]() |
![]() |
#108 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#109 | |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Cytuj:
Ps. Twoje myśli samobójcze mnie nie interesują. Ostatnio edytowany przez Niuniek - 20-09-2004 o 22:04. |
|
![]() |
![]() |
#110 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2004
Lokacja: gDańSk
![]() |
![]() Grats Paladinka...
JA powiem tak, nie popieram Macro i innych takich programów... Jest to oszustwo ale, nie da sie wykonać tego qsta bez Macro... nie wiem czy bubble wykonał tego qsta bez Macro, wydaje mi się że on może dał by rade. Dla palka ok. 110lvl który ma hmm ok. 1200hp i mana shield 1300 ok. jest nie możliwe ponieważ napoczątku na wejściu traći całą mane a musi jeszcze ustawic by atakować demona i później zacząć uhać uhać...jedno zaciecie myszki, lag lub coś w tym stylu i koniec..widzialem filmiki z anni~ i widziałem jak 6 demonów może zabić palków 130lvl z full hp.. Jest to żenada, wydaje mi się blejz zazdrości paladince takiego lvla.. Macro jest tu ułatwienie Qstu, ale żeby dojśc do takiego lvl'u jak ma paladinka trzeba też wykazać się sporymi umiejętnościami.. Ja mam 50lvl, gram rok w tibie i ciągle sie ucze... @ blejz Poprostu Żenada a ten ostatni temat z tym jak paladinka padł na banshee to pokazałeś ile potrafisz..............(sory za słowa) jestes poje..... zazdrośnikiem...Chętnie zobacze filmik jak rozwalasz te demony bez macro.. Ludzie przecież do cholery tibia to jest gra internetowa!!!!Może się wiele stać np. lag,freez,zerwanie się netu, zaciecie myszki... pomyśl nad sobą blejz!! Narka
#111 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#112 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2004
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() pobawimy sie w blejza:
nuniek panina polskim nie uczyla cie odbierac przenosni??-zalosne jezeli porownujesz zycie do tibi to moge tylko zyczyc szybkiego powrotu do zdrowia ![]() z tego co wynika co ty o polsce mozesz wiedziec...?? Elite knight -popieram to co mowisz tak jak i paladinke ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | ||||
Zbanowany
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
demonow nie rozwale, bo w tibie juz nie gram i grac nie bede (fucking time waste). Cytuj:
|
||||
![]() |
![]() |
#114 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() @ palla
LOL, brak mi słów...opanuj tą skomplikowaną umiejętność czytania ze zruzumieniem to kiedyś porozmawiamy... "hehe ![]() Pozdro Ostatnio edytowany przez Niuniek - 20-09-2004 o 22:20. |
![]() |
![]() |
#115 |
Użytkownik Forum
|
![]() i prosze jakiegos moderatora .. aby wykasowal wogule ten post na temat mego annihilatora bo to bez sensu
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2004
Imię: Reynevan
Profesja: Paladin
Gildia: Arach-Tinilith
Świat: Secura
Poziom: 95
|
![]() O ja cie nie moge Paladinka, Walkor powiedzial do ciebie ze twoj english jest really nice, OMFG pewnie az popusciles w gatki ze szczescia. Klepiesz i klepiesz te posty a zadnego innego nie przeczytales dokladnie bo dalej brniesz w to samo bagno ... i w kazdym udowadniasz jakim jestes dekiem.
Do reszty piszacych ze ktos tu komus zazdrosci, tez nauczcie sie czytac uwaznie i jak nie macie nic do powiedzenia to morda w kubel nie bulgotac. Nie mam nic do tego czy zrobil questa czy nie, powtarzalem to kilka razy. Po prostu gosciu tak sie wyglupil piszac o macro ze pewnie jemu jest cholernie glupio i nie dziwie mu sie ze do tego sie nie przyzna. Powiedzial bym ze Paladinka to taki Enrique polskiej tibii, sikaja za nim w majty nastolatki i gowniarstwo ale co z tego jak to chodzaca tandeta ... Tak jak ktos wyzej napisal czesc osob na forum nie grzeszy nawet srednim poziomem i az zal czytac czesc postow. Moze pisze za ostro, ale modkowie powinni sie zajac poziomem forum, a moze kiedys dorownalo by poczatkom temu na gery. Nawet tam mala grupka ludzi kiedys dalo sie zaprowadzic porzadek glebiac ludzi piszacych bezsensowne wypociny. Pewnie czesc osob pamieta te czasy ... @Elite knight Bubble to Ona i jeszcze napisales kilka glupot wiec czytaj o sobie troche wyzej, bo nie chce sie powtarzac ... |
![]() |
![]() |
#117 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#118 | ||
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
Ogólnie dalsza kłutnia jest kompletnie bez sensu - bo obie strony powiedziały co chciały, teraz dochodzi tylko do "pyskówki". Troche dziwi mnie "zawziętość" blejza... Oczywiście jakbym miał przyjać jakąś strone, zająłbym ta "nie podoba mi się to"... ale nie w takiej radykalnej wersji. Świat jest jaki jest, pewne rzeczy, mimo usilnych starań i tak się nie zmienią. Ja juz dawno pożegnałem sie z tym że w tibii będzie jeszcze uczciwa gra. Niestety, prawda jest taka że 90% cheatuje, dlatego dodatkowym powodem do dumy jest dla mnie fakt, że ja dalej grałem uczciwie. Koniec, myśle że dalsza tłutnia nic nie zmieni, nie ma juz sensu. A jesli strony jeszcze bardzo chcą coś powiedzieć, jest Pw/GG. Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Dan the Automator - 20-09-2004 o 22:31. |
||
![]() |