|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#101 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() Cytuj:
Psi Balla i tak nie widać, dlatego uważam, że nie ma mieć on określonego kształtu (jest tylko ruchem energii). Wyobrażamy sobie dowolny kolor i kształt tylko po to, bo wtedy łatwiej się skupić na gromadzeniu energii w obrębie tej bryły (spróbuj sobie nie wyobrazić żadnego koloru, czyżbyś widział czarny?). Efektem końcowym powinien być przepływ tej energii zgodnie z zamiarem, a nie rzucanie sobie kolorową, kwadratowową kulą. @ down Dopiero to zauważyłem "kwadratowową" ![]() Ostatnio edytowany przez DRoN - 31-03-2007 o 00:49. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#102 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Olsztyn
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
![]() |
![]() Cytuj:
"...zasiedli przy stole szkła pełnego pieczeni soczystej i kielichów wina pełnych, nie tykając jedzenia ni picia każdy wyciągnął małe, metalowe, błyszczące pudełeczko. Otworzyli i nabrali na palce szczyptę brązowego proszku. Przyłożyli palce do nosa i pociągnęli trochę mocniej niż zwykle." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Cytuj:
A tematu nie zostawię bo to jest temat, żeby dyskutować o tym Psi Ball'u, o jego istnieniu, o jego braku, o jego kolorze, sile etc. Gdyby to był temat dla ludzi, którzy tylko i wyłącznie wierzą w to to bym się tu nie pojawiał, ale dla tych osób jest specjalna grupa na forum, więc zastanów się o co Ci chodzi? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 03 2007
|
![]() Cytuj:
Jeśli chcecie dyskusj wyłączniei dla ludzi wierzących w psi-balle to idźcie na forum o tej tematyce. A Bastash wypowiada się nie wiedząc o to chodzi bo stara się być elytarny. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Cytuj:
Oj tak, przyjmijcie mnie do swojej elyty plaxxx.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 03 2007
|
![]() No i zrobił ktoś tego kociego balla? Bo ciekawy temat jest, warto odświeżyc.
nie besztac |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
|
![]() Mi sie udalo go "wytworzyc" i gdy wysylalem go na udo poczulem lekkie cieplo. oO Mozecie mnie wziasc za wariata, ale wiem co czulem.
Oczywiscie zadnej kuli ognistej nie widzialem, a dreszczy tez nie mialem jednak poczulem to ... cieplo. ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
![]() Mnie oczy zaczeły bolęc od tego gapienia się, ale nadal będę próbować. Ciekawią mnie takie rzeczy. Widzaiłem takie "zawirowania", ale mam wadę wzroku więc pewnie to oczy płatają mi figle ;x
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() A może jakieś odpowiednie substancje zwiększają nasz "mlvl"?
Ja tam wcinam teraz Calee (może w czymś to pomoże?). @ down Nie wiem jak to odmienić. Calea Zacatechichi (Dream Herb). Ostatnio edytowany przez DRoN - 25-09-2007 o 19:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() Co to Calee?
Ja zacząłem zajmować się energetyką od końca wakacji (wcześniej świadome sny, itp) Irytują mnie ludzie, którzy wierzą tylko w to, co widzą. Czy widzisz latające cząsteczki powietrza? Nie? A to dziwne, bo powietrze przecież istnieje! Tak samo jest z energią... zresztą nie będę się tu rozpisywał, nikt im nie każe w to wierzyć. Niech żyją w swoim materialnym świecie. Polecam forum AstralDynamics (www.google.pl) jest tam wiele różnych zjawisk, w tym energia. A dla początkujących, system NEW Roberta Bruce'a, który znajduje się na stronie AstralDynamics ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Założę się, że 3/4 tych, co tu mówią o "jakimś dziwnym cieple" itp. padła ofiarą efektu placebo.
Raczej w to nie wierzę, tak ontop. |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Użytkownik Forum
|
![]() Odrazu mowie ze wartiatem nie jestem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#115 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#116 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2007
|
![]() Psi Ball to jeszcze nic
![]() @down: Czemu uważasz, że to bujda? Próbowałeś? Ja dziś spróbuję ![]()
Podpis? Nie mam pomysłu ;< Ostatnio edytowany przez Kejmilo - 27-09-2007 o 20:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
"W pewnym momencie takiego leżenia możesz nagle stracić przytomność, ale tylko na chwilkę. Jak już ją odzyskasz, to najprawdopodobniej będziesz unosić się nad swoim ciałem. I co teraz? Poruszanie się w tym nowym ciele, jak i zachowanie się w nim, jest kompletnie inne niż w normalnym świecie i jest to rzecz nie do opisania. Np. masz tam widoczność 360 stopni! Jak można w ogóle sobie to wyobrazić? I takich rzeczy jest tam od groma. Poruszasz się tam za pomocą myśli. Jednak w czasie pierwszej podróży doradzam pozostanie w jednym pomieszczeniu i przyzwyczajenie się do nowych warunków. " No no, niektorzy ludzie to maja bujna wyobraznie ![]() "C. Metoda Liny Najłatwiejsza metoda... Wprowadzamy się w trans, i wyobrażamy sobie,że z sufitu zwisa lina. Łapiemy się za nią astralnym ciałem (w myślach) i wychodzimy. Gdy poczujemy (po jakichś 10-30 minutach) że już pora osiągnąć OOBE, kończy się lina, pojawia się pustka, i wychodzimy duszą z ciała." LOL Ostatnio edytowany przez Tompior - 27-09-2007 o 20:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zbanowany
|
![]() Trochę poprzeglądałem to "energy forum" i stwierdzam że połowa z tamtejszych to debile (coś jak w Tibii nooby
![]() Chrześcijanizm - zuo i psychopaci Jakakolwiek religia - złooo ateizm - good wiara w to że można sobie zabijać bo to bez znaczenia, każde niepowodzenie można usprawiedliwić przeznaczeniem - największe dobro Zapomniałem tylko że dla nich zło i dobro nie istnieją... Próbują zwyzywać każdego kto jest chrześcijaninem i mówią mu żeby się "nawrócił". Debilizm... I już nie chodzi o psi balle ale o ogół. Psi balle to chyba nic złego z tym że chyba odrobina wiary w Boga też nie zaszkodzi. A może nawet pomóc. Podobno wiarą przenosi się góry (i UHa a także Utana Pox'i) Ostatnio edytowany przez Ptakuba - 27-09-2007 o 21:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Użytkownik Forum
|
![]() 20:06 You advance in robienie PSIego Balla.
For the brothers at my side id be willin to die Getting high all the time id be willin to die We keep riding the streets me and my posse in crime For whats left of my life id be willin to die --------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2007
|
![]() Ehh próbowałem stworzyć tego Psi Ball'a. W pokoju było ciemno i trochę zimno, więc chciałem stworzyć ciepłą, jasną ognista kulę. I chyba coś mi się udało. Gdy otworzyłem oczy, w dłoniach poczułem ciepło, a z środka nich coś jakby "świeciło" choć nie widziałem co
![]() Mam pytanie. Gdy "tworzymy" kulę mamy mieć zamknięte czy otwarte oczy? Bo może tu robię błąd... @--Cienius-- www.JustGotOwned.com
Podpis? Nie mam pomysłu ;< Ostatnio edytowany przez Kejmilo - 27-09-2007 o 22:01. |
![]() |
![]() |