![]() |
#101 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 06 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Taifun w 8 miech 200 lvl a w 12 miech 250 |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#102 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2006
Lokacja: Lubin
|
![]() Gratz for u nazywanie kogos kto cie morduje to jest wg ciebie noob hahahahahhaha.
Btw jesli ci chodzi o pogranie na non pvp swiecie to gralem wlasnie na candii przez 2 tygodnie mialem tam 30 ed po czym odechcialo mi sie tam grac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 06 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Post do kasacji pomylka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 01 2007
|
![]() @Xavius
Snagoth to Twoje drugie konto? Bo inteligencja ta sama. Zamknijcie temat, bo coraz wiecej idiotow sie wypowiada i nic z tego dobrego nie wychodzi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Śrem
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() :< Offtop, spam etc xD
Nie możecie się pokłucić na privie albo gdzieś indziej? Bo to naprawde przeszkadza...? Btw...Kogo to obchodzi, że Maka~ sharuje czy nie...to nie nasza sprawa i najlepiej by było, gdybyśmy się w to nie wtrącali.... Olać to... @topic: Nieoglądałem filmu, ale wydaje mi się, że jak każdy PoI quest, jest ekscytujący, ciekawy i czasem śmieszny Gz Trion~
![]() |
#106 |
Zbanowany
|
![]() Właśnie rozkminiłem filmik... w tempie przyspieszonym lekko... Jakoś to wam szło szkoda że zgubiliscie po drodze człowieka i kilku padło...
p.s. Makaveli mogles nie brać Avengera jak wszyscy tylko Cluba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2006
Lokacja: Sojcze
Świat: Pandoria
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#108 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2006
Lokacja: Toruń
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 290
Skille: 103/99
Poziom mag.: 11
|
![]() http://www.pskonejott.com/otc_displa...=Makaveli+Thug
Tylko 2 wpisy powyżej 21h sam tego nie rozumiem że 21 godzin można siedzieć all time ale olać to lepsze ma Ri'Goku |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Użytkownik Forum
|
![]() mozna prosic o rehost filmiku?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2006
Lokacja: Leśna
Imię: Kavson
Profesja: Knight
Gildia: Gladiators of Future
Świat: Secura
|
![]() @up
kolejny archeolog na forum? Ciekawe skąd ci ktoś weźme rehosta jak temat założony był miesiąc temu.... nie lepiej wysłać do kogoś prywatną wiadomość żeby ci hostnął to na jakiś normalny server? żal.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2007
Lokacja: Grudziadz
Imię: Luno of death
Profesja: Royal Paladin
Świat: Askara
Poziom: 53+
Skille: duze xd
Poziom mag.: 14
|
![]() biiiiiiiiiiiiiigggg gratz;pdobrze im to poszlo;p ale nie policzylem ilu padlo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Guest
|
![]() Wiedziałem ze cos sie swieci tyle osob kupowala uhy...Wiec musiało cos sie dziac ale wielkie gz wykonania i dobrze ze nie pobraliscie noobów xD
|
![]() |
![]() |
#113 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Płock
Imię: Runiczny Masakrator
Profesja: Elder Druid
Gildia: Undead Slayers
Świat: Luminera
Poziom: 72
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 59
![]() |
![]() albo ja jestem tlumok albo nieqwiem jak ten filmik sciagfnoc?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Co wynika z tego, że temat założony był dość dawno? ^.- A, że ktoś może trzymać takie filmy na dysku, to wać pan pomyślał, czy już nie raczył bo był zbyt zajęty dopieprzaniem się bez powodu do ludzi? Part#1 http://www.unbase.com/n/4685544225 Part#2 http://www.unbase.com/n/7744976626 Obydwie kręcone przez Makaveliego. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2006
Lokacja: Leśna
Imię: Kavson
Profesja: Knight
Gildia: Gladiators of Future
Świat: Secura
|
![]() @up
no wiesz, akurat nie lubię sie dopieprzać, ale akurat całego posta chyba nie doczytałeś ^^ Napisałem przecież, żeby on na prv pisał, a nie nabijał jakieś beznadziejne posty tak jak pan Runi. Pomyśl zanim napiszesz? A zreszta to jest temat do komentowania filmiki z Poi'a wiec... @Topic ładnie im to poszło, jak czytałem miesiąc temu temat to dopatrzyłem sie postów typu:"kasa jest dla was ważniejsza niż przyjaciele?" Jest w tym jakaś racja, ale za dużo ludzi jakby poszło na ten quest to tez by było źle.... wasz wybór był, a skoro tą opcje wybraliście to wasza sprawa |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zbanowany
|
![]() Pomyśl, zanim zalecisz to komu innemu. Jak widać nie tylko on w tym temacie odpowiedział ostatnimi czasy, po jego poście posypało się też kilka innych odpowiedzi, więc skoro ktoś ma i tak wrzucać ten filmik gdziekolwiek, żeby mógł sobie gość ściągnąć, to dalczego nie zrobić tego od razu dla szerszej rzeszy osób, czyli bezpośrednio na forum? -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 05 2007
Imię: Róóżnie
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Aktualnie brak
Świat: Harmonia
Poziom: 56
Skille: nvmnd
Poziom mag.: 63
|
![]() @up
Ok, ale zrehostowałeś na jakimś serwerze, na którym trzeba się logować żeby cokolwiek ściągnąć :/ ... może mógłbyś wrzucić to na tibicams albo rapidshare? |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2006
Stan: Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |