|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#102 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pare ssow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jutro tez cos wrzuce xP
19:40 Blokers Ivan [106]: w kanadzie fajne dziury sa?;p 19:41 Spaaw [190]: same ciemne arabki/spanisze/nigery 19:41 Ghostfacce [59]: ja to chuj kazda na kija bym bral |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Użytkownik Forum
|
![]() @spaaw
masz SSa do kazdego advanca ? lvl/skille/mlvl ? moze prosciej byloby dac link do jakiegos albumu ![]()
![]() |
#104 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Xerena
Poziom: 5~
Poziom mag.: 49
|
![]() dzieki za te screeny
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
http://s85.photobucket.com/albums/k72/spaaw/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2006
Lokacja: Dream
Stan: Na Emeryturze
|
![]() 1. Loot po Drakonii i Elf Fortess Queście.
![]() 2. "Mix". ![]() 3. Adv~. ![]() 4. Exori. ![]()
![]() |
![]() |
#109 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Stan: Niegrający
Świat: Aurora
|
![]() Najwyższy "magiczny advance" jaki znalazłem,.. ;s
![]() Najwyższy "advance" jaki znalazłem,.. ;s ![]()
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41 |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2005
Lokacja: Sulechów
Imię: Shanoz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Azura
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() Dam pare fotek od siebie
![]() ![]() ![]() Na furorze osiagnalem 83lvl i bylem w tym czasie 9ty w top 25 Laaco byl 7dmy a Airen cos okolo 10ty Pierwszy nasz demon hunt najlepsze to, ze bylo nas 3 i kazdy mial 65 lvl ![]() 2gi mms na servie ![]() kolejny demon hunt kerston bil demony za moje sd, ale loot dla mnie ![]() 3ci mms i 2gie g-legi ![]() Loocik chyba z 2h expa wtedy niezle sie sypal loot ![]() ![]() 2gi dsm na servie ![]() ![]() i kolejny demon hunt 4ty mms i 3cie g-legi ![]() Bylem wtedy najbogatszy na servie i taifun probowal wielokrotnie cos mi ukrasc noobek ![]() quescik ![]() moj domek bardzo stare zdjecie zanim nalootowalem to wszystko wyrzej ;p ![]() Wiecej znajdziecie na http://s13.photobucket.com/albums/a298/Eldyn jak bede mial troszke wiecej czasu to napisze moja historie na furora ![]()
![]() |
#111 |
Użytkownik Forum
|
![]() "Avano" jest z Sulechowa z Lubuskiego jeśli dobrze pamiętam? :>
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zacząłem grać dopiero jak server miał 2 tygodnie, więc nie brałem udziału w pierwszych wojnach etc.
![]() ![]() początek wojny z Sunblade ![]() aktualna wojna: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#114 |
Użytkownik Forum
|
![]() pare cekawych akcji:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://s96.photobucket.com/albums/l177/Diablord/ <--- link to photobukietu, postaram się zamieścić wiecej fotek jak będe mieć czas.
![]() |
#116 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pozdrowienia ze Słubic. ^^
@Topic Och, och, wiele bym oddał by Furora była taka jak na początku, lub chociaż we wakacje niech dadzą nowe serwery (pvp) oczywiście,.. @Down Spokojnie, nie bede maniaczył ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Lokacja: Sulechów
Świat: Azura
|
![]() Stara Furora to były czasy wtedy było zajebiście chodź nie brałem udziały main charem w żadnej z wojen bo nie miałem pacca to pomagałem ubijać noobcharami. Pamiętam akcje gdy wraz z innymi noobkami z Gangsta Paradise ujebaliśmy pod gh Olaafa i Darshila, którzy afkowali podczas wojny. Następnie gdy guildia osób huntowanych o nazwie Avano powstała, w której już byłem mainem ujebaliśmy pod depo Dre'furora i wielu innych. Niestety nie miałem dużego lvl więcej popytajcie Rousena on wiele więcej wie wkoncu to on byłem liderem tak zwanej opozycji.
Uptade wprowadzający różdżki i zmianę ilości many na czary definitywnie zmienił postać rzeczy na furorze sorcowie i druidzi wybili się na czołówkę stawki i Taifun definitywnie zaczął panować nad serverem. Pozdro od Alven Tharis'a. P.S. może ktoś mnie pamięta?? ![]() Na nowe servy też bym poszedł pvp jakby były ale raczej to nie możliwe ![]()
![]() |
#118 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2006
Lokacja: Dream
|
![]() Co do Dre'furora to miał wtedy 45 lvl o ile pamiętam (gdy padł pod dp). Po dedzie biegał za ludzmi, którzy go zabili i wbił na nich rs-a. Potem uciekał jak małe dziecko w obstawie Yakapushiego i rzucał Fire Bomby pod ludzi. ^^
Ostatnio edytowany przez chador - 13-05-2007 o 15:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pare fot
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
19:40 Blokers Ivan [106]: w kanadzie fajne dziury sa?;p 19:41 Spaaw [190]: same ciemne arabki/spanisze/nigery 19:41 Ghostfacce [59]: ja to chuj kazda na kija bym bral |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2006
Lokacja: Warszawa
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
|
![]() Aż mi się łeska w oku kręci jak widzę swojego chara na Tibii 7.6 poprostu jestem z siebie zadowolony, że mogłem być na tych wojnach. Że poznałem tylu fajnych ludzi na Furorze, tylu osobą zaufałem... A teraz się skończyło :/.
@Spaaw Pozdro dla Ciebie! Mimo, że ogólnie z tobą nie rozmawiałem, to kiedyś na Test Servie razem pkowaliśmy ;d. Trzymaj się na wojnie! GL & HF |
![]() |
![]() |