|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#101 |
Użytkownik Forum
|
![]() Interesujące... Ale nadal nie to, na co czekam. No, gdzie jest ten przekupny, zepsuty Misza? ;<
Swoją drogą, ten rodzaj walki to cecha rozpoznawcza Eeriona. Zawsze takiej używa podczas pojedynków/ważnych walk. Pewnie dlatego, że nie chce mu się robić klatek z machnięciami bronią. ![]()
|
![]() |
#102 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Ta część nie zostawia nic innego jak czekać na kolejną część.
Mógłbym jeszcze coś napisać, ale powyższe zdanie zawiera wszystko to co myślę o tej części. Noo, oprócz tego dodam, że dosyć dużo literówek - pośpiech?
![]() |
#103 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Ciekawe,w dobrym momencie kończysz odcinki ^^
Jestem zaciekawiony co będzie dalej,ale się raczej domyślam. Klatki bez machnięć właśnie lepiej pasują ![]() I kolejny tydzień czekania...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() IMO to jest kolejna lekcja
![]() Mamy już dwu ziomków bez łap, elo! |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: smiernik
Stan: Na Emeryturze
Imię: zenek z odpustu
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 22
Skille: 60/55
Poziom mag.: 4
|
![]() a co to kurde ? gwiezdne wojny ze rece odcinajom ?
![]()
\,,/ d^.^b \,,/ to jest ziomal pomagam mu naklonic ludzi zeby sluchali Hip-Hopu i Rapu skopiuj go do sF(xD)ojego podpisu zeby pomuc mu zapanowac nad swiatem MUAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAH |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() A ktoś tutaj odciął rękę?
Trafił, jest rana, ale nikt nikomu ręki nie ukosił ![]() @Kalasanty: Problem właśnie taki, ze jakoś pominąłem te literówki - część z nich zobaczyłem po zrobieniu obrazka (lub zahostowaniu go) gdy już było po ptakach. Postaram się następnym razem bardziej uważac (czyt. jak zwykle ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Użytkownik Forum
|
![]() Świetne i jeszcze raz świetne. Ładna grafika, outfit Eeriona taki... zwykły mi się wydaje. A outfit Karetha jest z kolei bardzo ładny. Życzę powodzenia w tworzeniu tego fake'a. Good luck. 9/10
A tak odbiegając od tematu, chciałbym prosić abym nie był uważany za kogoś kto sie nie zna z powodu daty dołączenia. Przez pół roku ćwiczyłem robienia fake. Tyle samo czasu obserwowałem to forum bez rejestracji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 | ||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
Tutaj masz jego inną wersję (3 jest w robocie. Efektów zadowalających brak ![]() ![]() Ta już nie jest taka zwykłą, co? =] Tak btw - Następna część może wyjdzie trochę szybciej. Aha - jak tkoś mi skopiuje gdzieś ten outfit, to oskarżę o plagiat i coś powyrywam
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2007
Lokacja: Prudnik
Stan: Niegrający
|
![]() Po prostu ŚWIETNE!!
9/10
![]() |
#111 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2005
Lokacja: Nowhere
Stan: Na emeryturze
|
![]() Średniawy odcinek, miszczu
![]() Ogólnie, jest git, jak zwykle. Widzę, że stajesz się solidną firmą. I dobrze. Potrzeba ludzi, którzy samym nazwiskiem (nickiem) zapewnią, że produkt jest godny uwagi.
![]() |
#112 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Kąty Wrocławskie
Stan: Niegrający
Świat: Astera
![]() ![]() |
![]() Fake stoi na bardzo wysokim poziomie (co już jest twoim znakiem "firmowym" ;-)). I wykonanie jest świetne i fabuła, która jest rewelacyjna. Parę literówek się znalazło. I tu popieram Ignatiusa, żebyś rozwinął trochę akcję.
Wiem, powinienem skomentować trochę więcej, a nie tak ogólnie, ale poczekam na to, co wydarzy się w następnym odcinku.
![]() |
#114 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Komentujesz wszystko, co jest na 1szej stronie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Up:
Poprostu reportuj,to jest encyklopedyczny przykład debila. Ostatnio edytowany przez Oerciak - 11-07-2007 o 20:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 07 2007
Lokacja: wawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: mith alinek
Profesja: Knight
Gildia: deadly dragons
Świat: harmonia
Poziom: 52
Skille: 75/73
Poziom mag.: 5
|
![]() fake extra po prostu boski extra i co tu jeszzce mozna mówić. Jeden z leprzych jakie widziałem dlatego daje mu 9/10
I NIECIERPLIWIE CZEKAM NA KOLEJNE CZĘSCI BŁAGAM nie spocznij na laurach |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Tego się pewnie nikt nie spodziewał, co?
![]() Ano coś mnie wzięło. Wakacje minęły (jak zwykle nic przez ten czas nie zrobiłem pożytecznego), a jak na studiach nie ma czasu to ja zabieram sie za fake... Ehh no naprawdę ze mną coś nie tak. No, ale prezentuje wam dzisiejszy odcinek. Ten i następny odcinek będą jakby zakończeniem takiego ciągłego trybu wspomnień. Później priorytetem bedzie teraźniejszość. Ale historie opowiedziec muszę. Jak będzie później? Na razie myślę. I będę więcej akcji dawał (przynajmniej próbował) Choć tworząc takiego moralizatorskiego (po cześci) fake się w niezłe bagno wpakowałem. Dobra, zobaczymy jak to będzie potem. Na razie oglądajcie ^^ No i komentować ![]() Aha i sorka za ten przegadany odcinek - ale to musiało być ![]() 50. ![]() 51. ![]() 52. ![]() 53. ![]() 54. ![]() 55. ![]() 56. ![]() 57. ![]() Aha sorka, że tak krótko. Chciałem wszystko zmieścić w jednym odcinku, ale niestety jutro mnie wywiewa na kilkanaście dni, a chciałem wrzucić to jeszcze dzisiaj. Potem postaram się do wrócić normalnej długości odcinków + ich normalnego częstego wydawania ;p edit: Poprawiłem te głupie miniaturki. Już dobrze ![]()
eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni. Ostatnio edytowany przez eerion - 17-10-2007 o 19:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fajne, fajne...zaraz "fajne" - coś nie tak powiedziałem...
---------------- Więc może: ciekawe, wyczerpujące, wciągające i...fajne ![]() Ocena: 9+/10 Czemu-bo nie ma dże...znaczy - za krótkie :/
![]() |
![]() |
#119 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wciąga ja odkurzacz to trzeba przyznać
![]() Jedyna wada to przerażająca krótkość odcinków,ale jeżeli będziesz później wydawał normalnie to bardzo fajnie ![]() Daj jak najszybciej odcinek ![]() |
![]() |
![]() |