|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#101 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 08 2004
|
![]() King Tibianus Orderundefined w Polsce To byłby tytuł gazetki, a hasła mogłyby być w stylu: *|*Dzisiaj, jutro na wieki *|* *|*Przecz z lagami ![]() *|*Zobacz to!!! *|* *|*Nigdy już nie będę Newbie *|* Jeśli komus sie podoba to bardzo dziękuje..... ![]() |
![]() |
|
![]() |
#102 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2004
|
![]() HAsLO dlugie;
"istnieje ponad 7 lat!, nieważne kiedys trudno dostepna teraz jest prawie wszedzie, nieważne medal w Brukseli, medal w Paryżu medal w WArszawie, nieważne wszystko jest nieważne. TIIBIA- to jest naprawde ważne" |
![]() |
![]() |
#103 |
Guest
|
![]() undefinedundefinedundefined1)Tibia Master tam gdzie nawet oko premium nie dosięga.
|
![]() |
#104 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: google.pl
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 20
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Tibia News albo News Star Tibia niewiem może jeszcze wymyśle
|
![]() |
![]() |
#105 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Gdy się dziwisz co się dzieje,
Jak Cię jakiś pk leje. To nie zwlekaj razem z myszką, Włączaj tą gazetkę Tibijską.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
#106 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
Lokacja: Lublin
|
![]() •Dziennik Królewski
•Królewskie Wieści •Głos Bogów •Głos Zathrotha •Kroniki Krasnoludzkie •Tawerna Paladynów (ew. druidów itp) •Księgi Orków •Kurier Amazoński •Elficki Express •Przystań Posłańców Jeśli któraś z tych nazw się spodoba to zrobie jeszcze logo.
#107 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Knurów/k.Gliwic
|
![]() a me have logo ;p
![]() Tibia Facts rulez... P.S. nie umiem rysować XD
#108 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2003
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Nazwy:
"Steve" "Głos Tibianusa" "Oddech smoka" "Oręż" "Ostrze miecza" "Runiczne wieści" Logo: ![]() (nazwe ofcorse mozna zmienic ![]() Hasla: "Steve- co w klawiaturze piszczy?" "Steve- wszystko co w Tibii najlepsze" "Kto zlurował dragona?! W Steve się dowiesz" "Steve- dla ludzi o mocnych nerwach" ![]() (nazwe ofcorse mozna zmienic ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 11 2004
|
![]() Moze tak
"Tibia Ludzie Pieniądze" |
![]() |
![]() |
#110 |
Guest
|
![]() Może będzie: "Tibia fakt"
Hasło:"oszczędź noobów, czytaj fakt" ![]() |
![]() |
#111 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 11 2004
|
![]() Uważam, że konkursd powinien się juz zakończyć. Propozycje nazw i hesel gazetki są coraz bardziej dobijające...
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2004
|
![]() @re up
sam cos wynysl i nie narzekaj a poza tym komentarze sa gdzzie indziej modki skasujcie oba opsty moj i ten /l\ ll ll |
![]() |
![]() |
#113 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
|
![]() "Herold Tibijski"
"Pergamin Codzienny" "Oko Beholdera" "Oko Widzącego" "Wieści Tibijskie" ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny gracz
Imię: Haos Woman
Profesja: Elder Druid
Gildia: Homicidium
Świat: Eternia
Poziom: 42
Poziom mag.: 54
|
![]() Nazwa:
Echo Tibi Haslo: Informacje ze swiata, informacje z pierwszej reki, informacje to MY!! |
![]() |
![]() |
#115 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() po ciężkiej kilkudniowej pracy w końcu zakończyłem banner strony tibia.pl
![]() Jej motyw to stal pokryta błękitną farbą (trochę zużytą). Na banerze jest umieszczony chip, monitor i wyświetlacz. Po środku jest "tibia.pl", i dla pewności nazwa powtarza się jeszcze na ekranie i wyświetlaczu. Jestem bardzo dumny z mojej pracy. A oto ona ![]() logo gazetki wykonam dopiero gdy nazwa zostanie uzgodniona. Bo inaczej to nie ma sensu rysować czegoś, co na nic się nie przyda (gdyż propozycji na nazwę jest od zaj...nia |
![]() |
![]() |
#116 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 10 2004
|
![]() Prwade muwionc prawien nic nie wiem o tibi
![]() "Tibinew"-tibi(a) new(s) |
![]() |
![]() |
#117 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Gdańsk
Profesja: Elite Knight
Gildia: Hustler Squad
Świat: Eternia
Poziom: 100
Skille: 91/88
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() "Dziennik Tibijski"
"Spellbook codzienny" "Świst miecza" "Tego nie usłyszysz własnymi uszami" teraz głupie ale pewnie gazetka by miała wielu wielbicieli "FREE ITANZ PLZ!!!11" <<<żart "To nie żadna makulatura - musisz to przeczytać" Takie tam pospolite i nie oryginalne, ale myśle, że logo jest cool (zawsze mogę zmienić napisy zawarte w logu). ![]() Jak coś wymyślę to zedytuję. |
![]() |
![]() |
#118 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 11 2004
Lokacja: Tomaszów Maz
![]() |
![]() Moim zdaniem tytuły które przyciągły by ludzi to np:
1) Tybijski tygodnik 2) Poradnik tibi 3) Tibia forever 4) Wiesci z Tibi 5) Rookgard 6) Worl of Tibia |
![]() |
![]() |
#119 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Lokacja: Nowa Sól
Imię: Latimerid
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Oath of Revenge
Świat: Titania
Poziom: 60+
Skille: PoCoMi
![]() |
![]() hehhe ja da następne propozycje za jakiś czas .. a teraz daje pierwszą stronke gazetki jeszcze pusta ... podkreslam jeszcze
![]() ![]() ![]()
#120 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2004
Lokacja: Sosnowiec, Darashia
|
![]() Postanowiłem przeczytać wszystkie i ocenić: wy, modzi macie prze***ane na całej linii.
(mój drugi post) Topic: może coś w stylu Heyah? Dogadajcie się z Godem jakimś i zróbcie akcje: wysłannik na każdym świecie w kązdym mieście i na trade krzyczy i pisze do ludzi: nie jedźcie na Edron, nie leccie do Ab, nie róbcie nowego bp runów, nie ćwiczcie itd. a później: <nazwa gazetki> oderwie cię nawet od gry cz coś takiego. Co do haseł i nazw: macie zamiar tworzyć w jakim klimacie? RPG czy gazeta? RPG: Przybyłeś? Zobaczyłeś? Ale już nie zwyciężyłeś...? <nazwa gazetki> z nami napewno się uda. Gazeta: Dziennikarze i (wersja paparazzi w tibii) screenmakerzy śa wśród nas... Wieszok- wiesz to możliwe... ![]() Było by spoko, jakby się dało (to jest propozycja rozpromowania gazetki również) namówić GOD'a/GM'a aby wrzucili jeden mały update na miech czy dwa (za opłatą jak ich znam) z muzyką promującą tą gazetkę, tylko by trzeba było zrobić ang. wersję. Ostatnio edytowany przez next great sorcerer - 14-11-2004 o 11:39. |
![]() |