Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 27-03-2008, 16:54   #101
Wigon'Saris
Użytkownik Forum

Wigon'Saris's Avatar

Data dołączenia: 28 02 2007
Lokacja: Carlin

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Ogar
Świat: Fortera/Premia
Domyślny

jedno słowo p o j e b a ł o??!! nie lepiej bylo zostac reited....

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 27-03-2008, 16:58   #102
Xovex
Użytkownik Forum

Xovex's Avatar

Data dołączenia: 22 06 2006
Lokacja: Iława

Profesja: Paladin
Świat: Eternia
Poziom: 115
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wigon'Saris Pokaż post
jedno słowo p o j e b a ł o??!! nie lepiej bylo zostac reited....

Nie, nie chciałem "zostać retired", ponieważ chciałem KUŹWA skończyć z tą grą raz na zawsze. Acha i poradźcie mi, zrookować chara czy oddać jakiemuś dobremu kumplowi ? (Do wyboru wchodzą tylko te dwie opcje, nie piszcie mi, żebym sprzedał...)
stary 27-03-2008, 17:09   #103
Fokusik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 10 2005

Domyślny

Oddaj jakiemuś dobremu kumplowi, sprawisz mu tym radość ^^

We are the Gunners and We are the BEST, so fuck the rest !
Fokusik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-03-2008, 17:12   #104
Xovex
Użytkownik Forum

Xovex's Avatar

Data dołączenia: 22 06 2006
Lokacja: Iława

Poziom: 115
Domyślny

@ Up

No tak sobię myślę. A i pozdrawiam fana Arsenalu
stary 27-03-2008, 17:25   #105
Emekah
Spalony innym słońcem

Emekah's Avatar

Data dołączenia: 26 01 2008

Stan: Usunięty
Świat: Inferna
Emekah ma numer GG 854170
Domyślny

Cytuj:
Last login: Mar 27 2008, 17:16:58 CET
Dokładnie 8 minut temu..
Fajne zakończenie <.<
Emekah jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-03-2008, 17:58   #106
Agnus
Użytkownik Forum

Agnus's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2008

Profesja: Royal Paladin
Domyślny

To jego sprawa, że rozdał te itemy!
Wszyscy piszecie, czemu nie sprzedał na allegro tego hara i item, może nie jest materialistą. I nie pierdolcie, że będzie miał źle w życiu, to 100zł za itemki by mu wiele nie pomogło.
Chociaż wreszcie się uwolnił od tego nałogu, tak bo tibia to nałóg, i nie mówcie, że dla was nie...

Kiedyś też podobnie zrobiłem tylko, że to było 300k i hary rookłem

Hara daj kumplowi
stary 27-03-2008, 18:04   #107
suryoymobb
Użytkownik Forum

suryoymobb's Avatar

Data dołączenia: 21 02 2008
Lokacja: Łódź

Stan: Zbanowany
Świat: Premia
Domyślny

ja zrookowałem 116ek, z addonami łącznie wartymi 2kk i z pełnym eq do dzis screen z eriga na -15kk xp jest dla mnie dumą

jakos bardzo sie nie podniecam tym.
Someone who used to have it all

by Hoobastank
suryoymobb jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-03-2008, 19:14   #108
Xefus
Zbanowany

Data dołączenia: 02 02 2008

Domyślny

ja proponowałbym zrookować chara, bo jak kolega wbije 400 lvl tym charem to odzyskasz przez RK i co bedzie? Bedziesz robil free itemy z 400 lvla?

Na prawdę zrookuj chara, żeby nie było z nim żadnych wspomnień =]
Xefus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-03-2008, 19:32   #109
Macqren
Użytkownik Forum

Macqren's Avatar

Data dołączenia: 28 02 2006
Lokacja: Łódź

Stan: Niegrający
Gildia: Memento Mori
Świat: Aldora/Celesta
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bykunn Pokaż post
NeSSonka, meaculpa. Faktycznie źle przeczytałem.

Możesz mnie dziecko nazywać jak chcesz, nie przeszkadza mi to, jeśli jednak nie widzisz, że w moim poście inna informacja była najważniejsza, nie te kręgle czy piwo, to mi Cię troche żal. Ale tacy już są ludzie na tym forum - to co w poście ważne pomijają, a to, co jest pisane niejako dodatkowo zawsze "wystawiają" na tapete.
Co to za określenie 'żerując' i 'materialista'... Ja gram, ja się staram, moja postać, chce zarobić pieniądze za czas który włożyłem w grę (nie sprzedaje konta, bo jest ono własnością Cipsoftu, sprzedaje czas poświęcony na gre)... A co jak rozkładasz stragan i sprzedajesz dajmy na to buty ? Mam powiedzieć, że jesteś materialistą, żerującym na wszystkim co da się sprzedać ?
Jeśli ktoś ma ochotę kupić to co mam do zaoferowania, to to sprzedaje... - "Winy za śmierć w atakach bombowych nie ponosi wynalazca dynamitu, tylko ten który tego dynamitu urzywa".
Pozdrawiam
Sorry, ale z Twojego teksty wyłapałem tylko jedno - piszę się używa.
stary 27-03-2008, 19:34   #110
Pirk
Użytkownik Forum

Pirk's Avatar

Data dołączenia: 14 12 2007
Lokacja: Śrem

Gildia: Colera
Poziom: 80
Domyślny

Mogles zostawic sobie wszystko moze jeszcze kiedys bys wrocil do gry a tak to juz nic nie bedziesz mial
Pirk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-03-2008, 19:35   #111
Misza
Użytkownik Forum

Misza's Avatar

Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: -+*≡☼SZWECJA☼≡*+-
Wpisy bloga: 3

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bykunn Pokaż post
Możesz mnie dziecko nazywać jak chcesz,
Ha, teraz to dopiero dorośle zabrzmiało!
Btw, napisałem 'pan Kręgiel', bo powtarzałeś to tyle razy jak jakąś mantrę, a nie pamiętałem, jaki miałeś nick. A nie chciało mi się sprawdzać. Zresztą, nevermind.
Cytuj:
nie przeszkadza mi to, jeśli jednak nie widzisz, że w moim poście inna informacja była najważniejsza, nie te kręgle czy piwo, to mi Cię troche żal. Ale tacy już są ludzie na tym forum - to co w poście ważne pomijają, a to, co jest pisane niejako dodatkowo zawsze "wystawiają" na tapete.
Cytuj:
Co to za określenie 'żerując' i 'materialista'... Ja gram, ja się staram, moja postać, chce zarobić pieniądze za czas który włożyłem w grę
No to to rób. Ale nie narzucaj tego innym, nie pyskuj, gdy zrobią inaczej, nie nazywaj ich wtedy idiotami.
Cytuj:
(nie sprzedaje konta, bo jest ono własnością Cipsoftu, sprzedaje czas poświęcony na gre)...
A ja, kiedy kradnę ci samochód, to wcale go nie kradnę, ale dokonuję nieautoryzowanego transferu własności prywatnej. Taka sama zasada, chociaż to i tak dwie różne sprawy.
Cytuj:
A co jak rozkładasz stragan i sprzedajesz dajmy na to buty ? Mam powiedzieć, że jesteś materialistą, żerującym na wszystkim co da się sprzedać ?
To dwie różne rzeczy. Zanim zarzucisz komuś brak myślenia/głupotę/idiotyzm, sam naucz się czytania ze zrozumieniem. To tak na przyszłość.
Cytuj:
Jeśli ktoś ma ochotę kupić to co mam do zaoferowania, to to sprzedaje... - "Winy za śmierć w atakach bombowych nie ponosi wynalazca dynamitu, tylko ten który tego dynamitu urzywa".
Zły cytat podałeś. Bo dynamit ma większą szansę na bycie użytym w nie-bojowych celach (przynajmniej teraz), za to oprócz kilku przypadków, kiedy to kupiona postać/złoto jest tylko do zabawy w stylu czyste PK/porobienie niezobowiązujących filmików/whatever, większość kupionego golda służy do 'normalnej' gry, która może popsuć rozrywkę innym graczom. Nie mówiąc o niszczeniu gospodarki wyfarmioną/nieodpowiednio zdobytą kasą.

Teraz trochę czilujemy, to wtedy pociągnę dyskusję dalej.
stary 27-03-2008, 20:12   #112
Bykunn
Użytkownik Forum

Bykunn's Avatar

Data dołączenia: 03 07 2006
Lokacja: Tomaszów Mazowiecki

Stan: Na Emeryturze
Bykunn ma numer GG 6050652
Domyślny

Dobra ja już kończe pisanie w tym temacie, bo nam się trochę za bardzo rozwinął. Anyway dzięki za dyskusję i merytoryczne argumenty, tym które takowe przedstawiali.
Bykunn jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-03-2008, 20:17   #113
CzareKing
Użytkownik Forum

CzareKing's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2007
Lokacja: Olsztyn

Świat: Azura
Poziom: 54
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xefus Pokaż post
ja proponowałbym zrookować chara, bo jak kolega wbije 400 lvl tym charem to odzyskasz przez RK i co bedzie? Bedziesz robil free itemy z 400 lvla?

Na prawdę zrookuj chara, żeby nie było z nim żadnych wspomnień =]
Konczac gre nie powinno go nic zwiazanego z nia obchodzic... a tym bardziej zeby hackowac swojego "dobrego kumpla" nawet gdyby mial 1000000000000000000000000000lvl...
CzareKing jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-03-2008, 20:41   #114
Askaral
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Tchais

Imię: Wychowawca
Profesja: Elder Druid
Świat: Celesta
Poziom: 27!
Skille: wielkie
Poziom mag.: He
Domyślny

Nieee, zadnego oddawania chara, bedzie cie korcic zeby go recknac albo wyprosic passy od kumpla. Skoro mowisz ze chcesz skonczyc z tibia NA ZAWSZE to zrookuj chara, zebys jak cos nie mial do czego "wracac"
Askaral jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-03-2008, 20:49   #115
Valariazz
Użytkownik Forum

Valariazz's Avatar

Data dołączenia: 08 11 2006
Lokacja: Zadupiadisłowo

Profesja: Knight
Świat: Nerana
Poziom: 235
Skille: 96+/93+
Poziom mag.: 10
Domyślny

Tak sobie czytam te wasze komentarze na temat postanowienia i czynu owego playera i nasuwa mi sie do łba pewno pytanko "Przeciez wielu wydalo wiecej kasy na addony (czyli w sumie niepotrzebne piksele... ) wiec czy taki np. full barb tez jest dla was czyms .. glupim.. ? Czy wydane na takie addony pieniadze lepiej byloby sprzedac na allegro? A moze sami zrobiliscie kiedys chocby 1 addon ktory kosztowal.. powiedzmy - 400k? Albo wiecej?

Co do czynu tego typa to... jego sprawa, mi to nie przeszkadza i nie widze w tym czegos zlego...
Valariazz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-03-2008, 20:53   #116
xXxKaiserxXx
Użytkownik Forum

xXxKaiserxXx's Avatar

Data dołączenia: 09 01 2008
Lokacja: Skoczów

Profesja: Elite Knight
Świat: Danubia
Poziom: 99
Skille: 82/80
Poziom mag.: 7
Domyślny

Rookuj nie ma łatwo ;d

Albo daj MI !
stary 27-03-2008, 20:55   #117
Xefus
Zbanowany

Data dołączenia: 02 02 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CzareKing Pokaż post
Konczac gre nie powinno go nic zwiazanego z nia obchodzic... a tym bardziej zeby hackowac swojego "dobrego kumpla" nawet gdyby mial 1000000000000000000000000000lvl...
Bedzie go korcic, proponuje zrookowac
Xefus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-03-2008, 20:59   #118
lukibossik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 02 2008

Domyślny

Przecież w filmie niby napisałeś swoje passy :/ więc jak chcesz koledze dać ?? a po za tym to osobiście sprzedał bym te itemy na allegro lub całego chara skończył byś z grą a w dodatku zarobił a jeżeli już chcesz dać postać koledze to nie mogłeś mu dać razem z itemami ?? a tak to dałeś takie niezłe itemy noobom :/
lukibossik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-03-2008, 21:10   #119
babcia666
Użytkownik Forum

babcia666's Avatar

Data dołączenia: 31 05 2006
Lokacja: Rybnik

Świat: Pandoria
babcia666 ma numer GG 8011403
Domyślny

@Valariazz
Podoba mi się addon - kupuje go. To jest coś innego niż wywalenie all itemów. Tzn. kiedy mam wybór kupić coś w grze/sprzedać items na allegro wole kupić itemki. Ale jeżeli miałbym all itemy wywalić - brrrrr...

I nie mam pojęcia czemu w tym temacie tyle postów; każdy się wypowiedział i tak powinno być. A nie jakieś bezsensowne kłótnie o to, czy lepiej sellnać na allegro czy nie...

Zresztą - sam skończyłem grać (ponad miesiąc?) i obyło się bez rookowania, jak mnie najdzie chcica to zaloguje się, a nie będę new chara robił.
stary 27-03-2008, 21:26   #120
Donas
Użytkownik Forum

Donas's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk

Stan: Na emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Misza Pokaż post
A że nie chciał sprzedać owoców gry, to IMHO dobrze. Ja i tak już dawno nie gram, ale takie coś psuje tylko całą gospodarkę gry. Wszystko tanieje, a ludzie, którzy grają 'uczciwie' (czyt. nie kupują kasy na Allegro, chociaż to nie jest zakazane), mają w grze gorzej od dzieciaków, co kupili mnóstwo kasy na Allegro.
(...)
Handel goldem i postaciami w MMO psuje całą rozgrywkę dla niehandlujących. A jak tak bardzo chcecie zarobić, to ulotki czekają. Jak i wieele innych możliwości zarobku.
Prawdę mówiąc pierdoli mnie to, że psuję "gospodarkę gry" i sprzedaję postać/rzeczy gdy kończę grać. Jeśli ktoś jest zdecydowany by kupować kasę na Allegro, a ja chcę ją sprzedać, to fakt, że potem ktoś będzie w gorszej sytuacji kompletnie mnie nie obchodzi. Ot, chamskie, egoistyczne podejście.

Ulotki powiadasz? Był czas, gdy potrzebowałem (i w zasadzie nadal potrzebuję) zarobić i pchałem się właśnie na ulotki. Niestety, problem w tym, że ciężko jest znaleźć pizzerię, która zapewnia regularną pracę - choćby co tydzień. Przynajmniej ja miałem takiego pecha. I jeśli jesteś < 16 to kilka godzin zapieprzania po blokach też się czasem kończy fiaskiem, bo nie możesz podejmować pracy i właściciel może się równie dobrze na ciebie wypiąć.
Donas jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania