|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#101 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: In the coffin...
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Spadł raz deszczyk do kominka
Sądzę, że nietęgą minę miała dziewczynka Ileż to razy posprzątać musi Jeżeli w domu nie ma mamusi Chyba, że puści z dymem chałupę I pozostawi zgliszczy całą kupę Ech, ech, ech. Post scriptum szukać tutaj trzeba A nawet gdyby to zwykła bajera Nigdy nie było sensu tej pieśni O dziewczynce i reszcie opowieści Widocznie tak się to skończyć miało I teraz minę rządzących wam dano Ech, ech, ech. ![]() Nie ma to, jak nuda I może komuś zobaczyć się uda Sens ukryty całej powieści Ja tym czasem znikam w boleści.
|
![]() |
#102 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2007
|
![]() Boże, ludzie wy co robić niemacie...
niczym ktoś tam powiedział "w chmurach latacie"... o rymowaniu temat zakładacie... daj mu duszy święcenie panie... zaraz Omader tu zrobi pranie... hej jak przyleci, na zawołanie... postów tu sto, lecz żaden "@topiciem" w plemionach was zjade my jedynym pikiem... ops...przepraszam, chyba reguły złamałem... autor w swych myślach-Po co zakładałem? Przepraszam Dr.Omadera ale twój nick pasował ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2008
Lokacja: Ciechanów
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 109
Poziom mag.: 70
![]() |
![]() Temat dziś przyjmuje,
widocznie mnie dostrzegłeś bo dobrze rymuje, do tego publiczność dobrze czaruje. Twoja ksywa czajna, jest bardzo zwyczajna, O tokyo drift myślisz, Łatwo jest sie domyślić. Teraz dam Ci nauczke, Bo piszesz jak T-i-m-b-e-r-l-a-k-e, Będzie to dobry trening, ''good playing'' a inni mi powiedżą ''That happening'' Ale tym się nie przejmuj skośno oki, Choć nie jesteś wcale wysoki, Sam cie zjade, bo dam ci rade, Napisz coś o sobie dziecino, Ty połamana poecino. Bo naprawde nie warto, Tylko dostaniesz w dupe, I ze strachu zostaniesz biskupem. O wygranej śnisz, Gdy w sianie śpisz. Więc czekam na twą wypowiedź, i przyjdę do ciebie na spowiedź.!.!.!.