|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Początkujący
Imię: Ice'Aron
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brotherhood of the Mighty
Świat: Elysia
Poziom: 18
Skille: Różdzka
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Porymujmy sobie tutaj
![]() Zaczynam: Rymem pięknym rozpoczynam ten temat. Akcent Tibilijski jak że w języku łacińskim. Rymy piękne wklejac tutaj sobie !!@!@ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Cóż to mój generale
Rymów nie widzę tu wcale Własnych więc rzucę parę Żeby nie tonąć w banale Poprowadzę tę galę Przecież do tego mam talent Rymy zjadam na sucho Albo ze świeżą rzeżuchą Lot z rymem niezłą jest sztuką Nie ustępuję w nim muchom O rymy więc zacne proszę Kto nie poradzi - won, poszedł!
![]() |
#3 |
Słitaśny Krulik
|
![]() Ja rymować również umię
i co chwile coś rymuję Rymów kilka wam pokażę jeśli nie powiecie mamie Tam na polu stoi armata A tu rośnie małą sałata jest tych rymów kilkadziesiąt bo ja jestem wierszokleta a ten temat jest spamerski bo zabrakło mi tu kreski. prosze bardzo =] |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chodź nie lubię hiphopu wcalę , napiszę rymów parę.
Siedzę sobię na forum minutę, dwie, patrzę ktoś napisał post w dziale "in ne". Patrzę, przeglądam, śmieję się , gdyż następny noob spamuje. Biorę ibupromów tabletki dwie i staram nie przejmować się. Następna historie o Owioni'e opowiem wam , gdzie pełno porażek, mówię wam. Temat o otsie, zakaazany, już w 3 minunty przez ludzi wyśmiany. Następny topik jest o key logerze, niestety takich rzeczy nie ma w erze. Znaleźć tu można tematów sto, o zarabianiu w internecie , to wielkie goowno. Czas już nagli, ibupromów brak, więc pora powiedzieć pa pa .
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Rymy widzę tu tylko takie macie,
Ze śmiechu zaraz poszczam się w... Raczej nie inaczej. Joł! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Każdy wie,że forum to nieodpowiednie miejsce ; D
A ci chcą w owionie jeszcze złapać rymów lejce. Nie ma Lekko Chłopaki. To,co robicie to bezsens. Połowa z was nawet nie zmieściła by się w Pętle ; l
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() Coz mysle ze sobie poradze
gdy tylko znow rymy zasadze mysle ze temat jest spamerski lecz i ja dopisze moje kreski Hooooooł FLOŁ
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: w domu
![]() |
![]() Litwo! Ojczyzno moja! Ty jesteś jak zdrowie, ile cię cenić trzeba ten tylko sie dobie, kto cie stracił! Dziś piękność twą widzę i opisuję bo tęsknię po tobie.
joł joł rap elo elo joł
![]() |
#11 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
Teraz jesteś spoko koleś Wszyscy będą ciebie koffać Boże! Co za katastroffa...
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Aleś teraz tu dowalił
Jakis fan pewnie by cię spalił Ale że tu go nie ma To jestes caly i nie na bani Bania zła rzecz każdy to wie Nawet dzieci z przedszkola,i inne też.
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Necromantor, żałosny z ciebie gość
Kiedyś byłeś śmieszny, ale mamy cię już dość Wszyscy razem cię prosimy Kończ waść, a ja dziś mam urodziny
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Bruksela/Białystok
Stan: Na Emeryturze
Imię: Magoo Allmighty
Świat: Morgana
|
![]() Tylko smietnik na tym forum robicie,
i nie powiem tego skrycie, lepiej juz zamknac ten temat, bo ktos zaraz znajdzie jakis dylemat, wasze rymy sa powalajace, jak powierzchnie tnace, dissowac to se na osiedlu mozecie, chociaz i tak o tym nic nie wiecie, i prosze skonczcie juz z tymi rymami, bo was zaraz potne zyletkami, Jou. Bez obrazy z tymi dissami ale widzac posty wyzej musialem to napisacl bo zaczeto po sobie jechac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() Ja pierdole, co za dzieci,
chyba zaraz ktoś wyleci... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Słitaśny Krulik
|
![]() Dłuższego rymu się nie dało?
Twoje rodzeństwo oknem wyleciało? Telefon zaufania tam radzę dzwonić a może nie powienieneś się rodzić? Voon Arculin nick twój równie lipny mówisz jak debil mały i... debilny Nie popisałeś się swoimi strofami ucz się od mistrza jak latać z chmurami |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() @Wyuzdatin czy jak ci tam:
Wedle reguły Cytuj:
Voon tak nie lubi, więc niewiele powie: możesz popracować językiem w mym rowie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Voon Arculin, ty prostaku
Lepiej najadłbyś się maku Nie wiem czy Ci to pomoże Lecz z kulturą rymować zaczniesz może Ja wam mówie tu panowie To wychodzi nam na zdrowie Zdrowia, szczęścia, pomyślności Kwestia rymu, nie zacności Rymuj, gościu, rymuj z nami Każdy raczej Cię pochwali Tylko będąc chorym zbokiem Wzgardzi wiersza się urokiem Lecz pomysłem nie jest nowym By rymować na forum zdrowym Ja gdzieś już to dziś widziałem Czy adresu nie zapomniałem? Nie, o nie, ależ skąd? To jest adres, a nie swąd www.forumpc.pl się nazywa Więc pamiętam tego grzyba Bo swąd nie zabija O nim się zapomina A grzyb czerwony z plamą białą Wtrąci Cię łatwo w trumnę małą Więc go zapamiętasz Rodzina otworzy kalendarz I zaznaczy datę w pamięci na wieki utartą Jedyną zapamiętania naprawdę watrą Lecz nie mówię że to forum To jakieś Poisonus Muchomorum Ono lepsze od szaszłyku Nie mówiąc już o żadnym szlachetnym kamyku Więc je odwiedź, gościu drogi Nie bądź wobec ForumPC taki srogi Życie się przecież nie kończy na Tibii Więc odwiedź je, nie bój się, tam nie ma policji ![]() Mała reklama :F
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() W starych górach Himalajach,
słoń powiesił się na Ukryty tekst:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2007
Lokacja: Wolsztyn
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Arveni
Profesja: Druid
Świat: Candia
|
![]() Voon Arculin pizda blada,
Pacze na ciebie, o coto? Co ty masz na brodzie? Przypuszczenia sa jedne, Sperma po lodzie. Ja musze juz spadac, niemoge z wami gadac, Spadam na tv bo te forum to syf. Srry Voon Arculin