|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#101 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() jeżeli ty go nie widzisz, to nie znaczy, że go nie ma;[ a popeliny to raczej nie będziesz miał, trudno żeby taki n3rd like you kogokolwiek poznał, no co najwyżej panienke na redtubie'.-(
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#102 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2006
Lokacja: Zadupiadisłowo
Stan: Niegrający
Imię: Undead Thornado
Profesja: Knight
Świat: Nerana
Poziom: 235
Skille: 96+/93+
Poziom mag.: 10
|
![]() gdzie on zaprzeczyl? przeczytaj caly post moze? Jennyyyy, co za moderator. To oni nie mysla?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Specjalnie dla tobie podobnych wyselekscjonowalem fragmenty w ktorych sobie zaprzecza.
Na wypadek gdybys nadal nie rozumial - jesli w jednym zdaniu pisze, ze wbicie levela wymaga ( lub wymagalo - co akurat w tym kontekscie roznicy nie robi ) umiejetnosci ( jakich ? tego juz niestety nie zdradza .. ), a w drugim ze gdy sie siedzi po 10h online to level sam leci, to w sensie logicznym jak najbardziej sobie zaprzecza.
![]() |
#104 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2007
Lokacja: Lomza
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Nic nie mam do tego typa ale po co on wrzucal ten film?Zebym mial takiego eka to bym bocil i mial wyjebane na takich zawistnych klaunow z pl czy br.
22:03 Szychus [11]: ja nie szycha 22:03 Szychus [11]: ravin 22:03 Szychus [11]: dalem passy bo lagi w chuj 22:05 Szychus [11]: ciekawe jakie uczucie jak ravin mi zniknie z vipa ;s |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2006
Lokacja: Zadupiadisłowo
Imię: Undead Thornado
Profesja: Knight
Świat: Nerana
Poziom: 235
Skille: 96+/93+
Poziom mag.: 10
|
![]() Vil, ja tego goscia rozumiem. Kiedys 200 lv BYL czyms wielkim, a teraz mam go nawet ja xD! Wiem o co ci chodzi ale koles i tak ma racje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2008
Lokacja: Koło Wawy
Imię: Werladyn
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Char zrookowany
Świat: Elysia
Poziom: 85
Skille: 89/63
|
![]() ehh co wy do niego macie...
bot? wiem zazdrość was ochłonęła, że ma parę razy większy lvl gruby? wielu ojców tak wygląda w jego wieku, do tego jeszcze praca przy kompie(kafeja) btw. większość ma ten brzuch od piwa... niech wbija 400lvl i botuje dalej ciekawie będzie wyglądało 8k hp ![]()
![]() |
#107 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2008
Lokacja: NYC
Stan: Początkujący
Imię: >.<
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
Poziom: 666
Skille: 10/10
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#108 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2009
|
![]() Cytuj:
![]() za to ty jestes zajebisty cytuje : wogole idz do szkoly synku Ostatnio edytowany przez oskapl - 17-02-2009 o 17:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Użytkownik Forum
|
![]() No Ty to już całkiem archeologu.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 01 2009
|
![]() nie wiem po co dawales jego zdjecia perwnie dlatego zeby go wysmiac tylko jest taki problem ze nie ma z czego go wysmiac aha i wiadomosc dla tych malolatow co sie smieja ten typ wyglada pewnie o wiele lepiej niz wasi starzy bez obrazy ale pewnie taka prawda przeciez ona ma 35 lat wiekszosc osob w takim wieku jest z miesniem piwnym to po pierwsze a po drugie to pewnie wyglada lepiej od niejednego z was wy biedni wychudzeni (nie sugerujcie sie moim nickiem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |