|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#101 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() Z Wami jest na prawde zle skoro nie mozecie wytrzymac jednygo dnia bez Tibii!
Spojrzcie za okno jaka ladna pogoda, ja zaarz chyba ide na dworek. Kiedy zostana wlaczone servery? Juz ktos to pisal, na tibia.com jest napisane ze za 4h, ale znajac CIP-Soft bedzie za 5-6. Echh...Jest tak jak ktos mowil, Tibia nie dziala wszyscy na Forum siedza =/ Otworzenie jakiegos topicu zajmuje minute... Ostatnio edytowany przez sir Tifejo - 22-03-2005 o 13:43. |
![]() |
|
![]() |
#102 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
#103 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2004
|
![]() xxxxxxxxxxxxxxxx
Ostatnio edytowany przez 245301 - 03-01-2010 o 12:13. |
![]() |
![]() |
#104 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Nie dawno miales serva niemieckiego (Iridia) to czemu nie grales ![]() |
|
![]() |
#105 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Trzeba nauczyc sie czytac? Jesli CIP-Soft znalby dokladna date wlaczenia serverow to by ja podal, nie?... Miejmy nadzieje ze te "zmiany sprzetowe" mina jak najszybciej, i jak najszybciej CIP'y zajma sie tworzeniem nowych serverow. A i tak bedzie trzeba poczekac pare dni az sie Pacc'e naciesza :/ Mam nadzieje ze ta 5 min. przerwa w dzialaniu Forum polepszy dzialanie, bo jak tyyyyyle ludzi siedzi to masakra jest =/ Ostatnio edytowany przez sir Tifejo - 22-03-2005 o 15:00. |
|
![]() |
![]() |
#106 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2005
Lokacja: Kraków_NH
![]() |
![]() Ja pier...e skończcie płakać że serwery wyłączyli i walić texty w stylu "kiedy serwery włączą
![]()
#107 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: WuWua
Imię: Xarturo
Świat: Thoria
Poziom: 130
|
![]() Poloz pistolet na stol
i uprzedzenia wyrzuc w kat na calym swiecie sa faszysci ktorzy nie nawidza innych rak nie nie nie nie wszystkich mozesz zabic to nie mozliwe uwierz mi nie nie nie za duzo mozesz stracic bo takie krotkie sa nasze dni (...) wiec pomysl o tym co cie boli o wszystkich wojnach ktore znasz to najtrudniejsze zawsze jest powiedziec nie gdy mowia tak nie nie nie badz POZYTYWNYM WOJOWNIKIEM kiedy na ringu zostajesz sam tak tak tak za duzo dzieic nie ma juz swoich tatusiow i swoich mam |
![]() |
![]() |
#108 |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() A mi ta przerwa aż tak nie przeszkadza, mogłem sobie dzięki niej ściągnąć długo poszukiwany kawałek: Protect The Innocent - Talk to Me, wersja z filmu Haxnoto goes Warlocks. A teraz zassysają mi się Setlers 5 Dziecitwo Królów.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Guest
|
![]() Qrde!!!!!! Nie wytrzymam! Minęło już 4h i 20 min a servy nie działają! Wiem, wiem, że to sie pżedłuży (jak zawsze), ale ja nie zniose! Czemu cipsoft nie napisze "za 6 h" i wtedy mogą się szczycić tym, że potrafią skończyć przed czasem. A tak to zawsze piszą mniej i się spóźniają......
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2005
Lokacja: Rybnik
![]() ![]() |
![]() Jezeli ktos by odchodzil z Arcani, to moglby mi wyslac swoje itemy? Bardzo prosze bo po ostatnim deadzie stracilem Dwarven Axe i Guardian Shield
![]() ![]()
#111 |
Guest
|
![]() Jeeeeeest Jesssst!!!!!!!!!!! Serwy On-line!!!!!!!!! Klawiatury W Ruch!!!!!!! :d :d :d :d :d :d :d :d
|
![]() |
#112 | |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Cytuj:
Btw, jakby napisali, ze 6h to servery byłyby wyłaczone przez 6.5h ![]()
![]() |
![]() |
#113 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 03 2005
|
![]() Kiedy Te Serwery WlaczĄ Uzaleznilem Sie Do Tibi :d
|
![]() |
![]() |
#116 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 03 2005
|
![]() ale kicha
![]() PS: jak ktos sie bedzie przenosic na new serv(ger. PvP) i na innym serv mial duzy lvl to MSG do mnie na gg:2279184 to moze jakas gildie bysmy zrobili ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Tibia.com tez juz dziala.
Ale nadal nie ma zadnego newsa o dacie powstania nowych swiatow :/ Wie ktos przez ile tylko Pacce moge sie logowac? ![]() Juz dzialaja wszystkie servery - do ogolnej informacji. Ogolnie CIP-Soft mnie zaszkoczyl, mieli tylko 30 minutowy poslizg ![]() Mogliby od razu zalozyc nowy swiaty, mniej czekania by bylo ![]() Ostatnio edytowany przez sir Tifejo - 22-03-2005 o 16:44. |
![]() |
![]() |
#118 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2005
Lokacja: Kraków_NH
![]() |
![]() Serwery pewnie jutro bedą.
@Up. Facci na nowe serwery mogą sie logować zazwyczaj po ok. tygodniu (Jeśłi o to ci chodziło) ![]()
#120 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2004
Lokacja: Rawa Mazowiecka
Stan: Aktywny gracz
Imię: Yoomek
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: 33
Poziom mag.: 46
|
![]() nei wiem czy to tylko u mnei ale moze i u innych na harmoni nei da się grać!!! moja postać rusza się z prędkością 1 kwadrata/na 30 sekund
|
![]() |