|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#101 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 03 2006
Poziom: 26
|
![]() Ja chce wam przypomniec ze Wy tez jestescie polakami.Piszecie ze polacy to nooby ze kradna blokuja pz itd. itp. Ale moge sie zalozyc ze ok 70% forumowiczow wlasnie tak robi. Wiem wiem zaraz zaczniecie pisac ze sam jestem noob ze nikt z was tak nierobi. Ale powiem (napisze?) ze niepatrzcie na innych niemowcie "on blokuje dp to ja tez moze cos uda mi sie skubnac z ciala". Kazdy z was wystawi sobie i reszcie polakow opinie.Jesli okarzecie ludzia troche zaufania pomozecie im to w tedy oni odwdziecza sie wam tym samym.
Sorry za ortografie itp.;p |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#102 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() No i po co żeś to odświerzył ?
@down: Taaa....To ja zaraz lece ogladać tematy sprzed 2 lat i sie też poudzielam. A co mi tam. Archeologom mówimy NIE ! Ostatnio edytowany przez Calen Futh - 03-10-2006 o 21:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 03 2006
Poziom: 26
|
![]() Urazilem cie tym ?? Obrazilem twoja wiare ??
Zobaczylem ten temat i postanowilem sie udzielic. |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2005
Imię: Hmm...
Profesja: Knight
Gildia: Mam swoją.
Świat: Antica Forever!
|
![]() Moim zdaniem temat jest cały czas aktualny...
I powinien zawsze być na topie... może dzięki temu banda n00bów będzie się systematycznie zmniejszać z dnia na dzień. Na szczęście nie ma tu taboretów którym nie podoba się ciągnięcie starego tematu (może poza jednym). A Szwedzi zawsze byli lepsi, są lepsi i jeśli nasi się nie zmienią to zawsze będą lepsi. Szwedzi są inni. Mają honor. I dlatego własnie są zgrani a nie przez to że mają lepszy sprzęt albo komunikator głosowy. Każdy chyba wie co to del'Toro albo Apocaliptica. Wymiatali wszędzie gdzie się pojawili i wymiatają do dzisiaj. A polskie n00by zawsze umiały tylko zabijać się nawzajem. Polacy nie mają godności. CO jest powodem do dumy u przeciętnego_polskiego_nooba? To że komuś pomógł i udało się coś razem zrobić czy to kogo mu się udało ostatnio wyje... bać? Dopóki to się nie zmieni zawsze Szwedzi będą wygrywać wojny. Znam kilku fajnych Polaków i takich jest coraz więcej. Ale żeby wygrywać wojny to ciągle za mało.
![]() |
#105 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#106 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Manownik
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
|
![]() A ja wiem dlaczego
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: Elk
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
I nie wszędzie wojne wygrywają Szwedzi. Na początku powstania Kyry była Wojna Swe vs. Polacy i Polacy wygrali. Po wygranej już były tylko wojny Polacy vs. Polacy =). Pozdro |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Guest
|
![]() chyba zapominacie o wojnie na nebuli gdzie rzeczywiscie dlugo rzadzili swe ale w koncu "stupid Polacks" pokazali gdzie ich miejsce ;] ----> http://www.youtube.com/watch?v=dt7ULzlpbzo
|
![]() |
![]() |
#110 |
Użytkownik Forum
|
![]() Główne powody dlaczego Szwedzi wygrywaja to tez ze oni traktuja to jak gre a nie jak wlasne zycie i maja lepsze zgranie;]
01:20 Nitop [141]: fakt ![]() 01:20 Nitop [141]: z krakowa wrocilem dzisiaj 01:20 Nitop [141]: musialem zalogac bo telepalo mnie juz 01:20 Nitop [141]: xD |
![]() |
![]() |
![]() |
Berry |
Ta wiadomość została usunięta przez Wald_Kerius.
|
![]() |
#111 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Bo GM to ich kumpel :< ja wam mówię.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2006
Poziom: 106
|
![]() Tak jak ktos na samym początku powiedzial:
Szwedzi nawzajem sie wspierają. A polak bedzie kradł loota, uhal tylko siebie i jeszcze sd w qmpla rzuci aby posiadać większego loota..... Tacy są polacy, of course nie wszyscy ale znaaaczna część. |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 02 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Manu Lisek
Profesja: Knight
Świat: Chimera
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() jakbym mial dobrych kumpli i sam mial dobrego chara (pracuje nad tym) to bym wypowiedzial wojne brazylijczykom na chimerze... niestety oni tam rzadza i malo jest dobrych polakow. jak polacy juz panuja to tylko na rooku. smutna rzeczywistosc.brazylijczycy strasznie mnie wkurzaja jeszcze bardziej niz niektorzy polacy bo ciagle kradna loota i przezywaja a raz mnie ubili bo po polsku mowilem!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ponieważ większość polaków, to nooby...
A szwedzi, są jakby to powiedzieć? Inteligentniejsi ![]()
PAJACYK.PL -> Kliknij i nakarm dzieciaka! POLSKIE SERCE.PL ->Klikając w czerwone serce, takżę pomożesz ludzia ![]() Poradnik - Jak założyć konto, oraz uploadować filmy na Tibicams Stop rapishadere! Niekturzy mają sieć lokalną, i limity ich bardzo ściśle ograniczają, a uploadować film na Tibicams, to tylko minuta dłużej! Dyslektyk |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Początkujący
Świat: Fortera
|
![]() Szwed odda zycie za szweda, polak za polaka - nie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: nad rzęczką, opodal krzaczka
Imię: Zurni
Profesja: Druid
Gildia: jestem członkiem!
Świat: Vinera
Poziom: 41
Skille: -----
Poziom mag.: 48
![]() |
![]() Bo polacy to buracy
![]() Oto prosty przykład polskiej głupoty ; Wybierają kaczke na prezydenta a miesiąc pózniej nie wiadomo co na niego mówią ;> Polak nie kaczka i mózgu nie ma |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 09 2006
|
![]() To bardzo prosta odpowiedz:
1. Jesli wiedza ze cos sie szykuje przygotowywuja runki ktorymi dziela sie po rowno. 2. W czasie potyczki kazdy kazdemu pomaga. ( uh'a w razie potrzeby swojego kolege ). 3. Dopiero po bitwie zbieraja loot. 4. Sa zgrani jak cholera. Polacy za to sa za bardzo pewni siebie nie dziela sie runami kazdy ma swoje, Nie ma najmniejszego zamiaru komus pomoc bo taki uh jest duzo warty.... Loot zbieraja jak padnie szwed wiec w tym czasie nie interesuje sie walka. A ze zgraniem polakow- nie mam nic do powiedzenia jednym slowem ,,Smiech na sali " Wiem co mowie bo na expowisku mialem taka przygode: ------- ![]() -----: yes -------: Exevo gran mas vis -------: Exevo gran mas vis You Are Dead. Super -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 04 2006
Lokacja: O-ca
Stan: Aktywny gracz
Imię: Szirubuku
Profesja: Paladin
Gildia: Funny Pirates
Świat: Refugia
Poziom: 13
Skille: 47/36
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Jednej Wojny Polacy nie przegrali ^^
Na aldorze była wojna polacy vs szwedzi czyli eternal march vs black windows I Polacy tam tak skopali 4 litery ze jak teraz spotkasz szweda jakiegos na aldorze to bedzie swieto lasu itp. Mevar bardzo tepil szwedow ( teraz to jest Nemtor) |
![]() |
![]() |