|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#101 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Imię: Filipek Knight
Profesja: Elite Knight
Gildia: Star Storm
Świat: Secura
Poziom: 120
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() @Wroneczki4:
Z tego co piszesz to Ty jesteś newbie albo noobem -.-" Wyskakujesz z Demon Lordem... ZA DUŻO OTS... A o Behemothach tez chyba wiesz tylko z OTS, bo ja nie widzę filozofii w zabijaniu behe teamem ;] Dobra rada mniej OTS ;] @Topic: Wyciągacie jakieś prehistoryczne tematy nie wiadomo po co... No ale jak już coś napisać to zgadzam się z przedmówcą ;] Hunter, Geomancer, Fire Elemental no i Fire Devil ^^
ZAPROSZENIA NA LOCKERZ.COM Słyszeliście o serwisie Lockerz.com? Nie? Jest to serwis twórców Amazon.com. Zbieraj punkty i wymieniaj je na nagrody! Punkty można zbierać na kilka sposobów: 1. Codziennie za zalogowanie 2. Za zaproszenie kogoś 3. Za grę 4. Za odpowiadanie na codzienne pytania [zakładka dailes] Dodatkowo posiadając konto VIP (Aktywuje się, kiedy zaprosimy 20 osób) punkty które dostajemy nalicza się PODWÓJNIE! Piszcie PW z Waszymi e-mailami w treści, a wyślę zaproszenie! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#102 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2005
Stan: Na Emeryturze
Imię: Hmm...
Profesja: Knight
Gildia: Mam swoją.
Świat: Antica Forever!
|
![]() Dodam kilka potworów z mojego doświadczenia:
Jidafo - wcześniej ok, ale po ostatnim updacie strasznie rzadko się respi, a co się z tym wiąże - ciężko toto ubić. Mało hp, szybko się leczy, używa silnych czarów ofensywnych, używa haste, na zółtym ucieka. Odgłosy: ARMOR OR DIE!!! Loot: plate set, bp sd, rope. Sashra - cholernie ciężko ubić, nawet w grupie. Szybko się leczy, dużo hp, używa haste, na red hp ucieka. Zalecane kilku mocnych blokerów z bohami, najlepiej zablokować w kącie. Odgłosy: Keep your friends close, but your enemies closer, ..and I die to win, cause I'm born to lose.., where my toothbrush and my pillow are Loot: narazie nie wiadomo, już dawno nikt tego nie zabił.
![]() |
#103 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2007
|
![]() Top 5 uciążliwych potworów to
![]() ![]() ![]() Warlock 1 miejsce ![]() ![]() ![]() Hunter 2 miejsce ![]() ![]() mino mag 3 miejsce ![]() ![]() Fe 4 miejsce ![]() ![]() minotaur archer 5 miejsce ![]() ![]()
![]() |
#104 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Titania, Venore, Łódź
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @up
I po co tyle emotów? JA o mało co nie zesrałem się w gacie jak na 50 lvlu druidem w zajebistym stuffie i na full defensie dostałem kombosa w sekundę od huntera za 380, zostało mi 15 hp około. Mino mag UWAGA, JEDEN! wpakował koledze najtowi kombosa (w 2 albo 3 tury, raczej dwie) za ~620 (jego maks hp) zgon na miejscu. Nie wiem czemu tak mało osób wymienia fire devila (combo 390 w mojego R.I.P. knighta, zgon. A także FE - zlurowany palowi wsadził kombosem łapka + fireball ~300 (w tombie) natychmiast zgon. Tych najbardziej nie lubię, a także DLi (jak dostałem kombosa za 700 druidem to aż mi się manashield przekręcił i długo nie wracał ;d)
![]() |
![]() |