|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#101 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: Katowice
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#102 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 06 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Imię: Tfoa
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 13
Skille: 16/18
Poziom mag.: 33
|
![]() Przypominam sobie takie fajne coś na j polskim. Cytat Baby od polskiego:
"oOOooOOOooohhhhhh Piotrku. Twoje żęsy mnie zniewalają." Sry za błędy ort. Takie zycie. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2005
Lokacja: Pod Łodzią, Pabianice
Stan: Aktywny gracz
Imię: Paladyn-Tony
Profesja: Paladin
Świat: Silvera
Poziom: 24
Skille: 61/50:(
Poziom mag.: 11
![]() |
![]() "Coż ty pleciesz?
W olimpijskich laurach chodzi, kto przekroczy te podwoje. Zostań, zobacz jakich belfrów, mogę Ci zapewnić względy. Może ktoś tu dziś zasłuży, na twój wybór. Wszak zostaniesz?" |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Stan: Niegrający
Imię: Repos
Profesja: Knight
Świat: Pacera
Poziom: 38
Skille: 72\71
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
![]() I jeszce zapomnialem, co mialem napisac ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: OldSchool.
|
![]() Widze, że mój temat się rozrasta, piszcie, piszcie
![]()
![]() |
![]() |
#106 |
Guest
|
![]() Na polskim:
Jak dzielimy bajki: Qumpel: Na bajki dla dzieci i dla dorosłych. |
![]() |
![]() |
#107 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Malix Brin
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 23
Poziom mag.: 4
|
![]() Na polskim:
-Ludzie, lecimy z materiałem jak kulawy pies przez pole. Na matmie jeden kolo nie mial odrobionej pracy domowej i tak mu babka powiedziala: -Masz u mnie kreche na cala dlugosc papieru toaletowego. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Na emeryturze
Świat: Nova
![]() |
![]() Nie ma w tym raczej nic śmiesznego, ale ten tekst polonistki mnie zdziwił:
Polonistka zwróciła się do dziewcząt, gdy jakiś chłopak zaczął podrywac jedną dziewczynę: - Nie zwracajcie na chłopców uwagi, ja wiem że my koiety mamy ciężko. Jak chłopak ma dużo kobiet, to mówią że jest kasanowa, a jak kobieta ma dużo facetów, to odrazu k*rwa. Mhm... ![]()
![]() |
#109 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Profesja: Elder Druid
Świat: Danubia
Poziom: 25
Skille: br/pl
Poziom mag.: pl
|
![]() U mnie dzisiaj byla taka akcja na angielskim:
Nauczycielka powiedziala do kumpla zeby przeczytal zadanie: N: Alan, przeczytaj teraz zadanie domowe! <chwila mija> N: czyli mam ci wpisac jedynke, bo nie masz zadania?? K: przepraszam, ale nie moglem mowic z pelna buzia <cala klasa rotfl> N: aha, czyli jeszcze dostaniesz punkty ujemne za jedzenie na lekcjach K: Ale prosze pani, ja juz zjadlem!!! <BIGGER ROTFL> N: Skoro tak, to wyjdz na korytarz. <kumpel wyciaga z plecaka jedzenie i kieruje sie w strone drzwi> N: Ale bez jedzenia! K: W takim razie wezne pieniadze (zabrzmialo to tak, jakby pieniadze do jedzenia xD, ale chodzilo o kupienie jedzienia w sklepiku szkolnym xD) <ROTFL>
![]() |
#110 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 07 2005
Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Świat: R....
Poziom: 67
Skille: 84
Poziom mag.: 16
|
![]() Ja miałem wczoraj podobną sytaucję, tylko, że to uczeń do nauczyciela mówił...
Wbijamy jak zwykle na luzie na fizyke, do nauczyciela- "Siema! Siema!" Siadamy no i ten mówi- "Proszę osoba z numerem 14 omówi nam 1 zasadę dynamiki" Wstaje koleś podchodzi do biurka i mówi- "Ciało raz puszczone puszcza się stale..." Klasa w polewe... Nie wiem, co o tym sądzicie, nas to ubawiło... Z resztą na fizyce zawsze zwała jest ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2005
Lokacja: Kraków/
![]() |
![]() U mnie na plastyce:
Wchodzimy do klasy a babka: "Nie słysze ciszy" Przed zastępstwem: Uczeń do nauczyciela: "Pan wyglada jakby się pan upił" Jak sobie jeszcze coś przypomne to dam edita. PoZdro Antek
![]() |
#112 |
Zbanowany
|
![]() nowa szkoła nowe hasła to moje najlepsze:
kolega ![]() pani z angielskiego:Trzeba było nie pić w weekend. ___________________________________________ kolega ![]() pani z ang:możesz nawet ci zostanie na czteropak __________________________________________ (Koleżankia założyła ręcznik na głowe(wyglądało jak turban) pani z ang:Ewa wyglądasz jak idiotka. ____________________________________ pani z polskiego:No Rafał masz troszke źle ale wiesz co już poprawić...siadaj jeden __________ pani z polskiego:wiesz na początku chciała ci dać 2 z dwoma ale za nieładne pismo masz 1 __________ pani z polskiego:no Wojtek nie masz 4 podpunktów odpowiedz mi na pare pytań(zadaje pytania,kolega nie zna odpowiedzi) Wojtek:to co prosze pani 1? pani:nieeeee 1 jedynka za podpunkty a druga za aktywność i NAJLEPSZE(z dziennika uwag) Ustne upomnienie wice dyrektora szkoły za używanie komórki na lekcjii. ustne w dzienniku hahaha |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Użytkownik Forum
|
![]() W moim loffanym MG nr3 w Knurowie, mój loffany wychowawca Jacek vel Żyła, pod koniec lekcji informatyki złożył dłoń w znak "\,,/" i krzyczał "CISZA !! CISZA !!". Klasa nie mogła ze śmiechu wytrzymać. Już się kilka razy zdażało że nasz wychowawca składał dłoń w "\,,/", gdy np. liczył nas w autobusie. Zresztą on powalony jest =P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2005
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Sirvak Dragoth
Świat: Furora/ Saphira
|
![]() 1) Uwaga w dzienniku
"Piotrek gwizdze, a cala klasa ryczy" 2) Uwaga w dzienniku "Adam D. powiedzial, cytuje: "Ksiadz jest z Bialegostoku, a Bialystok to zadupie" " 3)Uwaga w dzienniku (nie wiem czy to smieszne, ale smiesznie zabrzmialo jak na wychowawczej baba nam to przeczytala) "Pawel pozyczyl od kolegi linijke" 4)Lekcja religii Ksiadz: Odwroc sie bo plecy twoje widac. Uczennica: To niech ksiadz nie patrzy. Ksiadz: Jak mam nie patrzec.... (zrobil sie czerwony) ------------------------------------------------------
![]() |
#115 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szczerze mowiac lepiej sie nie chwalic naszymi wyczynami podczas lekcji. (Srednia zachowania klasy 1,7 ) ale jedno slowo tylko to określi :
DYYYYYM!!! przyklady totalnej bezczelnosci? Kumpel : Proszę pani , rząd B pisze? Facetka : <Olewa go> Kumpel : Proszę pani , rząd B pisze? Facetka : <Olewa go> Kumpel : Proszę pani , rząd B pisze? Drugi kumpel : Nie ****a , rząd Z. Angielski: Nauczycielka: B***** Dostajesz uwage! Kumpel : No nie!! Zaraz mnie c*** strzeli. To przez tych po*******eńców! Nauczycielka: Nic mnie to nie obchodzi , przeszkadzasz. Kumpel : No nie ****a! Jeszcze mnie Pani nie zna! Zobaczymy , zobaczymy kto sie ****a bedzie ostatni śmiał. Religia ( ksiądz mnie pyta): Ksiądz: Kto złożył szaty u stóp góry *jakiejśtam*. Ja: (przez pomyłkę, zle uslyszalem jak kumpel podpowiadal) Szczaweł. Ksiądz: <Śmiech> Ilu synów miał *ktośtam*. Ja:Sześćset sześćdziesięciu sześciu. Ksiądz: Siadaj. W-F Kumpel: <styrany po cwiczeniu na drążku , blady jakby zaraz miał zemdleć> WF'ista: Jak się czujesz? Kumpel: Jakbym ****a walił konia przez 3 godizny. Moze to nie są teksty nauczycieli (chociaz takie sie zdarzają: Angielski: B***** wyjdz bo Cie kopnę w twoje trzy litery. (jestem przekonany, że chodziło jej o h**'a) Religia: Ja: Jaki ksiądz ma samochód? Ksiąz: Czerwony)
Ostatnio edytowany przez ]v[ichal - 17-11-2005 o 20:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Profesja: Elder Druid
Świat: Danubia
Poziom: 25
Skille: br/pl
Poziom mag.: pl
|
![]() Cytuj:
![]()
Darth Taca: wiesz co to spocony cyklop? xxx: nom wkurza mnie ten bug ;/ Ostatnio edytowany przez Taka Tuca - 19-11-2005 o 18:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() Moje uwagi:
-Śmieje się na lekcji języka polskiego" -Niegrzecznie odnosi się do koleżanki, cyt. "chapaj dzidę" -Głośno myśli na lekcji polskiego ![]() Mój kolega na religii powiedział: "kwachu się spasł" na to babka wpisała uwagę: "Obraża prezydenta Reczpospolitej Polskiej cyt: "kwach się spach" ![]() Na matmie dzisiaj: K: Mateusz, nie pyskuj! P: No właśnie, nie pyskuj Mateusz! ![]() Na polskim proszę facetkę o zeszyt uwag. Patrzymy z kumplami w uwagi i zaczynamy się brechtać, a facia do mnie "Łukasz, ja już z tobą nie mogę" ![]() Ostatnio edytowany przez Jerkov Thundersword - 17-11-2005 o 21:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2005
Lokacja: Mikołajki Pom.
Imię: Sim-pogromca
Profesja: Druid
Świat: Valoria
Poziom: 19
Skille: 19/21
Poziom mag.: 33
![]() |
![]() Sytuacja dzieje sie na polskim. Facia często pije alkohol itp.
![]() P: Alkoholizm to problem dzisiejszej polski, ludzie, którzy są uzależnieni się do tego nie przyznają. K: A pani pije? P: nie I w tym momencie z jej torby wypada flaszka i sie trzaska (popchnięta przez kumpla-flaszka, nie baba) Hehe- cała klasa miała beke nie z tej ziemi. Albo dyro na technie: Obmacuje moją koleżanke wszyscy sie brechtają a on nagle D: Wy sobie nie myślcie, że mi to przyjemność sprawia (buahahahahahah) Wszyscy leżą na ziemi- dyro wstawia uwage całej klasie ^^
![]() |
#119 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: Siedziba Świętej Inkwizycji
|
![]() Biologia:
Naucz: Niedobre, niedobrzejsze i pierwszak. Tak to się stopniuje. Dziewczyny: Ale my dobre dzieci. Naucz: Zróbmy ankietę na Nowej Gwinei czy wy dobre.. tam się znają Naucz: Stare dziadki to mają w nosie takie włosy i jak sobie je ciągną to im z głowy znikają. Naucz: ...człowiek zakłada rodzinę i popełnia potomstwo... Naucz: ..no i kobiety zachodzą w ciążę. Wodzu: A nie wie pan profesor jak zachodzą? Naucz: Zwykle przez przypadek. Chwila nieuwagi i już pierwszak! Uczeń: ...po urodzeniu noworodek raczkuje. Naucz: Ahaa.. ! Czyli zaczyna uciekać i ta pielęgniarka goni za nim po całym szpitalu. A jak znowu gdzie indziej ucieknie to ta znowu za nim ?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() Moja uwaga z poprzedniego roku:
"Rzuca we mnie przedmiotem przypominajacym bumerang" W LO mam dosc duzo powalonych kumpli ![]() podam przyklad. ostatnio na angielskim (mielismy w informatycznej) gosc zawalil klawiature i jak go zlapali to powiedzial ze to wloska mafia chce go wrobic i bez swojego adwokata nie piśnie juz ani slowka albo na wf: Gosc sobie biegl i wladowal glowa w jakis wystajacy poziomo drąg. spadl na ziemie. kazdy sie patrzy co mu jest, a on wstaje i mowi: "Zglaszam prosze pana ze wpadlem jak sliwka w kompot"