|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#101 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
Lokacja: Świnoujćcie-A'b
Stan: Aktywny gracz
Imię: Gisteraf Faraon
Profesja: Paladin
Gildia: brak
Świat: Celesta
Poziom: 16
Skille: 51/42
Poziom mag.: 9
|
![]() [quote=$corcerer]3. Bóg był, Bóg jest, Bóg będzie. QUOTE]
A może niema nie jest i niebędzie.Ja wierzę w boga ale teraz rużni ludzie wierzą w rużne rzeczy inni w to drudzy w tamto.A morze niema nic niema boga niema nic jesteśmy my i ktoś(coś) jeszcze giniesz jest restart i tamat od końca .To jest tak jak z noobami ginie jeden to 3 zakłada 3 taakiesame tematy (to to modków) ![]() ![]() ![]() ![]() ,,Już chyba mój pies jest mądrzejszy''. To obraza czy komplement??-może masz psa geniusza ![]() ,,Człowieku zastanwiałeś się, dlaczego wszyscy chcemy iść do Nieba? '' Ale ja chce iść do nieba. Ta linijak to żart A jak tam jest ![]() ![]() ![]() ![]() Metafora taka ![]() Ostatnio edytowany przez Pogromca Dragonów - 14-08-2005 o 13:43. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#102 |
Guest
|
![]() Dobra, wycofuję się -.-
Ostatnio edytowany przez Pani Kopytko - 14-08-2005 o 13:51. |
![]() |
![]() |
#103 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() A wg mnie po smierci czlowieka cialo astralne na zawsze oddziela sie od ciala fizycznego. Zaczyna sie zycie w innym wymiarze, takie ciagle oobe. Wtedy czlowiek odkrywa w pelni swiat i sile stworcza czyli Boga.
![]() |
#104 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2004
Lokacja: Wrocław
Profesja: Knight
Świat: Valoria
Poziom: 27
Poziom mag.: 4
|
![]() W temacie się już wypowiedziałem, ale nie mogłem się powstrzymać...
![]() Cytuj:
![]() Zastanawia mnie, dlaczego Gufat do teraz nie przyznał się do błędu( obiektywizm)...
![]() |
![]() |
#105 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 08 2005
Lokacja: Opole
|
![]() Po primo ludzie nie wiedzą dokladnie co ich tam spotka jak spotkasz gogos kto wrocil z tamotąd z wakacji to zapytaj jak bylo jak fajnie to se zrob harakiri. Po drugie ja tu zostaje wontpie zebu u Boa byla tibia i u mnie w chacie jest
musze jeszcme 20 lvl robic ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
Lokacja: N 51°24' E 22°16'
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Astera
![]() |
![]() Cytuj:
dlaczego przegrani? czyzbym ja byl przegrany? nic nie bedzie.. proste........
Sława jej wszystkich przerasta, KoronA KielcE-duma miasta ![]() ![]() ![]() http://rapidshare.de/files/26504590/..._pk_1*****.html Pk cz1 http://rapidshare.de/files/27201800/...a_pk2*****.html Pk cz2 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Kraków
Imię: Arrivald
Profesja: Paladin
Gildia: Underworld
Świat: Danubia
Poziom: 65
Skille: 85/60
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Ja tylko nie wiem jaka w tym wszystkim jest sprawiedliwosc... Dalej nie jestem pewny czy wierze czy nie, po prostu nie mam w sobie tej prawidziwej wiary. Skoro jestem czlowiekiem ktoremu trudno jest uwierzyc w cos o czym opowiadaja zaklamani ksieza jezdzacy mercedesami to nie wiem jakim prawem mialbym byc ukarany przez Boga? Byloby to dosyc dziwne gdyby inni obdarzeni tym darem dostali sie do nieba a ja nie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2003
|
![]() Cytuj:
I nazywają tego kogoś Bogiem/bogami, są jakies pytania tyu "sens życia?" itp, to taka prosta nie zbyt przekonująca odpowiedz że Bóg stworzył itp. Taka mała pomoc w życiu Ale inni tego nie potrzebują, tacy ludzie to ateiści i agnostycy, i wierz, nie jesteśmy przegrani. Zrozum że można nie wierzyć. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2004
Lokacja: Wrocław
Profesja: Knight
Świat: Valoria
Poziom: 27
Poziom mag.: 4
|
![]() Ludzie nie chcą umierać, bo instynktownie przeczuwają w tym koniec egzystencji.
![]() |
#111 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 08 2005
Lokacja: Komputer
Stan: Początkujący
Imię: Royal Knight Przemo
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Guardia
Poziom: 6
Skille: 15/15
|