![]() |
#102 |
Użytkownik forum
|
![]() yy nie rozumiem wytlumacz bardziej...
te dwa linki to jest to samo... bo jak w drugim sie kliknie tam to wychodzi tamten pierwszy link... |
![]() |
![]() |
#103 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Imię: Zembolx
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Shivera
Poziom: 45
Poziom mag.: 44
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Użytkownik forum
|
![]() ale jezeli ktos niema jak wyslac pocztą ? wedlug mnie najlepiej by bylo dac cos wiarygodne, np ja moge zrobic zdjecie mojego rysunku na tle monitora, na biurko, kolo niego olowek, moze byc wlaczona tibia wtedy etc....
a co do pracy na komputerze, to zawsze mozna opisac jakich sie uzywalo filtrow i jak sie robilo prace. Jezeli ktos niewiezy ze tamta sygnatura jest moja niech pisze mi na GG 5823923 , chetnie przedstawie wiele dowodow i powiem jak robilem ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Użytkownik Forum
|
![]() wedlug mnie 80% prac to sciagniete z internetu rysunki, dlaczego tak mysle?
bo prawie zadna praca nie ma odniesienia do tibii, np pieknie narysowany rycerz, podpis "rycerz" i c*** xD zadnego odniesienia do gry, zadnego eq z tibii na nim nie ma, a prace ktore nawiazuja do tibi stoja na dosc niskim poziomie;] taki maly krytyk ze mnie :C
#107 |
Użytkownik forum
|
![]() Thrizz praca humorystyczna, ale taki komiks robi sie w 15-30 minut, moglo by byc jakbys zrobil bardzeij realne twarze, cienie na ubraniach etc...
tylko mnie to nie wyzywac ze wszystko mi nie pasuje ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 05 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny gracz
Imię: Xurios
Profesja: Knight
Świat: Askara
Poziom: 18
Skille: 60/60
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Cytuj:
Ja mam prace z EQ ale nie mam saknera.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#109 |
Guest
|
![]() nie jestem pewien czy to do końca jest plagiat czy nie ale spojrzcie na prace Panicza bartka http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=51231
i na to ![]() obrazek jest ze strony z plakatami jeśli się myle to bardzo przepraszam! |
![]() |
#110 |
Guest
|
![]() Ja chyba jestem jedną z dwóch na ty m forum osobek które robiły na kompie i jest to absolutnie moja 5 godzinna praca o dośc humorystycznym podejściu przedstawia nooba i mnie można ją znaleś na stronie 3 !
|
![]() |
#111 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 05 2005
Lokacja: Kraków
Imię: Xurios
Świat: Askara
Poziom: 18
Skille: 60/60
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Cytuj:
Raczej sie nie mylisz... kolejny plagiat... poprostu masakra nielepiej siasc przy stole i popracowac nad SWOJĄ WŁASNĄ kompozycja?? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#112 |
Użytkownik forum
|
![]() wrzucil do photoshopa i uzyl color balance
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 01 2005
|
![]() Już nawet nie mówię o plagiatach bo nie ma sensu..... ale pośród prac które jednak są własnoręczne ciężko znaleść motyw z tibii.... widziauem wspaniale narysowanego rycerza..... ale gdyby mi ktoś pokazał ten rysunek na ulicy to w życiu bym nie skumał że wiąże się on z tibią..... NAPISANIE NA PRACY "Tibia" nic nie załatwia..... rysujcie sceny z tibii bo jak narazie chyba tylko mój rysunek przedstawia takową..... POZDRO!!!
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Użytkownik forum
|
![]() Ludzie czy to sens wysylac prace do was . najlepiej zrobic tak aby na pracach rysowanych widniał podpis twórcy . można z weryfkiować czy podpis sie zgadza no nie ?? A z tą pocztą ludzie zrezygnuja z kokursu jak beda mieli wysylac pocztą ... alw nie moja sprawa ( modki zastanowcie sie )
|
![]() |
![]() |
#115 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2004
Lokacja: #2600
Stan: Zbanowany
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Julera
Poziom: 43
Poziom mag.: 49
|
![]() 85% wstawionych zdjec to plagiat. proponowal bym do kazdej pracy rysowanej "RĘCZNIE" dopisac gdzies w rogu ołówkiem np. tibia.pl i jescze raz zeskanowac wtedy bedzie wiadomo kto oszukuje. A co do prac zrobionych na komputerze to nie trzeba bo widac golym okiem kto plagiatuje
![]() jezeli taki sam post lub podobny znalazl sie wczeniej to sry ale nie czytam spamu Ostatnio edytowany przez system0 - 24-09-2005 o 22:01. |
![]() |
![]() |
#116 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
|
![]() A co to za problem dopisac w photoshopie tibia.pl ? Bedzie wygladac jak w photoshopie sie nie martw. Wedlug mnie konkurs klapa, poprzedni mial sens, ciezko bylo o jakis plagiat albo oszukanstwo a to ? Wiekszosc to oszusci...
|
![]() |
![]() |
#117 |
Użytkownik forum
|
![]() Green Chimerion powiedz mi tylko, kartka jest w kratke, to czemu pod postaciami niema kratek, czyzby znikly, a moze je skopiwales i wkleiles na scana kartki w kratke ?
Morudi- ten twoj smok to powszechny obrazek, widzialem go ze dwa lata temu w CDA Knight BiceK- no bez jaj, jak dla mnie to plagiat w 100%, taka prace to sie robi kila dni/tygodni |
![]() |
![]() |
#118 |
Użytkownik Forum
|
![]() Boze brak slow jak widze wasze plagiaty.... skad by sie nagle wzielo tyle cudownych i uzdolnionych dzieciakow... omg
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
#119 |
Zbanowany
Lokacja: KraQ
Imię: Thas Moonblade
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Poziom: 30
Skille: 71/70
Poziom mag.: 5
|
![]() Serdecznie wszystkich witam!
Jestem nowy na tym forum (nowy nie oznacza "zielony") W zwiąsku z powyższym mam pytanie. Mianowicie: 1:Czy praca może być 3D? (mam na myśli makiete a na niej umieszczone modele (Przypuszczalnei była by to makieta Zrujnowanego miasta po którym panoszy sie chmara potworów i ja jakok pogromca ![]() Pilnie prosze o odpowiedź Dziękuje i pozdrawiam!! |
![]() |
![]() |
#120 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2005
Lokacja: <Carlin,darasia>
Imię: Dramara
Gildia: Ekipa Herganona :D
Świat: Harmonia
Poziom: 20
Skille: 76/75
Poziom mag.: 5
|
![]() "http://img360.imageshack.us/my.php?image=dzida0xg.jpg"
MÓJ kolega widzial takie cos dzisiaj na google.com w jakiejsc angielskiej galeri -.-.Jak bedzie na gadu-gadu to poprosze go aby dal linka do strony tej galeri