|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#101 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2005
Lokacja: Jelonka
Imię: Everlasting Mercy
Profesja: Knight
Gildia: On The Edge
Świat: Silvera
Poziom: 61
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Można to zrobić bardzo prosto. Wystarczy ,że weźmiesz fire fielda i go walniesz . A potem zacznij po nim chodzić aż do śmierci i wtedy na głównej stronie bedziesz miał "killed by fire and "twuj nick".
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#102 |
Użytkownik Forum
|
![]() Aha dzieki za odpowiedz.
NO rzeczywiscie jakos nikomu sie ne chce juz tu pisac. Jak cos sie komus przytrafi, to niech pisze, to moze dawna intensywnosc w tym temacie powroci.
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw Ostatnio edytowany przez Narkoman - 08-01-2006 o 10:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Użytkownik Forum
|
![]() hehehe
specjalnie dla rekina aby sie tu podniecal a nie tam ![]() No dajesz wyzuc swe emocje tak skryt w sobie. ![]()
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 06 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Alyreherie Salkeverd
Gildia: Polska Gangsterka
|
![]() a wiec tam.... gram na silvenie moze 2 tygodnie mam i zauwazylem ze tam są sami BR i tepi sie tam polakow (przynajmniej mnie) wyrzucaja z expowisk itp
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Użytkownik Forum
|
![]() omg ty to jestes dobry, odswiezac temat, ktory poszedl juz dawno w zapomnienie.
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Użytkownik forum
|
![]() hmm.... ale ja tu gram od moze 2 tygodni wiec dopiero zauwazam co sie dzieje na servie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Użytkownik forum
|
![]() a wiec tak gram tu 2 tygodnie i zauwazylem ze wogule polacy (przynajmniej ja) są tepieni prze br i mi sie to nie podoba na poczatku chcialem wojny ale zauwazylem ze best lvl to wlasnie br ja ubilem duzo zenho mam kolege zenho (polaka)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Użytkownik forum