|
|||||||
| Notki |
| O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#101 | ||
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: piFpaF || Alchemicki dom cudów ||
Stan: Na emeryturze
|
Cytuj:
A ta cala "inteligecja" panie madralo, byla dla pokazania, ze alkohol to srodek rozluzniajacy o dosc szerokim zastosowaniu i dla wszystkich. Chcialem pokazac, ze nie tylko deby/zule/kretyni/patologia chwytaja za butelke. Co do tego degustatora... Mialem sie poczuc gorzej? =[ Nie mam oporow przed wypiciem piwka z kumplami, nie placze jak czestuja mnie wodka, baa, nawet potem moge postawic kolejke! Ale wiem... jestem juz w twoich oczach przegrany :F Cytuj:
Ale ok, mogles zaznaczyc, ze patrzysz przez pryzmat twojej szkoly, to bym tak sie nie zbulwersowal, ze kolejny "czopek" oskarza "szkejtuf" o cale zlo na swiecie -.-`
|
|
|
|
|
|
#102 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
|
Cytuj:
|
|
|
|
#103 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 08 2005
|
Dorosły robi co chce ale młodziez do 13 lat niech se pija co w***ią sie pod samochód i bede lezec w szpitalu to nie bedą pić...... młodym sie nie przetlumaczy ( sam jestem mlody i jeszcze nigdy nie pilem alkocholu) co dzień widze takich w moim roczniku co stoja i szpanują z piwem i papierosami (papierosy ble wyjdzie im to na zdrowie napewno
) .......Tak wogle nikt nie musi pić alkocholu w młodości wiele razy zostałem naciagany na papierosa jednego albo Piwko co dzien mnie kumple naciągali ale przecierz mozna powiedziec NIE NIE CHCE ten kto nie chce pic musi miec silna wole i odmówic..... ![]() |
|
|
|
|
|
#104 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
|
Teraz malutki offtop na rozluznienie:
Zauwazyliscie ze jak ktos nie ma na chleb, wode to zawsze skads wyciagnie pieniadze na jakies winko?
|
|
|
#105 | |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 01 03 2005
Lokacja: Susz
Imię: Growling Corpse
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Psycho Maniacs
Świat: Eternia
|
Cytuj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#106 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Z kątowni
|
Wlasnie. Zgadzam sie z przedmowcami ktorzy pija nie na slile zeby sie zalac, lecz zeby milo spedzic czas
![]()
|
|
|
#107 | ||||
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Thero - 27-10-2005 o 20:08. |
||||
|
|
|
|
|
#108 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Komórka pod schodami do nieba
Stan: Na Emeryturze
Imię: Krzeslaw on Berylia
Profesja: Knight
Świat: Berylia
|
Cytuj:
![]()
|
|
|
|
|
#109 |
|
Użytkownik Forum
|
@Thero
Nie widziales naprawde nigdy nawalonego metala? Wez sie przejedz na woodstock kiedys to bedziesz mial ich tam z pol miliona ![]() I nie wiem jak rozumiesz pojecie "Muzyka satanistyczna..." dla mnie takie cos nie istnieje. Przedstawiciele NIEMALZE wszystkich grup spolecznych pija. Bardziej lub mniej - pija. I ten nalog da sie zwalczyc z dnia na dzien, nawet bedac w dosc glebokim nalogu, jednoczesnie uwazajac sie za osobe slaba. Wystarczy chciec, miec motywacje Gosh zbaczam z glownego tematu powoli -.-'
|
|
|
#110 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
|
Cytuj:
NIe wspomne o tym, ze alkoholik odstawiajacy trunek musi potem walczyc cale zycie. Podobno pierwszy atak przychodzi po trzech miesiacach - i patrzac na wielu ludzi to prawda. Potem juz ani kropelki. nawet cukierka z likierem ![]()
|
|
|
|
#111 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Szczecin :)
Imię: Naltharion
Profesja: Elite Knight
Gildia: -.-
Świat: Furora
Poziom: 56
Skille: 78/76
Poziom mag.: 5
|
Gadacie i gadacie jaki szkodliwy jest alkohol ale ja mam to w dupie i tak bede pic z kolegami/na melaznach i tak... Niech kazdy robi co mu sie podoba i niech tak zostanie ! Nie pijesz - twoja sprawa, Pijesz - trzeba to oblac
. Ja przynajmniej uwazam ze palenie papierosow to najwieksza glupota jaka moze istniec... Wypalilem w swoim zyciu z 2 szlugi i powiem ze nic gorszego nie ma... Wdychanie dymu do pluc jest dlamnie nie normalne juz lepiej zamiast paczki papierosow wlac w siebie 2 bronki i milo spedzic te chwile.Do pijacych !! : Co najczesniej pijecie jak macie okazje ?? Ja preferuje : Piwo : Dog In The For, Warka Strong, Bosman Czerwony Wódka: Starogardzka ( napoj bogow ) Wino :Mustak, Komandos ( respect ) Nalewka: nie pije bo nie lubie ale jak cos sie znajdzie to usta zamocze ![]() |
|
|
|
|
|
#113 | |||||
|
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
), tak samo jak "brudnego" metala. Cytuj:
Cytuj:
@down : hm, chodzilo mi o takie dlugotrwale zerwanie. Widac, ze ma silna wole etc, etc ![]()
Nieaktywny. Ostatnio edytowany przez Ashlon - 27-10-2005 o 21:30. |
|||||
|
|
|
|
|
#114 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Oczywiscie mial motywacje u rodziny, ale zrobil to. Minley juz ponad 3 miesiace i nic? Znaczy ze jest kosmita?
|
|
|
|
#115 | |
|
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
|
Cytuj:
![]() @Morin: Dog in the Fog jak już ahh... cudowny browarek, jak dotąd najlepszy jaki piłem Lechy są na drugim miejscu, ale mi się już przepiły mam ich dośćCo do innych trunków, to nic konkretnego, winiak pod warunkiem, że smaczny, nie konkretyzuje się na tych mocniejszych, niedługo się nadarzy parę okazji do wyprubowania Co do tych bardziej "eleganckich" to tequila ![]() @Matek: dobrze gada... Alkocholikiem jest się do końca życia, można jedynie "awansować" na alkocholika niepijącego, ale trzeba uważać, by znów nie popasć w alkocholizm...
|
|
|
|
#116 | ||||||
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
EDIT: Mój starszy kiedyś "bardzo dużo" pił. Aktualnie mija 15 rok kiedy nie tknął alkoholu. Magia czyni cuda? Być może, ale wszywki także. Ostatnio edytowany przez Thero - 28-10-2005 o 08:23. |
||||||
|
|
|
|
|
#117 | |||||||||
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!"
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#118 | ||
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
||
|
|
|
|
|
#119 | |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 07 2005
Lokacja: Białystok
Stan: Zbanowany
Imię: sir mopi
Świat: obsidia
|
Polskie wesele bez wódki ? pff....
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#120 |
|
Użytkownik forum
|
wczoraj poznałem polaka który mieszka w ameryce i dziwne o jak wychodził z tibi to poiwedział ide zapalcic i narkotyki wziąć a on ma 17 lat ja nigdy nie wezme tego czegoś !!!
![]() |
|
|
|