|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#101 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: piFpaF || Alchemicki dom cudów ||
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
A ta cala "inteligecja" panie madralo, byla dla pokazania, ze alkohol to srodek rozluzniajacy o dosc szerokim zastosowaniu i dla wszystkich. Chcialem pokazac, ze nie tylko deby/zule/kretyni/patologia chwytaja za butelke. Co do tego degustatora... Mialem sie poczuc gorzej? =[ Nie mam oporow przed wypiciem piwka z kumplami, nie placze jak czestuja mnie wodka, baa, nawet potem moge postawic kolejke! Ale wiem... jestem juz w twoich oczach przegrany :F Cytuj:
Ale ok, mogles zaznaczyc, ze patrzysz przez pryzmat twojej szkoly, to bym tak sie nie zbulwersowal, ze kolejny "czopek" oskarza "szkejtuf" o cale zlo na swiecie -.-`
![]() |
|
![]() |
#102 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#103 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 08 2005
|
![]() Dorosły robi co chce ale młodziez do 13 lat niech se pija co w***ią sie pod samochód i bede lezec w szpitalu to nie bedą pić...... młodym sie nie przetlumaczy ( sam jestem mlody i jeszcze nigdy nie pilem alkocholu) co dzień widze takich w moim roczniku co stoja i szpanują z piwem i papierosami (papierosy ble wyjdzie im to na zdrowie napewno
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() Teraz malutki offtop na rozluznienie:
Zauwazyliscie ze jak ktos nie ma na chleb, wode to zawsze skads wyciagnie pieniadze na jakies winko?
![]() |
#105 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 03 2005
Lokacja: Susz
Imię: Growling Corpse
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Psycho Maniacs
Świat: Eternia
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Z kątowni
![]() |
![]() Wlasnie. Zgadzam sie z przedmowcami ktorzy pija nie na slile zeby sie zalac, lecz zeby milo spedzic czas
![]()
![]() |
#107 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Thero - 27-10-2005 o 19:08. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Komórka pod schodami do nieba
Stan: Na Emeryturze
Imię: Krzeslaw on Berylia
Profesja: Knight
Świat: Berylia
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#109 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Thero
Nie widziales naprawde nigdy nawalonego metala? Wez sie przejedz na woodstock kiedys to bedziesz mial ich tam z pol miliona ![]() I nie wiem jak rozumiesz pojecie "Muzyka satanistyczna..." dla mnie takie cos nie istnieje. Przedstawiciele NIEMALZE wszystkich grup spolecznych pija. Bardziej lub mniej - pija. I ten nalog da sie zwalczyc z dnia na dzien, nawet bedac w dosc glebokim nalogu, jednoczesnie uwazajac sie za osobe slaba. Wystarczy chciec, miec motywacje Gosh zbaczam z glownego tematu powoli -.-'
![]() |
#110 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
NIe wspomne o tym, ze alkoholik odstawiajacy trunek musi potem walczyc cale zycie. Podobno pierwszy atak przychodzi po trzech miesiacach - i patrzac na wielu ludzi to prawda. Potem juz ani kropelki. nawet cukierka z likierem ![]()
![]() |
![]() |
#111 |
Zbanowany
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Szczecin :)
Imię: Naltharion
Profesja: Elite Knight
Gildia: -.-
Świat: Furora
Poziom: 56
Skille: 78/76
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Gadacie i gadacie jaki szkodliwy jest alkohol ale ja mam to w dupie i tak bede pic z kolegami/na melaznach i tak... Niech kazdy robi co mu sie podoba i niech tak zostanie ! Nie pijesz - twoja sprawa, Pijesz - trzeba to oblac
![]() Do pijacych !! : Co najczesniej pijecie jak macie okazje ?? Ja preferuje : Piwo : Dog In The For, Warka Strong, Bosman Czerwony Wódka: Starogardzka ( napoj bogow ) Wino :Mustak, Komandos ( respect ) Nalewka: nie pije bo nie lubie ale jak cos sie znajdzie to usta zamocze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |||||
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
@down : hm, chodzilo mi o takie dlugotrwale zerwanie. Widac, ze ma silna wole etc, etc ![]()
Nieaktywny. Ostatnio edytowany przez Ashlon - 27-10-2005 o 20:30. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Oczywiscie mial motywacje u rodziny, ale zrobil to. Minley juz ponad 3 miesiace i nic? Znaczy ze jest kosmita?
![]() |
![]() |
#115 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
![]() @Morin: Dog in the Fog jak już ![]() ![]() ![]() Co do innych trunków, to nic konkretnego, winiak pod warunkiem, że smaczny, nie konkretyzuje się na tych mocniejszych, niedługo się nadarzy parę okazji do wyprubowania ![]() ![]() @Matek: dobrze gada... Alkocholikiem jest się do końca życia, można jedynie "awansować" na alkocholika niepijącego, ale trzeba uważać, by znów nie popasć w alkocholizm...
![]() |
![]() |
#116 | ||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
EDIT: Mój starszy kiedyś "bardzo dużo" pił. Aktualnie mija 15 rok kiedy nie tknął alkoholu. Magia czyni cuda? Być może, ale wszywki także. Ostatnio edytowany przez Thero - 28-10-2005 o 07:23. |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |||||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#118 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 07 2005
Lokacja: Białystok
Stan: Zbanowany
Imię: sir mopi
Świat: obsidia
![]() |
![]() Polskie wesele bez wódki ? pff....
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Użytkownik forum
|
![]() wczoraj poznałem polaka który mieszka w ameryce i dziwne o jak wychodził z tibi to poiwedział ide zapalcic i narkotyki wziąć a on ma 17 lat ja nigdy nie wezme tego czegoś !!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |