![]() |
#102 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: Destabilizacja
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
Taka mała rada na przyszłość ![]()
![]() |
![]() |
#103 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Lokacja: Gizycko
|
![]() g*** prawda ze axe sa slabsze od swordow,maja wiekszy atk i duzo mniejszy def ale ten sie nie liczy jak mamy tarcze.A Dl>gs w ataku a te pare ptk def na wiele wam sie nie przyda bo broni dwurecznych uzywa sie raczej na potwory walace magia
|
![]() |
![]() |
#104 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: Destabilizacja
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
A co do tego defa w broni to juz duzo razy bylo mówione: PRZY BLKOKOWANIU/ EXPIENIU MA OGROMNE ZNACZENIE. Następnym razem wrzuć troche na luz...
![]() |
![]() |
#105 |
Guest
|
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 08 2006
Lokacja: Myszków
Stan: Aktywny gracz
Imię: Fenomex
Profesja: Paladin
Świat: Nebula
Poziom: 54
Skille: 79/42
Poziom mag.: 15
|
![]() wedlug mnie sword jest najlepszy , i co z tego ze najtanszy ale jak chcesz isc na latwizne to idz w cluby tanie ale...CIENKIE.Swordy najlepsze wienc ja bym sworda wybral.a jesli masz wybierac pomiendzy club a axe to wybiez axe to masz nawet nawet wypas a club to co...ss i w hammer no moze z orsha~~ thunder ;p
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 10 2006
Lokacja: Sieradz
Stan: Początkujący
Imię: Arier Falker
Profesja: Druid
Świat: Refugia
Poziom: 10
Poziom mag.: 4
|
![]() Ja sądze że axe.Chociaż club są tańsze ale axe są silniejsze.
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 09 2006
|
![]() Club najlepsze jak się ma skile 75\75 wymiatasz z war hammerem a na GS to skull staffa i jest GIT Wybiersz cluby tanie,lekkie a jak nabijesz dobre skille 75\75 bdz Ciu wygodnie mam kolege na Menerze BR ma skile 100\100 i dobrze mu jest i się nie wstydzi że wali Clubami
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zbanowany
|
![]() Club. Pewnie większość przeglądająca ten temat nie wbije nawet 70+ lvl a co tu dopiero mówić o 100+ i Annih.
Ta mała różnica ataku pomiędzy WH a DL nie robi prawie żadnej różnicy, a ddecydując się na używanie clubów praktycznie 'rezygnujesz' z kosztów bronii. Uzbierać 2k to moment, a średnia cena DL na takim nie za starym swiecie oscyluje w granicach 20-30k. Czyli musiałbyś zebrać 10x tyle kasy. Jeśli mimo to jesteś doświadczonym graczem, jesteś niemal pewien że wbijesz level 100+ - wybierz topory. Ale tego już tłumaczyć nie trzeba.. |
![]() |
![]() |
#110 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
|
![]() OMG! Odkopaliście temat z 2004 roku. Pogratulować....
|
![]() |