![]() |
#101 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 10 2005
Lokacja: Newcastle
Stan: Na emeryturze
Imię: lolek
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Ziemia
Poziom: 1
Skille: -1/-3
Poziom mag.: 16
|
![]() dla mnie tibia to przyjemnosc frajerze mialem na swoim koncie 80 lvl knighta ale mi sie znudzil teraz gram sorkiem bo pall mi sie takze znudzil , dla mnie tibia to nie jakis wyscig gram sam nikomu bym nawet nie dal passwordu ani acc nr a tibia staje sie po** od glupich gówniarzy like ui od glupich programow wspomagajacych ktore niestety ale niszcza gre kthxbye
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#102 |
Guest
|
![]() LOL nie wiedzialem ze polacy moga byc tak po*******eni. Po *** bijecie swoich?
03:36 Kryminator: wy to bez kitu w peac zyc nie umiecie<--- ![]() Noobowata gildia mysli ze jest dobra bo ma samych hlvli. Spoxter share account -.- i tez mysli ze jest dobry. Snandriel to juz nei wspomne bez manasa i tylko 03:39 Sarandiel: manasa daj<--Master sorc? ![]() 70 rp trapowac 10 minut <-- lol ![]() Dusiknes jedne wielkie cioty i pa -.- Aristo widac ze rowny typ pomaga swoim, heh miales troche nie farta no ale cow hail Aritsto ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 11 2004
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Saxiw Smith
Profesja: Elite Knight
Gildia: Gladsheim
Świat: Hiberna
Poziom: 117
|
![]() A jednak nadal jesteś moim Idolem tym z VI edycji !
Zapamiętam Cię na zawsze i będę myślał zawsze o tobie i twoim wyczynie gdy ludzie w Tibia z wyższymi levelami i doświadczeniami odemnie będą mnie bić. Będę tak mężny jak Ty i będę tak samo uciekał i się trzymał jak Ty ! Pozdrowienia dla NAJLEPSIEJSZEGO Paladyna w Tibii odemnie ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2005
Lokacja: Dębica
Stan: Aktywny gracz
Świat: Nebula
|
![]() aristo grazt za ucieczke
a odnosnie dusk~ moge powiedziec tyle ze ta sytuacja przypomina mi troche sytuacja na nebuli moze do dlatego ze polowa dzieci z nebuli przyszla na furore leczyc swoje ambicje ? na nebuli od poczatku doszla do wladzy mocna ekipa z polakami w skladzie wiedzieli co chca i co maja robic ale w pewnym momecie przyjeli dzieci (whiffed i sqeensy ) zaczelo sie psuc wszyscy zalozyciele phy wrocili na galane a nebula zeszla na psy :/ obecnie gra tam 40-240 ludzi ![]() zmienia zdanie jak sie bedzie ciezko expic ale juz bedzie zapuzno tak samo jak jest zapuzno na nebuli :/ to tyle pa P.S. plaga tibii jest acc sharing ale z tym powini walczyc cip`y jednak jakos im to nie idzie :/ bo trudno to udowodnic jak np 10 typa gra w kafejce na zmiane 1 char`em :? powinien byc limit 5h dzienie i koniec po problemie ![]() troszke to nie spujne ale jest 3 w nocy xD btw wszystkich co nazekaja na dusk~ zapraszam na nebule niech zrobia 50lvl i pogadamy o PA
Poniekąd nie ma głupich pytań... Są tylko głupie odpowiedzi... Nie jest tak głupota wszędzie siedzi... Ostatnio edytowany przez djmtv - 21-11-2005 o 02:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 11 2004
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Saxiw Smith
Profesja: Elite Knight
Gildia: Gladsheim
Świat: Hiberna
Poziom: 117
|
![]() Artisto jak już mówiłem wcześniej jesteś moim idolem, a więc "***** DO BUZI NO CO TY JA TEZ TO LUBIE
![]() Hail Artisto Hail Fajki Hail Me ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 11 2005
|
![]() POLACY I CH RZADY ZALOSNE-spojz na historie naszego kraju przez wewnetrzne konflikty caly czas dostawalismy po dupie od obcych . polacy sie jednocza jak zdadza sobie sprawe ze sa juz pokonani przez wspolnego wroga -ale jak juz sie z nim rozprawia to spowrotem polacy wracaja do swego odwiecznego wroga...SIEBIE!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Bolexus
Profesja: Sorcerer
Świat: Chimera
![]() |
![]() Tu tego... Nie gram tam wiec wszystkich szczegółów nie znam ale z tego co widze to kolejne osoby DUSK~ opuszczają. Widze ze ich lider jest bogiem i decyduje co sie bedzie działo na serwie.Z tego co kojarze to wyrzuca wszystkie osoby które mogłyby w najblizszym czasie przegonić levelem ;];]
|
![]() |
![]() |