![]() |
#101 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2005
Lokacja: Wrocek
Stan: Aktywny gracz
Imię: Markuzenioo
Profesja: Knight
Świat: Refugia
Poziom: 14
Skille: 51/50
Poziom mag.: 2
|
![]() ja, że mi się komp na anni zatni, lub kick bede mial
![]() PS: O ile bede miał 100 lvl ![]()
|
![]() |
#102 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2005
Lokacja: Kołobrzeg
|
![]() Ciemnosc - boje sie ciemnosci ;/
![]() |
#103 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 12 2005
|
![]() Mysle, ze kazdy czlowiek w wiekszym lub mniejszym stopniu boi sie smierci i bolu, wkoncu taka jest nasza natura. Ja podobnie jak przedmowcy, obawiam sie o swoja przyszlosc i tego, ze sobie nie poradze. Boje sie rowniez niektorych zjawisk paranormalnych, zwlaszcza tych zwiazanych ze snem. Kiedys ogladalem program dokumentalny o tym co sie dzieje i do czego sa zdolni niektorzy ludzie podczas snu lub gdy sa w stanie spiaczki. Dawno nie balem sie w tak dziwny sposob jak po obejzeniu tego programu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
|
![]() A ja się boję że po śmierci coś nastąpi, bo to oznacza że zostane podsumowany za wszystko co uczyniłem za życia...
Boje sie też że po śmierci nic nie ma... Co mam wtedy robić całą wieczność. Najbardziej jednak obawiam się głupoty ludzkiej... W dzisiejszych czasach przez jednego człowieka stracić życie mogą wszyscy ludzie na świecie.
![]() |
#105 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lutra Javin
Profesja: Sorcerer
Gildia: XXX
Świat: Vinera
Poziom: 8
Skille: 15/15
![]() |
![]() noto zaczne wymieniać...
boje sie...
czas na kolejny odcinek z seri SAMO(OBRONA)BUJCA IN COMING... nowiec dla tych all co sie boja smierci i tak dalej...to mam dlawas taki maly ten. zobaczcie ze ZAWSZE mamy mozliwosc kierowania swoim zyciem i ZAWSZE mozemy je zmienic na gorsze albo lepsze np. ja jak dobrze pamientam to w 5 klasie bylem tak glupi ze myslelem ze jak mialem w 4 klasie same 5 i 4 to w tym roku bedzie tak samo a tu c....j pierwsze polrocze i tylko cztery 5 i asz dwie 3?? kurna cos nie tak noi wtedy wlasnie wziolem sie ostro do nauki...i we mnie macie przyklad ze jezeli cos spieprzyliscie to zawsze mozecie to naprawic tak do ciebie mowie mozesz to jeszcze naprawic... niezdales matury?? to co tu jeszcze robisz wes ksiazki i zakuwaj a wtedy napewno zdasz "Upadamy poto aby powstać,powstajemy aby walczyc i wygrywac" i zapamientajcie te słowa do końca życia "Jedna godzina boleści więcej nas uczy niż sto dni radości" Karol Antoniewicz przepraszam za błedy jest ich pewnie mało ( ![]()
![]() |
![]() |
#106 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Mroczna dolina
![]() |
![]() Nie boję się niczego panicznie. Nie boję się chorób, połamania kończyn, bólu, kiboli... Boję się jedynie samego strachu... i może troszeczkę wysokości.
![]()
![]() |
#107 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Świat: Fortera
Poziom: 26
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
|
![]() ciemnosci, pajakow, cieni, stracenia wzroku, zostania kaleka, smierci, zagryzienia przez zwierzeta, matury, samotnej starosci, zostania bezdomnym, duzo tego jest, nie chce mi sie wymieniac wszystkiego
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2005
Lokacja: Gdańsk
|
![]() Boje się jak wiele ludzi samotnosci i ze se nie poradze w zyciu...
Kiedys balem sie ciemnosci ale powoli dochodze do siebie i kiedys balem sie tez wysokosci ktora teraz kocham ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2005
Lokacja: Gdańsk
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() mmm ja sie boje przedewszystkim smierci i... jak to bedzie co bedzie czul czlowiek po smierci, czy wogule cos bedzie czul a moze to bedzie jak ,,wieczny sen'' moze czlowiek wlasnie tak sie bedzie czul. I boje sie po trochu ciemnosci kiedy jestem sam leze w lozku ogladam film i mysle ze tam w oddali w ciemnosciah cos siedzi i sie na mnie gapi ;o..
Lech kaczynski jego tez sie boje -.- ze zrobi cos nie przemyslanego i wyniknie z tego jakas wojna lub cos. Moze mi sie tylko wydaje ze to jest debil ale mysle ze wiekszosc ludzi to potwierdzi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() boje się jak będzie wyglądać świat za 10-100 lat...
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2005
Lokacja: Ełk
|
![]() @Boje sie swojej siostry(zart)
A tak seryjnie boje sie samego siebie. Jestem nieobliczalny. Boje sie ze cos kiedys sobie zrobie, bo sie zalamie lub se nie poradze. np. Dwa takie lepskie wybory kulka w lep, lub skok na glowke. Ja juz tak mam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Ja cierpie na paranoiczną arachnofobię oraz fobię na wszelkie inne pełzające plugastwo
![]() Z uczuciowych to boję się odrzucenia oraz że nie spełnię chodziaż paru swoich marzeń.
![]() |
#114 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 01 2006
|
![]() Boje się 1,2,3 w szkole bo potem matka robi awanture :/ i boje sie... e... ciemności, lęku wysokości i takie tam badziewie a najbardziej boje się samego siebie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Stan: Niegrający
|
![]() A ja boję się:
- pająków - dziwnych odgłosów w całkowicie ciemnym pomieszczeniu ( pamiątka po F.E.A.R) - nie wiem czemu ale szkoły - śmierci Ostatnio edytowany przez predalien - 23-02-2006 o 18:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Las Vegas, Podlaskie.
Wpisy bloga: 4
Imię: pani destrukcji
Świat: kraina czarów
|
![]() A ja się boje, że przyjdzie wieeelka Akromantula i mnie zje!!
Teraz tak na serio: Mam lekką arachnofobię < czy jak tam to się pisze > Boję się śmierci bliskich. < tzn. samotnosci > Wiatraków < LOL > Wody pod ciśnieniem < nie moge odkręcic mocno kranu > Mam mocną maniafobię, choc juz sama nie wiem, moze ja juz jestem chora psychicznie? No i lekką mykofobię < Grzyby są BUUUU > A tak na marginesie to najlepsza fobia z jaką się spotkałam to rytifobia < Lęk przed zmarszczkami > Miłego Dnia.
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Czarna_Mamba - 07-03-2006 o 18:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Użytkownik forum
|
![]() Przyszlosci, zdecydowanie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
![]() |
![]() wiec tak nie boje sie smierci, nie boje sie bólu bo jest przyjemny, nie boje sie samotnosci, nie boje sie przyszłosci, kocham pajaki, lubie male ciemne zamkniete przestrzenie
![]() ale..... ale mam:aidsfobie, akrofobie ale tylko w momencie jak nie ma barierki ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2006
Lokacja: W piekle
Stan: Na emeryturze
Imię: Marco the Swordmaster
Gildia: Xupix power
|
![]() Boje się o przyszłośćmoją i swoich bliskich. Mam trochę dziwny lęk: boje sie poroża sarny które wisi pod sufitem w przedpokoju. Śniło mi sie ono wiele razy :S
|
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() Boję się ciasnych pomieszczeń (klaustrofobia ja?)