![]() |
#101 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2005
Lokacja: Mars
Profesja: Elite Knight
Poziom: 99
|
![]() Ta wojna bedzie trwala doputy dopuki jedna z gildii nie straci ok. 50% calego expa, lub gdy czesc czlonków gildii nie zostanie haknieta, czyli bedzie trwala wiecznie, jednym slowem jest to inferna tylko że ze skulami.
Mam nadzieje ze pedaly od elahriona dostana po dupie. Jeżeli ktos chce wiedziec czemu polacy trzymaja z tymi pedalami ( patrz bax sho- za moich czasów byl to 40 lvlowy glupek, który nie rozumial slowa po angielsku i prosil abym mu podczas V-huntu tlumaczyl wszystko; creghan itp.) bo dostali juz nie raz od nich i sie teraz boja. Ja niestety przestalem juz dawno grac na elysii, wiec nie mam mozliwosci walki z ****ami lecz zamierzam isc na nowy serwer na wakacjach( ostatni raz mi sie nie udalo ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#102 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2004
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Elysia
|
![]() Normalnie widać ze Noctum jest lepsze
Nie robią PA (przynjamniej sie nie spotkałem) Jest ich mniej w Guildii a i tak wygrywają... Więc co o tym myslicie? I jak to jest z tymi fragami... Niektórzy liczą tak inni inaczej Jeden liczy 34:19 Nocturm : Grinders. (co bardziej mi sie podoba ![]() a poznański rycerzyk 16:15 Nocturm : Grinders... więc jak to w końcu jest... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Raverton
Świat: Galana
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
|
![]() zobacz sobie moj post rospisane kto kiedy dednal od kogo policzane kto ile razy fragowal i wszystko... Moje jest z ostatniego miesiaca ...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2004
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() ryczerzyk dalej nic nie okreslasz jasno
Twoje dane są z ostatniego miesiąca.. A Wojna zaczeła sie jakoś na swiętach jesli nie przed... Ogulnie jest przyjęte ze Dedów z Hacków sie nie liczy. Deads: Grinders Keth Etano Feb 05 2006, 19:02:29 CETKilled at Level 52 by Creghan Dozd Feb 07 2006, 23:23:00 CETKilled at Level 74 by Chris Lowe and by Oles Tse Sazup No deads yet Paseq Feb 09 2006, 23:37:19 CETKilled at Level 88 by Tsaro and by Lo Kerim Kafes No deads yet Hagbard Zolgard No deads yet Gumis Fighter Feb 07 2006, 23:05:35 CETKilled at Level 82 by Tsaro and by Oles Tse Feb 04 2006, 17:30:00 CETKilled at Level 82 by Akallabet and by Elivines Eddie on Elysia No deads YEt Neuter Feb 07 2006, 23:08:04 CETKilled at Level 97 by Rekrul Nemo Vincelli Feb 07 2006, 23:10:56 CETKilled at Level 72 by Denthos Cristo and by Chris Lowe Lurran Lowe No deads yet Keitho'Aculeus No deads yet Jacki Hart No deads yet Faslan Shah No deads yet Ekim Leahcim Feb 07 2006, 23:13:25 CETKilled at Level 79 by Rekrul Creghan Feb 07 2006, 23:11:54 CETKilled at Level 95 by Elivines and by Lo Kerim Nimrai Feb 07 2006, 23:27:20 CETKilled at Level 125 by Chris Lowe and by Rekrul Dalitas Drayner Feb 09 2006, 16:00:46 CETKilled at Level 105 by Ron Sireus NO COMMENT Bax Sho No deads yet Arioc Scalp No deads yet Elahrion Avessar No deads yet no i ja tu naliczyłem 11 dedów.. A u Noctum 8... Jakos ciebie nie mogem zrozumieć albo masz zbyt wysokie IQ albo.. Odrazu zaznaczam że Nie chcę cie obrazić. poprostu coś mi sie tu ni zgadza... Ostatnio edytowany przez Yoszka - 21-02-2006 o 17:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2005
|
![]() lol nie wiedzialem ze ron sireus jest w noctum lololo? na tibia.com froum sa fragi elo elo
![]() |
#106 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Imię: Luksus Ithil
Profesja: Knight
Poziom: 76
|
![]() Grindersi robia sobie coraz wiecej wrogow... Niech postepuja tak dalej a szybko polegna. Ja zostalem ubity za niby kradziez SoVa Baxa Sho ... lolks.... co jeszcze? Grindersi od zawsze byli kojarzeni jako PA i nadal sa. Ich taktyka sprowadza sie ostatnio tylko do masowego logowania i ataku na ktoregos z Noctumow. Taktyka dosc prymitywna ale skuteczna bo nie od dzis wiadomo ze w otwartej idzie im gorzej niz zle a boty Dozda juz nie wystarczaja.
Hail Noctum Signed, Luksus Ithil.
![]() |
#108 |
Użytkownik Forum
|
![]() luksus
nobeq
![]() |
#109 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Signed, Luksus Ithil
![]() |
![]() |
#110 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Hegemmon - 24-02-2006 o 02:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#111 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Nie gram w tibie już, ale sie lekko podbulwersowałem czytając ten temat, jest tu trzech totalnych idiotów nie znających dużych liter i składni zdania, mających tandetne argumenty, i uważają że są *RLZ* i *ROX* bo mają *duży level*.... Ktoś by ich zabił, to zapewne by sie zaczeli sążnie bulwersowac bo jak to zabijać ICH, hajlvli!!!!oneone1!! Jest to zwykłe PA... A zemocjonowałem się tak bo miałem kiedyś podobną sytuacje na Chimerze, gdzie było kilkoro pieprzonych PA o nickach Vivalis Zink oraz Sir Goku Osk którzy myśleli że są panami wszystkiego, wszystko im wolno etc etc bo w tej grze mają duży lvl.... Nie mam szacunku do takich ludzi, wybaczcie. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Użytkownik Forum
|
![]() elo zielevitz poklikash?
blz?
![]() |
#113 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
|
![]() Wiesz, dlatego ja nie nosiłem lootbagow...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gildia Siejnik.... I ty jeszcze masz pretensje? Jak ci przeszkadza system skulli to non-pvp wita.
![]() |
#116 |
Guest
|
![]() Witam, to mój pierwsszy post ani nie ostatni, bardzo mnie martwi sprawa Elysia z wojna i tak wiem ze Noctum przegra i mam taką nadzieje... i oczywiscie wygrają Gringersi wygrają Świetnie ale czy to zmieni na serwerze wszystko? noobostwo niektorych graczy?? Więc kto mi to zapewni dam mu 20 k ;/
Swietny film Może i jestem low noobs lvl ale wiem co sie dzieje na tym świecie non stop Leave or Die chociaz byłem pierwszy..... Zabieranie lootu chociaz siedzialem zeby miec te 200 gp ......... Nevis- ja myślalem ze taki 100+ palek to noobem nie jest ! O Boshe co ja powiedziałem jezus maria !! mam hunta aaaaaa Takie sa uroki tego serwera.... |
![]() |
![]() |
#117 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Tylko ze my nie jestemy skull hunterami ![]()
![]() |
![]() |
#118 | |
Użytkownik Forum
|