|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Kto wygra LM? | |||
Juventus Turyn |
![]() ![]() ![]() ![]() |
10 | 7.58% |
FC Barcelona |
62 | 46.97% |
Chelsea Londyn |
8 | 6.06% |
FC Liverpool |
4 | 3.03% |
Arsenal Londyn |
14 | 10.61% |
Inter Mediolan |
2 | 1.52% |
Real Madryt |
13 | 9.85% |
AC Milan |
14 | 10.61% |
Olimpique Lyon |
5 | 3.79% |
Głosujących: 132. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#101 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm
|
![]() up: A matka by cie razem z tym kibcem z dom wykopala hahaha :d
co do tego ze real jest cienki to nie ma watpliwosci odbila im kasa zaczeli sprowadzan najelpszych to maja przegrane ps: ciekawe kto wymyslil tak durna taktyke sprowadzania najlepszych zawodnikow ARSENAL RULEZ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#102 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Old Trafford
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Cytuj:
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Old Trafford
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() wszystko jasne? aha jednosezonowi kibice dla mnie to szmaty przepraszam ![]() druga sprawa jaka rewolucja?zagrali dobrze z Barceloną:-)Real potrzebuje zastępców dla starszych zawodników:-)chociaż Milan gra z emerytami i wygrywa Ostatnio edytowany przez PiXik - 07-04-2006 o 12:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm
|
![]() Cytuj:
Albo czy van Bommel jest uwazany za taka gwiazde jak Carlos,Zidane,(kiedys Figo)? (Co nie znaczy ze jest od nich o 100 razy lepszy) Miedzy innymi dlatego jestem kibicem Arsenalu nie maja duzo gwiazd a praktycznie tylko Henrego a i tak pokazuje klase. 2.Gdy druzyna sobie nie radzi lepiej miec jedna gwiazde w skaldzie niz 10 przyklad mecz z Realem, Thierry "sam wygral ten mecz" Barca bez Ronaldinho,Deco,Eto daleko by nie zaszla |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 | ||||
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
A Arsenal bez Reyesa, Henry'ego, Fabregasa i Ljungberga też by daleko nie zaszedł. Tak więc więcej można znaleźć tych gwiazd w Arsenalu. Ludzie zobaczcie, że Real nie jest jedynym klubem z tyloma gwiazdami, prawie każdy liczący się klub teraz ma taki skład. Cytuj:
Sezonowi kibice to najgorsze co może być. Od tego roku nagle wzrosła liczba fanów Barcelony i Chelsea, a zmalała Realu, Manchesteru, czy Arsenalu. Jednak na szczęście wciąż są wśród nas prawdziwi kibice.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! Ostatnio edytowany przez Raul - 07-04-2006 o 16:43. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kibicuje Barcelonie, lecz prawda jest taka, że Ronaldinho jest ich siłą napędową..
Bez niego Barca by tak daleko nie zaszła. Tak samo było w Realu: Zidane był tą siłą napędową zespołu, teraz już tak nie kreuje gry, i cały zespół się sypie.. Takie jest moje zdanie. I gratuluje Vira~ za dotarcie tak wysoko w rozgrywkach.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kibicuje Realowi od wielu lat i czekam aż poprawi sie ich gra
![]() ![]() ![]() ![]() Teraz myślę, że LM wygra Barca, choć Arsenal może być "czarnym koniem" jak Liverpool i odebrac im tytuł.
![]() |
#110 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() mysle ze zidana nikt nie bedzie chcial kupic... on ma juz swoje lata i za niedlugo zakonczy kariere. jezeli by sprzedali carlosa to pewnie na jego miejsce chcieli by wsunac Ashley'a Cole.
Co do sezonowych kibicow : heh to pewnie dzieci majace 10-12lat (ja mam juz 14 ![]() Ja pozostane wierny INTEROWI !! For Ever ![]() Barcelone rowzniez lubie i nie obrazil bym sie gdyby to ona wygrala lige mistrzow |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() Milan MUSI wygrac i oczywiscie wygra. Nie ma szans zeby zabraklo Milanu w finale ;- )))
Teraz obstawiamy na final: Oczywiscie Milan vs ??? hmm... chcialbym zeby villareal, ale to malo prawdopodobne chyba. PS. zalozylem sie z kumplem o piataka kto wyjdzie zwyciesko z dwumeczu w polfinale Milan vs Barca.
![]() |
#114 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Stan: Niegrający
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#115 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Hm.. tak jakbym czytal swoje słowa. Jednak wpływam na Twoją opinię koleżko, ale to nieźle ![]() ![]() OPS; Mam fazucze więc moje słowa mogą być nie do końca sensownawe. PS2: nie gram w Tibie, bo to narkotyk, a od takowych stronię. PS3: witam wszystkich forumowych ziomków. PS4: nie jestem dresem. |
|
![]() |
![]() |
#116 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2006
Lokacja: Pieklo
Stan: Aktywny gracz
Imię: Legolas of Anarchia
Profesja: Royal Paladin
Świat: Silvera
Poziom: 47
Skille: 78/51
Poziom mag.: 15
|
![]() Jestem za Milanem i chce zeby byl w finale, lecz patrzac obiektywnie widze final Barca vs. Arsenal :}
Cya |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 03 2006
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Świat: Kyra
![]() |
![]() Oczywiscie że Arsenal, po nieudanym sezonie w premiership musza powetować niepowdzenia w LM, chociaż by popatrzyc na dwumecz z Juventusem są chyba w Obecnie najlepszej dyspozycji na przebiegu sezonu 2005/06.
Go Go Gunners! |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Milan 0-1 Barcelona
Dzisiaj wieczorem odbedzie sie mecz Arsena Vs Villarreal, ciekawe kto wygra, pewnie Arsenal, ale kto wie ![]() Co do meczy Milan vs Barca to ciekawe widowisko, Giuly ładnie strzelil po podaniu oczywiscie Ronaldinho, ktory zreszta pokazal klase w tym spotkaniu;] teraz pozostaje czekac do wieczora na porazne Villarreal ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Imię: Royal Dex
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Chimera
Poziom: 58
Poziom mag.: 53
|
![]() I widzisz Ryba , widzisz... spojrzyj na swoje pierwsze posty kiedy polemizowalem z toba na temat Man U . Ty mówiles zeby juz o nich zapomniec a ja ... spojrzyj na Man U teraz , 9 zwyciestw z rzedu w lidze , miedzy innymi Man U 2:0 Arsenal Liverpool itd
![]() ![]() ![]() P.S Temat co jak co bardzo fajny ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Gratulacje Barca ![]() |
|
![]() |
![]() |