![]() |
#101 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: Knurów
Profesja: Master Sorcerer
![]() |
![]() Scorp idz i nie wracaj rasiosto nie wazne z kad kto jest moga byc nawet z Zjednoczonych Emiratów Arabskich szacunek dla kazdego sie nalzey
tez nie moge sie powstrzymac "Hitler powtarzal ze tez nie chce wojny wcale[...]"
|
![]() |
#103 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 03 2006
Lokacja: Szczecin
Imię: Ratilltek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dark Signs
Świat: Furora
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 04 2005
Stan: Aktywny gracz
Świat: Xerena
|
![]() Pan scorp wzią całą sprawę za serio, może w twych żyłach płynie krew Piłsudzkiego? lub innego wielkiego działacza polski...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Użytkownik Forum
|
![]() Grac dla Polski? HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHA
To ja gram dla lv, dla siebie, DLA BW!
![]() |
![]() |
#106 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 11 2004
Lokacja: Somewhere in Europe
Stan: Na emeryturze
Imię: Aerthis
Gildia: Domnesticus
Poziom: 10
Skille: 16/17
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Użytkownik forum
|
![]() Scorp dam ci rade, nie wypowiadaj się już więcej bo się tylko kompromitujesz.
Wojny już na Xerenie nie ma także nie widzę potrzeby nowych postów w tym temacie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zbanowany
|
![]() zacytuje:
"Pan scorp wzią całą sprawę za serio" wzią? hmm cos mi sie zdaje ze pan powinien pierw wziasc sie za gramatyke nie mam zamiaru sie z wami klucic ale zal mi dupe sciska jak patrze na takie cioty jak wy, naprawde zal.pl nie mam sensu dalej tu pisac, gadac z takimi osobami jak wy, naprawde lizcie dla szwedow dupki, lizcieeeeee |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2006
|
![]() Dajcie juz spokoj tym wyzwiskom ja bylem za NS w wojnie i jak przegrali...no coz zycie toczy sie dalej.Niedawano shackowano Khaldtora Morta z Potenti no i chlopaka mi sie zal zrobilo bo gosc jest super mimo ze zabijal naszych(polakow),trzeba czasami odgraniczyc zycie rl od gry bo to do niczego nie prowadzi.Jednego nie jestem w stanie jednak zrozumiec a mianowicie chodzi mi o lamusa Xanthippe Inflamatio,polak ktory szpiegowal polakow tego nie jestem w stanie zczaic i mam nadzieje ze larve wy**** z servera kiedys.Od taki prostaczek.Jesli polacy chca grac ze szwedami to niech se graja to tylko gra
Ostatnio edytowany przez Phy Praefectus - 21-03-2006 o 12:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 03 2006
Lokacja: Szczecin
Imię: Ratilltek
Gildia: Dark Signs
Świat: Furora
|
![]() Tylko dlatego, że "my" jesteśmy tolerancyjni i mamy kumpli szwedów to jestesmy hm.. tak jak to określiłeś "ciotami" a może to poprostu brak argumentów z Twojej strony i starasz się ratować wyzwiskami w naszym kierunku? Niewiem, w każdym razie to buduje coraz większe przekonanie, że ci szwedzi są zbyt "dojżałymi" kolegami jak dla Ciebie...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Użytkownik forum
|
![]() Dobrze pomyliłem się przyznaje się do tego i jednoczesnie przepraszam, nie jestem prymusem z polskiego.
Ale postawa jaką prezentujesz "scorp" jest poprostu śmieszna. Zapewne nie lubisz szwedów bo nie umiesz się z nimi dogadać, masz 10 lub mniej lat i angielski to dla ciebie obce słowo. Ja nie mam żadnego kumpla szweda na Xerenie także jak ty to mówisz "nie liże dupy szwedom" ale jestem tolerancyjny i szanuje czyjeś zdanie i poglądy, sam wolę należeć do polskich gildii lecz do takich co szanują innych. A co do polaków którzy są byli ze szwedami to gdzieś to mam, to jest ich wola i trzeba to zrozumieć. Scopr mam jeszcze jedno pytanie, czy jak szwed przyjedzie do polski na stałe bądź też na wakacje to będziesz go wyzywał bądź też uprzykrzał mu pobyt w polsce? |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Głogów
Imię: Tonatiuh The Wolf
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Hurricanes
Świat: Morgana
|
![]() Ej no juz przestańcie. Sprawa wyglada tak , sa dobrzy i zli ludzi ,a narod nie ma znaczenia. Wojny narodowosciowe są głownie prowokowane przez strach (tak zreszta bylo na xerenie) . Polacy się boją ,że później ich szwedzi wykopią i vicewersa. Ja myślę że na xerenie będzie teraz fajnie i sobie chlopaki dobrze pograja. Co prawda opuscilem ten serw na 33 lvl-u (opuscilem z wlasnej woli a nie zostalem wykopany) bo stwierdzilismy z kumplami ,że się za bardzo w PG wciagamy , a tak nam się nie chce grać ;] Te rasistowskie texty nie maja sensu, pamiętajcie,że nieważne czy w tibi masz kumpli indusów czy rosjan ;] Ważne żeby być wobec nich lojalnym od początku aż do końca. To się tak naprawdę liczy, a pseudo wojny rasowe powodują wlaśnie takie dysputy jak ta.
![]() |
#114 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Btw. Temat do zamkniecia, wojna sie skonczyla. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2004
Lokacja: Braniewo
Imię: ~
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 70+
Skille: 83
Poziom mag.: 16
|
![]() @pitt~
Czyż nie to samo, ale zdecydowanie prosciej i klarowniej staram sie z Shamanem, dreathanem i rattlinem uswiadomic? ![]() @ten co mowi, ze jestem larva. Od poczatku bylem tam, zeby zobaczyc co sie bedzie dziac. To nie ja jestem larva tylko Ci, ktorzy zostawili gildie dzieki, której nabili tak szybko lv i dzieki, której przetrwali, gdyby nie my to dawno by ich vendetta albo ktos inny wykopal wiec siedz cicho dziecinko, miales 30 lv i co? myslisz, ze jestes kims bo cie Polacy wzieli do gildii? Jesli chcesz mnie obrazac, to moze powiedz wszystko od a do z, cwaniaczku. @Scorp Moje zdanie o tobie wyrazilem, nie reprezentujesz nic, nie potrafisz nawet sformułowac prostych argumentow. Piszesz tylko lizecie dupy i zal.pl, a skoro masz zamist sensownej odpowiedzi pokazywac ludziom jakie robia bledy to powiem Ci, ze polonista z ciebie tez raczej nie bedzie. @Xerena Bosko jest, mozna pgowac, spokoj, cisza. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 02 2006
|
![]() coz temat odbiegl od zamierzanego.....
@shaman ja ci nie mowie ze masz miec takich kolegow czy takich...a koleguj sie z kim chcesz...zabijanie w tibi to przyjemnosc (zabawa) mozesz mi nie wierzyc ale dla seryjnych mordercow tez...ale na temat nie mam nic do SWE bo to nie znaczy nic ale chodzi mi o pewnych ludzi ktorzy sa SWE i raczej nie mozna powiedziec ze sa dojrzali... tak np kiedy zaatakowana zostala gildia div~ stalo 5 przed dp i jeden poprostu smial mi sie w oczy tylko dlatego ze mieli przewage... co do polityki grania szwedow to jeszcze sie zobaczy Gran ciagle gra i wolal bym zeby bylo tak jak mowisz i nie byla taka sytuacja jaka kiedys sam widzialem ze ludzie mieli stop-lvl i hunta zeby sie nie wybili a to byly pojedyncze jednostki... a i nie piszcie szwedzi sa dojrzali bo to glupie....to ogulnik dla calego narodu jak powiedzial pitt6ull nie oceniajcie odrazu calego narodu... i co wy z tym wiekiem???takie dzieci jestescie???co do Castusa to znam go na RL i nie ma 10 lat a ten kto to napisal to pewnie sam ma ze 16 jak nie to nie wiem czy sie rozwijal od tego wieku....(tak mniejwiecej wygladaja wasze posty) a i jeszcze wojna..... mowisz ze szwedzi nie wypowiadaja jej za nic?no to jakim cudem jak rodzina Div~ przez caly czas starala sie opanowac ludzi zeby sie nie rzucali do walki to sie potem dowiedzialem ze my sie na nich szykujemy i ci wypowiedzieli wojne..... ale coz bylo minelo Play For Fun zawsze bylo wiec mam nadzieje na dalsza dobra gre... @do tego co powiedzial ze jestem cienki i dlatego zabilem tylko 1 osobe... zabilem tylko 1 bo.....mialem wystarczajacy powod ten koles zabil innego bez wystarczajacych pobudek i wcale sie nie interesowalem jakiej jest narodowosci. LIcza sie ludzie i ich zachowanie bo reszta jest nie wazna... @Shaman gdzie mieszkasz???pytam z czystej ciekawosci niechcesz nie odpowiadaj... |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
A co do "wojen" czy innych "bitew" to wczoraj wszedlem do tombu i nasz szanowny Overcom Unmortal zaczal mnie bic (sic!) Niestety tylko jeden z nas mogl przezyc. Guess who. Ps. Zmienie nazwe tematu, jakies propozycje? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
buraku, zacytowalem tylko co ten inny koles nademna napisal, czytaj ze zrozumieniem |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#119 | ||
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Użytkownik forum
|
![]() scorp to że się pomyliłem to nie koniec świata, patrzysz na świat z klapkami na oczach. Pomyłka była ale trzeba żyć dalej a nie zatrzymywać się na tym jednym błędzie...
PS Ja się raz pomyliłem, a ty w swoich postach piszesz jedno i to samo... czy nie prościej byłoby napisać poprostu repley to post 108 ? Ostatnio edytowany przez Zeur - 22-03-2006 o 07:27. |
![]() |
![]() |