|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#101 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2005
|
![]() a to juz wogle katastrofa:
Gry sieciowe typu Massive Multiplayer Online Role Playing Game, jak np. „World of Warcraft” czy „Tibia”, cieszą się wyjątkową popularnością szczególnie w Azji. Tam też doszło do pierwszych przypadków, gdy wycieńczony gracz umierał przed ekranem komputera. Szerokim echem odbiła śmierć młodej Chinki, która skonała, grając w „World of Warcraft”. Aby ją upamiętnić, setki innych graczy urządziły jej... wirtualny pogrzeb i zebrały w się o tej samej porze w jednym miejscu wirtualnego świata. Tragiczny finał miała też rozgrywka w „Legend of Mir III”. Pewien Chińczyk zabił kolegę, gdy ten nie chciał oddać mu wirtualnego miecza
|
![]() |
#102 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
Tutaj nie trzeba walić winy na gry, tu trzeba nauczyc ludzi, że komputer to nie jest całe ich życie i tyle. Że są ludzie po za tymi złorzonymi z pikseli.
![]() |
![]() |
#103 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Komórka pod schodami do nieba
Stan: Na Emeryturze
Imię: Krzeslaw on Berylia
Profesja: Knight
Świat: Berylia
![]() |
![]() Trzeba ludziom zaaplikować czerwoną pigułkę
![]()
![]() |
#104 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
Profesja: Elder Druid
|
![]() HAHAHA właśnie fakty obejrzalem! Nie mówili tragicznie, trochę z humorem, ale jednak negatywnie, ojj znów wychowawczyni w szkole się bedzie cieszyć i prawić kazania. Dobrze, że rodzice nie oglądali. Nagrał ktoś może, hehe?!
![]()
Nie. Ostatnio edytowany przez SQsek - 20-04-2006 o 20:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Użytkownik Forum
|
![]() Taa...ja tez to ogladalem
Wydaje mi sie ze troche przesadzaja "Tibia polega na zabijaniu" ,teraz wszyscy starzy mysla ze tibia to taka gierka jak cs gdzie sie ludzi zabija -.-' Tibia polega na zabijaniu POTWORKOW !! ![]() Jednak pozatym wszystko sie zgadza ,cipsoft to banda zlodzieji czasu -.-' |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2005
Imię: Shin Croner
Gildia: Mens Of Black
Świat: Aldora
Poziom: 27
Skille: ^_^
Poziom mag.: 31
|
![]() No no no u mnie rodzice to oglądali ale tylko troszke pogrozili.
Trzeba wiedzieć kiedy przestać grać tzn jak mama mówi wyłącz komputer to ja wyłączam może postępuje jak maminsynek ale za to przynajmniej nie mam żadnej kary. Ale niezłe jaja z tym kolesiem z Wrocławia nieźle musiał być szurnięty. Teraz taka historyjka W telewizji zawsze przesadzają na temat gier. @up Masz wielką racje z tym zabijaniem.
Dużo za dużo KB Ostatnio edytowany przez Shin Cron - 20-04-2006 o 20:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Somewhere in real world...
Stan: Niegrający
|
![]() Dzis w wiadomosciach ukazala sie nam Tibia... Nie mozna miec zastrzerzen do dziennikarzow, ale sadze ze "troche" przesadzili... Mowie o 1 przypadku w którym pisano jush w gazecie wroclawskiej... Jak mozna oceniac cos na zasadzie jednego zdarzenia/wiele tys. A rodzice oczywiscie zawrucili uwage na widomosci i tym samym sainteresowali sie moim uzalerznieniem... =/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
|
![]() Taa bo kazdy temat moze byc dobry na sensację. Pewnie nikt tego nie nagral, a ja chetnie obnejrzal bym te fakty.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Użytkownik Forum
|
![]() "pobił matkę krzesłem, bo wyłączyła mu komputer i zabiła bohatera gry."
Ten tekst wymiata ! Ten tekst wymiata ! Ten tekst wymiata ! Ten tekst wymiata ! Siedziałem i płakałem ze śmiechu jakiś czas az w koncu doszło do mnie, ze to jest bardzo możliwe. Piękne, naprawde Pięęęęękne : - ). "Lepsza Tibia niż narkotyk" brawo za stwierdzenie, dokładnie tak.
![]() |
#110 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Świat: Kyra
|
![]() w sumie lepiej ze ją krzesłem zaczął bic niz łancuchem od krowy albo bejzbolem ^^
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Fakty..rotfl..
Psychiatra, dziennikarka i straż miejska - najwięcej mają do powiedzenia i idealnie orientują się w temacie, toteż ich wypowiedzi przyprawiły mnie o atak śmiechu (nie wszystkie). Ale ten nastoletni h4x0r odziany w dres sprawił, że zaliczyłem ROTFL'a. Gorszego przykładu gracza nie dało się znaleźc? Statystyczny "polaczek", albo jak kto woli "nubek z kafejki". Wą ![]()
![]() |
#112 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2005
Lokacja: Annihilator Room
Imię: Aris Xetr
Profesja: Rookstayer
Gildia: Selint Hill
Świat: Guardia
|
![]() mam prośbe mozecie mi podać linku do artykułow z tym zdazeniem najlepiej zz tvn ja szukalem i nic nie znalazlem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up: 'ne prafda bo on pszejou moc tybjy'
![]()
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska Ostatnio edytowany przez Vekegi - 20-04-2006 o 23:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Błagam! powiedzcie, że ktoś wysłuchał Dr.Oma i nagrał ten kabaret! (fakty) Jak tak to linkor plx
![]() ![]()
![]() |
#116 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Sosnowiec
Imię: Polalunia
Świat: Aldora
|
![]() Nie no, takiego debilizmu to tu chyba jeszcze nie ma, żeby nagrywać jakiś reportaż o tibii? o.O Z resztą co ty chcesz oglądać? Pewnie pierdolili od rzeczy i tyle, zresztą ci co widzieli potwierdzają. To tylko TV, przecież to nie jest realny obraz, zawsze robią afery na przykładach patologicznych jednostek, tak jak m.in. z koksiarzy, kibiców, gimnazjów, itdddddd.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wieszok na forum.tibia.org.pl w Owionie jest.
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2005
|
![]() @UP & Wieszok
Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#119 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
![]() |
![]() @Up
Skopiuj link, a nie odnosnik do niego. Co do tibii i uzaleznienia od niej...Moge powiedziec, ze bylem od niej uzalezniony, zarywalem noce, gralem caly czas, ale mi przeszlo. Mam "rl life" i mam wysoki lvl, to nie trudne. I smieje sie, naprawde smieje sie z tych wszystkich "typowych polaczkow", ktorzy chca mnie pobic w rl za to, ze dolaczylem do Del'Toro albo za to, ze im cos zrobilem, w GRZE. Smieje sie z kazdego kto placze bo padl w tibii/stracil cos, bo to nie jest normalne. Takich ludzi trzeba leczyc, bo to nie gra jest winna, ci ludzie sa winni. Nienawidze mediow, szukaja sensacji gdzie sie da, ale w koncu to ich praca.. szukac sensacji i robic z niej pieniadze. Zalosny jest ten swiat, nic dziwnego ze Bog [ktorego imo nie ma] zalał caly. |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Użytkownik Forum
|
![]() taki powinien byc link
Kod:
http://rapidshare.de/files/18509547/007___TVN_24___________-_April_20_19_12_08.mpg.html
![]() |
![]() |