![]() |
#102 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() Carol Cora padl. 8:17 dla S8.
Nastepne osoby sie wyplacaja: Mastah Vercitas Master Unicron Garm Nie dziwi mnie postawa Mastaha, to bylo wiadome od poczatku ze predzej czy pozniej odejdzie/zaplaci. to mnie tylko utwierdzilo w tym, ze o tej gry sie nie nadaje. Unicorn - nie znalem go, takze nie mam co o nim powiedziec. Garm - no coz, jak dla mnie to jest jedna wielka sciema (ze zaplacil), po prostu dogadal sie z Larosem i spolka, i bedzie gral dalej, znajac zycie po wojnie dolaczy do gildii Larosa (o ile S8 sie nie rozpadnie). Ostatnio edytowany przez sir Tifejo - 02-05-2006 o 00:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Śrem
Stan: Niegrający
|
![]() Ja mam takie pytanie. Wie ktos cos o Mastahu (dark aven) ? Nazwisko? Ulica? Bo to, ze w Wawie mieszka to wiem...
btw. Mam na mysli aktualnego owenra, a nie wczesniejszego.
![]() |
![]() |
#104 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 11 2005
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Aktywny gracz
Imię: Bhaal Tavian
Profesja: Knight
Gildia: Brak
Świat: Selena
Poziom: 65
Skille: 78/75
Poziom mag.: 6
|
![]() Hohoh.Widze ze ludzie z ktorymi kiedys zamienilem pare slów mysla nad powrotem na ten zajefany serverek gdzie nic nie jest jasne (chocby jak ta wojna;]).Po stracie Bhaala ~zapomnialem o Selenie.Ale teraz mysle nad powrotem (wlasnie skilluje <zieeewa>)Ale nudno tak,nikt sie nie odzywa....
Odnoscnie wojny to mysle ze nic ona nie zmieni,poza tym ze pare noobów z Rederiet zaliczy kilka dedów i paymenty dostana.Alphon,Qu etc dogadaja sie z Evalorem itp i beda mieli luz. Gadajac sobie z jednym z moich "old friends" pare minut temu moge przekazac ze Ardes Lehiharon obudzil sie w swiątyni Enjoy
Loading..... Please Wait. ![]() Ostatnio edytowany przez Bhaal24 - 02-05-2006 o 01:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2006
|
![]() @ Wielki MarIuSzzo
Po co ci jego dane ?;o |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niewazne...
![]() |
![]() |
#107 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ardes Lehiharon - Killed at Level 59 by Slash'Boone and by Evalor Nocturna. 8:18 dla S8.
Dzieki za info Bhall~ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wstydze się podać
Poziom: 102
![]() |
![]() Z tego co wiem to juz nie ten stary Garm, tylko nowy owner.
![]() |
#109 |
Użytkownik Forum
|
![]() Edytnij tam postac i dorzuć Jodokusa do listy szczęśliwców, którzy mieli ten zaszczyt i zostali teleportowani przez graczy S8 do templa Enjoy.
![]() |
#110 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niesądze aby ktos siedzial 24 h na dobe
![]() ![]()
![]() |
#112 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Kolejne osoby sie wyplacaja:
Iwek Knight Escroto Pozdrawiam, T. |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czyli niedlugo ten temat mozna bedzie uznac za zamkniety -.-.
Zalosne jest to, ze Rederit bylo o wiele wiecej i gdyby tylko sie dobrze zorganizowali mogli by rozpierdolic s8 bez problemu. Ale po co? Lepiej placic i dac fiutom rzadzic serverem... Niedawno moj kumpel dostal hunta od s8, za to, ze nie chcial zejsc z respa druidowi Del Arte. Takich ludzi sie powinno odcinac od neta, a nie jeszcze im w Tibie pozwalac grac...
![]() |
![]() |
#114 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Gildia: wstydze się podać
Poziom: 102
![]() |
![]() Z kolei ja miałem hunta od garma avenka i xariego bo im sie nudzilo i akurat sobie mnie za cel ubrali.
Wy ludzie naprawde myslicie ze na selenie bedzie lepiej jezeli te wojne wygra redieret? Ktokolwiek bedzie rzadzil w tej grze, bedzie tak jak to ujął Wielki MarIuSzzo "fiutem". Osobiscie uwazam że duzo wieksze fiuty maja czlonkowie redieretu wiec wole S8. Zreszta jak rzadzilo S8 to ja expiąc exivowalem i tak tylko slashow i garma.
If you hated me before, NOW you will hate me with passion. Postaw się ludziom notorycznie puszczającym smuty i kwasy! Powiedz BURN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez behi - 04-05-2006 o 19:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kirshna/Kiirr
Gildia: Vea/Homerun
Świat: Titania/Selena
Poziom: 121
![]() |
![]() Dloogo mnie tu nie bylo ale powiem tak :
Ile razy bylismy gotowi na open battle? 5? zawsze sie wasi kochani s8 ustawiali a pozniej czekalismy na nich 2-3h i co? Mr. Bam Bam Uber Tank (czyt. Laros) ze swoimi pieskami zmieniali zdanie... a wojna bedzie trwala dloooooooooooogo... nie powiem jakie sa plany RR ;] Btw. a myslicie ze jak s8 wygra to nie bedzie PA ? PA bedzie ZAWSZE. Btw2. teraz bym mogl zraportowac panna Kotiego i Puge do GM'a bo Puge zaczol sharowac z Kotim w czasie wojny bo Koti ma "nedzne?" pvp? zobaczycie jakie PA odwali Puge ; ) on jest GORSZY (tak dobrze napisalem.. jest gorszy) od Avena. Zawsze sie sra ze Ja, Xari i Aven to najwieksi PA na Selenie... ale co mu tam chlopak nie chce byc gorszy i non stop odwala PA : )
03:18 Zumoni [114]: u dont count as a polish ur to sekzi Ostatnio edytowany przez Scroopy - 04-05-2006 o 19:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zgadza sie Scroop móglbyś zraportowac Kocurka ale tego nie zrobisz,bo jak juz wiesz za fałszywe raporty są bany
![]()
![]() |
#117 |
Użytkownik Forum
|
![]() Adam i wielkie PA? Lol !
Piszesz, ze Puge robi wieksze PA od Avena. Moze, ale nikt nie jest wiekszym cieciem i dupowlazem od niego. Nikt ! Pozatym, jesli Puge&Koti shareruja, to zraportuj ich. Bedzie o 2 debili mniej... Niby malo, ale zawsze cos.
![]() |
![]() |
#118 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dla mnie to jedno kto wygra, ale glupota jest wchodzenie do gildi z ktorej po 2 tygodniach "wojny" w ktorej nie zrobili NIC, to mnie boli najbardziej. Keinena jestem w stanie zrozumiec, kupil pacca i zal mu bylo, zobaczcie jakie PG teraz odwala
![]() @Scroop: takie postepowanie (tzn postepowanie "Uber" Larosa) jest zwane taktyka. I tak szczerze, w open battle tez nie mielibyscie wielkich szans. Dla mnie przegraliscie ta wojne juz na wstepie - kiedy Slash'Qu zaczal invitowac do RR wszystkich ktorzy chcieli. Efekty widzicie we fragach. Bez urazy oczywiscie, peace & love. |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack
Stan: Usunięty
Gildia: Pl brothers in caves of hunt
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() Cytuj:
Btw. Laros tez sharuje ![]()
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kirshna/Kiirr
Gildia: Vea/Homerun
Świat: Titania/Selena
Poziom: 121
![]() |
![]() @ Bhaal
Przykro mi ale to jest jednak prawda bo z tego co mi 'Zu wkleil na msn to by po banie zarwali ![]() @ Evilek (kofanie ;* xD) Tutaj sie zgodze... z tym ze 'Qu nie przemyslal paru rzeczy na wstepie ![]() ![]() @ Mappi Aven nie wlazil mu w dupe, poprostu sie z nim skumal na poczatku to dlatego ma u niego loozy... Nooo a jak myslisz za co mnie i Avena Puge z Datte ganiali po kazo? xD xx:xx Dark Aven: ? xx:xx Puge Nocturna: u are PA and i will kill u xx:xx Scroop: hahaha Czy co w tym stylu nie pamietam jak rozmowa wygladala dokladnie bo to bylo jakis czas temu xD I uwierz mi... Puge odwala gorsze PA niz Aven =) a jak sie go spytalismy czemu nas tepi za PA i sam to robi to jego odpowiedz brzmiala "Because im rl friend evalor" hahahahahahah nie wiem czy sie smiac czy plakac... sa ludzie i parapety... ale zeby taborety ? o.0
03:18 Zumoni [114]: u dont count as a polish ur to sekzi |
![]() |
![]() |