![]() |
#101 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2006
Lokacja: Gorzów Wlkp
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dark Radzisz
Profesja: Sorcerer
Gildia: Genius
Świat: Xerena
Poziom: 16
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 14
|
![]() Inviceble wymiatasz!!
Nareszcie nie coś w stylu "orci zapanują nad światem" lub "Wojna" No to mi sie podoba ![]() " Niech te cepy ci już neta podłączom!!!!! @edit: Yeee Nabiłem 100 posta w tym temacie!!! Yupiii ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Radziszek - 29-06-2006 o 19:29. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#102 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 09 2004
Lokacja: Edron
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Thoria
![]() |
![]() Bardzo mi się podoba z niecierpliwością czekam na następne części (mam nadzieje, że nie stracisz zapału i weny do tworzenia jak poniektórzy).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2006
Lokacja: Ab'dendriel
Świat: Morgana
![]() |
![]() @Alphadron - sorry, ale nie umialem juz naprawic twego outa... narazie (w tej czesci) zostanie taki jaki byl
![]() @Eridor - twoja rola sie jeszcze nie skonczyla.. niczyja sie jeszcze nie skonczyla... ![]() thx za all komentarze (ponad 100 postów..., chlip ![]() ![]() awaria naprawiona... ![]() ![]() ![]() Zapraszam na (mam nadzieje wyczekiwana) czesc 7!! W tej czesci wiele sie zmieni ![]() ![]() ![]() i jeszcze - w pierwszych moich czesciach wklejalem dialogi na czarne tło poza fake'iem... teraz postanowilem dorobic po prostu wiecej obrazkow ![]() Rozdział siódmy 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() 9. ![]() 10. ![]() 11. ![]() 12. ![]() 13. ![]() 14. ![]() 15. ![]() 16. ![]() 17. ![]() 18. ![]() 19. ![]() 20. ![]() 21. ![]() 22. ![]() 23. ![]() KONIEC CZESCI SIODMEJ!!!!!!!! CDN!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Świat: Chimera
![]() |
![]() Pierwszy!
![]() ![]() Ciekawe co ze mną poczniesz ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Jakoś przetrwam z tym outem ten jeden odcinek. Załóżmy że w nastepnym zajdzie jakaś "transformacja". ;]
A teraz comment: Grafika: 9,5/10 (Red skull trochę za duży) Ortografia: 10/10 (Zazwyczaj bym marudził, ale ciebie akurat lubię ;]) Średnia: 9,75/10 + oraz - + Język cyklopów (niezbyt złożony ale nic dziwnego ;]) (+1), kolorowe głowy minosów na ścianie (+0,5), Własnoręcznie robione cyce wojownicy (nareszcie nie ściągane z Pomocy) (+1), Sarkazm (+0,5) - Za to że chciałeś mnie zabić, nie powinienem powiedzieć "Nie, Invi, przestań!", tylko cie opierdzielić i to zdrowo (-0,5) Ocena: 12,25 ps. Drugi comment ;/ //EDIT// Oto pierwsza propozycja Mojego outfitu (100 % paint ![]() ![]()
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 30-06-2006 o 00:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: Knurów
Imię: Morderczy chleb zytni
Profesja: Paladin
Gildia: Brotherhood of Mistic Flame
Świat: Luminera
Poziom: 21
Skille: 55 / 38
Poziom mag.: 8
|
![]() Nie no poprostu FAKe wyrąbisty w kosmos ( tzn: bardzo fajny )
mówiłeś coś że bendziesz "rekrutował" każdego kto bendzie chciał wienc zgłaszam sie. Mój orginalny nick to: Neromontix, jaką role i po jakiej stronie stane jest mi obojętne, zależy mi tylko by być w FAKu. Dziękuje z góry jeśli mnie przyjmniesz.
Niepotrawisz wklejać zdjęć, albo masz dość racy z pothobuckiem?? Mój poradnik jest o stronei naktórej najłatwiej wklejić zdjątko na forum... http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=93002 ... zobacz niepożałusze, a zyzkasz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2006
Lokacja: W piewnicy
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Berylia
Poziom: >.<
Skille: <><><>
Poziom mag.: <>
![]() |
![]() Normalnie dlamnie spuer
![]() ![]() ![]() ![]() Aby tak dalej |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 06 2006
|
![]() Super fake nie moge się doczekać next części
![]() ______________________ ![]() Dołanczam się do akcji! Braylia nie jest zła. |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: W bloku
Imię: Trudno napisać
Gildia: Taka tam dziwna...
Świat: Taki duży...
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: -9
|
![]() Za-Za-Zajebiste... I nic innego
Oceay Fabuła 10/10 Inne 10/10 Całosc 10/10 Next pls;> |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 05 2005
Imię: Sebusek of Empera
Świat: Empera
|
![]() bardzo dobry fake [zresztą(prawie)każdy tak mówi).
Czekam na next part! |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ludzie zacznijcie jakoś poważnie oceniać, dawać plusy i minusy a nie "zawalisty fake 666/10 plx umjeść mnie w fekui". Moja sugestia.
@Dark Mati Podpis zrób w Panelu Kontrolnym Użytkownika. @Invinceble Jak ci pasuje mój out? Jeżeli nie pasuje to nie będę robił dalej. ![]() @ognik Może ja jakiś out dla ciebie załatwię. Tylko niech się dowiem po której masz być stronie.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: Knurów
Imię: Morderczy chleb zytni
Gildia: Brotherhood of Mistic Flame
Świat: Luminera
Poziom: 21
Skille: 55 / 38
Poziom mag.: 8
|
![]() OK, powiem odrazu że niepotrafie oceniać FAKe no ale spróbuje
Grafika: 8 / 10 Fabuła: 9 / 10 Tłumaczenie: 9/ 10 Średnia: 9+/ 10 A jeśli chodzi o rekrutacje, dalej chce zostać przyjęty Nick: Neronix
Niepotrawisz wklejać zdjęć, albo masz dość racy z pothobuckiem?? Mój poradnik jest o stronei naktórej najłatwiej wklejić zdjątko na forum... http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=93002 ... zobacz niepożałusze, a zyzkasz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2005
Lokacja: Spod monopolowego :P
Imię: Maciej Druidmaster
Profesja: Druid
Świat: Galana
Poziom: 18
Skille: 16/17
Poziom mag.: 16
|
![]() A ja mam głupią prośbę - zrób postać Mattiz
![]() Fajnie by było wystąpić w jakimś fake'u. Tak w ogóle to 9,5/10, świetny fake. Fabuła - 10/10 - lubię takie ![]() Grafika - 9/10 - błędów nie zauważyłem, z wyjątkiem tego, że cyklop jest jakiś dziwny ![]() Dialogi - 9,5/10 - Takie se. Ostatnio edytowany przez mattiz - 30-06-2006 o 14:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2006
Lokacja: Ab'dendriel
Świat: Morgana
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ps. nie zebym stawial jakies wymagania, bo jak sie cos nie bedzie podobac, to i tak moge cie umiescic w fake'u ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Kąty Wrocławskie
Stan: Niegrający
Świat: Astera
![]() ![]() |
![]() Jak tak oglądam twojego fake to zastanawiam sie czy nie porzucic swojego fake "Gothic" i zacząć robic cos nowego.
Bardzo dobra fabuła, choć często pokręcona. Ogólnie, jeden z lepszych fake na tym forum ![]()
![]() |
#116 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A tak offtopem - dzięki chłopaki za to że zaczęliście konstruktywnie fejki oceniac. Very thx. //EDIT// @kolos89 Nie przerywaj. Ciekawi mnie bardzo jak zrobisz te ich pancerze, potem (już w fejku o GII) jaszczuroludzi itp. Ale najbardziej mnie zastanawia Główny Boss. (Nie, nie powiem kto to ![]() //EDIT2// Swój out już mam, teraz dla Ognika zrobię. ![]()
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 01-07-2006 o 09:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2006
Lokacja: W piewnicy
Świat: Berylia
Poziom: >.<
Skille: <><><>
Poziom mag.: <>
![]() |
![]() Dzięki że omnie ktoś pamięta
![]() Z góry very thx ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja bym ci dał 11/10 ;D
![]() |
#119 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 03 2006
Lokacja: POLAND/Polska
Imię: Galython
Gildia: Company of Boozers