|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#102 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 07 2006
|
![]() kolo wysepki jestem teraz i nie ma spike sworda
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: cz-wa
Profesja: Knight
Skille: -/-
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Wiem że to głupi pomysł , ale warto sprubować na północny-wschód tam gdzie jest jaskinia wolfów jest taki sam kamień jak ten na którym leży wolf.Wiem że na całym rooku jest pełno takich kamieni , ale ten wydaje się inny bo przecież to miejsce na pewno nie jest przypadkowe bon tam jest coś ok. 4-5 wolfów naraz.
wiec nie opłaca się tam expić , warto spróbować zanieść wolfa na ten kamień. I prosze mnie odrazu nie bluzgać bo przeciesz każdy chce odkryć o co chodzi z dead wolfem. Pozdrawiam
![]() |
#104 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
|
![]() Cytuj:
2.Nie Żadna nie jest prawdziwa,takiego klucza nie ma ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: nonPvP
Poziom: 25
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
|
![]() To, że nie wiemy o istnieniu klucza nie oznacza, że go nie ma.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Guest
|
![]() Mam tu dowód, że taki wilk jest nie tylko na Rooku.Natknołem sie na to przypadkowo.
http://img71.imageshack.us/my.php?im...amainiejq4.jpg |
![]() |
![]() |
#108 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Nie czytałeś całego tematu? Przecież już jasno potwierdziliśmy, że ten dead wolf jest także na mainie. @Michael2204 Ty debilu...
![]() Ostatnio edytowany przez Hakuoh - 05-01-2008 o 21:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Guest
|
![]() A może trzeba zniknąć spike sworda i położyć tam wolfa albo mieć 2 wolfy i położyc w 2 miejscach (tam jak spika sie znika)
|
![]() |
![]() |
#110 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 03 2007
Lokacja: Wałbrzych
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() To są brednie tak samo mógł bym położyć tam dead deer'a i co?...JAJCO.!!.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Imię: Gofin
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rook Balanced
Świat: Azura
Poziom: 24
Skille: 22/24
|
![]() Jak rzucisz tam deera i otrzymasz:
-Jajco w znaczeniu coś co składa kura ![]() -Jajco w znaczeniu Kinder Niespodzianka (szczególnie popularne wśród dzieci) ![]() -Przyżąd przydatny do parzenia herbaty ![]() -Jajco czyli potoczna nazwa... tego czegoś męskiego ![]() To będzie sensacja! Sorki za offtop ale jakoś tak się powstrzymać nie umiałem. Driadeq kopnij sięw łeb. Super'Cow nie chciałem Cię urazić :) Ostatnio edytowany przez Gofin - 06-03-2007 o 18:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2006
Lokacja: God Wars Dungeon
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tathar von Xellio
Gildia: Rook Balanced
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2007
Lokacja: Wasilków
Imię: Shal Dargan
Gildia: Rook Stayers
Świat: Berylia
Poziom: 16
Skille: 19/21
![]() |
![]() mam pytanie czy wrzucaliscie cialo dead wolfa do posiona na koncu goblin questa?? ja tego nie robilem ale moze ktos by poszedl i zrobil to.
![]() |
#114 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4
![]() |
![]() @Up.
Jakie w tym dostrzegasz powiązanie? Równie dobrze można położyć butelkę z błotem na pole oddalone o 2 sqm od sklepu Obiego w górę. Równie dobrze można przekręcić krzesło, a następnie położyć na nim 3 banany i rubbish. Z takim samym efektem można wrzucić do wody 7gp, a następnie użyć na tej wodzie kałamarza. ![]() Nie robiłem takiego czegoś, ale jeśli chcesz, zrób tak. Mam czas, więc nie bój się! Czekamy. ![]() Vial
![]() |
#115 |
Użytkownik Forum
|
![]() obok wierzy orków? jeśi tak moze być pewne rozwiązanie... orki zabiły wilka poto aby go zjeść... To tak jak na mainie [przepraszam ze w tym dziale...] jest "restauracja z psów" tam tez nie gniją... Skonczycie jak ci co walą łopatą w ściane do ghula...
![]() |
#116 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Imię: Gold Ice
Świat: Jamera
Poziom: 15
Skille: 18/20
|
![]() możecie mi nie wierzyc ale wiem gdzie jest quest na spike sworda... jak chcecie wiedziec to napiszcie zobaczycie ze nie klamie!
Siema all! moja postać: [CHAR]Gold Ice[/CHAR] Nie ide na maina, zostaje na roku do 20-30 lvlu... może sie uda ![]() I am Rookmaster Lvl 5 [x] Lvl 10 [x] Lvl 15[x] Lvl 20[ ] Lvl 25[ ] Lvl 30[ ] Lvl 35[ ] Lvl 40[ ] Lvl 45[ ] Lvl 50[ ] Cdn... Aktualne Zadanie: Zdobyć [ITEM]Magic Light Wand[/ITEM] Zadanie Główne: Wejść do pokoiku z [MONSTER]Minotaur Mage[/MONSTER] na rooku, oraz zdobyć [ITEM]Spike Sword[/ITEM]'a |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Imię: Gold Ice
Świat: Jamera
Poziom: 15
Skille: 18/20
|
![]() No wiem że to fake, ale znalazłem inne filmy... chcesz zobaczyć to napisz!
Siema all! moja postać: [CHAR]Gold Ice[/CHAR] Nie ide na maina, zostaje na roku do 20-30 lvlu... może sie uda ![]() I am Rookmaster Lvl 5 [x] Lvl 10 [x] Lvl 15[x] Lvl 20[ ] Lvl 25[ ] Lvl 30[ ] Lvl 35[ ] Lvl 40[ ] Lvl 45[ ] Lvl 50[ ] Cdn... Aktualne Zadanie: Zdobyć [ITEM]Magic Light Wand[/ITEM] Zadanie Główne: Wejść do pokoiku z [MONSTER]Minotaur Mage[/MONSTER] na rooku, oraz zdobyć [ITEM]Spike Sword[/ITEM]'a |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() @up
Inne fake'i? |
![]() |
![]() |
![]() |