Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Fora główne > Niusy

Notki

Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 11-11-2006, 22:36   #101
Maxu50
Użytkownik Forum

Maxu50's Avatar

Data dołączenia: 11 07 2006
Lokacja: Poznań

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 250
Skille: 99/96
Poziom mag.: 9
Send a message via Skype™ to Maxu50
Oczko

To bylo do przewidzenia ze Taifun zabije go jako pierwszy...pod uwage brano jeszcze Mata (czyt. Mateusz Dragon Wielki) ale on zajety jest dedami a nie Morgarothem...chcąc nie chcąc kolejny boss zostal obalony przez graczy...
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla

20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach

23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl

01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili
Maxu50 jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 12-11-2006, 15:01   #102
Saviour
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: W biednym kraju

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Menera
Poziom: 65
Skille: 76/74
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maxu50 Pokaż post
Tak , jak dojdzie Euro wszystko bedzie o polowe droższe wiec wtedy nie bedziemy myslec o paccu , co lepsze on nadal bedzie kosztowal 20~ Euro na 3 miechy wiec to jest wziąż 80zł wydaje mi się ze twój post był kompletnie bez sensu...A teraz o bossach . Tak jak juz ktoś napisał , powinni zrobić jakieś misje zeby dojsc do Morgarotha czy Ferumbrasa a nie idzie kilka h-lvli zabijają pare dl i behe i wbijaja do ferumbrasa , uhaja blokera pizgaja demki i na koniec sam boss to pryszcz na dupie...Powinni najpierw pokonac szmat drogi stracic full czasu na szukanie tego czegoś co ich doprowadzi do celu...
Taka jest moja opinia , oczywiście ktoś może się z nią nie zgodzić ale to juz nie ważne...najważniejsi są gracze a CIPy raczej o nich nie myślą...
Muahahah, nie ma to jak kolejny wafel na forum Jak nei wiesz to się nie odzywaj, aby dostać się do obu tych bossów trzeba wykonać odpowiednie questy, do Morga potrzebny jest dostęp na Deep Goromę co wcale takie proste nei jest, idzie się do niego dobrą godzinę po dordze ubijając niemało potworów, do Ferumbrassa to już w ogóle masakra bo trzeba odblokować jego wyspę najpierw co wcale takie proste nei jest, a potem jeszcze iść na Edron po pozwolenie na wejście do wierzy. A po dordze jest taka ładownia wrl, behe, democów, lichy i serpentów, że hohoho. Na dodatek to wcale nei jest tak jak piszesz że wszystko to uhanie blokera i walenie sd w bossa Zanim dojdzie się do Feru~ to zawsze padnie około 10% ekipy początkowej, trzeba obrać odpowiednią taktykę po wchodzeniu do poszczególnych poziomów i tak dlaej. Co do Morga~ to jest jeszcze sprawa taka, że server nei wyrabia jak przy wejściu stoi taka kupa shooterów i wyskakuje debug, więc około połowy musi się odsunąć od kładki, a gdy Morga~ się przeżuci to każdego od razu ściąga
stary 12-12-2006, 15:00   #103
Arnoldzik
Użytkownik forum

Data dołączenia: 04 12 2006

Domyślny Morgaroth

Wg mnie z nowego "demonka" jest za słaby loot może by z niego wypadały
demon legi lub cosik

CO DO FErumbrasa jest słaby a ostro wszyscy że to niby jakiś potworek nie do rozwalenia
Arnoldzik jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania