|
|||||||
| Notki |
| Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#101 |
|
Użytkownik Forum
|
To bylo do przewidzenia ze Taifun zabije go jako pierwszy...pod uwage brano jeszcze Mata (czyt. Mateusz Dragon Wielki) ale on zajety jest dedami a nie Morgarothem...chcąc nie chcąc kolejny boss zostal obalony przez graczy...
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla 20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach 23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl 01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili |
|
|
|
|
|
|
#102 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: W biednym kraju
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Jack Tortoise
Profesja: Elite Knight
Świat: Menera
Poziom: 65
Skille: 76/74
Poziom mag.: 6
|
Cytuj:
Jak nei wiesz to się nie odzywaj, aby dostać się do obu tych bossów trzeba wykonać odpowiednie questy, do Morga potrzebny jest dostęp na Deep Goromę co wcale takie proste nei jest, idzie się do niego dobrą godzinę po dordze ubijając niemało potworów, do Ferumbrassa to już w ogóle masakra bo trzeba odblokować jego wyspę najpierw co wcale takie proste nei jest, a potem jeszcze iść na Edron po pozwolenie na wejście do wierzy. A po dordze jest taka ładownia wrl, behe, democów, lichy i serpentów, że hohoho. Na dodatek to wcale nei jest tak jak piszesz że wszystko to uhanie blokera i walenie sd w bossa Zanim dojdzie się do Feru~ to zawsze padnie około 10% ekipy początkowej, trzeba obrać odpowiednią taktykę po wchodzeniu do poszczególnych poziomów i tak dlaej. Co do Morga~ to jest jeszcze sprawa taka, że server nei wyrabia jak przy wejściu stoi taka kupa shooterów i wyskakuje debug, więc około połowy musi się odsunąć od kładki, a gdy Morga~ się przeżuci to każdego od razu ściąga ![]()
|
|
|
|
#103 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 12 2006
|
Wg mnie z nowego "demonka"
jest za słaby loot może by z niego wypadałydemon legi lub cosik ![]() CO DO FErumbrasa jest słaby a ostro wszyscy że to niby jakiś potworek nie do rozwalenia ![]() |
|
|