![]() |
#1181 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Skille: -
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#1184 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 01 11 2006
Lokacja: Wawa
Imię: Ancient Bolter
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Correctional Facility
Świat: Titania
Poziom: 121
Skille: Dist 96
Poziom mag.: 21
|
![]() Cytuj:
Lepiej przeanalizuj to dokladniej bo cos ci na leb spadlo chyba podczas myslenia na co mial bym to robic pozatym zapewne sa w ty mkeylogery i tylko seqowi robil bym problem >.< pomysl dluzej bo moze ktos nielubi ciebie i seqa i akurat ciebie wyzywa a seqowi robi przypal. Cytuj:
Szkoda ze te wojny niesa jak na Arcani tamte wojny to co innego nikt nies*******a tylk ostaja na przeciwko siebie i sie klepia co prawda tam jest troche bardziej wyrownane co do ilosci walczacych po obu stronach ^^ Ostatnio edytowany przez $corcerer - 11-02-2007 o 00:08. |
||
![]() |
![]() |
#1185 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2006
Lokacja: Nowa Sól
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Latimerid
Poziom: 87
Poziom mag.: 61
|
![]() Cytuj:
Lol. Czlowieku, daj spokoj, przeciez ustawienie battla na Arcani to glupota jak ich malo. Dajesz sie ostrzeliwac i tylko na farta lecisz z kombosami. Tak sie nie bije. |
|
![]() |
![]() |
#1186 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2005
Stan: Początkujący
Imię: Seq The Master
Profesja: Elder Druid
Gildia: Oven
Poziom: 178
Poziom mag.: 76
|
![]() Nemtor & Masak vs Kiperlana to byla wojna.
Co do filmow to widac ze ktos od kazadumow bo wy nie udostepniacie filmow dla szarych ludzi (nie w gildi). Doniu milcz nawet nie masz czym wrzucic tego listu.
#1187 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2007
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Koniu palladyn
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Kazadum
Poziom: 113
Skille: 98
Poziom mag.: 20
|
![]() Kazadum to ja i wiem, ze nikt tego nie robi wiec nie siej plotek !!!!
|
![]() |
![]() |
#1189 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Chełm
Imię: Mustak
Profesja: Elite Knight
Gildia: Partyzanci
Świat: titania
Poziom: 70
Skille: 10/10
Poziom mag.: 6
|
![]() Name: Donniu
Sex: male Profession: None Level: 1 World: Titania Residence: Rookgaard Last login: Feb 08 2007, 19:19:07 CET Account Status: Free Account hmm...
#1190 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Imię: Loth Xiroth
Gildia: Fusion
Poziom: 101
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1191 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Imię: Patrykol Knight
Profesja: Elite Knight
Poziom: 112
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1192 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: LESZNO.
Gildia: REAL LIFE MEN
Poziom: 1
|
![]() ulala yo ;P lati za co mosz bana jełopie
![]()
#1193 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2006
Imię: Nieważne ;]
Gildia: ------
Świat: ------
Poziom: ---
Skille: ------
Poziom mag.: --
|
![]() Nie zgodze sie... prawdziwa wojna, była jak Del'toro zrobiło masakre Light'om w cyclopolis, może ktoś oglądał... nazwa mówi sama za siebie "Cyclo massacre", wpadli w 10 na ich 15 i tylko na gamechat: 3 in Dziewka... 1... 2... 3... leży. To sie nazywa wojna a nie krzyczenie: 'come on fight', 'no i can't i need to go to shop witch my mom !!!1111oneoneonenokillmeipay' LOL. Prawde powiedziawszy to nie widziałem jeszcze konkretnego open battle na Titanii ostatnimi czasy, oprócz 'zadymki' przed bramą w Ab'dendriel. Obejrzyjcie kilka filmów z PRAWDZIWYCH bitw, i odrazu sobie uświadomicie co możecie zrobić lepiej, a czego sie wystrzegać. http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/5463 <--- oto link do filmiku z masakry na Isarze [Tibia 7.6], obejrzeć naprawde bardzo warto obejrzeć ze względu na combo i zgranie jakie tam się odbywają, radze sie zaopatrzyć w popcorn cole i oglądać przyjemnie... któż to wie, może coś podłapiecie od Del'toro...
|
![]() |
![]() |
#1194 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#1195 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1196 |
Użytkownik Forum
|
![]() widziales? nie - zamknij pysk ujebali sower winda / skoots a reszty nie pamietam ale prawie zajebali mastah dadi bez buga a kobylek byl glupi i sie wpierdolil ; )
#1197 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Skille: -
|
![]() Seq żebyś się nie ździwił ;p twoje źródło jest do dupy mogę wrzucić ci nie 1 ;P
juz mam 80 ms i team dobije 100+ kiedyś i z teamem wjazd robie po was wszystkich nie bój się o to btw. ja jestem starym ownerem więc nie mieszać mnie w to co z donniem się stało... |
![]() |
![]() |
#1198 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1199 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2006
Imię: Nieważne ;]
Gildia: ------
Świat: ------
Poziom: ---
Skille: ------
Poziom mag.: --
|
![]() Dobra dobra, all @up. Ale co ma wykorzystywanie buga do tego co powiedziałem ;>?, skoro wykorzystywał/li buga to tak czy siak pokazuje do czego sie trzeba posuwać jak sie nie może czegoś zrobić normalnie. I czym się tu podniecać... . Chcecie zobaczyć dlaczego tak wychwalam Del'Toro? zobaczcie filmik, nie chcecie - dalej brnijcie w swoich trudnych do zrozumienia przekonaniach, ja nie będe przecież ingerował w wasze życie, poprostu zaproponowałem obejrzenie akcji w "alternatywnej rzeczywistośći" gdzie nie trzeba używać bugów, wystarczy zgranie i współpraca... taka jest prawda, i tutaj nie ma żadnej bariery językowej ani nic, członkowie Del'Toro to w większości Szwedzi - tak samo jak Unit <stary, nie wiem jak teraz>, więc skoro Szwedzi potrafią się zorganizować, potrafią myśleć i wykorzystywać walory terenu <jak choćby pokazane na filmiku>, to czemu Polacy nie mogą? czemu zawsze dostawaliśmy w dupe? w czym tkwi problem... . Przecież lvle macie dobre, mówicie po Polsku rozumiecie się... kurde to zupełnie jak w myśl znanego przysłowia "cudze chwalicie swego nie znacie, sami nie wiecie co posiadacie", i czy ja musze sie zniżać do tak wyrafinowanych środków aby wam uświadomić, że wystarczy się ustawić, dogadać o taktyce i zaatakować?
Szwedzi to też ludzie, jak każda inna nacja, więc ruszcie dupy i coś ze sobą zróbcie... bo aż żal dupe ściska jak przeglądam te forum i widze, że sie wyzywacie a w Tibii pojedyńczo lecz zajebiście wytrwale was wybijają. Dobra ja wam już nie będe tutaj gadał bo i tak pewnie jak zwykle sobie to olejecie no ale warto spróbować. |
![]() |
![]() |
#1200 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2006
|
![]() no zajebiście alfo i omego.. to w 1939 roku też każdy znał swój język i każdy też był zorganizowany jak nigdy .. i czemu z początku przegrywaliśmy??? wniosek nasuwa sie sam... strategu taktyczny..
|
![]() |