![]() |
#1201 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 11 2007
Świat: Silvera/Danubia
|
![]() założe sie że pierwszy owner rekina teraz sie z was śmieje! On nigdy nie przeżywał tego tak jak wy i niech nikt nie mówi że on grać nei umiał bo wiele rzeczy słyszałem o jego problemach z ftp i o tym że sie im sprzeciwiał. Ja bym mu sie nie dziwił bo ftp od początku tak działa że polacy sie kłucą między sobą. Nigdy tego nie zrozumiecie i będziecie tu pisać ciągle: asen noob, pan noob, ten nie umie grać a ten liże dupe br. Przypomnijcie sobie dawne czasy! Nie było tak czasami jak jest teraz?? moze nie az tak ale tez sie kłucicie a nie macie czego!!!! Przyznaje racje panu że nie warto ufać ftp ale nie ma racji że mówi noob o każdym tak jak reszta o nim. Sami przed sobą "liżecie" dupe bo on przecież jest w ftp. Ftp jest najsilniejszą glidią !! oni umieją grać itd... Wcale nie... na innych serverach polacy sie umieli dogadać i oni robią pa brazolom. Gdybyście się zaczeli jakoś dogadywać to lepiej by się wam grało na silverze.
Więc skończcie temat o tym noob-stwie !! ![]() pozdro dla tych którzy juz w to nie grają ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1202 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Royal Michael
Profesja: Paladin
Świat: Silvera
Poziom: 66
Skille: 92/66
Poziom mag.: 17
|
![]() @Mendo~
Jak nie placil.. ![]() ![]() @GhostShark Thx za pozdro ![]() @Poreda W sumie to masz racje: o Btw.. z tej okazji ze pisze posta, chcialbym wam zlozyc wszystkiego najlepszego, udanego sylwestra i w ten wspianialy wigilijny wieczor oderwania sie od codziennosci (np grania w tibie) i spedzenia czasu z rodzina ^^
"Gdy walczymy, możemy przegrać. Gdy nie walczymy, jesteśmy przegrani." Silvera WAR part #1 http://www.youtube.com/watch?v=QNDh0m7n9f0 Silvera WAR part #2 http://www.youtube.com/watch?v=-hJvilsCxKM |
![]() |
![]() |
![]() |
#1203 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
|
![]() @up
Ofc, że z rodziną ![]() Nie chodziło mi o ogólne paymenty, ale o ten, żeby wejśc do FTP na przykład ![]() edit: Shivoxy Banished: until deletion because of account sharing
14:23 Destroyer of Fury [133]: did u read forum? 14:24 Xeosnar [194]: what is forum? Ostatnio edytowany przez Mendolina - 22-12-2007 o 19:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1204 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2006
Lokacja: Opole
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Potus
Profesja: Elite Knight
Gildia: Immortal Dragons
|
![]() Cytuj:
Weź se sobą Lemona ![]()
18:19 You advanced from Level 99 to Level 100. OFNED!! 19:16 Solar mlody [125]: wez nie sap lepiej sie stul i siedz tam gdzie siedzisz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1205 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() FTP jak zawsze pokazało swe umiejętności nie potrafiąc trapnąć w dokładnie 13 osób Lady Mixx, w VENORE gdzie uliczki są wąskie na 2 SQM. Gratulacje FTP! Chajl wasze ajkiu!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1206 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
Lokacja: Grójec
Stan: Niegrający
Poziom: 108
|
![]() @up
ahushaushuahsu xD chce to zobaczyc ![]() ![]() I na koniec Chcialbym zyczyc wam wszystkiego najlepszego i dolaczyc sie do zyczen all osob z tego forum ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Kost123 - 22-12-2007 o 21:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1207 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Stan: Początkujący
Imię: Kacperka
Poziom: 78
|
![]() Gz wstapienia do ftp lamusy... Padniecie tak jak i te inne szmaty... Robia was w chuja i to ostro... a wy sie dajecie nabrac ... Moim zdaniem w Add~ po odejsciu barinas team zostali juz sami dobzi ludzie.. i jak ftp dostanie po pizdzie to silvera moze miec jakas przyszlosc.. chociaz i tak wydaje mi sie ze nawet jak ftp przegra to nie bedzie retired tylko i tak sie all znowu zjednocza i bedzie zje**.. nom ale co do Asena i Vake (jebanych zlodziejow) i innych ktorzy dolaczyli do wojny by walczyc z ftp to poprostu gz lamusy... powodzenia w dalszej zjebanej grze... po wojnie cos czuje ze sie skoncza przyjaciele bo przyjaciola sie skoncza pieniadze i od was beda chcieli pieniedzy...
![]() A jesli po tych wszystkich huntach i tak dlugiej grze na tym servie nie macie jeszcze wyrobionego zdania o ftp i nie wiecie jacy oni naprawde sa i walczycie o ich przetrwanie... to poprostu gz dla was... jestescie zajebisci... k,thx,bye |
![]() |
![]() |
![]() |
#1208 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2007
Lokacja: Warszawa
Imię: Young Gorti
Gildia: Demonic Horde
Poziom: 130
Skille: 90/86
|
![]() Cytuj:
No ale cóż... z deka rozumiem co macie na myśli , wiadome że ftp potrzebuje pomocy i rekrutuje do gildi ;x ambel , vake , asen @ Nic do was nie mam ale wd. mnie powinniście zostać neutral , ale cóż wasz wybór ![]() @Ambel Z tego co słyszałem to nieźle podpadłeś DICU ![]() Maja wysoki priorytet na zabicia ciebie , więc uważaj xD Wesołych Świat! Mam nadzieje że nikt ich nie spędzi przed tibią xD Pozdro. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1209 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2007
Gildia: Game Over ;p
Świat: tarenia
|
![]() oooo chociaz kacperka widzi o co tu chodzi
![]() a kto cie ubil jak nie ftp ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1210 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() Witam wszystkich
Wytłumaczy mi ktoś co słychać na silverze- tak w skrócie, bo nie chce mi sie czytać kilkuset postów...I jak wygląda teraz Tibia?która profesja jest najlepsza itp.? Ostatni raz zalogowałem sie ponad tydzień przed update-m więc nie wiem ;/
![]() |
#1211 |
Użytkownik Forum
|
![]() @doskonały
Czemu mówisz, że FTP ubiło Destroyera? Z tego co wiem to go ubił Keunecke, a są też tam ludzie dla których mam respect. @Kacperka Byłbym może za Add~ ale Seth mnie ostro wkur*ił zabijając Vake. W FTPA przecież jest wielu Polaków, a on ich ruszył. A przecież jest tylu botterów br ;x.
14:23 Destroyer of Fury [133]: did u read forum? 14:24 Xeosnar [194]: what is forum? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1212 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Rekin Wojna... A Asen i Vake doszli to FTP w sumie sami chyba nie wiedząc czemu. No ale jak to napisał wcześniej Asen jak padneisz dają ci kase na aola i blessy... Ładne fragi zacziczył Seth, na Viollatorze i Vake. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1213 |
Użytkownik Forum
|
![]() Keunecke nie ubil go sam , przeciez pisaliscie ze wpadli w paru, a respekt masz do ftp? pewnie tylko do pl ktorzy w nim sa bo to twoi kumple,a nie wiem nadczym wy sie zastanowiacie czy byc po stronie ftp czy (neuro,seth ...itp) jhehe to tu nie ma nadczym myslec a ze paru polakow poszlo do ftp to swiadczy o nich,all pl byli traktowani jak szmaty,a eraz wielce ich do gildi wzieli O.o zobaczymy po wojnie o ile ftp wygra co sie stanie z pl w ftp.
shaka, seth ubil vake bo jest w ftp , czyli jest po ich stronie, wiec dlaczego jestes oburzony tym wydarzeniem,sam kiedys jechales na ftp teraz widze zmieniasz decyzje wiec moze tez dolaczysz do ftp Ostatnio edytowany przez doskonaly11 - 23-12-2007 o 12:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1214 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Vake nim padł był w FTPA. Seth go ubił robiąc mu na złośc i to wiem lepiej od ciebie. Ja z destro mamy respect do paru ftp, m.in. Ransoex, Profyan, Xeosnar, Crovax, Iro'nya i jeszcze paru.
14:23 Destroyer of Fury [133]: did u read forum? 14:24 Xeosnar [194]: what is forum? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1215 |
Użytkownik Forum
|
![]() hahahha gogo noob 2 pruba, moze za 3 razem ci sie uda xD liz dupke ftp
![]() 2:18 Asen Yokar [144]: exori gran 12:18 You lose 42 hitpoints due to an attack by Asen Yokar. 12:18 You lose 74 hitpoints due to an attack by Asen Yokar. 12:18 You lose 105 hitpoints due to an attack by Asen Yokar. 12:18 Using one of 35 strong health potions... 12:18 You lose 70 hitpoints due to an attack by Asen Yokar. 12:18 Pan Doskonaly [68]: utani hur 12:18 Pan Doskonaly [68]: p set 12:18 You lose 89 hitpoints due to an attack by Asen Yokar. 12:18 Pan Doskonaly [68]: ^^ 12:18 You lose 38 hitpoints due to an attack by Asen Yokar. 12:18 Asen Yokar [144]: exori hur 12:18 You lose 28 hitpoints due to an attack by Asen Yokar. 12:18 Asen Yokar [144]: ;p 12:18 You lose 41 hitpoints due to an attack by Asen Yokar. 12:18 Asen Yokar [144]: exori hur 12:18 You lose 25 hitpoints due to an attack by Asen Yokar. 12:18 Asen Yokar [144]: exori hur 12:18 Using one of 34 strong health potions... 12:18 You lose 110 hitpoints due to an attack by Asen Yokar. 12:18 You lose 24 hitpoints due to an attack by Asen Yokar. 12:19 You lose 88 hitpoints due to an attack by Asen Yokar. 12:19 Pan Doskonaly [68]: xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#1217 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Imię: Royal Michael
Profesja: Paladin
Poziom: 66
Skille: 92/66
Poziom mag.: 17
|
![]() Cytuj:
@Down No wlasnie - na zlosc, ale nie im, tylko na zlosc FTP, zeby ich maksymalnie wnerwic.. : P
"Gdy walczymy, możemy przegrać. Gdy nie walczymy, jesteśmy przegrani." Silvera WAR part #1 http://www.youtube.com/watch?v=QNDh0m7n9f0 Silvera WAR part #2 http://www.youtube.com/watch?v=-hJvilsCxKM Ostatnio edytowany przez Michael Rzotkiewka - 23-12-2007 o 14:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1218 |
Użytkownik Forum
|
![]() @neo
Jeden owner Trixela, chyba główny bo on najczęściej gra, czyli Noel jest moim kumplem, więc po częsci tak, a do Deosy never. @Rzot Na złośc będą robic, bo zamiast ubijac br, będą ubijac pl, co nic im to nie da. Polacy są może i tymczasowo rekrutowani do pomocy, ale jak FS i Add~ będą ubijali osoby, które praktycznie w tej wojnie się nie liczą to gó*no z tego będzie. edit: ta rzeczywiście się przejmą polakami, przejmą sie najbardziej jak padnie rl.
14:23 Destroyer of Fury [133]: did u read forum? 14:24 Xeosnar [194]: what is forum? Ostatnio edytowany przez Mendolina - 23-12-2007 o 15:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1219 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1220 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2006
Lokacja: Opole
Imię: Potus
Gildia: Immortal Dragons
|
![]() Cytuj:
HAHA dobry teks ![]() ![]()
18:19 You advanced from Level 99 to Level 100. OFNED!! 19:16 Solar mlody [125]: wez nie sap lepiej sie stul i siedz tam gdzie siedzisz |
|
![]() |
![]() |