|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1201 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Brzezie
Imię: Miki Montana
Profesja: Elite Knight
Gildia: Jest
Świat: Honera
Poziom: 82
Skille: 80/73
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
panie Up@ Jak dla mnie to niezła balansacja , spodziewałem się czegoś lepszego(troche mniej pogorszeń Knighta) ale w sumie nie jest tak źle.
~Counter Strike 1.6~ IP:77.79.210.73:27199 Hasło:klan Nie toleruje Noobow z Honery .... Cytuj:
|
||
![]() |
|
![]() |
#1202 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2007
Lokacja: wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Abasidius
Profesja: Elite Knight
Gildia: Gold Breams
Świat: Arcania
Poziom: 67
Skille: 72/70
Poziom mag.: 5
|
![]() No, wg mnie tez bedize calkiem niezle. Na pewno bedzie ciekawiej w tibii. Szkoda tylko ze te potiony 80+ sa takie drogie, ale w sumie najtem i tak sie szybko z kasa leci. Teraz chyba postacie beda najlepiej zbalansowane niz dotychczas
|
![]() |
![]() |
#1205 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
@down Glos graczy przed 70 lvl nie powinien sie wogole liczyc.(Moj takze bo w tą gre juz nie gram nie ma po co ; ) ) Ostatnio edytowany przez Salarigoth - 21-11-2007 o 01:22. |
|
![]() |
![]() |
#1206 | |
Blondynka
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#1207 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2006
Lokacja: Bialystok
Stan: Początkujący
Imię: _
Profesja: Druid
Świat: Nebula
|
![]() 1 pytanie tibia.pl to oficjalna strona? Jak tak to chcialem powiedziec tyle szczerze h*j mnie to obchodzi ze ktos jest niecierpliwy i nie moze sie doczekac zeby sie dowiedziec co bedzie po upie...bez przesady tacy wielcy tutorzy ktorzy mieli zakaz sie tym chwalic a jednak postapil wbrew reguł..tyle
#1208 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Tarnowskie Góry Postów: 1002
Imię: Palek Koszalek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Saint
Świat: Guardia
|
![]() -.- powtarzam po raz kolejny
TEN TEST SERVER MA NA CELU TESTOWANIE BALANSACJI POSTACI !! zauważcie że w tym ts nie ma: nowych terenów nowych npc nowych questów ITD. Więc narazie nie ma co robić paniki CipSoft zaprosił tutorów aby przetestowali nową balansację i ewentualnie zgłaszali swoje uwagi na temat tej balansacji. ! !
#1209 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 07 2007
Lokacja: Włodawa
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
Ale czy Ty nie rozumiesz że to był test serwer? Sprawdzali jak to będzie. Ceny mogą być mniejsze. Kiedyś na test serwie Aol kosztował 10k a normalnie 50k.. Myślę że obniżą ceny tych potionów ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1210 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 2
Imię: Mogart/Mogash
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Guildless
Świat: Xerena
Poziom: 140
Skille: 96/70
Poziom mag.: 21
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1211 |
Użytkownik Forum
|
![]() Danie tańszych mikstur knigtom i normalnej vity palkowi (o spearach już nie marze , ale dobrze że dostawili na 3 sqm) i balansja będzie dobra.
Jeszcze by było lepiej jak by bronie sie gemami zaklinało by ktoś je wreszcie kupował. |
![]() |
![]() |
#1212 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2007
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 70+
Skille: 80/80
Poziom mag.: 6
|
![]() Ja mam 44 knighta i malo kasy wiec moge miec problem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1213 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Imię: Allan Ganny
Profesja: Knight
Gildia: Ad Infinitum
Świat: Celesta
Poziom: 105
Skille: 86/83
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Exorin nie umie czytać i smierdzi kupa
40lvl ![]() 50lvl 60lvl 70lvl 80lvl 90lvl 100lv 80/80 7mlvl na arenie ![]() Poi z securum. thx ;* Best Hit przed Update 2007: 193 z Giant Sworda Best Hit po Update 2007: 327 z Mistic Blade Best solo: Demon, Behemot, Hydra,Warlock. Ostatnio edytowany przez atari - 21-11-2007 o 10:55. |
||
![]() |
![]() |
#1214 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Tarnów
Stan: Na Emeryturze
Świat: Elysia/Kyra
Poziom: 85+
|
![]() najepsza balansacje byla za czasow gdy nie byo wandow i szybkiej many czyli tak 7.5 w dol
|
![]() |
![]() |
#1215 |
Użytkownik Forum
|
![]() nowy up date moglby byc gdyby niezmieniali leczenia bo bylo dobrze to niewiem po co zmieniaja teraz sorc vs knight na tym samym lvl to wiadomo z eknight niema szans nawet uciec :/
|
![]() |
![]() |
#1216 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 11 2007
Imię: Dudziu of menera
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Gotti
Świat: Menera
|
![]() Witam, mam takie pytanie co do sd po update. Zrobilem sobie 100 bp sd i nie wiem wlasnie czy oplaca sie isc teraz na demki czy po upie i czy te runki moje beda 3 razowe czy dopiero sd ktore zrobie po upie beda 3x. Jak ktos wie piszcie. Z gory thx
|
![]() |
![]() |
#1217 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2007
Lokacja: Rzeszów
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Saphira
|
![]() Hmm, a ja sobie myślę, że fajnie palka przypakują. Może i będzie zbyt silny ale to fajnie xD. Po za tym wg. mnie update zapowiada się ciekawie, nawet bardzo. Cipsoft zrobił teraz wielki krok ku balansacji, ciekawe czy w dobrą stronę ;>.
Pozdrawiam Ps. Dajcie więcej ss'ów z palkiem ![]() Ostatnio edytowany przez Buszman - 21-11-2007 o 13:04. |
![]() |
![]() |
#1218 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Sory za wyrażenie, ale szczerze koło dupy mi lata POZIOM. Przestańcie się ludzie żalić, skoro nawet nie wiecie jak UPDATE wyglądać będzie gdy wejdzie na RL TIBIE. Test Server jest po to by sprawdzić czy balansacja jest dobra. Ceny potionów są takie, ale zauważmy, że w letnim upie gdy był test server. Assasin Stary miały 90 atk i biły takie hity, że szok, a potem zostały zmienione. Ceny potionów i ich uleczalność też zostaną pewnie zmodyfikowanie, także nie płaczcie.
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. |
|
![]() |
![]() |
#1219 |
Blondynka
|
![]() Mi sie tez upade podoba. Oczywiscie, nie wszystko, lecz nie musi byc idealnie.
mam 50 ek (na tescie 49). I jakos wole grac na tescie. Fakt, ze nie nadazalam z leczeniem na arenie przy split of water, ale mi sie podobalo. I nie narzekam... Bo po co? Nawet nowy mieczyk dla siebie znalazlam.. Teraz czekam tylko na nowe domki i tereny, bo to mnie najbardziej interesuje.
![]() |
#1220 |
Zbanowany
|
![]() Mam jedno pytanie. Czy czary typu exori vis,flam,mort,tera i frigo beda na odleglosc? Jedni mowia ze beda jeszcze inni ze nie, wiec juz sam nie wiem jak to jest. Jezeli tak to na jaka odleglosc beda bily te czary.
A co do tych klucacych sie: Kiedy pojawil sie summer update ja expilem i expie nadal lecz juz z niecierpliwoscia czekam na upa ![]() Aha i jeszcze jedno: Wie ktos kiedy bedzie update? ![]() Pozdrawiam Pat~ |
![]() |