Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Titania

Notki

Titania Wydarzenia ze świata Titania

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 10-02-2007, 22:25   #1201
Komisarzyk
Zbanowany

Data dołączenia: 12 01 2007

Imię: Eter Rael
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Avis
Świat: Morgana
Poziom: 196
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir Raxez Pokaż post
Nie zgodze sie... prawdziwa wojna, była jak Del'toro zrobiło masakre Light'om w cyclopolis, może ktoś oglądał... nazwa mówi sama za siebie "Cyclo massacre", wpadli w 10 na ich 15 i tylko na gamechat: 3 in Dziewka... 1... 2... 3... leży. To sie nazywa wojna a nie krzyczenie: 'come on fight', 'no i can't i need to go to shop witch my mom !!!1111oneoneonenokillmeipay' LOL. Prawde powiedziawszy to nie widziałem jeszcze konkretnego open battle na Titanii ostatnimi czasy, oprócz 'zadymki' przed bramą w Ab'dendriel. Obejrzyjcie kilka filmów z PRAWDZIWYCH bitw, i odrazu sobie uświadomicie co możecie zrobić lepiej, a czego sie wystrzegać. http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/5463 <--- oto link do filmiku z masakry na Isarze [Tibia 7.6], obejrzeć naprawde bardzo warto obejrzeć ze względu na combo i zgranie jakie tam się odbywają, radze sie zaopatrzyć w popcorn cole i oglądać przyjemnie... któż to wie, może coś podłapiecie od Del'toro...
Open battle nie widziales bo nie byly upublicznione ale beda niedlugo na wmv.

Czy ty uwazasz ze dobre poslugiwanie sie chatem na open battle jest czyms czym nalezy sie szczycic??Zapomniales ze w tamtych czasach juz bylo vent/ts ??Widocznie przeciwnik nie stawial za duzego oporu jezeli oni mieli czas na to zeby czytac chat. Wiec nie uwazam zeby to byl przyklad nadzwyczajnej taktyki i zgrania nie ujmujac nic Del 'toro bo jednak zapisali sie oni w historii Tibi.
Komisarzyk jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 10-02-2007, 23:13   #1202
Latim3rid
Użytkownik Forum

Latim3rid's Avatar

Data dołączenia: 26 11 2006
Lokacja: Nowa Sól

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Latimerid
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Titania
Poziom: 87
Poziom mag.: 61
Wyślij wiadomość przez ICQ do Latim3rid
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Smichael Pokaż post
ulala yo ;P lati za co mosz bana jełopie

Hack ^,-

@Sir Raxez

Poslugiwalismy sie ventrilem. A czat byl tylko po to aby ludzie bez glosnikow mogli wiedziec o co chodzi.
Latim3rid jest offline  
stary 10-02-2007, 23:27   #1203
Smichael
Użytkownik Forum

Smichael's Avatar

Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: LESZNO.

Profesja: Elder Druid
Poziom: 1
Wyślij wiadomość przez ICQ do Smichael
Domyślny

hej ty pało od dt nie wymadrzaj sie bo goffno o nich wiesz &.&
stary 11-02-2007, 01:48   #1204
Sir Raxez
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 08 2006

Gildia: ------
Świat: ------
Poziom: ---
Skille: ------
Poziom mag.: --
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Smichael Pokaż post
hej ty pało od dt nie wymadrzaj sie bo goffno o nich wiesz &.&
Lol... dontkillmeplxipay100knoplx. Czy ja się wymądrzam? loool ja poprostu mówie jaka jest prawda, a jeżeli Ci sie coś nie podoba to wyjdź i zamknij drzwi. Nie wiem, ktoś wam mówi prawde a wy odrazu czujecie sie pokrzywdzeni... Smichael weź sie może uspokuj, jak narazie do Ciebie nic nie powiedziałem co mogło
Cie urazić, więc nie wjeżdżaj na mnie dobra? bo i tak to nic nie zmieni.
Sir Raxez jest offline  
stary 11-02-2007, 02:39   #1205
Versus
Użytkownik Forum

Versus's Avatar

Data dołączenia: 26 12 2005
Lokacja: Toruń

Stan: Na Emeryturze
Gildia: Kazadum
Poziom: 117
Skille: 19/24
Poziom mag.: 68
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir Raxez Pokaż post
Lol... dontkillmeplxipay100knoplx. Czy ja się wymądrzam? loool ja poprostu mówie jaka jest prawda, a jeżeli Ci sie coś nie podoba to wyjdź i zamknij drzwi. Nie wiem, ktoś wam mówi prawde a wy odrazu czujecie sie pokrzywdzeni... Smichael weź sie może uspokuj, jak narazie do Ciebie nic nie powiedziałem co mogło
Cie urazić, więc nie wjeżdżaj na mnie dobra? bo i tak to nic nie zmieni.
niektorych inteligentniejszy styl polemiki, ukladania zdan i co gorsza stosowanie przyslow moze urazic, gdyz odslania ich wlasny poziom inteligencji =)
Versus jest offline  
stary 11-02-2007, 03:38   #1206
Gedd
Użytkownik Forum

Gedd's Avatar

Data dołączenia: 23 11 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Latim3rid Pokaż post
Hack ^,-

@Sir Raxez

Poslugiwalismy sie ventrilem. A czat byl tylko po to aby ludzie bez glosnikow mogli wiedziec o co chodzi.
a istnieja jeszcze tacy? ^.-
Gedd jest offline  
stary 11-02-2007, 13:20   #1207
Pixsik
Użytkownik forum

Data dołączenia: 10 12 2005
Lokacja: Siedlce

Stan: Początkujący
Profesja: Druid
Poziom: 32
Skille: ?/?
Poziom mag.: 40
Pixsik ma numer GG 7268600
Domyślny

Ludzie czy wy inaczej nie umiecie rozmawiac? Potraficie tylko się kłucic i wyzywac? Wkoncu wezmą wam zamkną ten temat i będzie po problemie... Zachowujcie się jak ludzie bo dotychczas to widze tylko "dzieci neostrady" i "emokid"(dzieci poniżej 15 roku życia) ... Opanujcie się ludzie chyba nie bijecie mamy krzesłem dla tego, że was ktoś w Tibi zabił... To jest tylko gra...
Pixsik jest offline  
stary 11-02-2007, 14:26   #1208
Yapan
Użytkownik Forum

Yapan's Avatar

Data dołączenia: 13 09 2006
Lokacja: Międzyzdroje

Imię: Genkotsu
Gildia: Partyzanci
Poziom: 100
Poziom mag.: 63
Domyślny

Sir Raxez - nie wiem w tej chwili do których polaków mówisz, bo przecież my w kazadum które ma sojusz z Unitem nie narzeka na brak organizacji lub taktyki
A jeżeli chodzi ci o IB.... najpierw trzeba mieć jaja, potem można myśleć o taktyce
Yapan jest offline  
stary 11-02-2007, 15:26   #1209
Bolter
Zbanowany

Bolter's Avatar

Data dołączenia: 01 11 2006
Lokacja: Wawa

Poziom: 121
Skille: Dist 96
Poziom mag.: 21
Domyślny

KRuwa Genkotsu zamknij ta jape juz bo jak bys byl w 10 a atakowalo by cie kurwa wiecej niz 30 bo tylu was jest w tym sojuszu to tez bys niewalczyl wiec zamknij morde >.<

unit / Kazadum /AoW czy ja mowilem ze niemacie jaj jak sie przez2 miechy nielogowaliscie na zadne open battle ani nic a unit Expil ? Zastanow sie chwile zanim cos wpowiesz jak bysmy walczyli 30 na 30 takie same lv to bysmy walczycli a ze w Ib czesc niema nawet 100 a jest/bylo nas kolo 10-15
a was 20-40 to ciekawe kto niema jaj wyskocz 15 na 15 i zobaczymy

Mocny jestes jak sie masslogujesz z 30 osobowa grupa i idziesz klepac 1 ,2 albo powiedzmy 10 ?
Was bylo kolo 30 na ostatnim opb a Cf 10-15? i ja tez wyskoczylem tam wiedzac ze przy lepszej salwie zdycham jak kaczka co prawda stalem sz tylu i sie przygladalem bo niejestem czlonkiem Cf by walczyc po ich stronie.

Ostatnio edytowany przez Bolter - 11-02-2007 o 15:28.
Bolter jest offline  
stary 11-02-2007, 15:36   #1210
Master Vilum
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 08 2004

Gildia: Fusion
Poziom: 101
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bolter Pokaż post
KRuwa Genkotsu zamknij ta jape juz bo jak bys byl w 10 a atakowalo by cie kurwa wiecej niz 30 bo tylu was jest w tym sojuszu to tez bys niewalczyl wiec zamknij morde >.<

unit / Kazadum /AoW czy ja mowilem ze niemacie jaj jak sie przez2 miechy nielogowaliscie na zadne open battle ani nic a unit Expil ? Zastanow sie chwile zanim cos wpowiesz jak bysmy walczyli 30 na 30 takie same lv to bysmy walczycli a ze w Ib czesc niema nawet 100 a jest/bylo nas kolo 10-15

Mocny jestes jak sie masslogujesz z 30 osobowa grupa i idziesz klepac 1 ,2 albo powiedzmy 10 ?
Was bylo kolo 30 na ostatnim opb a Cf 10-15? i ja tez wyskoczylem tam wiedzac ze przy lepszej salwie zdycham jak kaczka co prawda stalem sz tylu i sie przygladalem bo niejestem czlonkiem Cf by walczyc po ich stronie.
Jestem ciekaw dlaczego nie walczycie po stronie EiV ^.- ale wy i tak chyba slyszalem ze na Morgane lecicie xD
Master Vilum jest offline  
stary 11-02-2007, 15:53   #1211
Yapan
Użytkownik Forum

Yapan's Avatar

Domyślny

Bolter, niestety nie wiesz nic, atakowaliśmy kiedyś i w 8 i między innymi byłem tam ja, więc gówno wiesz Kto ci każe iść w 10, a EiV to co? A GA to chyba 40 było co nie? A jeżeli myślisz że chodzi o ilość to gówno wiesz, tak zacznijmy od tego.
Yapan jest offline  
stary 11-02-2007, 21:23   #1212
Bolter
Zbanowany

Bolter's Avatar

Domyślny

atakowaliscie w 8 CHYBA 1 buahhaha daj spokoj no co Ga bylo 40 i tak ich atakowalismy wiec jakis problem? a to ze niechcelismy isc na Opne to nasza sprawa

nielicyz sie tylko ilosc ale gdy unas jest w gildi pare osob 70 lv a uwas moze z 2 na 40 osob to troche niema sznas nawet gdyby nas bylo 10 po 120 levele a was 40 po lv 90 to sama ilosc nadrabia demage ^^
Bolter jest offline  
stary 12-02-2007, 00:21   #1213
Osiol221
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 06 2006

Domyślny

Cytuj:

śmieszny jesteś... narobliście sobie kiedy byliście tacy pewni siebie a teraz płaczesz że was za mało...
Osiol221 jest offline  
stary 12-02-2007, 08:32   #1214
Bolter
Zbanowany

Bolter's Avatar

Domyślny

No buhahauahu usmialem sie jak nighdy z mojego posta :/ to oni uwazaja ze sa niewiadomo kim w grupie ^^ poprostu
Bolter jest offline  
stary 12-02-2007, 14:16   #1215
Latim3rid
Użytkownik Forum

Latim3rid's Avatar

Data dołączenia: 26 11 2006
Lokacja: Nowa Sól

Imię: Latimerid
Poziom: 87
Poziom mag.: 61
Wyślij wiadomość przez ICQ do Latim3rid
Domyślny

Cytuj:
No buhahauahu usmialem sie jak nighdy z mojego posta :/ to oni uwazaja ze sa niewiadomo kim w grupie ^^ poprostu
Bolter, juz lepiej nic nie mow.

Wiele razy bralismy jak najwiecej wiary na sneak attacki, i wiele razy tez probowalismy cos zrobic nawet gdy bylo nas okolo 10. A jezeli smiejesz sie ze Alliance atakuje kogos w 40 osob to nie ich wina, ze tylu jest aktywnych.
Latim3rid jest offline  
stary 12-02-2007, 16:15   #1216
Yapan
Użytkownik Forum

Yapan's Avatar

Domyślny

Trzeba być idiotą, żeby nie wykorzystywać przewagi. Na szczęście my nie jesteśmy tacy jak bolter, bo byśmy przegrywali Chcesz to sobie wyskakuj solo, albo na duele nawet możesz sobie rycerski kodeks wystawić, bez sd, albo bez uh, tylko kto jest na tyle głupi by na to pójść?

Ostatnio edytowany przez Yapan - 12-02-2007 o 16:19.
Yapan jest offline  
stary 12-02-2007, 16:38   #1217
Bolter
Zbanowany

Bolter's Avatar

Domyślny

Czy stwierdzasz ze jestem glupi ?! nie ja poprostu niejestem nobem i niekozacze tylko wtedy gdy nas jest wiecej bo niemowie ze kurwa zaatakowalem pasadene bo ans byl owiecej bo ja kozak jestem poprostu
Bolter jest offline  
stary 12-02-2007, 16:40   #1218
Yapan
Użytkownik Forum

Yapan's Avatar

Domyślny

Nie wiem czy głupi, ale wiem że wystraszony. A na tibia.com to taaaaką wielką mordę miałeś.
Yapan jest offline  
stary 12-02-2007, 16:55   #1219
-=Misiekmen=-
Użytkownik Forum

-=Misiekmen=-'s Avatar

Data dołączenia: 29 06 2005

Imię: Misiekmen
Profesja: Elite Knight
Gildia: Kazadum
Domyślny

Cytuj:
Czy stwierdzasz ze jestem glupi ?! nie ja poprostu niejestem nobem i niekozacze tylko wtedy gdy nas jest wiecej bo niemowie ze kurwa zaatakowalem pasadene bo ans byl owiecej bo ja kozak jestem poprostu
btw. "nie" z czasownikami piszemy osobno :O

i paru znaków interpunkcyjnych Ci zabrakło ^^
You full of shit why can't you see.

I am the target of your anger,
I am the one who you call danger,
I am the one who believe in destiny,
You motherfucker I am your enemy,
Your worse enemy.
-=Misiekmen=- jest offline  
stary 12-02-2007, 17:23   #1220
Master Vilum
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 08 2004

Gildia: Fusion
Poziom: 101
Domyślny

Darujcie juz te klotnie boze....

To poprostu wojna jest i nie piszcie...piszcie tylko wtedy jak sie cos naprawde dzieje
Master Vilum jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania