![]() |
#1221 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: SIED(L)CE
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Obsidia
|
![]() Cytuj:
A TY MARAAMU ZACZNIJ WRESZCIE EXPIC OSTRZEJ BO MIALES MI ODJECHAC I NARAZIE TO SIE NA OBIETNICACH KONCZY ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Tibijczyk1984 - 28-12-2006 o 15:30. |
|
![]() |
|
![]() |
#1223 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1224 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2006
Profesja: Knight
Poziom: 70
|
![]() Btw. tak z innej beczki.. Co sie stało z IA, Czego Waldorio i spółka wróciła do Ng? Co z nową gildią Suva i Pephego?.
|
![]() |
![]() |
#1225 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
|
![]() poniewaz wiekszosc spraw o ktore byla awantura i towrzenie IA zostala rozwiazana.
jako ze nie mielismy invow do NG to tak o.
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#1226 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 05 2005
Lokacja: Nowogard
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Pokemon Stronghold
Świat: Askara
![]() |
![]() Pephy jest kiepski! xD :*
|
![]() |
![]() |
#1227 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2006
Profesja: Elite Knight
|
![]() wtf..? pephy padl na tibia.com pisze ze mannow go dojeabl ale czy to prawda ze sam dal rade?? war?
19:18 Toquera [25]: buy bps of liberty bay and porty rope !!!msg me |
![]() |
![]() |
#1228 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() To musialo sie stac. NG nie pozwoli zadnemu Polakowi zajsc za daleko.
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1229 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 07 2006
|
![]() Witam was!
Mam pytanie. Wie ktos co sie dzieje z graczem o imieniu Selemar lub Demordas? Znalem ich dawno temu, ale ostatnio wcale sie nie wlogowuja. Ask plx! |
![]() |
![]() |
#1230 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: SIED(L)CE
|
![]() Mi sie wydaje poprostu ze Pephy padl dlatego ze niechcial do ng i powstala nowa gildia h lewelow i dlatego ale nie orietuje sie zabardzo wiec to tylko domysly POZDRAWIAM
|
![]() |
![]() |
#1231 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 05 2005
Lokacja: Nowogard
Gildia: Pokemon Stronghold
Świat: Askara
![]() |
![]() Do boju mój Zielaczq =*
Igor jest z tobą! Kill 'em all! gogogo Zielaczq =* |
![]() |
![]() |
#1232 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gram na Obsidii od ponad roku i zauważyłem że pewna sytuacja się powtarza. Otóż co jakiś czas [CHAR]Mannow[/CHAR] robi sobie przerwę, i pewnie nic nie było by w tym dziwnego, lecz zawsze wtedy NG zaczyna się "sypać".
Pierwsze takie zdarzenie ( za mojego pobytu tu) miało miejsce podczas utworzenia Guardian Goods do którego przeszli m. in. [CHAR]AzaredEagon[/CHAR], [CHAR]Dorpaz[/CHAR], [CHAR]Kiroy Wind[/CHAR]. Dominator wrócił z urlopu wszystko wróciło do normy. Za drugim razem sytuacja dotyczyła m. in. Koller at the Gang i innych gildii. [CHAR]Mannow[/CHAR]'a znów nie było ( podobno grał na Xerenie ) i po raz koleny Ng przeżyło kryzys, tzn większość z liczących się tam graczy albo odeszedł i zrobił nową gildie ( [CHAR]Rundo Tejparn[/CHAR] czy [CHAR]Anical The Second[/CHAR] ) lub też przeszedł do innej ( np. [CHAR]Dorpaz[/CHAR] do Kollera~ ). Tym razem było podobnie, Lider NG był na urlopie no więc powstał odłam IA. Szkoda tylko, że większość ludzi wróciła potem do NG zamiast otwarcie sprzeciwić się polityce Next Generation. Sam nie oceniam ani NG ani IA bo obie gildie miały swoje na sumieniu ( oczywiście IA stosunkowo mniej). Nie ma gildii rządzącej bez PK czy PA. Można to nazwać utopią czy mrzonką ![]() Jedno wydaje mi się oczywiste, to że [CHAR]Mannow[/CHAR] ustala explock dla innych na pewno nie wychodzi serverowi na dobre. Obsidia istnieje od sierpnia 2005r. a lvl z pierwszej 25 są podobne do tych na serverach powstałych długo po nas ( oczywiście z Kyrą sie nie możemy nawet równać ![]() Widać że NG się zasiedziało na dobre u nas... ![]() |
![]() |
![]() |
#1233 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2005
Lokacja: Piła
Profesja: Elite Knight
Gildia: Thumbs up
|
![]() Cytuj:
Małe sprostowanie... Dorpaz doszedł do KATG dlatego , że chciał nam pomóc w trwającej wojnie z war factory ![]() W sprawie ,że Ng sie zasiedziało głupi by byli jeżeli by odeszli z serva na którym mają władzę i nie zapowiada się ,żeby ktoś złamał ich dobrą passe. Btw time to come back xD. Ostatnio edytowany przez Nirvy - 30-12-2006 o 09:47. |
|
![]() |
![]() |
#1234 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Fakt Dorpaz przeszedł by pomóc, ale to nie zmienia faktu, że opuścił NG tak jak pisałem ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1235 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 12 2006
|
![]() jesli mowa o NG to jest tez jakas gildia new generation na jakims innym servie (nie pamietam na jakim) i ma dokladnie takie samo logo
zauwazylem jak sobie przegladalem gildie na roznych serverach |
![]() |
![]() |
#1236 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Jelenia Góra
Stan: Usunięty
Imię: Angatevon/Blacov
|
![]() @FIn'er
Masz racje, bo to wlasnie Mannow jest liderem i to trzyma tam porzadek. I to wlasnie Mannow jest najwiekszym s*****elem z nich, bo gdyby nie on to pewnie nie bylo tych pierdolonych exp lockow. PA pewnie by bylo ale to wszedzie jest, a o explockach to jeszcze nie slyszalem zeby gdzies na innym serwie byly. Zachowanie Mannowa w tibi pewnie rekompensuje mu jakies kompleksy, bo pewnie czegos brakuje mu w rl i jego postawa w tiibi jest swego rodzaju odreagowywaniem tego, przynajmniej ja tak to widze i sadze ze pewne osoby sadza tak samo. Pewnie zauwazyliscie ze ostatnio na obisidi pojawila sie nowa gildia, zalozona przez Don'hawka a do ktorej niedawno dolaczyla spora grupa huntowanych polakow. Jak myslicie cos im sie uda zdzialac? Czy jak zwykle skonczy sie na zabiciu paru 70-80 levelow z ng i na tym koniec? |
![]() |
![]() |
#1237 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ja również myśle że Mannow ma jakieś kompleksy, ale jak jest naprawdę chyba nigdy się nie dowiemy ![]() Fakt nowa gildia pojawiła i myśle ze ich szanse wynoszą około 30%. Sam mam mały lvl i jestem raczej neutralny ale mam parę pomysłów. Przede wszystkim Don'Hawk i spółka powinni się skupić na osobach które w NG coś znaczą, tzn nie ubijać jakiegoś brazola ( bez obrazy ![]() Ważny też będzie spokój, rozsądek i cierpliwośc, no bo przecież NG nie wyleci z Obsidii po 3 przegranych bitwach ![]() Aaa i warto zebrać liczniejszą ekipę ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1238 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() w koncu prasa listonosza jest bardzo stresujaca i trzeba to odreagowac w tb ;s a pewnie ma jakies kompleksy bycia najlepszym... nie wie jakie to uczucie albo jest od tego uzalezniony ( obstawiam 1st)
|
![]() |
![]() |
#1239 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Imię: Xenezis
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Iridia
Poziom: 122
Poziom mag.: 69
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#1240 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Next Generation
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
|
![]() @Forlann ja mialem 5 lvli za mannowem
![]() co do "solo by mannow" super sztuka zalogowac sie na demonii kiedy leje wrl ![]() |
![]() |