Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Selena

Notki

Selena Wydarzenia z Seleny.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 19-03-2007, 22:57   #1261
szelbisz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 04 2004

Profesja: Knight
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aego Pokaż post
a czy ja napisalem ze jakas populacja ludzka jest be czy cos napisalem ze przykro mi z powodu ze nie walczysz dla pl ale to siwadczy o tobie a jesli lubisz swe to lub ale wiedz ze ja do Ciebie szqacunku niebede miec bo niemam powodu zeby miec
Ale szacunek dla Ultimation mimo że walczą razem ze szwedami i słowakiem w jednej drużynie cały czas oczywiście masz... no comment

A to że nie ma kolegów wśród polaków z Fra naprawdę nie czyni z niego mniejszego patrioty niż ja czy ty.
szelbisz jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 19-03-2007, 23:09   #1262
zalfik
Użytkownik Forum

zalfik's Avatar

Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń

Stan: Niegrający
zalfik ma numer GG 2130859
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Schnap Pokaż post
Wasz POZIOM mnie przygniata:
18:34 Balu kiler [96]: takiej dziwki ktora mysli ze ma kolegow wsrod swe
20:57 Iduara [26]: pozdrow starego ode mnie
Daj mi swój adres etc...
Macie kolejne powody dlaczego postapilem tak a nie inaczej. Nie umiecie przyjac porazki z honorem, tylko wysylacie szczeniacki teksty które naprawde nie robia na mnie wrazenia!
No i nareszcie piszesz jak czlowiek. Konkretnie i bez zbednych obelzyn
Czyzby pomogly te 3 bany? :>

Cytuj:
Hm.. żadko sie tu wypowiadam ale so do Sapiego czy jak mu tam uwazam ze niezachowuje sie jak polak widac ze go nieuczyli postawy patryjotycznej no ale co tam Fraternity bez problemo wygraja ob bo maja wiec shooterow i wogole jak bedzie hehe pokaz shapi jak masz takich kolegoh to hodzcie na ob ale co tam nie czujesz nic jak walczysz przeciwko swoim kolegom sory ty niemasz w srod PL z Fraternity zadnych koegow Zal.pl
A moze Pan Wielki Patriota z szacunku dla swojego ojczystego jezyka pisalby poprawnie? Co tu patriotyzm ma do wojny w grze? Po jednej stroni sa Polacy i Szwedzi, po drugiej Szwedzi i Slowacy (Slowency?), a ty tu farmazony nt. patriotyzmu :/

Zaje*iste koszulki ^_^
Poradnik korzystania z HijackThis
www.ortografia.pl

Ostatnio edytowany przez zalfik - 19-03-2007 o 23:11.
zalfik jest offline  
stary 19-03-2007, 23:11   #1263
szelbisz
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Nie buj sie jestem Tu
Biorąc pod uwagę twój system wartości można by rzec, że nie jesteś patriotą bo nie potrafisz poprawnie pisać po polsku.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zalfik Pokaż post
A moze Pan Wielki Patriota z szacunku dla swojego ojczystego jezyka pisalby poprawnie? Co tu patriotyzm ma do wojny w grze? Po jednej stroni sa Polacy i Szwedzi, po drugiej Szwedzi i Slowacy (Slowency?), a ty tu farmazony nt. patriotyzmu :/
Takich ludzi nazywam pogardliwie polaczkami.

Ostatnio edytowany przez szelbisz - 19-03-2007 o 23:13.
szelbisz jest offline  
stary 19-03-2007, 23:20   #1264
KubaGuzikkk
Użytkownik Forum

KubaGuzikkk's Avatar

Data dołączenia: 29 07 2005

KubaGuzikkk ma numer GG . KubaGuzikkk ma login Tlenu rs6biturbo@tlen.pl
Domyślny

@Selbisz & zalfik
Signed _/
Patriota z niego w ch*j xD
@Aego
Wyjdź ;d I nie zapomnij zamknąć drzwi ;d
KubaGuzikkk jest offline  
stary 19-03-2007, 23:23   #1265
Schnap
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zalfik Pokaż post
No i nareszcie piszesz jak czlowiek. Konkretnie i bez zbednych obelzyn
Czyzby pomogly te 3 bany? :>
4?! Specjalnie zrobilem takie konta, aby zobrazowac wam mniej wiecej wasze zachowania.
Jak widzisz te z ktorego pisze obecnie nie jest nowe, wrecz najstarsze.

stary 19-03-2007, 23:29   #1266
napaleniec
Guest

Domyślny

Szelbisz siadło xD Aego chyba dostał wlasnie lekki owned od uzytkownikow forum :>

stary 20-03-2007, 08:22   #1267
zalfik
Użytkownik Forum

zalfik's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Schnap Pokaż post
4?! Specjalnie zrobilem takie konta, aby zobrazowac wam mniej wiecej wasze zachowania.
Jak widzisz te z ktorego pisze obecnie nie jest nowe, wrecz najstarsze.
Jeszcze tylko nie pisz "wasze", bo jak zapewne zauwazyles nie wszyscy uzytkownicy forum zachowuja sie jednakowo. Nie rozumiem po co robiles te konta i pisales takie bzdety, no ale to Twoja sprawa.

A teraz po raz kolejny nawoluje do wrocenia do wydarzen z Seleny, bo znow sie bany posypia

Macie filmik ze smierci Unicrona?

Zaje*iste koszulki ^_^
www.ortografia.pl
zalfik jest offline  
stary 20-03-2007, 08:25   #1268
Schnap
Guest

Domyślny

Name: Despi

Mar 20 2007, 01:24:55 CET Killed at Level 101 by Zorlan
and by Evalor Nocturna

Have No fear despi is DED;/

stary 20-03-2007, 11:52   #1269
szelbisz
Użytkownik Forum

Domyślny

Może wreszcie despi przestanie cwaniakować na forum Uploadujcie camy na tibicams.
szelbisz jest offline  
stary 20-03-2007, 13:38   #1270
Lenrock
Użytkownik Forum

Lenrock's Avatar

Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko

Stan: Na Emeryturze
Świat: Selena
Domyślny

Name: Beneck

Mar 20 2007, 12:15:47 CET Killed at Level 152 by Zorlan and by Master Wrath
Lenrock jest offline  
stary 20-03-2007, 13:44   #1271
zalfik
Użytkownik Forum

zalfik's Avatar

Domyślny

No widze, ze zaczelo sie dziac. A filmikow jak nie bylo tak nie ma :/
Moze Ci co zgineli sie wypowiedza? :>

EDIT:
Dogathor'Nah Tal
Mar 20 2007, 12:33:33 CET Killed at Level 64 by Schnapie

Zaje*iste koszulki ^_^
www.ortografia.pl

Ostatnio edytowany przez zalfik - 20-03-2007 o 13:46.
zalfik jest offline  
stary 20-03-2007, 13:54   #1272
Balu_kiler
Użytkownik forum

Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: Częstochowa

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Balu kiler
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Ultimation
Poziom: 95
Poziom mag.: 61
Problem

Despi no comment, Po Unicronie wiele się nie nauczył.

A do Burniastego i Schnapiego to ja w ogóle nie mam pytań.
Dla mnie to największe śmiecie na serwerze.

Schnapie. ty mi piszesz, że na przykład dlatego jestes przeciwko nam bo ja cię wyzywam czy coś ...
Ja dla ciebie zły nie byłem. Nie lubiłem cię to prawda i mało kto cię lubił. Ale przed bluzgami ty miałeś ruch a nie ja zacząłem bluzgać ot tak.
Balu_kiler jest offline  
stary 20-03-2007, 15:20   #1273
Marczio
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack

Stan: Usunięty
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
Marczio ma numer GG 1065481
Domyślny

Tak jak myslelismy - sneaki i masslogi sie posypaly i cru jest o kilka fragow do przodu
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one?
Marczio jest offline  
stary 20-03-2007, 16:25   #1274
KotiConqueror
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 02 2006
Lokacja: Kraków

Profesja: Royal Paladin
Gildia: Silent Hill
Poziom: 180
Skille: 104
Poziom mag.: 24
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Balu_kiler Pokaż post
Dopóki Cruois nie zmontuje sobie do gildi jeszcze kilka osób na pewno open battle nie zobaczymy. Jedynie "snake attack".
Trzy niezłe wzmocnienia: Arding, Uber Nooper, Schnapie.
Będzie jeszcze ciekawiej
Wydaje mi sie ze to jest sneak attack. Snake to jest wąż; sneak czyli przebiegly.
"To sneak" skradac sie. ( nie chce mi sie do slownika patrzec co to dokladnie znaczy). Irytuje mnie jak ktos mowi caly czas snake i snake. Chociaz jak p. Miodek raz powiedzial na przykladzie slowa ch*j slowo pisane w inny sposob h*j przez szerokie grono spoleczenstwa nalezy uznac za pisane prawidlowo ( dlatego ja zawsze pisze h*j a nie ch*j i na podstawie jego slow uwazam ze to tez jest prawidlowa pisownia). Ale wracajac do tematu.. niestety zauwazam ze mnostwo osob pisze snake attack i chyba nie da rady ich tego oduczyc

Koniec bezsensownych dywagacji
KotiConqueror jest offline  
stary 20-03-2007, 16:54   #1275
behi
Użytkownik Forum

behi's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast

Imię: BURNIASTY
Poziom: 102
behi ma numer GG Parampampam
Domyślny

Cytuj:
Hm.. żadko sie tu wypowiadam ale so do Sapiego czy jak mu tam uwazam ze niezachowuje sie jak polak widac ze go nieuczyli postawy patryjotycznej no ale co tam Fraternity bez problemo wygraja ob bo maja wiec shooterow i wogole jak bedzie hehe pokaz shapi jak masz takich kolegoh to hodzcie na ob ale co tam nie czujesz nic jak walczysz przeciwko swoim kolegom sory ty niemasz w srod PL z Fraternity zadnych koegow Zal.pl

Aego

(sory za ort ale zal mi jednej osoby z forum i niemam ohoty pisac z zasadami)
Wielki patriotyzm przejawiający się w pieprzniętej grze 2D? Jezu, czy wy doprawdy traktujecie te gre jak życie? Jestem śmieciem bo dolączyłem się do swe? A co wy dla mnie zrobiliście przed wojną? Żeby było jasne, dołączyłem się do pl na samym początku, bo Koti i Magda mnie do tego nakłonili, i tak naprawdę to były jedyne osoby które znałem i szanowałem z pl, prócz ludzi z Amery. Wy zaczęliście planować zabicie Schnapiego, Ubera, biliście też Elaazego który nie chciał wcale walczyć. Biliście moich najlepszych kumpli, o co miałem z wami walczyć? Teraz gdybyście wygrali to ja długo normalnie bym nie pograł. Walcze o swoje, bo to się w tej grze liczy. Kto walczy o swoje ten może odnieść sukces. To samo robiliście i robicie wy. Nazywajcie mnie zdrajcą,śmieciem etc. Sram na to żadkim kałem, co mnie obchodzi co myślą o mnie ludzie grający w Tibie których rl ryjów nigdy nie zobacze w normalnym świecie. Wasz wielki mentor Macavelli otaczał się przed wojną szwedami, robił nawet pa na moim dobrym kumplu, a jak mu stary Beneck chciał pomóć, to groził huntem od Evalora całej naszej gildi. Wyrolowali go, trudno, być może mnie wy też tak wyjebią jeśli wygramy te wojne. Sram na to również, ponieważ to tylko gra.

@Balu itp. Nie możecie okazać chociaż troche respektu dla drugiej strony? To tylko gra, nic ci takiego chyba nie zrobiłem żebyś mnie śmieciem nazywał. Walczcie dalej o swoje i to wszystko. Ja również walcze o swoje i tak powinno być.

Postaw się ludziom notorycznie puszczającym smuty i kwasy! Powiedz BURN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
behi jest offline  
stary 20-03-2007, 17:02   #1276
sir Tifejo
Użytkownik Forum

sir Tifejo's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic

sir Tifejo ma numer GG 4203085
Domyślny

Eee, Lenrock mnie wyprzedzil, nie zauwazylem jego posta :/

50:13~

Ostatnio edytowany przez sir Tifejo - 20-03-2007 o 17:04.
sir Tifejo jest offline  
stary 20-03-2007, 17:31   #1277
Schnap
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez behi Pokaż post
Wielki patriotyzm przejawiający się w pieprzniętej grze 2D? Jezu, czy wy doprawdy traktujecie te gre jak życie? Jestem śmieciem bo dolączyłem się do swe? A co wy dla mnie zrobiliście przed wojną? Żeby było jasne, dołączyłem się do pl na samym początku, bo Koti i Magda mnie do tego nakłonili, i tak naprawdę to były jedyne osoby które znałem i szanowałem z pl, prócz ludzi z Amery. Wy zaczęliście planować zabicie Schnapiego, Ubera, biliście też Elaazego który nie chciał wcale walczyć. Biliście moich najlepszych kumpli, o co miałem z wami walczyć? Teraz gdybyście wygrali to ja długo normalnie bym nie pograł. Walcze o swoje, bo to się w tej grze liczy. Kto walczy o swoje ten może odnieść sukces. To samo robiliście i robicie wy. Nazywajcie mnie zdrajcą,śmieciem etc. Sram na to żadkim kałem, co mnie obchodzi co myślą o mnie ludzie grający w Tibie których rl ryjów nigdy nie zobacze w normalnym świecie. Wasz wielki mentor Macavelli otaczał się przed wojną szwedami, robił nawet pa na moim dobrym kumplu, a jak mu stary Beneck chciał pomóć, to groził huntem od Evalora całej naszej gildi. Wyrolowali go, trudno, być może mnie wy też tak wyjebią jeśli wygramy te wojne. Sram na to również, ponieważ to tylko gra.

@Balu itp. Nie możecie okazać chociaż troche respektu dla drugiej strony? To tylko gra, nic ci takiego chyba nie zrobiłem żebyś mnie śmieciem nazywał. Walczcie dalej o swoje i to wszystko. Ja również walcze o swoje i tak powinno być.
Signed
<too short>

stary 20-03-2007, 20:31   #1278
Rebell
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 03 2007

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Engamonon
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 77
Domyślny

Balu, przestań kogokolwiek nazywać śmieciem, ta gra to tylko zabawa, a że pragniesz wracać do Potopu to już masz jakieś schorzenie psychiczne chyba. To co się dzieje w Tobii to nie wojna, to zabawa w wojnę, i zawsze nią pozostanie, niech was nie niosą tak emocje, behi ma racje, to tylko głupia gra, tutaj się gra na swoje konto, nie na konto swojego narodu.

PS: GDZIE DO CHOLERY MACIE FILMY?

Ostatnio edytowany przez Rebell - 20-03-2007 o 20:34.
Rebell jest offline  
stary 20-03-2007, 21:33   #1279
Marczio
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack

Stan: Usunięty
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
Marczio ma numer GG 1065481
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Balu_kiler Pokaż post
Despi no comment, Po Unicronie wiele się nie nauczył.

A do Burniastego i Schnapiego to ja w ogóle nie mam pytań.
Dla mnie to największe śmiecie na serwerze.

Schnapie. ty mi piszesz, że na przykład dlatego jestes przeciwko nam bo ja cię wyzywam czy coś ...
Ja dla ciebie zły nie byłem. Nie lubiłem cię to prawda i mało kto cię lubił. Ale przed bluzgami ty miałeś ruch a nie ja zacząłem bluzgać ot tak.
obydwaj 18 czy tam 20 lat to macie tylko w papierach bo w sposobie wypowiadania sie i myslenia jestescie w gimnazjum.
"Mamo to on pierszyyy zaczal wyzywac to nie moja wina ja musialem mu oddac bo...!!!"
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one?
Marczio jest offline  
stary 20-03-2007, 22:05   #1280
Komuszq
Użytkownik Forum

Komuszq's Avatar

Data dołączenia: 05 03 2006

Imię: Keinen
Profesja: Elite Knight
Domyślny

NIe wszyscy ludzie podchodzą do tej gry jako do klikaniny 2D, niektórzy poprosu biorą ją bardziej do siebie. Porste - tyle ile ludzi tyle różnych spojrzeń na świat. Dla mnie osobiście to poprostu klikanina co nie znaczy, że sie nie denerwuje gdy padne/pk mnie zabije ale cóż tak napisali ją twórcy i tak ma być

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania