![]() |
#1261 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2004
Profesja: Knight
|
![]() Cytuj:
A to że nie ma kolegów wśród polaków z Fra naprawdę nie czyni z niego mniejszego patrioty niż ja czy ty. |
|
![]() |
|
![]() |
#1262 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Czyzby pomogly te 3 bany? :> Cytuj:
Pozdrawiam serdecznie, zalfik - Mr. "wanna be cool" ![]() Zaje*iste koszulki ^_^ Poradnik korzystania z HijackThis www.ortografia.pl Ostatnio edytowany przez zalfik - 19-03-2007 o 23:11. |
||
![]() |
![]() |
#1263 |
Użytkownik Forum
|
![]() Biorąc pod uwagę twój system wartości można by rzec, że nie jesteś patriotą bo nie potrafisz poprawnie pisać po polsku.
Takich ludzi nazywam pogardliwie polaczkami. Ostatnio edytowany przez szelbisz - 19-03-2007 o 23:13. |
![]() |
![]() |
#1264 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
![]() ![]() |
![]() @Selbisz & zalfik
Signed _/ Patriota z niego w ch*j xD @Aego Wyjdź ;d I nie zapomnij zamknąć drzwi ;d |
![]() |
![]() |
#1265 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#1266 |
Guest
|
![]() Szelbisz siadło xD Aego chyba dostał wlasnie lekki owned od uzytkownikow forum :>
|
![]() |
#1267 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
A teraz po raz kolejny nawoluje do wrocenia do wydarzen z Seleny, bo znow sie bany posypia ![]() Macie filmik ze smierci Unicrona?
![]() |
#1268 |
Guest
|
![]() Name: Despi
Mar 20 2007, 01:24:55 CET Killed at Level 101 by Zorlan and by Evalor Nocturna Have No fear despi is DED;/ |
![]() |
#1269 |
Użytkownik Forum
|
![]() Może wreszcie despi przestanie cwaniakować na forum
![]() |
![]() |
![]() |
#1270 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko
Stan: Na Emeryturze
Świat: Selena
|
![]() Name: Beneck
Mar 20 2007, 12:15:47 CET Killed at Level 152 by Zorlan and by Master Wrath |
![]() |
![]() |
#1271 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No widze, ze zaczelo sie dziac. A filmikow jak nie bylo tak nie ma :/
Moze Ci co zgineli sie wypowiedza? :> EDIT: Dogathor'Nah Tal Mar 20 2007, 12:33:33 CET Killed at Level 64 by Schnapie
Pozdrawiam serdecznie, zalfik - Mr. "wanna be cool" ![]() Zaje*iste koszulki ^_^ Poradnik korzystania z HijackThis www.ortografia.pl Ostatnio edytowany przez zalfik - 20-03-2007 o 13:46. |
![]() |
![]() |
#1272 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: Częstochowa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Balu kiler
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Ultimation
Poziom: 95
Poziom mag.: 61
|
![]() ![]() A do Burniastego i Schnapiego to ja w ogóle nie mam pytań. Dla mnie to największe śmiecie na serwerze. Schnapie. ty mi piszesz, że na przykład dlatego jestes przeciwko nam bo ja cię wyzywam czy coś ... Ja dla ciebie zły nie byłem. Nie lubiłem cię to prawda i mało kto cię lubił. Ale przed bluzgami ty miałeś ruch a nie ja zacząłem bluzgać ot tak. |
![]() |
![]() |
#1273 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack
Stan: Usunięty
Gildia: Pl brothers in caves of hunt
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() Tak jak myslelismy - sneaki i masslogi sie posypaly i cru jest o kilka fragow do przodu
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one? |
![]() |
![]() |
#1274 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Koti Conqueror
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Silent Hill
Poziom: 180
Skille: 104
Poziom mag.: 24
|
![]() Cytuj:
"To sneak" skradac sie. ( nie chce mi sie do slownika patrzec co to dokladnie znaczy). Irytuje mnie jak ktos mowi caly czas snake i snake. Chociaz jak p. Miodek raz powiedzial na przykladzie slowa ch*j slowo pisane w inny sposob h*j przez szerokie grono spoleczenstwa nalezy uznac za pisane prawidlowo ( dlatego ja zawsze pisze h*j a nie ch*j i na podstawie jego slow uwazam ze to tez jest prawidlowa pisownia). Ale wracajac do tematu.. niestety zauwazam ze mnostwo osob pisze snake attack i chyba nie da rady ich tego oduczyc ![]() Koniec bezsensownych dywagacji |
|
![]() |
![]() |
#1275 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Gildia: wstydze się podać
Poziom: 102
![]() |
![]() Cytuj:
@Balu itp. Nie możecie okazać chociaż troche respektu dla drugiej strony? To tylko gra, nic ci takiego chyba nie zrobiłem żebyś mnie śmieciem nazywał. Walczcie dalej o swoje i to wszystko. Ja również walcze o swoje i tak powinno być.
![]() |
#1276 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() Eee, Lenrock mnie wyprzedzil, nie zauwazylem jego posta :/
50:13~ ![]() Ostatnio edytowany przez sir Tifejo - 20-03-2007 o 17:04. |
![]() |
![]() |
#1277 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() <too short> |
|
![]() |
#1278 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Engamonon
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 77
|
![]() Balu, przestań kogokolwiek nazywać śmieciem, ta gra to tylko zabawa, a że pragniesz wracać do Potopu to już masz jakieś schorzenie psychiczne chyba. To co się dzieje w Tobii to nie wojna, to zabawa w wojnę, i zawsze nią pozostanie, niech was nie niosą tak emocje, behi ma racje, to tylko głupia gra, tutaj się gra na swoje konto, nie na konto swojego narodu.
PS: GDZIE DO CHOLERY MACIE FILMY? ![]() Ostatnio edytowany przez Rebell - 20-03-2007 o 20:34. |
![]() |
![]() |
#1279 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack
Stan: Usunięty
Gildia: Pl brothers in caves of hunt
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() Cytuj:
"Mamo to on pierszyyy zaczal wyzywac to nie moja wina ja musialem mu oddac bo...!!!"
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one? |
|
![]() |
![]() |
#1280 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2006
Imię: Keinen
Profesja: Elite Knight
Gildia: Wstydze się podać
|
![]() NIe wszyscy ludzie podchodzą do tej gry jako do klikaniny 2D, niektórzy poprosu biorą ją bardziej do siebie. Porste - tyle ile ludzi tyle różnych spojrzeń na świat. Dla mnie osobiście to poprostu klikanina co nie znaczy, że sie nie denerwuje gdy padne/pk mnie zabije ale cóż tak napisali ją twórcy i tak ma być
![]()