![]() |
#1282 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dider jakis czas temu twoja postac byla na allegro. Co sprzedales ?
to jest moja slodka tajemnica Ostatnio edytowany przez Gumball - 10-01-2007 o 21:20. |
![]() |
![]() |
#1283 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Lokacja: Bogatynia
Imię: Dider from rivia
Profesja: Knight
Świat: Morgana
Poziom: 130
Skille: 95/92
|
![]() Byla na allegro poniewaz mialem taka potrzebe wystawic, nie poszla i juz gram dalej; to bylo dobre 3-4 miechy temu
Do wielkich wszechwiedzacych narratorow tej wojny: To ze nie mam zadnego fraga badz nie ma mnie na wiekszosci filmow nie oznacza, ze nic nie robilem; widze ze macie dobre informacje, ze gram na thori ;0, ciekawe ciekawe. ![]() |
![]() |
![]() |
#1284 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niemówie że ty, ale pare ludzi z Hurricane tam grało (niewiem czy jeszcze grają).
"I juz grasz dalej" wiec tez nie na morganie ![]() |
![]() |
![]() |
#1285 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
To czemu ty nie zorganizujesz ekipy na open ? Czy tez zaliczasz sie do tych co sie boja ? Ostatnio edytowany przez Gumball - 10-01-2007 o 23:10. |
|
![]() |
![]() |
#1286 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom mag.: 7
|
![]() Mmm... Dider, bez obrazy, ale w wojnie siedzisz w dp zawsze jak coś się dzieje i potem mówisz na forum jaki ty bohater ;ooo Na Thorii wiem, że gra Victeron, Shejq i kilku innych.
|
![]() |
![]() |
#1287 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Częstochowa
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() =] |
|
![]() |
![]() |
#1288 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Lokacja: Bogatynia
Imię: Dider from rivia
Profesja: Knight
Poziom: 130
Skille: 95/92
|
![]() Cytuj:
Gówno wiesz, zeby ta twoja pyszczata morde zamknac to Ci pokaze, iz od 3 miesiecy siedze w pz i na anana naprawde byla taka ekipa, ze straszne to... Btw- open nie ja organizuje bo nie jestem liderem ani prowadzacym walki lol :| ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1289 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Profesja: Sorcerer
|
![]() @Wyluzujcie z tymi klutniami i bluzgami na siebie bo nie do tego sluzy ten temat, i pewnie czesci ludzi sie nie pododoba (m.in. mi
![]() @Topic. POmimo tego ze Hurricane przegrywa wojne to ja i tak jestem za nimi. Przecierz oni walcza nie tylko o swoj dobrobyt (choc w duzej mierze tak jest) ale tez o dobro innych POlakow grajacych na morganie, wiec przemyslcie i ta kwestie. @ A co do Anandumima to troche przypal lazic na 144 lvl bez blessow xd dobrze ze AOL'a mial ![]() ![]() Pozdro |
![]() |
![]() |
#1290 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Exiva :P
Poziom: 34
Poziom mag.: 43
|
![]() oo widze ze Darkfas jest na SS'ie chyba będzie miał hunta jak się o tym dowie Fire ,sialaalallalallalala.
![]() Pewnie dlatego ,że Nizahe nakazał wyzucenie Nirka z gildi Keriego... Hurricane powinniscie go huncić ... za zdrade. Dzięki niemu Fire wygrywa , chociaż raczej i tak by wygrywali ![]() @Feyzzy Hurricane chciało wojny ,bo chcą wkoncu rządzić na tym servie. Ale wiesz podobno PA Nizahe robił ... Pewnie się członkowie Hurricane za bardzo wozili to Nizahe robił na was PA. Nie wiem nie wnikam.... @Victeron były podobno bardzo dobry kumpel Nizaha ... a jednak jest przeciwko niemu... Co za nielojalność. ;] Ostatnio edytowany przez Spai - 11-01-2007 o 15:33. |
![]() |
![]() |
#1291 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Moim zdaniem Hurri~ nie chce rzadzic serwem tylko nie chca byc uwazani za (tu brakuje mi slowa xd) "noobow" (sry za to okreslenie). W koncu oni tez maja po 100+ lvl i powinno byc tu jakies zgranie. Tibia to gra i nie powinna liczyc sie narodowosc, a niestety tak nie jest. @ A co do powodu wojny to moim zdaniem powinni sie czlonkowie Hurri~ wypowiedziec i moze w koncu skoncza sie te rozne plotki i odmienne wersje. Pozdro. |
![]() |
![]() |
#1292 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1293 |
Chica mala
Data dołączenia: 01 10 2006
Lokacja: España
|
![]() @ Anan~
Tak to jest jak ludzie, którzy mają małe pojęcie o grze kupią chara i myślą ze majac wysoki lvl to mogą wszystko, jednak są rzeczy bardziej istotne niz wysoki lvl. @ Open battle Po co maja sie umawiac na open battle skoro je przegrają? Proboją pokazac jacy są potezni tylko wtedy gdy głowne sily Fire są offline. @ War Hurri przegrało, robią tylko czasami sneak attacki, przygoda z Morgana dla nich prawdopodobnie sie skonczyla, graja noob charami, na thori albo nie graja wogole a to co maja tutaj sprzedaja na allegro. @ Feyzzy Co ty taki patriota? Myslisz ze z Hurri byloby lepiej? Byloby jeszcze wieksze pa niz teraz, przykladem są zachowania kilku osob. Fire to nie jest Pa w porownaniu z tym co sie dzieje na innych servach. Poza tym mając taki lvl i osiągniecia zasluzyli na wywalanie ludzi z respa itd. Edit A co moze Darkfas przypadkiem sie znalazl w takim miejscu? Ostatnio edytowany przez Fureyka - 11-01-2007 o 16:22. |
![]() |
![]() |
#1294 |
Użytkownik Forum
|
![]() @UP
Fatkycznie jak czytam teraz moje posty to troche patriotycznie brzmia xd ale taka prawda. Fire, a w zasadzie tylko pare osob troche mnie wkurzylo bo raz Marudas chcial ode mnie wyciagnac 2 bps uhow za nic, a innym razem Dorlik 4 fun zaczol mnie bic kolo dp i mialem miec hunta... a nie chce sie klucic co do tego jak duze jest PA na morganie bo nie gralem na innych servach wiec nie wiem, ale jednak jest :/ |
![]() |
![]() |
#1295 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fatkycznie jak czytam teraz moje posty to troche patriotycznie brzmia xd ale taka prawda. Fire, a w zasadzie tylko pare osob troche mnie wkurzylo bo raz Marudas chcial ode mnie wyciagnac 2 bps uhow za nic (wiem ze teraz nie ejst juz w gildi wlasnie za takie PA ale wtedy jescze byl
![]() Sry za double posta ale cos sie zjebalo i zamiast edytowac wyslal sie nowy :O |
![]() |
![]() |
#1296 |
Chica mala
|
![]() @up
no wlasnie, problem pa fire nie tkwi w tym co robi Nizahe tylko tak jak napisales np Marudas. Jak widac takiego zachowania Nizahe nie popiera i Marudasa w fire nie ma. Takie narzekanie na PA jest bez sensu, Pa bylo jest i bedzie na kazdym servie, więc juz sie nie wypowiadam na ten temat. |
![]() |
![]() |
#1297 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Exiva :P
Poziom: 34
Poziom mag.: 43
|
![]() @Fureyka
Sama prawda ;d @Feyzzy 1)Nikt nie broni Hurricane powiedziec jakie są przyczyny dla ktorych zaczeli wojne. Prawdopobnie nie mają dobrego argumentu. 2) Marudas już nie jest w Fire , bo odpie**** za duże PA. Nizahe napiał to na forum. ;] @Gumball Co z tego ze nie miał skulla? Był tam a nie powinnien ...był w wojnie zrobił swoje (czytaj : nic) zapłacił i gra dalej (mądra decyzja) , Jak tam będzie patrzał zboku jak hurricane leje kogoś to wkoncu hunta zarobi znowu.... Pzdr for all ;d |
![]() |
![]() |
#1298 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
To by zrobili open dla samej zabawy by sie przekonami na co ich stac tutaj a jak nie to czemu sie nie wykupia ? Juz kasy niema ? |
|
![]() |
![]() |
#1299 |
Chica mala
|
![]() @ Up
Po tym jak aktywni są na Morganie to raczej widac ze nie chcą walczyc, zreszta zdali sobie chyba w koncu sprawe z tego ze nie maja zadnych szans. umówionego open battle nie sa w stanie wygrac. Kase napewno niektorzy jeszcze maja, ale juz "troche" sprzedali na allegro. @ Spai Thx ;] |
![]() |
![]() |
#1300 |
Użytkownik Forum
|
![]() Z mojej storny to juz koniec tematu PA
![]() ![]() ![]() KTHXBYE |
![]() |