Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Obsidia

Notki

Obsidia Wydarzenia ze świata Obsidia

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 01-01-2007, 13:40   #1301
GrykA
Użytkownik Forum

GrykA's Avatar

Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Tarnów

Profesja: Knight
GrykA ma numer GG 3387841
Domyślny

Pepsi
Let's rock'n'roll

Vylkano
Are u gonna be my girl?

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 01-01-2007, 14:48   #1302
Fin'er
Użytkownik Forum

Fin'er's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika

Imię: Fingregher
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tjor masaker pro skater Pokaż post
czyżby ng mialo podzielic los saddama? ;o
Dokładnie... to samo skojarzenie

Saddam - Mannow

Chemiczny Ali - Azared Eagon ]

@Makon

Jak to by było gdyby ET wygrało to się można dowiedzieć w jeden sposób, muszą wygrać bo zapewnienia że nie będzie tego i tego można sobie... między bajki włożyć

@Kiroy

Hail Wujo xD

@ ET

Gzzzz

@ Urgothiri

Parkaz to największa świnia jaką widziałem i o jakiej słyszałem Więc gz tego fraga na nim
Fin'er jest offline  
stary 01-01-2007, 16:15   #1303
Szafa
Użytkownik Forum

Szafa's Avatar

Data dołączenia: 16 03 2005
Lokacja: inąd

Stan: Aktywny Gracz
Domyślny

no no ladne szybkie akcje ;p widze ze Pepsi sie jeszcze nie pochwalil hayaletem wiec dodam dla tych co nie widzieli
http://www.youtube.com/watch?v=mljoWXTg360

apropo azareda to on myslal ze go gm bedzie uhal ?bo explo to raczej hp nie dodaje xD
Szafa jest offline  
stary 01-01-2007, 17:39   #1304
^Awolver^
Zbanowany

^Awolver^'s Avatar

Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda

Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 25
^Awolver^ ma numer GG 1894158
Domyślny

Parkaz to bylo jedna z takich osob ktorych sie nienawidzilo ale warto bylo miec kogos takiego jako "kumpla/ele" jeszcze za mych czasow tez mnie ostro wqrzala ;s
^Awolver^ jest offline  
stary 01-01-2007, 18:24   #1305
Kiroy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2005

Król

witam moi Drodzy :

zwracam sie do Was z wielka i goraca prosba o wsparcie ale nie wysylajcie nam jedzenia tylko potzreba nam wszystkiego od runek po gp ringi ..... dlatego zwracam sie do Rodakow z oredziem aby kto mogl i by chcial wsparl nas w walce tyrania Ng jaka panuja na obsidii i wyslal choc 1 k do mnie do venore depo to bedzie maly wydatek dla was a byc moze jak wszyscy albo duza zcesc by nas wsparla naprawde Razem mozemy ich pokonac !!

Dziekuje slicznie pozdrawiam !!
Kiroy jest offline  
stary 01-01-2007, 19:46   #1306
Ryba_90
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 09 2005

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kiroy Pokaż post
witam moi Drodzy :

zwracam sie do Was z wielka i goraca prosba o wsparcie ale nie wysylajcie nam jedzenia tylko potzreba nam wszystkiego od runek po gp ringi ..... dlatego zwracam sie do Rodakow z oredziem aby kto mogl i by chcial wsparl nas w walce tyrania Ng jaka panuja na obsidii i wyslal choc 1 k do mnie do venore depo to bedzie maly wydatek dla was a byc moze jak wszyscy albo duza zcesc by nas wsparla naprawde Razem mozemy ich pokonac !!

hahaha Kiroy ale Ty masz pomysly
Ryba_90 jest offline  
stary 01-01-2007, 20:38   #1307
Pero
Użytkownik forum

Data dołączenia: 01 01 2007
Lokacja: Ostrow wlkp

Imię: Peero
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
Poziom: 115
Skille: -
Poziom mag.: 7
LOL

Cytuj:
witam moi Drodzy :

To bardzo dobry pomysl. Gratuluje wam zdobytych fragow i mam nadzieje ze nie pokazaliscie jeszcze wszystkiego, 3 mam za was kciuki powodzenia chlopaki.
Pero jest offline  
stary 01-01-2007, 20:47   #1308
Tjor masaker pro skater
Użytkownik Forum

Tjor masaker pro skater's Avatar

Data dołączenia: 19 08 2006
Lokacja: w kurwa wy*******aj

Stan: Początkujący
Świat: shitsidia
Poziom: hój
Skille: huj/hój
Domyślny

To nie jest taki zły pomysł, mozna w koncu cos odpalic na szczytny cel

Tjor masaker pro skater jest offline  
stary 01-01-2007, 20:57   #1309
Urgothiri
Użytkownik Forum

Urgothiri's Avatar

Data dołączenia: 28 05 2004
Lokacja: Ankrahmun

Imię: ...
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Audi
Świat: Valoria/Nebula
Poziom: 225
Poziom mag.: 81
Domyślny

Fin'er i Awolver wlasnie o to chodzi ten koles jest niepowazny poprostu ale poszczescilo m isie bo wylecialy wtedy z neigo bohy mialem gdzies tego ssa starego na kompie jak znajde to wrzuce tylko i do tej pory tego nierozumiem jak 60 ek mogl strapowac sam 54 mastera;p ale nie akzdy da sobie w kasze dmuchac noi neistety takim sposobem hunta zlapalem :/
stary 01-01-2007, 21:39   #1310
Kiroy
Użytkownik Forum

Król

Z całego serca dziękuje slicznie Wszystkim ktorzy wysylaja nam parcelki z pomoca !! naprawde ta pomoc jest nam ( Mi ) bardzo potrzebna !! ilosc parceli i ich zawartosc przeszla moje najsmielsze marzenia !! bardzo dziekuje i mam nadzieje ze inni beda sie dolaczali do tak szczytnego celu jak jakim jest wykopanie NG z Obsidii i Ay uczynic ten server serverem Polakow !!

Dziekuje rowniez za kazde cieple slowo otuchy pociechy i zyczenia powodzenia dzieki za pamiec

Rodacy : damy z siebie wszystko aby Was nie zawiesc :*

Wuja Kiroy
Kiroy jest offline  
stary 01-01-2007, 21:57   #1311
Konzbi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 10 2005
Lokacja: Legnica

Imię: Konzbi
Profesja: Elder Druid
Gildia: Rambo Style
Poziom: 100
Poziom mag.: 64
Domyślny

I znowu wojna... Szczerze powiedziawszy, kiedy zobaczyłem, że guildia, w większości złożona z Polaków po raz kolejny próbuje się przeciwstawić hegemonii NG, jakoś nie byłem specjalnie wzruszony. Oczywiście, los Pephy'ego i innych nie był dla mnie bez znaczenia. Jednak kiedy tylko przeczytałem na gulid chacie, że Azared padł, znowu odzyskałem wiarę, że jednak uda się coś działać. Tą samą wiarę, zwykle która traciłem po drugim open battle. Jak będzie teraz? Ciężko przewidzieć. Rozmawiałem z Kiroyem. Członkowie ET chyba nie chcą przyjmować medium leveli (a moze nie do konca high? ), tak jak to często się zdarzało wcześniej. Moim zdaniem właśnie ci gracze, na poziomach oscylujących w granicach 60 - 70 robili więcej szkody niż pożytku - większe zamieszanie, łatwiejsze fragi, często małe doświadczenie w wojnach. Ta wojna jest inna niż wszystkie. Wydaje się, że Polacy mają słabszy team niż zawsze, jednak to my wygrywamy wojnę. Brawo!
@[GUILD]Eternal Team[/GUILD]
Choć ostatnimi czasy jestem biedny, mimo tego będę starał się wam pomagać.
Uważajcie z tymi snake atakami. Kiedyś na Isarze Polacy lali jakiegoś 150 elite knighta, który był "sam". Wprowadził on naszych graczy do jakiejś jaskini, gdzie zalogowała się jego guildia, czego efektem było pełno fragów straconych po naszej stronie. NG raczej nie składa się z idiotów i nie będą czekali z zawiązanymi rękoma na kolejne deady. Na razie jest bardzo dobrze, jednak musicie zachowywać czujność na każdym kroku.
Inna sprawa to h lvlowi Polacy, którzy nie walczą w wojnie. [CHAR]Master Thor[/CHAR] pewnie długo jeszcze się nie naexpi, [CHAR]Shandow Ridixx[/CHAR] ma zamiar skończyć grać, ale może mogliby pomóc? W każdym bądź razie nie mieszam się do waszych spraw, liczę na to, że sami podejmiecie najlepszą decyzję. Na razie jest bardzo dobrze i oby tak dalej!

@Suv
Mówisz, że trzymasz strone Archina. A Archin?
Cytuj:
Guild membership: Eternal Hero of the [GUILD]Next Generation[/GUILD]
Myślisz, że on będzie się zawsze trzymał twoją stronę? Może i będzie, ale to [CHAR]Mannow[/CHAR] jest liderem. [CHAR]Pephy[/CHAR] był kumplem Mannowa, jednak miał jedną wadę, wspólną dla nas wszystkich - był Polakiem.

Trzymajcie się. Życzę wam żeby wojna układała się tak jak teraz, a nawet lepiej. Razem mamy szanse coś zdziałać. Pamiętajcie, że każda potęga ma kiedyś swój koniec. Kiedyś Imperium Rzymskie, później Francja za czasów rządzenia Napoleona, może teraz czas na [GUILD]Next Generation[/GUILD]?

Ostatnio edytowany przez Konzbi - 01-01-2007 o 22:02.
Konzbi jest offline  
stary 01-01-2007, 22:41   #1312
^Awolver^
Zbanowany

^Awolver^'s Avatar

Domyślny

fajny post ;D
^Awolver^ jest offline  
stary 01-01-2007, 22:44   #1313
Fin'er
Użytkownik Forum

Fin'er's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika

Imię: Fingregher
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ^Awolver^ Pokaż post
fajny post ;D
Dokładnie xD. Wreszcie rozmowa na poziomie

BTW

Cytuj:
Inna sprawa to h lvlowi Polacy, którzy nie walczą w wojnie
A co z Peero, Qeni, Cucumberem, Myllionem i innymi?
Fin'er jest offline  
stary 01-01-2007, 22:48   #1314
^Awolver^
Zbanowany

^Awolver^'s Avatar

Domyślny

cucumber sprzedał postac koelsiowi metr 50 ktroy ma pvp nieobranego jeża ... a o tych pierwszych co sie wyplacii albo spierdolili z dejavu to nie wspominajcie nawet...
^Awolver^ jest offline  
stary 01-01-2007, 23:08   #1315
Ryba_90
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 09 2005

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Konzbi Pokaż post
I znowu wojna... Szczerze powiedziawszy, kiedy zobaczyłem, że guildia, w większości złożona z Polaków po raz kolejny próbuje się przeciwstawić hegemonii NG, jakoś nie byłem specjalnie wzruszony. Oczywiście, los Pephy'ego i innych nie był dla mnie bez znaczenia. Jednak kiedy tylko przeczytałem na gulid chacie, że Azared padł, znowu odzyskałem wiarę, że jednak uda się coś działać. Tą samą wiarę, zwykle która traciłem po drugim open battle. Jak będzie teraz? Ciężko przewidzieć. Rozmawiałem z Kiroyem. Członkowie ET chyba nie chcą przyjmować medium leveli (a moze nie do konca high? ), tak jak to często się zdarzało wcześniej. Moim zdaniem właśnie ci gracze, na poziomach oscylujących w granicach 60 - 70 robili więcej szkody niż pożytku - większe zamieszanie, łatwiejsze fragi, często małe doświadczenie w wojnach. Ta wojna jest inna niż wszystkie. Wydaje się, że Polacy mają słabszy team niż zawsze, jednak to my wygrywamy wojnę. Brawo!
@[GUILD]Eternal Team[/GUILD]
Choć ostatnimi czasy jestem biedny, mimo tego będę starał się wam pomagać.
Uważajcie z tymi snake atakami. Kiedyś na Isarze Polacy lali jakiegoś 150 elite knighta, który był "sam". Wprowadził on naszych graczy do jakiejś jaskini, gdzie zalogowała się jego guildia, czego efektem było pełno fragów straconych po naszej stronie. NG raczej nie składa się z idiotów i nie będą czekali z zawiązanymi rękoma na kolejne deady. Na razie jest bardzo dobrze, jednak musicie zachowywać czujność na każdym kroku.
Inna sprawa to h lvlowi Polacy, którzy nie walczą w wojnie. [CHAR]Master Thor[/CHAR] pewnie długo jeszcze się nie naexpi, [CHAR]Shandow Ridixx[/CHAR] ma zamiar skończyć grać, ale może mogliby pomóc? W każdym bądź razie nie mieszam się do waszych spraw, liczę na to, że sami podejmiecie najlepszą decyzję. Na razie jest bardzo dobrze i oby tak dalej!

@Suv
Mówisz, że trzymasz strone Archina. A Archin?

Myślisz, że on będzie się zawsze trzymał twoją stronę? Może i będzie, ale to [CHAR]Mannow[/CHAR] jest liderem. [CHAR]Pephy[/CHAR] był kumplem Mannowa, jednak miał jedną wadę, wspólną dla nas wszystkich - był Polakiem.

Trzymajcie się. Życzę wam żeby wojna układała się tak jak teraz, a nawet lepiej. Razem mamy szanse coś zdziałać. Pamiętajcie, że każda potęga ma kiedyś swój koniec. Kiedyś Imperium Rzymskie, później Francja za czasów rządzenia Napoleona, może teraz czas na [GUILD]Next Generation[/GUILD]?
Wiesz duzy level nie oznacza ze ktos umie grac (czytaj Shandow i Master thor) Shandow juz raz pokazal co potrafi za nim mannow zrobil deklaracje juz go nie bylo w gildii A co do tego trapa z 150ek co lurowal to owszem w ng jest kilka osob dobrze grajacych ale wiekszosc to mieso armatnie. Ich bylo wiecej niz nas w tym 'open battle' przy czym my zabilismy 148ek i 115rp i ucieklismy no niestety don'hawk gdzies sie zaplatal z tylu i ciezko uciec 72msem od 128ed, a Mentor jak zwykle zgubil sie na desercie i znowu ded maly wypadek przy pracy

Edit:
Druga rzecz juz nie wjezdzajcie tak na Suva moze bierze przyklad z Pephego i expi poki moze hyhy nie wiecie jakie ma zamiary wiec.. :> Ng pewnie go sprobuje ubic predzej czy pozniej wiec nie bedzie mial wyjscia, chociaz kto wie oni teraz przestraszeni bo jakby jeszcze suv do nas doszedl a z nim kilka innych osob ;p

Ostatnio edytowany przez Ryba_90 - 01-01-2007 o 23:12.
Ryba_90 jest offline  
stary 01-01-2007, 23:22   #1316
Kiroy
Użytkownik Forum

Król

Taaa nasza kochana Rybka 90-tka ma racje nie oceniajmy suva poki nie pokazal swojego stylu ani reszte Ng bo zarowno jak My jak i NG mamy pare asów w rekawie

a najbardziej mnie smuci fak ze Xusodove zostal w Ng ahhh

niech Moc bedzie z nami

Wuja Kiroy
Kiroy jest offline  
stary 02-01-2007, 00:01   #1317
Ghost111
Zbanowany

Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Jelenia Góra

Stan: Usunięty
Domyślny

Cytuj:
Taaa nasza kochana Rybka 90-tka ma racje nie oceniajmy suva poki nie pokazal swojego stylu ani reszte Ng bo zarowno jak My jak i NG mamy pare asów w rekawie

a najbardziej mnie smuci fak ze Xusodove zostal w Ng ahhh

niech Moc bedzie z nami

Wuja Kiroy
Xuso poleci najprawdopodobniej po wbiciu 100 levela i wykonaniu demon helmeta. Dlatego ze Ng uwaza ze sharuje on z jednym z ownerow Angatevona, bynajmniej nie ze mna. Wiec niestety i jego przygoda sie skonczy juz niedlugo, chociaz to nic pewnego.

Btw zaraz sie logne i wysle pare groszy na "cele charytatywne"

Pozdrowiam i zycze dalszych sukcesow
Ghost111 jest offline  
stary 02-01-2007, 03:29   #1318
Maqon
Użytkownik Forum

Maqon's Avatar

Data dołączenia: 09 12 2006
Lokacja: Kozienice

Imię: Vylkano
Gildia: Myrmidors
Świat: Obsdia
Poziom: 92
Skille: 85/80
Domyślny

Kiroy jezeli chodzi ci o zrobienie drugiego servera Polskiego to ja podziekuje, widze co sie dzieje na Furorze;p

Ja tam to zdeka olewam bo nigdy nie bede mial hunta za PG;p bo watpie zebym dogonil Azareda robiac 50k expa dziennie;P

Chociarz gdyby zadzili Polacy to byloby troche lepiej na servie.
Moge tylko wam zyczyc wygranej

CO do naszej rozmowy Peero to ty nie masz nic do stracenia a ja jednak mam;p
Maqon jest offline  
stary 02-01-2007, 10:31   #1319
Pero
Użytkownik forum

Data dołączenia: 01 01 2007
Lokacja: Ostrow wlkp

Imię: Peero
Poziom: 115
Skille: -
Dumny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maqon Pokaż post
Kiroy jezeli chodzi ci o zrobienie drugiego servera Polskiego to ja podziekuje, widze co sie dzieje na Furorze;p

Ja tam to zdeka olewam bo nigdy nie bede mial hunta za PG;p bo watpie zebym dogonil Azareda robiac 50k expa dziennie;P

Chociarz gdyby zadzili Polacy to byloby troche lepiej na servie.
Moge tylko wam zyczyc wygranej

CO do naszej rozmowy Peero to ty nie masz nic do stracenia a ja jednak mam;p
Nie porownoj furory z obsidia! ludzie sie roznia, widocznie na furorze nie potrafia sie dogadac, mowimy tutaj o Obsidii i kazdy kto bedzie chcial pomoc polakom napewno to zrobi, dlatego ze ma w tym swoj cel, bedzie o niebo lepiej na obsidii po pokonaniu Ng tyrani ktora nas zniszczyla ale nie dokonca, pokazmy ze polski narod moze sie zebrac i ich pokonac, nie robmy tak jak na wyborach: " nie pojde glosowac bo mnie to nie dotyczy" takze wiec Vylkano to ze slabo expisz to niema znaczenia, liczy sie sam komfort gry a grasz w ciaglym strachu!
Pero jest offline  
stary 02-01-2007, 13:01   #1320
GrykA
Użytkownik Forum

GrykA's Avatar

Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Tarnów

Profesja: Knight
GrykA ma numer GG 3387841
Domyślny

@up
Czemu cie nie wzieli do ET?
Bo widzialem ze przedtem miales inva

@Kiroy
Wujek, dalem ci 30k. Moze bys mnie pochwalil?

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania