![]() |
#1301 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2006
Profesja: Royal Paladin
Świat: Celesta
Poziom: 82
Skille: 88/60
Poziom mag.: 19
|
![]() ale robicie nagonke na Boltera..
Nie bedzie mial nigdy prawdziwych przyjaciol ten, kto nie leka sie robic sobie wrogow..."William Hazlitt" --------------------------------------------------- Ryba bez roweru to jak Czlowiek bez Religi ![]() |
![]() |
|
![]() |
#1302 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Chełm
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mustak
Profesja: Elite Knight
Gildia: Partyzanci
Świat: titania
Poziom: 70
Skille: 10/10
Poziom mag.: 6
|
![]() @up
nagonkę? Jak dla mnie,to bolter pisze prowokacyjne posty ;/ @Skrzator Cytuj:
![]() GET A REAL LIFE!
![]() |
#1303 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 11 2006
Lokacja: Wawa
Imię: Ancient Bolter
Gildia: Correctional Facility
Świat: Titania
Poziom: 121
Skille: Dist 96
Poziom mag.: 21
|
![]() Vilum smiejesz sie znas nie ja siedzialem cale dnie w ferie od 8 rano do 20 na vilutrixie lub VIlumem w Pzecie ^^ jak bys sie przypatrzyl niegram na Morganie ^^ bo stoje w lvu wole isc do dziewczyny niz jak ty siedziec caly dzien przy tibi wiec niesmiej sie z innych bo sam niejestes lepszy ...
Zrestza jesli chodzi o d-arm wole go wyjebac w bloto niz wam go oddac bo baty dostawaliscie a jak przyszedl Gaura to cos pewni siebie jestescie ^^. Bedzie i Open Battle doczekasz sie. Tylko niebadz pewien ze ja padne a nie ty bo roznie bywa niemowie ze tak niebedzie ale moze byc. A na ostatnim chyba polecialo od ciebie ue w 2-3 nooby z tego co wiem ^^. Tak apropo waszej wladzy Fummlan troche przyexpil a jak wpadliscie to nic niemogliscie zrobic siedzialem an ventrilo i myslalem ze spadne z krzesla 25 osob bylo online z kazadum a z cf tylko 5/6 i niemogli sie donich dobrac >.< A ty co robiles PZ? bo relogowales czesto na vilutrixa i spowrotem ^^. Tak apropo niecisnijcie mnei tak bo sie poplacze ze psize zle po Polsku. Buuuu ![]() Kisiel 100 Gratki dla niego gratki Dla Seqatora za Tibie.pl @ kajzer sam nieumiesz czegos zarobic lub zrobic to niepros innych o to by ci to dali ^^ @Kolos ja nie z tych co popelniaja samobojstwo za Gre chyba ze ty masz takie patologiczne sklonnosci. @ MIsiek Niesiedzialem jeszcze w pz tyle co ty jakos zadko cie widze z przodu gdy jest jakas zadyma trzyamsz sie stylu? szkoda ze cie niebylo na miejscu EVo Blackusia mial nie ciekawego. |
![]() |
![]() |
#1304 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Imię: Loth Xiroth
Profesja: Elder Druid
Gildia: Fusion
Poziom: 101
|
![]() Cytuj:
1) Bylem tam Vilumem i Vilutrixem 2) Joel prawie glebe zaliczyl Fummlan rowniez 3)tam wystarczylo 2 osoby a bysmy gowno zrobili 4) Boicie sie open battle teraz bo narazie przejebujecie 5) czemu sie nie zalogowales i inni na open battle? 6) jestem pewien ze od ciebie nie padne ![]() 7) czemu Morita nie mogl gadac po Polsku? Z tym d-armem ...to mam go w dupie ![]() Kupcie dla Gonxxala pacca bo all przejebal na dyske i nie ma na pacca Pozdro xD Ostatnio edytowany przez Master Vilum - 26-02-2007 o 23:48. |
|
![]() |
![]() |
#1305 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2005
Stan: Początkujący
Imię: Seq The Master
Gildia: Oven
Poziom: 178
Poziom mag.: 76
|
![]() Ej dziewczyny nie klucic sie mam trabanta ; )
#1306 |
Zbanowany
|
![]() To niebylo Open i niebyllem tam potrzebny wiec niemusialem sie logowac.
Prawie ale niepadli wiec oco chodzi bylo was tylu online ze powinniescie byli ich rozjebac no ale coz. Next to nieboimy sie open battle dobrze wiesz ze nie ja otym decyduje i nie ty wiec niema oczym tu gadac na temat Open battle wiec niemow ze sie boje Niebadz taki pewien bo moze sie to przydarzyc a Czy Mori musi z toba wogole rozmawiac? I niewypowiadaj sie ze przjebujemy i niebadz taki pewien bo gdy to sie zmieni wypomne ci slowa mzoe i sie niezmeni ale jakby to chyba ci troche glupio bedzie jak wy bedziecie sie "balli" OPen battle. Madralo a czy unici wam mowili ze sie boicie jak 2 miechy sluchu o was niebylo ?Kto zaczynal na morganie ?^^ O pacc dla Gonxxalo sie niemartw. |
![]() |
![]() |
#1307 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1308 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2005
Lokacja: Toruń
Imię: Vers Dra'ghothe
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Kazadum
Poziom: 117
Skille: 19/24
Poziom mag.: 68
|
![]() Cytuj:
3k expa!!!! Ludzie jak nas rozwalil. po 2ch miesiacach wojny wreszcie Eiv zaczal expic i wbil rekordowa sume 3k. omigosh jestesmy skonczeni :{ No i bolter powiedz jak zabic 171 ek(ze 144ed, ktory exura sio) w max 3 osoby, z czego tylko dwie moga ue, a nasze najwieksze sorce to gaura 147ms, ziripi 122ms i ja 111ms. To eiv jest smieszny, mieli 199ms, 146ms, 144 ed, 136ms, 118 ms, 171 ek, 131ek, 92ms. nie wiem czy nie ominalem kogos jeszcze. Do tego to oni byli ustawieni tak jak chcieli, bo zanim przybieglismy to troche czasu mienelo. i to eiv moglo nawalac wszystkimi, a my tylko trzema ludzmi ze ZDECYDOWANIE MNIEJSZYMI LVLAMI. A mimo tego EiV nie zrobilo absolutnie nic. 146 ms przybiega bez manashielda, dostaje magwalla za plecy, traci stone skina i w taka panike wpada ze zaczyna nawalac exori mort w podloge. Morita stracil chyba ze 20 bp uhow bo uhal sie po otrzymaniu gdzies 250dmg, czyli po dwoch visach od gaury. W zasadzie mogliscie dalej stac w pz, bo tylko zmarnowaliscie uhy =) Nie bardzo wiemy tylko w jaki sposob i kiedy morita stracil pz locka, bo bylismy pewni, ze caly czas jest lockniety, a w tedy jego dead bylby tylko kwestia czasu ^^. |
|
![]() |
![]() |
#1309 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1310 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2006
Lokacja: Nowa Sól
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Latimerid
Poziom: 87
Poziom mag.: 61
|
![]() Oj dajcie spokoj juz nie jezdzijcie po tym Bolterze ,ja wiem ze on sie prosi sam o to w kazdym poscie ;/ dlatego [Bolter] nie patrz na to co inni pisza. [Others] nie patrzcie na to co Bolter pisze ;P Dobre rozwiazanie ;P wiem ze sie nie sprawdzi.
Tym razem, EiV mialo big farta ale nastepnym razem Alliance im nie popusci ;P |
![]() |
![]() |
#1311 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Chełm
Imię: Mustak
Profesja: Elite Knight
Świat: titania
Poziom: 70
Skille: 10/10
Poziom mag.: 6
|
![]() Ponoć na titani pojawił sie Orshabaal.
Wie ktoś coś więcej?
#1313 |
Zbanowany
|
![]() Blablabla Vilum dobra niepisze nic wiecej bo sie prosze NIE PLX NIE.
Cze jak cos sie wydarzy to dopiero cos napisze. |
![]() |
![]() |
#1315 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2007
|
![]() Cytuj:
![]() Mądre ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1316 |
Guest
|
![]() <3 Kocham trapy od waszych noobcharow XD!
|
![]() |
#1317 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
kurde akurat jak był orscha to ja nie miałem neta :< pewnie itak by mi nie dali go bloknac x[
![]() |
#1318 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2005
Lokacja: Toruń
Imię: Vers Dra'ghothe
Gildia: Kazadum
Poziom: 117
Skille: 19/24
Poziom mag.: 68
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1319 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2006
Lokacja: Międzyzdroje
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Genkotsu
Poziom: 100
Poziom mag.: 63
|
![]() I kolejny Orshabaal uklepany, drugi w ciągu 2 dni Oo
|
![]() |
![]() |
#1320 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 02 2007
Lokacja: Shakowany Styzoryk :(
Stan: Niegrający
Imię: Styzoryk
Profesja: Sorcerer
Świat: Refugia
Poziom: 22
Skille: 21shiel
Poziom mag.: 31
|
![]() Stora Sara wrzesien-110 lvl
teraz chyba 70... Tez Wayne silvera nie widzailem A ja z sd od Story paldem(1 hit,15 lvl ![]() a tak szczerze unit mnie denerwowal.ida przez venore i se mpa rzucaja kolo siebie... OMG Szwedy... Titania 4 me 4 ever(mimo ze 5 charuw na titani rooked) ![]() |
![]() |