Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Berylia

Notki

Berylia Wydarzenia ze świata Berylia

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 23-01-2007, 20:57   #1301
Kajn
Zbanowany

Kajn's Avatar

Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Kraków

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Kajn ma numer GG 1337
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lovah Pokaż post
Polska mentalnosc to dolaczyc do wojny i spier(...)ić z niej.

Kazał im ktoś iść za liderem - albo jesteś loyal till the end, albo jesteś frajer co przy pierwszym potknięciu opuszcza gildię. Przez takich typów bank knighthoodu robi się coraz większy

POL? ;] ;] ;]

A jednak Hiszpanie i Szwedzi potrafia trzymac sie razem, walczyc i miec honor. Zauwaz, ze porazka Szwedow na servie ma najczesciej miejsce po ciezkiej walce do samego konca, a w koncu i tak nei placa tylko czekaja na nowa wojne ew. opuszczaja server.

Sam fakt, że ktoś dołącza do wojny, a potem się z niej wypłaca czyni z danej osoby nooba

Bronisz noobowskiej ideologii, a brzmi ona tak:

day1
"YOU ADVANCED FROM LV 80 TO LV 81"
YEYEYEY IM GOOD POL PG SHARER HEH I JOIN WAR AND KICK SPANISH ASS YEYEYEYE

day2
"YOU WERE DOWNGRADED FROM LV 81 TO LV 80"
GOD DAMN IT WHY WHY WHY WHY WHY WHY

day3
I PAY FOR MY FREEDOM AND PG AGAIN ;] W KONCU JESTEM POLAKIEM HEHEHEHEEH

Ofc. nie wszyscy Polacy tacy są, są też lojalni i honorowi, ale raczej większość stanowi stereotyp przedstawiony wyżej.

LOVEK
A glowno w tym przypadku wiesz.Nie wiesz jaka jest sytuacja.Po pierwsze GIPO zostawilo polakow i poszlo na elysia a po drugie moze lider rizzlaa powiedzial ze nic z tego nie bedzie i kto chce niech zaplaci albo niech zostaje hunted kto wie.Po 3 moze nie chca stracic charow na ktore ciezkie godziny pracowali i tyle nieprzespanych nocy mieli.
Kajn jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 23-01-2007, 21:23   #1302
Guardian anubite
Zbanowany

Data dołączenia: 15 07 2006

Profesja: Sorcerer
Gildia: Vis Maior
Świat: Berylia
Poziom: 35+
Poziom mag.: 00
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kajn Pokaż post
A glowno w tym przypadku wiesz.Nie wiesz jaka jest sytuacja.Po pierwsze GIPO zostawilo polakow i poszlo na elysia a po drugie moze lider rizzlaa powiedzial ze nic z tego nie bedzie i kto chce niech zaplaci albo niech zostaje hunted kto wie.Po 3 moze nie chca stracic charow na ktore ciezkie godziny pracowali i tyle nieprzespanych nocy mieli.
w reklamie słyszałem "Żeby być gangsterem trzeba mieć jaja"
ja mówie "żeby być dobry w tibi trzeba mieć jaja"
to wyjaśnia moje zdanie na ten temat.
Guardian anubite jest offline  
stary 23-01-2007, 22:48   #1303
Rev'ico
Użytkownik Forum

Rev'ico's Avatar

Data dołączenia: 01 06 2006
Lokacja: Tarnów

Gildia: Gipo
Domyślny

Widze ze jakis wątek nowy ożywil ten temat , no to i ja dozuce tu sowje 3 grosze

Na początku , ludzie PROSZĘ przestańcie gadac że hiszpanie i swe to rasisci bla bla nienawidza polakow bla bla , bo to wszystko zalezy od czlowieka a nie od narodowosci , znam wielu swe co niemaja nic przeciwko pl i znam tez wielu hiszpanow MASAKRYCZNYCH rasistow uhm tutaj napenwo nasuna wam sie nicki ...

Po drugie , Ci co sie teraz wyplacili , spoko niemam nic przeciwko ... jednak zal mi jest tego za kilka dni, moze tydzien znowu padna

po 3 teraz smieje sie w twarz ludzia typu Demon Kauczuk , który zawziecie ciagle pisal ze bardziej obawia sie nas , bo ruin mu nigdy nic niezrobi , gdyż niemaja powodu a tu prosze :

Jan 19 2007, 22:24:36 CET Killed at Level 114 by Dakituconelwo

Pozdro dla Demon kauczuka , teraz czekamy na Komandoska

btw , oto owoc moich wypraw ^^

Jan 14 2007, 07:49:18 CET Killed Vito De'Skaris at Level 37 unjustified

Jan 14 2007, 07:56:29 CET Killed Azalto at Level 48 unjustified

Jan 22 2007, 07:38:28 CET Killed Nasham at Level 62 unjustified

Jan 22 2007, 07:50:03 CET Killed Hypver at Level 64 unjustified

pozdrawiam ,
radze uwazac bo nigdy niewiadomo na kogo wypadnie , mozna tu poczuc dreszczyk emocji jak w lotto
Rev'ico jest offline  
stary 23-01-2007, 22:55   #1304
Gallar
Zbanowany

Data dołączenia: 26 11 2005

Gallar ma numer GG 4524829 Gallar ma login Tlenu gallstayer@o2.pl Adres Jabbera do Gallar Send a message via Skype™ to Gallar
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rev'ico Pokaż post
znam tez wielu hiszpanow MASAKRYCZNYCH rasistow uhm tutaj napenwo nasuna wam sie nicki ...
Jeśli myślisz o Korobskurze / Knightsolo, to powiem Ci tylko że prywatnie to strasznie mili ludzie. Miałem okazje poznać nieco bardziej niż 'pl - yes - hunted' i parę razy na msnie z nimi pogadać - nie wyglądają na rasistów.

Cytuj:
Po drugie , Ci co sie teraz wyplacili , spoko niemam nic przeciwko ... jednak zal mi jest tego za kilka dni, moze tydzien znowu padna
Imo samo płacenie gildii w której jest Dennis to idiotyzm. Ludzie się jeszcze nie nauczyli że już dawno, dawno temu, DT zbierało pejmenty po czym wszystkich hunciło od nowa ?; - )

Cytuj:
pozdrawiam ,
radze uwazac bo nigdy niewiadomo na kogo wypadnie , mozna tu poczuc dreszczyk emocji jak w lotto
Yhy, 'nie bądź czasem w złym miejscu w złym czasie', czy jakoś tak;-)
Gallar jest offline  
stary 23-01-2007, 23:13   #1305
Rev'ico
Użytkownik Forum

Rev'ico's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gallar Pokaż post
Jeśli myślisz o Korobskurze / Knightsolo, to powiem Ci tylko że prywatnie to strasznie mili ludzie. Miałem okazje poznać nieco bardziej niż 'pl - yes - hunted' i parę razy na msnie z nimi pogadać - nie wyglądają na rasistów.

Imo samo płacenie gildii w której jest Dennis to idiotyzm. Ludzie się jeszcze nie nauczyli że już dawno, dawno temu, DT zbierało pejmenty po czym wszystkich hunciło od nowa ?; - )

Yhy, 'nie bądź czasem w złym miejscu w złym czasie', czy jakoś tak;-)

hmm co do ksa , to znam/znalem go z obu stron i jest tak jesli jestes jego kolegą to jest spoko z niego koles , i naprawde dba o guild membersów a jak on cie niezna to juz po tobie jezdzi i lipton xD
heh no i ostatnia czesc twojej wypowiedzi , to jest dokladnie to co mialem namysli wiec kto zostal/zostanie jescze jak sie uda xD sfragowany to tylko przypadek ze akurat on byl w danym miejscu a nie ktos inny xD

Pozdrawiam
Rev'ico jest offline  
stary 23-01-2007, 23:28   #1306
Vatariel
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 10 2006

Imię: Vatariel
Profesja: Paladin
Gildia: Wave
Poziom: 139
Skille: 102/80
Poziom mag.: 22
Domyślny

Cytuj:
Widze ze jakis wątek nowy ożywil ten temat , no to i ja dozuce tu sowje 3 grosze
po 3 teraz smieje sie w twarz ludzia typu Demon Kauczuk , który zawziecie ciagle pisal ze bardziej obawia sie nas , bo ruin mu nigdy nic niezrobi , gdyż niemaja powodu a tu prosze :

Jan 19 2007, 22:24:36 CET Killed at Level 114 by Dakituconelwo

Pozdro dla Demon kauczuka , teraz czekamy na Komandoska
On akurat padł na DHQ tak jak Byna, Seti Bazuki, Arithael i Lystar z tym że wyłapał miss ue. Grać może normalnie dalej...

Tu nie chodzi o Polaków tylko o osób które walczyły. Większość Szwedów i Hiszpanów chce żeby ludzie płacili i grali, Ajo i Fran nie chcą puścić większości osób które walczyły przeciwko nim free co widać po przykładzie Jaeffa który był w w wojnie i zapłacił ale Ajo napisał posta że albo ktoś go w końcu zabije albo on użyje "Black magic" żeby to zrobić (akt desperacji ). Oczywiście niektórzy co płacili graja długi czas spokojnie (dobrym przykładem jest Shala Nodror). Payment to sprawa osoby która płaci ewentualnie ludzie z jej gildi mogą mieć jakieś problemy więc ludzie którzy nie są z takiej gildi niech się nie wypowiadają bo sami nie walczyli i nic nie zrobili a cwaniakują pisząc posty tupu "żal.pl".

Edit:
@krzysiek033
Jak Ci się nie podobało Ruin a grałeś na 3ch charach 80+ to trzeba było walczyć a nie teraz krytykować tych co przegrali czy wygrali.

Ostatnio edytowany przez Vatariel - 23-01-2007 o 23:34.
Vatariel jest offline  
stary 23-01-2007, 23:54   #1307
Rev'ico
Użytkownik Forum

Rev'ico's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vatariel Pokaż post
On akurat padł na DHQ tak jak Byna, Seti Bazuki, Arithael i Lystar z tym że wyłapał miss ue. Grać może normalnie dalej...

Tu nie chodzi o Polaków tylko o osób które walczyły. Większość Szwedów i Hiszpanów chce żeby ludzie płacili i grali, Ajo i Fran nie chcą puścić większości osób które walczyły przeciwko nim free co widać po przykładzie Jaeffa który był w w wojnie i zapłacił ale Ajo napisał posta że albo ktoś go w końcu zabije albo on użyje "Black magic" żeby to zrobić (akt desperacji ). Oczywiście niektórzy co płacili graja długi czas spokojnie (dobrym przykładem jest Shala Nodror). Payment to sprawa osoby która płaci ewentualnie ludzie z jej gildi mogą mieć jakieś problemy więc ludzie którzy nie są z takiej gildi niech się nie wypowiadają bo sami nie walczyli i nic nie zrobili a cwaniakują pisząc posty tupu "żal.pl".

Edit:
@krzysiek033
Jak Ci się nie podobało Ruin a grałeś na 3ch charach 80+ to trzeba było walczyć a nie teraz krytykować tych co przegrali czy wygrali.

no to przepraszam ze to ze sie pomylilem odnosnie demon kauczuka

pzodro
Rev'ico jest offline  
stary 24-01-2007, 01:29   #1308
Dreso
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 12 2006

Domyślny

Gram na Berylii od 1 godziny jej powstania. Gralem tu 2 100+ lvl postaciami. Aktulanie tez gram na Berylii, zawsze wiedzialem co sie tu dzialo, dzieje. Od kazdej strony. Wiec niech pan wyzej, wyzej i jeszcze wyzej nie mowi mi ze mam sie nie wpierda.lac. Ktos tam cos powiedzial o Denissie( Excailu) Ajo, Franie, (Ks, korob). Excail byly czlonek Del toro,jakis pajac wyzej mu ublizyl...Denis to koles w porzadku na maxa...czlowiek ktorego nie da wyjebac sie z serva, ktory mysli zanim cos zrobi, jest zajebistym strategiem, potrafi psychologicznie rozj.ebac przeciwnika. Ajo, Fran trudni z charakteru...jesli masz w nich wroga...masz przejebane, gdyby nie delaty rzadzili by tu juz zawsze. Jednak sa to tez ziomki z ktorymi mozna spokojnie pogadac, zalatwic cos, doskonali gracze chociaz troche za bardzo wkreceni w Tibie. Co do naszej polskiej mentalnosci - jeszcze nie widzialem zeby szwed wyzywal szweda, hiszpan hiszpana...W polsce pod depo dzieja sie dantejskie sceny, wrzuty na starych, grozenie na rl. Polacy rzadko cos osiagaja, wyjatkiem jest Furora an ktorej polacy dominuja. Tak bedzie zawsze, bo nie widzialem zeby jakis szwed nabral sie jak kilku naszych h lvlowcow i oddam sam z siebie passy bo idiotycznym podstepie. Excail i reszta to ludzie inteligentni, czego brakuje wieszosci polskich graczy...popatrzcie na styl wypowiedzi 90% polakow...juz nawet nie wymagam zeby po ang. cos potrafili nawinac...ale z ich polskim jest jeszcze gorzej.
Dreso jest offline  
stary 24-01-2007, 07:48   #1309
Gallar
Zbanowany

Gallar ma numer GG 4524829 Gallar ma login Tlenu gallstayer@o2.pl Adres Jabbera do Gallar Send a message via Skype™ to Gallar
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dreso Pokaż post
Gram na Berylii od 1 godziny jej powstania.
Ja też grałem zaraz od powstania servera, i co w związku z tym ;?
Cytuj:
Excail byly czlonek Del toro,jakis pajac wyzej mu ublizyl...Denis to koles w porzadku na maxa..
No, tu się zgodze.

Cytuj:
.czlowiek ktorego nie da wyjebac sie z serva, ktory mysli zanim cos zrobi, jest zajebistym strategiem, potrafi psychologicznie rozj.ebac przeciwnika.
Czuje dużo wazeliny. Przesadzasz, Dennis też człowiek, fakt faktem, nieco częściej mu wychodzą jego óber taktyki na wojnach, ale nie przesadzajmy ;-)

Cytuj:
Co do naszej polskiej mentalnosci - jeszcze nie widzialem zeby szwed wyzywal szweda, hiszpan hiszpana...W polsce pod depo dzieja sie dantejskie sceny, wrzuty na starych, grozenie na rl. .
Boże, ludzie, kiedy Wy się nauczycie że NIE MOŻNA OCENIAĆ CAŁEGO NARODU PO ZACHOWANIACH POJEDYNCZYCH JEDNOSTEK ?.
A co do tego że nie widziałeś szweda czy Hiszpana wyzywającego swych rodaków - dziwne - bo ja nie raz : )

Cytuj:
Excail i reszta to ludzie inteligentni
Excail to nubas łamiący tibia rólz jak się tylko da !: ) .
Ale i tak mam nadzieje że jeszcze przyjdzie mi grać razem z nim, bo miło wspominam czas z nim spędzony w tej grze ;- )
Gallar jest offline  
stary 24-01-2007, 08:48   #1310
krzysiek033
Użytkownik Forum

krzysiek033's Avatar

Data dołączenia: 12 11 2005

Stan: Na Emeryturze
Imię: ?
Domyślny

@Vata
alez walczylem i poswiecilem wszystkie 3 chary tej wojnie, obeznie jeden jest deleted drugi sprzedany i hunted a trzeci hunted jak reszta Nemesis. So stfu.
Ja w przeciwienstwie do ciebie nie jestem taki przyjacielski ze zostawilem kolegow zeby sobie grac w spokoju zastawiajac sie zdaniem "Mam przyjaciol po obu stronach i nie dolacze do wojny"

@ Dreso
Skad ty mozesz wiedzec czy szwed przezywa szweda i hiszpan hiszpana. Nie rozumiesz ich jezyka i dlatego. Wyzsze lvl nie przezywaja sie kolo depo bo tam nie stoja. A nizsze to owszem bo napier****ja na siebie, ale to nie tylko polacy, postuj sobie w depo tak po 24 i zobaczysz jak po hiszpansku rozmawaiaja. Ja sie troche orintuje w hiszpanskim i wiem ze gadaja tak samo jak polacy. A swe to wogole w zyciu nie widzialem zeby ktos z kim gadal gdziekolwiek. Oni to raczej na priv gadaja albo wcale.
Mowisz ze Excail to inteligentny czlowiek, jakby byl inteligentny to nie tracil by czasu na gre w jakas glupia gierke ktora niema sensu.

Ostatnio edytowany przez krzysiek033 - 24-01-2007 o 08:58.
krzysiek033 jest offline  
stary 24-01-2007, 10:12   #1311
Kajn
Zbanowany

Kajn's Avatar

Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Kraków

Profesja: Royal Paladin
Kajn ma numer GG 1337
Domyślny

Cytuj:
Gram na Berylii od 1 godziny jej powstania. Gralem tu 2 100+ lvl postaciami. Aktulanie tez gram na Berylii, zawsze wiedzialem co sie tu dzialo, dzieje. Od kazdej strony. Wiec niech pan wyzej, wyzej i jeszcze wyzej nie mowi mi ze mam sie nie wpierda.lac. Ktos tam cos powiedzial o Denissie( Excailu) Ajo, Franie, (Ks, korob). Excail byly czlonek Del toro,jakis pajac wyzej mu ublizyl...Denis to koles w porzadku na maxa...czlowiek ktorego nie da wyjebac sie z serva, ktory mysli zanim cos zrobi, jest zajebistym strategiem, potrafi psychologicznie rozj.ebac przeciwnika. Ajo, Fran trudni z charakteru...jesli masz w nich wroga...masz przejebane, gdyby nie delaty rzadzili by tu juz zawsze. Jednak sa to tez ziomki z ktorymi mozna spokojnie pogadac, zalatwic cos, doskonali gracze chociaz troche za bardzo wkreceni w Tibie. Co do naszej polskiej mentalnosci - jeszcze nie widzialem zeby szwed wyzywal szweda, hiszpan hiszpana...W polsce pod depo dzieja sie dantejskie sceny, wrzuty na starych, grozenie na rl. Polacy rzadko cos osiagaja, wyjatkiem jest Furora an ktorej polacy dominuja. Tak bedzie zawsze, bo nie widzialem zeby jakis szwed nabral sie jak kilku naszych h lvlowcow i oddam sam z siebie passy bo idiotycznym podstepie. Excail i reszta to ludzie inteligentni, czego brakuje wieszosci polskich graczy...popatrzcie na styl wypowiedzi 90% polakow...juz nawet nie wymagam zeby po ang. cos potrafili nawinac...ale z ich polskim jest jeszcze gorzej.

Moge sie zgodzic ale po 1 przegranym battle przestaje byc aktwnym XD
Kajn jest offline  
stary 24-01-2007, 10:21   #1312
Rev'ico
Użytkownik Forum

Rev'ico's Avatar

Domyślny

Hiho.

09:13 Warning! The murder of Komanndoos was not justified.

Rev'ico jest offline  
stary 24-01-2007, 13:48   #1313
Guardian anubite
Zbanowany

Data dołączenia: 15 07 2006

Profesja: Sorcerer
Gildia: Vis Maior
Poziom: 35+
Poziom mag.: 00
Domyślny

Cytuj:
Hiho.

09:13 Warning! The murder of Komanndoos was not justified.

NICE! GZ!
Guardian anubite jest offline  
stary 24-01-2007, 15:02   #1314
Corso
Użytkownik Forum

Corso's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Szczecin

Profesja: Elite Knight
Poziom: 106
Skille: 90\85
Poziom mag.: 7
Corso ma numer GG 8093400
Domyślny

Cytuj:

btw , oto owoc moich wypraw ^^

Jan 14 2007, 07:49:18 CET Killed Vito De'Skaris at Level 37 unjustified

Jan 14 2007, 07:56:29 CET Killed Azalto at Level 48 unjustified

Jan 22 2007, 07:38:28 CET Killed Nasham at Level 62 unjustified

Jan 22 2007, 07:50:03 CET Killed Hypver at Level 64 unjustified
98 rp i 106 ms ubili 37 i 48 lvl .... brawo chlopaki
stary 24-01-2007, 15:10   #1315
Rev'ico
Użytkownik Forum

Rev'ico's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Corso Pokaż post
98 rp i 106 ms ubili 37 i 48 lvl .... brawo chlopaki
jakbys niebyl kretynem to bys zauwazyl ze we 2 zabilismy 64 i 62 a tamtych 2 to for fun solo zabilem lol INTELIGENCIE ...
Rev'ico jest offline  
stary 24-01-2007, 16:36   #1316
dzony
Użytkownik forum

Data dołączenia: 24 01 2007

Domyślny

ty za to grzeszysz inteligencja...

tylko tyle ci powiem ze jestes chujem, ktory zdaje sobie sprawe ze nigdy nie wroci na ten serv (revi'cem)... wytlumacz mi tylko czemu zajebales komanndoosa? z zazdrosci? lvl ci przeszkadzal czy to ze on moze grac?? bo jak zaczniesz wyjezdzac mi z tekstami ze sie sprzedal to ci sie zbrechtam w twarz. jestes ostatnim kto moze cos o tym powiedzic. zawsze jak choragiewka, przy tych ktorzy mocniejsi...

a twarz prawdziwego kutafona pokazales zabijajac tych low lvl... Pan wielki gracz... huhu pewnie ciezko bylo co?

btw. twoich filmikow z wojny nie dalo sie ogladac, bo nigdy nie bylo nic widac... zawsze z tylu... zero akcji. ale to tak na marginesie panie master of pvp
dzony jest offline  
stary 24-01-2007, 17:17   #1317
Gallar
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dzony Pokaż post
ty za to grzeszysz inteligencja...

tylko tyle ci powiem ze jestes chujem, ktory zdaje sobie sprawe ze nigdy nie wroci na ten serv (revi'cem)... wytlumacz mi tylko czemu zajebales komanndoosa? z zazdrosci? lvl ci przeszkadzal czy to ze on moze grac??
a twarz prawdziwego kutafona pokazales zabijajac tych low lvl... Pan wielki gracz... huhu pewnie ciezko bylo co?
Może ja nie Rev~, możesz mówić że liże dupę - whatevah, ale z racji tego że to mój stary znajomy - ja też wypowiem się w tej kwestii.
Do kurwy nędzy, grasz na świecie PvP. Rozumiesz, chłopcze?
Tam się ludzie ZABIJAJĄ. Kommandos padł dlatego, że Rev chciał sobie go ubić - i tyle. No reason. To samo z tymi low lvlami. Na cholerę powód jakiś?
Zaczynając grę na świecie PvP trzeba się z tym pogodzić - i tyle.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dzony Pokaż post
btw. twoich filmikow z wojny nie dalo sie ogladac, bo nigdy nie bylo nic widac... zawsze z tylu... zero akcji. ale to tak na marginesie panie master of pvp
plz screen/log/link do wypowiedzi gdzie Revico mówi ze jest pvp master plzz.
Gallar jest offline  
stary 24-01-2007, 17:25   #1318
Namitura
Użytkownik Forum

Namitura's Avatar

Data dołączenia: 24 12 2006

Domyślny

Cytuj:
Gram na Berylii od 1 godziny jej powstania. Gralem tu 2 100+ lvl postaciami. Aktulanie tez gram na Berylii,

Uwierz mi guzik mnie obchodzi od kiedy tu grasz, ile tu grasz, jakimi postaciami...

Cytuj:
jakis pajac wyzej mu ublizyl

Był byś na tyle łaskaw i nierobił plagiatu z mojego słownictwa pajacu?

Cytuj:
czlowiek ktorego nie da wyjebac sie z serva, ktory mysli zanim cos zrobi, jest zajebistym strategiem, potrafi psychologicznie rozj.ebac przeciwnika.
Nie rób z niego Napoleona to zwykły szary pajacyk który przyznam uczy się na własnych błędach. Dawno temu gdy doszlo do wojny Hatebreed vs Luminarium jakoś nieprzewidział że KH wróci i opowie się po stronie gipo wtedy właśnie został wykopany na jakis czas z serwera

Cytuj:
Denis to koles w porzadku na maxa
LóL ! to jest najwieksza bzdura jaką kiedykolwiek słyszałem
Kto mu pomagał, walczył razem z nim przeciw Geekhood? Rizzlaa, Aga, Gemaro, Nathocik... Niedawno miał okazje by coś tu naprawic gdy gipo odeszlo na elysie, pozostali tylko polacy i garstka swe. Pokazał nam jakim jest frajerem i ta jego twarz jeden wielki pryszcz

Ps. Vatariel ogarnij się człowieku ! Co ty sobą reprezentujesz? "Playing in memory of Nathocik and Ywis akak..." CO TO JEST? pare postów UP wypisujesz bzdety w stylu "expilem z ponckiem na dl'ach moj dobry kumpel"
Dajesz nam tu lekcje o przyjaźni, mówisze że bedziech o nich pamiętał itd. że masz kumpli z tej i tej strony po czym spokojnie przypatrujesz się jak ich rookuja, tracą całe miesiące poświecone tej grze i dajesz posta "memory". Żałosne ! A więc jeszcze raz apeluje do Ciebie ogarnij się lub zmień te opisy.

Ostatnio edytowany przez Namitura - 24-01-2007 o 17:26.
Namitura jest offline  
stary 24-01-2007, 18:38   #1319
Majkeloo
Użytkownik Forum

Majkeloo's Avatar

Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Łódź

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Corsa nie ma na tibia.pl to teraz zaczynacie szukac nastepnego na kogo mozna nawzucac itd? Ja sie Vatarielowi nie dziwie ze byl i jest neutralny.. Kazdy chce grac jak moze pozatym o ile dobrze pamietam to Vata wyszedl z wojny po tym jak Excail dolaczyl do kh, poniewaz nie chcial z nim walczyc.. Razem z nim z wojny wyszlo wtedu kilku innych graczy ale wiekszosc wrocila do niej spowrotem.
Majkeloo jest offline  
stary 24-01-2007, 18:57   #1320
dzony
Użytkownik forum

Data dołączenia: 24 01 2007

Domyślny

Cytuj:
jakbys niebyl kretynem to bys zauwazyl ze we 2 zabilismy 64 i 62 a tamtych 2 to for fun solo zabilem lol INTELIGENCIE ...
chociazby ten tekst zabil for fun, bo co to dla niego... huhu gz rev'ico!! twoje najlepsze fragi jakie widzialem... pewnie tak jak komanndoos w trakcie expa byli i to nieprzygotowani do walki co?:> bo to najwieksza przyjemnosc na swiecie pvp zabijac 30+ lvl w trakcie expa... huhu a jakie honorowe. Ty to jestes jednak gosc!!

idac za satamem: STFU Rev'ico!! juz wtedy wiedzieli ze ty tylko w gadani jestes najlepszy!
dzony jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania