![]() |
#1321 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2008
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() Pozdro. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1322 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2008
|
![]() Pffffffffffffff
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1323 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Hakiv
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#1324 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
|
![]() Mozna smialo zalozyc, ze sprzedaje ja zeby miec rl siano, 1kk sobie zostawia. Jezeli po wakacjach WRI wygra wojne w ciagu kolejnych miesiacy odrobi sobie sprzedana kase i ta poswiecona na wojne z nawiazka. Jezeli WRI przegra odpusci, nie zaplaci za wolnosc, w ciagu pol roku rzadzenia Valentines sie podziela, bo do wladzy beda chcieli dojsc Ci, ktorzy byli na dole, wewnetrzna wojna oslabi ich tak, ze WRI w ciagu miesiaca spowrotem przejmie kontrole nad calym serwerem. Tak to widze, jestesmy Polakami. nie oszukujmy sie ze w Valentines kazdy jest traktowany na rownym poziomie, predzej czy pozno cos musi pierdolnac, dosc duzo osob zeby przejac serwer, ale rownoczesnie za duzo zeby moc nim bez sporow rzadzic. Takie moje zdanie.
![]() |
#1325 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie zgadzam się z tobą, ponieważ dopóki wri będzie próbowało grać na elysii my sie nie podzielimy to ci mogę obiecać.
![]() |
#1326 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2008
|
![]() Nigdy nie wiesz co przyniesie przyszlosc, pozatym poza murzynem jest jeszcze dalitas, dagoto, fox, keto i reszta szwedow ktorzy tez maja od chuja siana...
Dobra nie ma co gdybac, czas pokaze co sie stanie ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#1327 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
|
![]() No moze jakos nie doslownie napisalem, ale z tym pol roku rzadzenia chodzilo mi wlasnie o to ze WRI sobie odpusci, nie beda sie logowac i po pol roku waszego rzadzenia zacznie sie w srodku psuc. Zreszta jest tak na prawie kazdym pvp, przykladem moze byc Aldora, gdzie po chwili spokoju, zupelnie sie zmienil uklad sil, z Animy + CO vs EM, w Anime vs CO + Em [lub jakos tak, nie wnikam zbyt dokladnie].
![]() |
#1328 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2008
Lokacja: Warszawa
Imię: Neixa
Profesja: Elder Druid
|
![]() jak na kazdym servie pvp co pare miesiacy jesli jest spokoj to wybucha nowa wojna.
a co do Animy, z tego co wiem to tam jest stala ekipa,przynajmniej tak slysze od leaderow ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1329 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Zawsze ktos musi byc na gorze i rozwiazywac problemy tych na dole W Valentines sa 4 osoby na gorze w tym jedna RETIRED A reszta jest traktowana na rownym poziomie(tak mi sie wydaje) Trudno jest traktowac tak samo 40 lvla jak 170 ale chyba nam to sie udaje znow zapomnialem zmienic konta /Elaro
no pay = no play Ostatnio edytowany przez Eneris - 21-06-2008 o 09:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1330 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Tarnów
Stan: Na Emeryturze
Świat: Elysia/Kyra
Poziom: 85+
|
![]() ekhm może taki mały offtop
wpadłem osttanio na kolesia [CHAR]Dark Druid Piter[/CHAR] i strasznie mnie to zaintrygowało xd czy to ten dark piter z Elysii? xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#1331 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 09 2006
Świat: Elysia
Skille: 20/25
![]() |
![]() Cytuj:
hahahah wyczuwam lizanie dupy. btw podjac walke to zawsze i kazdy moze. A tu wyglada to inaczej. Przewaga lvl jest taka i pewnie dlugo w chuj taka pozostanie chyba ze valentynki dojebia po 160lvl w ciagu miecha, ale to i tak nie duzo im da. Obecnie korzystaja z sytuacji i dobrze robia, ale pozniej stwierdza tak czy siak ze tracili czas. Wri nie gra bo sa "wakacje" normalna sprawa, praca, wyjazdy, kursy i takie tam. Oni tak maja od 2 lat conajmniej w tym samym okresie. Widze ze ktos tu nie zna polityki naszej elysi ;/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1332 |
Użytkownik forum
Lokacja: Szamotuły
Imię: Yoki Moodon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Valentines
Poziom: 134
Skille: 88/80
Poziom mag.: 8
|
![]() jo wy sie nadajecie =P HAIL SIEJNIK
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1333 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2007
|
![]() Cytuj:
Pisanie swoich pozorow to nie lizanie dupy (?) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1334 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1335 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Czyżby jeden,- powiem po imieniu - Artur widział i czytał co pisze wyżej ?? Toral ty to chyba masz pamięć 10 minut wstecz no może 15 minut ![]() To że polityka V. jest taka a nie inna to wszyscy wiedzą a jeżeli zapytasz dlaczemu zmniłem zdanie to ci odpowiem: Firiux pomógł mi z grupką 3 innych osób pogonić kolesia który miał 66 lvl i kozaczył do all pod dp w thais. Co więcej nie zabili go lecz tylko pouczyli jak dobry nauczyciel hahah ![]() Ja nikomu nie liżę dupy bo nie mam po co a pocą to się nogi nocą i czasem pod pachami ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1336 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1337 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1338 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie wdaje się w dyskusje z chamstwem.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1339 | |
Użytkownik Forum
Lokacja: Warszawa
Imię: Neixa
|
![]() Cytuj:
ps. Elaro nie ma na imie Artur tylko Marcin ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Weronisia - 21-06-2008 o 20:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1340 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2007
Gildia: Blood'Brothers
![]() |
![]() Ogólnie V tak nie pakerują, robią swoje i dość przyzwoicie, ale Adorables to porażka. Ciekaw jestem czemu jeszcze nie zostali obdarzeni huntami ;>
|
![]() |
![]() |