|
|
#1321 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
Cytuj:
![]() no ale co tam, do 3x sztuka jak to sie mowi ;P my albo cipsoft ![]()
|
|
|
|
|
#1322 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2006
Lokacja: Kraków
|
Uhuh co tak śmiechawo w nocy robiliście? Nie lepiej z samego rana po restarcie?
Czasami po ss bywało, że demon helmet quest był pusty to może kiedyś z annihilatorem tak będzie "marzenia"Doggie |
|
|
|
|
#1323 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Navoxiv
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Preliator Noxis
Świat: Galana
Poziom: 110
Skille: 97
Poziom mag.: 20
|
|
|
|
|
|
#1324 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 02 12 2005
Lokacja: W Polsce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zimpixa Second
Profesja: Elite Knight
Poziom: 130
Skille: 95/89
Poziom mag.: 8
|
|
|
|
|
|
#1325 |
|
Użytkownik Forum
|
no ale to bylo za czasow kiedy jeszcze mialem ochote grac w tibie, a teraz nawet nowych questow nie chce mi sie odkrywac, i to nie dlatego ze padlem czy cos, ja juz od paru miesiecy jakos nie mam ochoty w to grac, siedze on line glownie tylko dla tego ze gadam z ludzmi, no ui ostanio ta wojna no to zeby pomoc i tyle.
|
|
#1326 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Suwałki
Świat: Kyra
|
Dubi padł za nic od Ratten i Grudging :S
|
|
|
|
|
#1327 |
|
Użytkownik Forum
|
@Azenus
Powód się i tak znajdzie. Jakiś głupi, ale będzie ![]() @pawlon Fakt to już nie te czasy kiedy z Burakiem zwiedzaliśmy deserta. Btw. kiedy kolejna próba annihilatora? ![]() Doggie |
|
|
|
|
#1328 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 02 12 2005
Lokacja: W Polsce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zimpixa Second
Poziom: 130
Skille: 95/89
Poziom mag.: 8
|
ak z opoznieniem przegladam erig.net i co widze?
1 Tharrin (*) Paladin 120 -556,416 3 Mytant (*) Knight 110 -434,664 5 Navoxiv (*) Paladin 108 -264,936 mythant stal najdluzej ale czy to oznacza ze ktos zrobil annihilatora? brakuje mi 4 osoby |
|
|
|
|
#1329 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2005
Stan: Niegrający
Poziom: 1+
|
krupnik byl z nimi i tez padl
|
|
|
|
|
#1331 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Poznań
Stan: Na emeryturze
Imię: Ceatratus of Galana
Profesja: Knight
Gildia: Forever ToS
|
Up@ Dawid padles na DH...?? Bo takei mnei sluchy doszly a iz nie gram i nei odwiedzam Tibia.com to nie wiem...??
|
|
|
|
|
#1332 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Jaworzno
Stan: Na emeryturze
Imię: Tyb
Poziom: 56
Skille: 75+/75+
Poziom mag.: 6
|
Nie łaska zobaczyć na tibia.com?
Btw, bye bye Galana Banished: until Sep 24 2006, 20:26:25 CEST because of excessive unjustified player killing I tak nikt się nie bedzie tym interesował
|
|
#1333 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2004
Lokacja: Włocławek
Imię: Novar
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal Society
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
|
moze i troche racji, ale 2 najsilniejsze gidlie sa mieszane, glownie szwedzke wiec jak sie chce byc w dobrej sytuacji to trzeba sie dostosowac do nich, albo poprostu nie grac
![]()
|
|
#1334 |
|
Użytkownik Forum
|
@Catrishia
Święte słowa ![]() @pawlon To Ty teraz expaj tam, a nie chodź na annihilatory |
|
|
|
|
#1335 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz
Imię: Kazdy wie..
Gildia: Freelancer
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 7
|
Cytuj:
Ja mam zycie i to wlasnie widac w moich statystykach Jakby cie moje problemy nie obchodzily to bys nie odpisal Jak to nie wiem jak zyje?- Chlopaczyna zyje jak warzywko czasem go pieski podleja ![]() P.s. doskonale wiadomo ze nie gra ta postacia 1 czlowiek wiec po co wciaz sie wypieracie... Ja moge powiedziec dla calego forum ze tez kupilem 2bp, ale uhs a nie sd i sie z tego powodu ciesze.. szkoda ze zmarnowalem 15bp w ciagu tygodnia ![]() |
|
|
|
|
|
#1336 |
|
Użytkownik Forum
|
To jak wszyscy się chwalą to ja też moge, no bo co w końcu kurde blade! Z rookowałem sobie postać i co łyso?!
![]() Doggie |
|
|
|
|
#1337 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
|
Cytuj:
Ad 1 . Skoro okreslasz kogoś życie po statystykach w tibi no to jesteś niezwykle mądrą osoba (Gz dla Ciebie)(sam pewnie masz życie wyglądające jak loot z rata ![]() ![]() Ad.2 Hummmm skoro już o problemach nie poruszyłem twoich problemów ,chyba że są tak wielkie że dotyczą nawet mojego posta (hahaha) Ad 3. Niby skąd wiesz jak żyje. Rozmawiałeś z nim kiedyś na ten temat? Popytaj sie ludzi którzy z nim rozmawiali (ale Ty jestes taki głupi że nie potrafisz i tylko krytykujesz) Albo inna opcja wpadnij do niego na browara. (hahhaah lepiej nie bo sie popłaczesz )Pozdro dla Ciebie człowieku który masz super żeycie bo masz słabe statsy na tibi hhahahahaha |
|
|
|
|
|
#1338 | |
|
Guest
|
Cytuj:
az 15 bp?? buehehe skoncze pisac ile zuzyliscie bp uhow, albo za ile sprzedaliscie swoje p sety. Prosze was piszcie co jest na galanie !! Mimo ze nie gram od dawna chcialbym wiedziec co i jak sie kreci. |
|
|
|
#1339 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: Złotoryja
Imię: Qreew
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Preliator Noxis
Poziom: -
Poziom mag.: -
|
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Qreew - 18-09-2006 o 20:27. |
|
|
|
|
|
#1340 |
|
Użytkownik Forum
|
kuczer@
nie kupilem life ringa bo mi braklo kasy, wszelkie datki zapraszam: Tharrin/thais co do zycia czy nie zycia, no sorry alb masz nas za glupcow? postac jest sharowana, wiec albo piszcie: gz dla "x" ownerow(czy tam staska, henka, ziutka) za wbicje xxx expa, a nie gz dla "nick" bo to brzmi jakby to jedna osoba wbila, a jesli to wbija jedna osoba, to kim by nie byla musiala siedziec on line prawie 24h na dobe, i to prawdopodobnie przez prawie 2 dni(liczac to jak erig liczy expa) - bo po prostu inaczej sie nie da wbic expa jak nie siedzac godzinami i expic - wiec nie wiem co chcesz nam wmowic? ze postac botowala przez caly weekend? ![]() koza@ no sory ale to ze sobie kupilem 2 bp sd jest wydarzeniem z galany jakby na to nie patrzec czy sie z tym zgadzasz czy nir taka jest prawda ![]()