![]() |
#1341 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sorry... Ale smieszni jestescie... Robiliscie/walczyliscie kiedys w takiej wojnie? myslicie ze tak latwo jest zebrac ekipe ktora juz przegrala tyle razy? Wiecie moze co to sa morale czy cos?
Tak wiem... Jebie mi ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1342 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Nisko
Stan: Na emeryturze
Imię: Evuller
Profesja: Knight
Skille: 70
|
![]() Dawaj mega blanta >.> BT _/
CO NIE TAK BYŁO Z MOIM AVATARKIEM? Jeden mach Jestem w snach Słodkich tak, że chciałbym tu zostać Łatwo jak piach jest je rozwiać Jeśli tylko prawde chcesz poznać... _________________________ 01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii 01:08 Evuller [8]: ![]() 01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda 01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem 01:09 Everanor [110]: xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#1343 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2007
Lokacja: Nove
Stan: Na Emeryturze
Imię: Thorius Nesus
Świat: Iridia
Poziom: 32
Skille: 76/75
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
napewno powiecie ze to bzdura, ze nie walczylem w zadnej wojnie ale duzo juz widzialem xD przede wszystkim blad polaczkow jest taki ze na open battle sie rozdzielaja i nie uzywaja blackd proxy ![]() po prostu niektorzy a raczej wiekszosc boi sie tracic swojego super hiper wysokiego lvla popatrzcie na Nova... oni na jednej wojnie padaja po 10 razy i sie nie zalamuja... wracaja na open bez blessow itd... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1344 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2005
Stan: Niegrający
Imię: m
Poziom: 12
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1345 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2005
Lokacja: WDZ
Profesja: Elder Druid
Gildia: Polaczek~~
Poziom: 100
|
![]() Cytuj:
Btw... nie wiem po co tutaj takie pierdo~~nie o wojnei skoro i tak nic nie bedzie... ![]()
Ostatnio edytowany przez Lisu - 13-10-2007 o 18:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1346 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 09 2006
Lokacja: Rybnik
Imię: Veremus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Grupa Trzymajaca Wladze
Świat: iridia
Poziom: 47
Poziom mag.: 48
![]() |
![]() Cytuj:
Poi a wojna to cos innego imo:< |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1347 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2007
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Bongo?
Poziom: 65
Skille: 60
Poziom mag.: 20
|
![]() Panowie juz sie zaczynacie klocic a przeciez mamy chyba wspolny cel
"Dzisiaj życie to nie sen Jednak trzeba bawić się No bo co innego pozostaje W takim chorym kraju ..." Pierdolona era techno http://www.wrzuta.pl/audio/8CQW8eKH9...ona_era_techno Ostatnio edytowany przez Massterralph - 13-10-2007 o 20:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1348 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2007
Imię: Adedin
Poziom: 31
Poziom mag.: 40
|
![]() Cytuj:
Okej, to małe sprostowanie skoro jesteście wszyscy tacy PRO BO MACIE KURWA TE 100LVLE! Wpierw, chyba dużo Polaków odchodzi z serwera ![]() Drugie, widziałeś w ogóle co Pimol potrafi? Bo ja widziałem nie raz i to na nie jednym pvp-enfo i co wyczyniał na Veremusie/Avensisusie, bo stwierdzasz to tak jakbyś stał przy każdej akcji nad nim i był mega doświadczonym człowiekiem w PVP! Trzecie, BT, czyli stare GTW wojne już miało... z Poeną jak SRUXY próbował nas bić ale mu nie wychodziło(no cóż). Chcecie nasze pvp zobaczyć? okej wbijmy razem wszyscy na jakiegoś OTS-a pvp-enfo powtarzam to 2 czy 3 raz, pewnie zaraz pojawią się posty że nikomu sie nie chce, cóż za głupi pomysł. Następnie, nikt nie chce wojny, wszyscy są załamani ostatnimi wojnami, nie ma motywacji, jak dla mnie pierdolenie, to głupia gra, w którą sam inwestujesz kase/czas to powinno być motywacją, dlaczego? Skoro inwestujesz kase w Tibię to liczysz na zabawę a gdzie ona skoro napierdzielasz 24/7 dragi albo coś innego lub powtarzasz takie czynności kilka razy dziennie/tygodniowo/miesięcznie/rocznie. Może i expienie jest fajne ale staje się monotonne i ja w tym nie widze zabawy. A nawiązując do drugiego zdania, skoro zostawiacie chary i wynika z tego chyba że nie będziecie expić to dlaczego nie możecie na odejście wywołać wojny? To chyba byłoby najlepsze zakończenie grania na Iridii - ODEJŚĆ Z HONOREM A NIE PODWINĄĆ OGON I SPIEPRZYĆ, proste, najlepiej zróbcie tak wszyscy, najlepszy ruch, odejść bez słowa pożegnania dla szwedów. Nie wiem ile to Polaków wielce chce odejśc, ile już odeszło. Jak na razie to tylko robicie wielkich poszkodowanych z siebie, jak mi dali hunta albo payamenta(było za dużo wojen jak dla mnie, nie ma co grać) no to uciekniemy masowo z serwera - JESTEŚMY COOL! Szwedzi dopięli tego co chcieli. Wykurzają Polaków z serwera dla mnie totalna paranoja. Tyle. Bye
![]() |
![]() |
#1349 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Kielek Master
Profesja: Elite Knight
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1350 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2007
|
![]() Tylko głupiec porównuje OTS do rl tibii.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1351 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2007
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Bongo?
Poziom: 65
Skille: 60
Poziom mag.: 20
|
![]() dodam jeszcze:
jesli expicie to po co? by pokazac ze macie wysoki lvl i jestescie najlepsi? w ten sposob tego nie udowodnicie
![]() |
#1352 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2007
Imię: Adedin
Poziom: 31
Poziom mag.: 40
|
![]() Ja nie porównuje OTS-a do rl Tibii -,- plsplspls
Opis trzech wojen: 1. Polacy idą na wojnę. 2. Polacy padają. 3. Polacy wypłacają się. 1. Polacy ida na wojnę. 2. Polacy padają. 3. Polacy wypłacają się znów<a ponoć nie ma kasy po pierwszej wojnie!> 1.Polacy dołączają do wojny z nadzieją że Szwedzi ich nie wydymają. 2. Polaków dymają Szwedzi. 3. Polacy expią(z exp limitami) <ale przeciez nie było kasy po dwóch wojnach, co jest?> Współczesna sytuacja: 1. Szwedzi zabijają Polaków 2. Polacy stwierdzają, naexpiliśmy sie chociaż nie było kasy, to czas opuścić serwer. AMEN!
![]() |
#1353 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2005
Lokacja: Kraków
Imię: Anas Kiro
Gildia: ................
Poziom: 194
Poziom mag.: 9
|
![]() Uwielbiam te kłótnie i te wykłady
![]()
![]() |
#1354 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2007
Lokacja: Nove
Imię: Thorius Nesus
Poziom: 32
Skille: 76/75
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
![]() panie lisu przykro mi ze nie moglem brac udzialu w wojnie bo nie mialem nigdy 100 lvla teraz to kwestia czasu i jak na servie na ktorym gra bedzie wojna to ci udowodnie ze nie jestem taka ciota jak ty zeby wziac udzial w 1 mass logu, pasc i placic bye |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1355 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2005
Lokacja: WDZ
Gildia: Polaczek~~
Poziom: 100
|
![]() @Thorius
1 nie trzeba miec 100 lvla zeby brac udzial w wojnie (pozdro metek ![]() 2 nie musisz mi udowadniac ze nie jestes ciota, bo mnie jakos malo obchodzi Twoje zycie prywatne 3 nie obrazalem Ciebie i w sumie oczekiwal bym tego samego 4 co do placenia... hmmm... no coz, winny jestem, wyplacilem sie... tak wyszlo i tyle... zreszta jak to bylo moga powiedziec Ci z ktorymi 'walczylem' btw... pamiec mnie myli, czy to Ty tak niedawno sie zaslaniales pro od tych 'swe' z ktorymi tak teraz chcesz koniecznie walczyc? but nvm ![]() @Adedin i ten jego poemat... W sumei sie z Toba zgodze -nie sadzilem ze to kiedys powiem ![]() tez nierozumiem jak sie tak mozna srac o chara... no ale coz... moze ktos pokochal te swoje pixelki (aczkolwiek pamietam jak rozjebalem myszke i klawke jak padlem na gsie ;p, dawno dawno temu ![]() Anyway.... jezeli ta mistyczna wojna kiedys nadejdzie, to bedziecie mieli napewno wiele okazji zeby sie wykazac, i uwierz mi, naprawde nie potrzeba 123 lvla do tego. TO tyle, gl, hf, nie jedzcie po mnie ![]() @anas - luz blus
Ostatnio edytowany przez Lisu - 13-10-2007 o 22:18. Powód: -literowkow jak mrowkow |
![]() |
![]() |
![]() |
#1356 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2005
Lokacja: Kraków
Imię: Anas Kiro
Gildia: ................
Poziom: 194