|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#13641 |
Użytkownik Forum
|
![]() Smerfu prawde wam powie,
wogole Smerfu to odezwij sie kiedy sie spikniemy D:
|
![]() |
#13642 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2009
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Na trade:
05:41 Aeon Templar [10]: Sell Youen's virginity ![]()
![]() |
#13643 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2008
|
![]() @Linari
Twoje posty nic nie wnoszą do tematu, są obraźliwe i pokazują poziom Dr. Zostaniesz zbanowany i to jest twoja ostatnia szansa, następnym razem będzie ban na ip. Powodzenia.
![]() |
#13644 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13645 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
#13647 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2008
|
![]() vent padl ?
![]() |
#13648 |
Użytkownik Forum
|
![]() my sobie siedzimy na nowym a takie pleby jak ty teraz sa bez venta huahsuahush
![]() |
#13649 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 02 2009
|
![]() Cytuj:
Moze Andrzej jest debilem ale jesli chodzi o kwestie organizacyjne to ogarnia niezle ma zwarta grupe ktora jest mu lojalna, jest jednym z najlepszych polskich liderow (no ale pietia jest lepszy ;d;d;d;d;d) Btw Feb 23 2009, 09:15:47 CET Died at Level 109 by a frost dragon ![]() Ostatnio edytowany przez Lysy_Pedal - 23-02-2009 o 12:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13650 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2007
|
![]() Cytuj:
17:49 Snejk [15]: jak to robisz ze wchodzisz do depo z red skullem ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13651 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2008
|
![]() Cytuj:
Lysy pedale a kto to ta pieta ??seryjnie nie wiem.daj nick,serwer,lvl gdzie walczy i co wogole robi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13652 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2008
Lokacja: In Your head
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Gildia: Upon my Lord
Świat: furora
Poziom: 170
Skille: 95/92
Poziom mag.: 08
|
![]() Cytuj:
![]() Ale trochę sie pomyliłes bo mam juz 125bot turbo najta i na wojnie jestem jednak wstanie cos zrobic bo noobków zawsze koszę jak szalony i sadze że to jest dobry powód żeby zgrywac harcore wojaka na forum i w tibi. Skąd wiedziałes ze moja kariera od niedawna zaczeła istniec, gdzie sie zdradziłem ![]() ![]() Sprawa Wedelka. Wykupic sie a sprzedawac to co innego ale niektórzy nie widzą różnicy ![]() Btw. Mam nadzieję ze moje baje Ci sie podobają, jak nie to daj mi lepiej ignor żebys sie nie irytował ![]()
Zrobie tu porządki, rozwieje wasze mżonki , jestescie tu potrzebni jak ziemniaczane stonki. stonki: -linari_back , DION -dzidzie2,yołeny,khazule -bartonisko -duch niespokojny JM na 100% -mYchas -bulbazaur i jego ziomy -zodix/awangardowy/lukasz92 -sruror mega d381L |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13653 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szczerze mowiac nic o tym nie slyszalem i chyba nie tylko ja, poza tym nie przypominam sobie zeby w wakacje nagle cudownie zniknelo PA. A ty jednak ze swoja pozycja mogles zrobic wiecej chociaz dla tych ludzi ktorych troche znales lepiej i byli w twojej gildi a nie mogli spokojnie grac. Takie jest moje zdanie.
Ostatnio edytowany przez Thaerus - 23-02-2009 o 14:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13654 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 02 2009
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13655 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Grudziądz
Imię: Cadix
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: IP/UNB/BETRAYED
Świat: Arcania
Poziom: 132
Skille: ^był
Poziom mag.: 67
|
![]() ze tak sie wtrące co do lojalnosci polaków. na Arcani jestem w aktualnie przegrywającej wojne gildi, mamy masę ludzi którzy 'dochodzę tylko jeszcze x lvli' tymczasem kiedy grupa br grająca na serwerze doszła do nas to typ od nich wyszedł z gildi wygrywającej aktualnie i doszedł do nas
![]()
![]() |
#13656 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13658 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2008
Lokacja: In Your head
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Gildia: Upon my Lord
Świat: furora
Poziom: 170
Skille: 95/92
Poziom mag.: 08
|
![]() A co loota sprzedajesz do rashida ?
Zrobie tu porządki, rozwieje wasze mżonki , jestescie tu potrzebni jak ziemniaczane stonki. stonki: -linari_back , DION -dzidzie2,yołeny,khazule -bartonisko -duch niespokojny JM na 100% -mYchas -bulbazaur i jego ziomy -zodix/awangardowy/lukasz92 -sruror mega d381L |
![]() |
![]() |
![]() |
#13659 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Grudziądz
Imię: Cadix
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: IP/UNB/BETRAYED
Świat: Arcania
Poziom: 132
Skille: ^był
Poziom mag.: 67
|
![]() bo ja na feriach to nie gram nie ma kto ludzi nakłaniać xdd a tak na serio to juz dzis turek i titaco wczoraj czy dzis padli, na pustynie teraz wychodzimy ale nie wiadomo czy it wyjdzie. za to wasza pomoc by sie przydała, juz raz pisalem w grze o to ;p ogolnie te skurwysyny teraz tak odwalaja, ze duzo ludzi pisze o inv (oczywiście jeśli cos wygramy) ok usuwam sie bo to furora jednak jest
![]() |
#13660 |
Użytkownik Forum
|
![]() Furora panowie, Furora
![]()