![]() |
#121 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 12 2006
Lokacja: Gliwice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Stormy Wind
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
|
![]() Mementoo napewno ktoś robił filmik jak możesz daj link na PW.
|
![]() |
|
![]() |
#122 |
Użytkownik forum
|
![]() No to od razu mowie tak
![]() Na osldzenie atmosfery poniezej zamieszcze rozmowe z Meemento[91] z Ultimy: 09:32 Vanick [30]: czy zapowiada sie na jakis rozejm? 09:32 Meemento [91]: rozejmu nie bedzie 09:33 Meemento [91]: i ejdno ejst pewne 09:33 Meemento [91]: przegrana gildia bedzie placila ogromny payment 09:33 Vanick [30]: czyli przegrana guildia nie zamierza opuscic serwa? 09:35 Meemento [91]: to nie jest wojna miedzy dwoma gildia ktorzy walcza o wladanie nadserverem....jest to wojna gildi nie liczacych sie w wladzy na serverze...membersi z przegranej gildi..bede musieli sie wyplacic aby moc dalej grac 09:35 Meemento [91]: w przeciwnym wypadku beda zabijani.....wiec juz lepiej jest chyba zaplacic...nizmarnowac postac ![]() 09:35 Meemento [91]: lub po prostu zmienic server 09:36 Meemento [91]: wczorj za swoja wolnosc zaplacil sebban ironclaw i nie jesr juz w wojnie....mozespokojnie expic 09:36 Vanick [30]: duzo zaplacili? 09:37 Meemento [91]: 60 k 09:41 Vanick [30]: czy wielki meemento zamierza zaplacic? 09:43 Meemento [91]: po pierwsze nie jestem wielki...jestem taki sam jk kazdy inny tibijczyk ktorytez mial 8 lvl....a co do pytania...jezeli przegramy..naturalnie ze zaplce..ale wierze w naszawygrana..gdybym nie wierzyl...nie walczylbym... a walcze bo najwazniejsza 09:43 Meemento [91]: jest lojalnosc wobec gildii 09:44 Vanick [30]: a co myslisz o lojalnosci sebban ironclaw ze zaplacil przed koncem? 09:46 Meemento [91]: jego lojalnosc to ejst jego sprawa,,,zrobil tak jak uwazal ze jest najlepiej dlaniego... ![]() 09:48 Meemento [91]: byc moze bal sie o lvl 09:56 Vanick [30]: powiedz mi jeszcze co sie dzialo w czoraj na edron? 09:58 Meemento [91]: open batle....ktora natepnie przeniosla sie do hero cave.....tam ponieslimyporazke....ale to nie koniec wojny.....jedna open battle o niczym nie swiadczy... ![]() Wielkie dzieki za rozmowe i licze na to aby dobro wygralo to walke...Dobro czyli Ultima |
![]() |
![]() |
#123 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 01 2007
Imię: Bone von'Breaker
Profesja: Elite Knight
Gildia: Domination
|
![]() Rewolcuja bedzie
![]() Okolo 5 osób dojdzie do Ultimy, w tym ja. A kto jeszcze, dowiecie sie soon... ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Krakow
Imię: Riptiman Serinthun
Gildia: Audax
Poziom: 175
Poziom mag.: 73
|
![]() Bedzie dobrze, strony sie napewno odwroca i to oni beda grzac pz
![]()
20:28 Oris Palladyn [78]: moze tak 20:28 Oris Palladyn [78]: moze nie 20:28 Oris Palladyn [78]: okres mam 20:28 Oris Palladyn [78]: to wiesz 20:28 Oris Palladyn [78]: bywa tak u dziewczyn 23:15 Ratat [149]: obiad jestem h*jem 23:15 Ratat [149]: ch*jem |
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik forum
|
![]() Moim zdaniem nawet jak insurection przegra to niebedą płacić bo rexis
pomoże.Taka sama sytuacja bedzie jak Eun i duty.Duty przegrało to Domniation się odezwało. Coś mi sie niechce wierzyć że Bone dojdziesz do Ultimy ale jak tak to Gz!! ![]() Wkoncu Ultima musi wygrac bo moja stara postać tam jest xD Ostatnio edytowany przez vertile - 15-02-2007 o 13:04. |
![]() |
![]() |
#126 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2007
|
![]() @meemento
to nie blyo zbty sprytne zeby zabijac podczas wojny bo rownie dobrze to mgolabyc prowokacja na ktora sie nabrales. dla ultimy brak taktyki ma wieksza sile ognia i wiecej membersow a nie mzoe sobie poradzic ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Krakow
Imię: Riptiman Serinthun
Gildia: Audax
Poziom: 175
Poziom mag.: 73
|
![]() tu masz racje, nie jestesmy zgrani jeszcze tak za dobrze, ta wojna wynikla bardzo szybko, kilka szybkich punktow dla nich i sie pogubilismy, mysle ze jak dojdzie pomoc i bedzie mial nami kto pokierowac wygramy to
![]()
20:28 Oris Palladyn [78]: moze tak 20:28 Oris Palladyn [78]: moze nie 20:28 Oris Palladyn [78]: okres mam 20:28 Oris Palladyn [78]: to wiesz 20:28 Oris Palladyn [78]: bywa tak u dziewczyn 23:15 Ratat [149]: obiad jestem h*jem 23:15 Ratat [149]: ch*jem |
![]() |
![]() |
#130 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: za toba
Stan: Aktywny gracz
Imię: Emesto roxnadoo XD
Profesja: Knight
Gildia: jest :P
Poziom: 41
Skille: 78/77
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() jan ie wiem po co ta wojna
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 05 2005
Lokacja: Nowogard
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Pokemon Stronghold
![]() |
![]() heh
![]() Co do wojny sie nie wypowiadam, w obu mam kumpli, dlatego nie walcze, na Kartisa nigdy reki bym nie podniosl i nie bede walczył przeciwko niemu. Życze good luck obu stronom. Btw; Bone co z Domination sie stalo? ;o jakiś rozłam czy co? ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2007
|
![]() ale nie jest to aby troche nie fair wobec insurrection ? bo oni nikogo nowego nie przyjeli a do ultimy doszlo juz chyba z 6 nowych membersow pod poczatku wojny, zamaist wyciagac wnioski z bledow wy idziecie na latwizne i dobieracie nowych ludzi wiec anwet jak wygrac to nie bedzie wasze zwyciestwo bos ami nie mogliscie sobie poradzic
|
![]() |
![]() |
#133 |
Użytkownik forum
|
![]() ahahha ale wzmocnienia Ultimy tego sie niespodziewalem!!
![]() Teraz Ultima musi wygrać.Bone powiedz mi tylko jedno czy po wojnie wracacie do Domination??!! |
![]() |
![]() |
#134 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
Lokacja: Łowicz
Imię: Lord Quazar
Poziom: 109
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
|
![]() Wie ktoś po ile chodzi heaven blossom?
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 01 2007
|
![]() Qikka qikka ale juz znow old owner ;p zani war byl bylem w ultimie hail Gattor Noob xD Gattor musimy znow pojsc na browar tzn. browary ;p
HAIL ULLTIMA |
![]() |
![]() |
#136 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 2
Imię: Mogart/Mogash
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Guildless
Świat: Xerena
Poziom: 140
Skille: 96/70
Poziom mag.: 21
|
![]() Licze na Ulltime ofc, ale sadze ze macie 0 zgrania chocby co bylo widac jak klepaliscie Awehcrama i nikt nie wiedzial gdzie jest secret scarab cave + organizowaliscie sie 40 minut
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
Lokacja: Łowicz
Imię: Lord Quazar
Poziom: 109
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
|
![]() Domination jak zwykle się wtrąca... Ja licze na Insurrection choćby dlatego że teraz mają dużo mniejsze szanse na wygraną i większe zgranie niż pierwsza wersja Ultimy, aktualnie o Ultimie nic nie wiem ale Domination to tylko lvle, z tego co pamiętam to tez mieli 0 zgrania i więcej szczęścia niż rozumu..
|
![]() |
![]() |
#138 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2006
Stan: Początkujący
|
![]() a tak dla odswierzenia tematu
9:33 Hindus Mag [15]: mam cie w dupie masz hanta 09:33 Hindus Mag [15]: od 09:33 Lopik'Ottavianin [8]: ciebie? 09:33 Hindus Mag [15]: Alavaster 09:34 Hindus Mag [15]: albo od sobi paladyna Jakos sie tym nie przejmuje ale nawet na Isarze nie ma czegos takiego ![]() Juz od gildi nie amm hunta ![]()
~~jAkIe ZaŁoŻeNIe MaSz?>>PrOsTE WaLCZYć i wyGRyWaĆ...~~ Ostatnio edytowany przez grook - 18-02-2007 o 10:50. |
![]() |
![]() |
#139 |
Użytkownik Forum
|
![]() No to ladnie kilkaw wojen z podrzad
![]() Rexis Vs Tmw Duty Vs Eun Ulltima Vs Ir~ I jak zawsze Dommination nie moze usiedzic w spokoju na dupie. Bo sa qurwa wielcy -.-
#140 |
Guest
|
![]() Jebac Rexis Jebac ...
Jebac Dommination Jebac ... Jebac Ulltime Jebac ... Jebac Zunriego Jebac ... Jebac Padzke Jebac ... Jebac Avajana Jebac ... Jebac Ratata Jebac ... Jebac Hassanno Jebac ... Jebac Zekoriego Jebac ... Jebac Xadama Jebac ... Jebac Askare Jebac ... Jebac Benka Jebac ... Jebac Jebac Tibie Jebac ... Jebac Royal Zare W Pupe Jebac ... Jebac Jebac Jebac Jebac I Jeszcze Raz Jebac. Yoyoyoy Ziooooom |