|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#121 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Dr.Unknown - 21-03-2007 o 17:22. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#122 |
Użytkownik Forum
|
![]() no fakt, ale pomysl jakich rozmiarow bylo zanim "rabnelo" ;] bylo pewnie 2-4 razy wieksze od tych co mialo kiedy zakonczylo swoj lot...
jak zwykle przemawial, mowil albo pisal... moze nawet spiewal (dobra zamknij sie wreszcie) Von Grube Jajo pzdroO 4 all, cYa in da Tiolet 13:20 Geno Deru [8]: jetses trentwy HAIL DANCING SHADOWS!!! ![]() ![]() ![]() Even if I wasnt in that Guild I Love THEM : ) ~~HI~~ ~~BYE~~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#127 |
Guest
|
![]() a no bo konstelacja oriona na niebie bedzie w takiej samej pozycji jak 60 mln lat temu tak jak wtedy wyginely dinożarły tak teraz my wyginiemy, zobaczycie!!!!!!!!11oneoneraz
|
![]() |
![]() |
#129 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ciekawe, ale ludzie mogliby przetrwać lecąc na Europę(oczywiście jakby się lód tam roztopił;-D).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Albo na Wenus, jakby się 'trochę' klimat zmienił...
![]() |
![]() |
#131 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Stalowa Wola
|
![]() A co ja mogę zrobić?
Ja będę sobie żyć tak jak do dziś dnia, a niech naukowcy się tym zajmą.
![]() |
![]() |
#132 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Mogilno
Imię: -
Świat: Pythera, a racz
|
![]() Znalazłem w internecie opis asteroidy o średnicy 390 m. Asteroida tej wielkości wyzwoliłaby energię równoważną 1480 megatontrotylu. Dla porównania największa eksplozja wywołana przez człowieka, bomba Tsar, wyzwoliła około 50 megaton. Bomba zrzucona na Hiroszimę wyzwoliła energię 0,013 megatony. Pomnóżcie sobie sami, jakie szkody może asteroida o średnicy 2km.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() Cokolwiek będzie chciało was zabić to ja was uratuję.
![]()
![]() |
![]() |
#134 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() @up: dzięki :*
![]() |
![]() |
#135 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Mogilno
Imię: -
Świat: Pythera, a racz
|
![]() Ja wiem jak będzie wyglądał koniec świata. Ludzie będą się szpieszyli jak zawsze, słońce będzie nadal świeciło, ptaki będą śpiewały itd. Każda śmierć człowieka to koniec śwata dla tej osoby, każde narodziny to początek nowego życia. Wiele ludzi wokół nas umiera, ma własny koniec świata, a my zachowujemy sie wobec tego obojętnie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Użytkownik Forum
|
![]() czy wy jesteście naprawdę tacy głupi?że srolog nie przewidzi końca świata może tylko snuć domyślenia żaden hudyni ,budyń ,żaden zawszony kalendarz majów...Tylko Bóg wie kiedy będzie koniec świata więc nie obawiajcie się ? nawet jeśli ten asteroida leci to co? właśnie od tego mamy technologie aby go zniszczyć...Myślę że po to są takie wydażenia żebyśmy mieli ładne zapiski w historii świata...Ktoś umrze poświęci się aby ratować ziemię a my go będziemy pamiętać...Wtedy kiedy Bóg zaplanuje koniec świata to będzie coś czego nie będziemy mogli powstrzymać...
"We francuskim ruchu oporu patrzenie na pluton egzekucyjny uważano za honor, a największym męstwem był uśmiech w momencie strzału" ![]() Zabiłem twojego brata a może pomogłem rozbić twoje małżeństwo?nie ważne co zrobiłem napisz mi notkę JAK WIDZĘ RIPPERA TO MNIE ŻAL ZŻERA. |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
I sry men. ani ja, ani Ty nie mamy dowodów ani na to że to w co wierzymy jest trafne/istnieje, ani na to że to przeciwne jest bujdą. Boga nie ma. I co? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ta i fakt nie mogę ci udowodnić że jest...ale po to jest wiara wierzymy bo być może jest...tak samo jest z być może będzie koniec świata...ale z tych najbardziej nie wiarygodnych rzeczy moim zdaniem to Bóg jest tą najbardziej wiarygodną... a możesz mnie nazywać jak chesz ... bo równie dobrze to ja mógłbym nazwać cię idiotą bo wieżysz w coś innego...
"We francuskim ruchu oporu patrzenie na pluton egzekucyjny uważano za honor, a największym męstwem był uśmiech w momencie strzału" ![]() Zabiłem twojego brata a może pomogłem rozbić twoje małżeństwo?nie ważne co zrobiłem napisz mi notkę JAK WIDZĘ RIPPERA TO MNIE ŻAL ZŻERA. |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() BUDYŃ ISTNIEJE!!!11111 emoty emoty emoty
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ta i warto dodać że ma właściwości magiczne i lecznicze...a do tego dobrze smakuje -.-
![]() |
![]() |