![]() |
#122 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2007
Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
|
![]() Naucz sie czytac ze zrozumieniem czy ja napisalem ze na 20lv na dragi?
a najlepiej zrob pallka pograj droche to pogadamy |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Guest
|
![]() Pallek Jest powiem wam do expienia najlepsza postacia wedlug mnie dopiero potem sorcek kazda profesja jest dobra na h lv na niskim nejlepszy sorcek + pallek
robisz szybko 70 dyst na pvp rzaden wydadek na non pvp troche gorzej ale skilujesz napoczatku na goblinach do 30 dysta zbierasz stonsy potem idziesz na roty do 40 potem dwarfy do 45 shield tez skiluj jak cie zamocna bija soldy idz na gobliny poexpic """""" bardziej skilowanie ![]() ![]() potem na valkirie ![]() ![]() ![]() ![]() a potem sie expi miodzio !!!!!! DRAGI GS najlepsza profesja do expienia na dragach ![]() wedlug mnie paladyn jest naprawde dobra profesja ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zgadzam sie w 1000000%
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 05 2007
Profesja: Sorcerer
|
![]() to ty sie naucz zcytac ze zrozumieniem napisałeś że palek do 20lvla to strata kasy a od 20 wpada na dragi i ma 0 waste a nawet jak idzie zabić dla sportu draga na tym lvlu to prawie zawsze ma waste!! bo żadko z draga sie zwraca...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tam jest takie slowo jak "Potem" jak by kolega niewidzal
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
"Potem" czyli po 20 levelu - tak wynika z tego, co napisałeś. Ostatnio edytowany przez Duch Niespokojny - 05-05-2007 o 09:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Użytkownik forum
|
![]() ale zeby skakac to musisz miec pacca i promo bo tak to nie da rady xD
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 05 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Divion
Profesja: Knight
Świat: Nerana
Poziom: 63
Skille: 70/66
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Palladyn to najlepsza profesja ale najlepiej mieć 2 chara z kasą ale potem można bardzo dobrze zarabiać na arrowsach i nie kupywać arrowsów najlepiej wyskilować sie do 60 to spokojnie z kuszy walić a potwory padają jak muchy w tedy.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Jaworze Górne
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Morqadir
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Lost Riders
Świat: Candia
Poziom: 56
Skille: 79/54
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Paladyn jest całkiem spoko tylko trzeba mieć doświadczenie w grze i nie mieć lagów
![]() Na początku jest nuuudno i źle się gra ale później jest jazzzda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Guest
|
![]() palek wcale nie jest taki zly tylko trzeba nim umiec grac i kasy miec sporo
|
![]() |
![]() |
#132 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2006
Lokacja: nie chcesz wiedzieć
Imię: Po co... -.-
Profesja: Druid
Gildia: Ni ma :<
Poziom: 96
Skille: 18/25
Poziom mag.: 66
|
![]() W sumie to dużo kasy nie jest aż tak potrzebne bo i tak palek najmniej wastuje uh mało bo ucieka manasy tylko czasami a wypas eq nie potrzebuje
![]() |
#133 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Jak czytam wasze wypowiedzi to pozal sie boze...
Palladynem waste? jest czesto... gralem swego czasu 120+ RP (jak przyjechalem do kumpla na 2 tyg.) I liczac srednio jego wydatki na dzienny exp wyszlo mi okolo 20k~ dziennie... ok. 1.5 bp bolt , 3-5 bp hmm + 10 bp mf... I nie zawsze sie mu zwracalo pod koniec dnia... owszem jak sie robi PG na dragach od 8 do 18 to mozna i loota na 100k wyciagnac... ale mozna i wyciagnac loota na 30k a na 10h huntu wydales np. 50k~ no to troche nie oplacalne... zresztą zaczynając teraz gre pallem to trzeba skillowac... a gdy speary sie lamią inne bronie dystansowe znikaja to ciezko jest wyskillowac do 70-80 dist... ( juz lepiej doskillowac 50 na 18 lvlu i expic, dist sam wejdzie...) Ale nie mowie wcale ze pallem sie trudno expi... wrecz przeciwnie pallem spokojnie sie fajnie expi... juz od ok. 65-70 lvl'a moze na pohu na gs'ach zasuwac... dragi to tez drobnosta... tylko ze na nizszym lvlu to duzo mf schodzi... Aczykolwiek po 2 tyg. gry stwierdzam ze pall jako postac na poczatek jest trudna postacia ale jak juz sie wbije 50+ - 60+ to jest lajtowo...
![]() |
#134 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() , stwierdziłem że będę grał palladynem, i kolega obiecał że da mi 10-20k, więc nie będę miał z kasą problemu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() typowy stereotyp - że w pala trzeba włożyć od cholery kasy, nic bardziej mylnego, ja jak zaczynałem grać na Xerenie byłem kompletnie sam bez znajomych, a mimo to nie mialem zadnych problemów z kasą, nie wspominając ze tym charem z profilu nie wylootowalem przez rok gry ANI JEDNEGO speara z trolla ani walkirii - po prostu trzeba umiec radzic sobie, jak ktos nie umie to i drutem i sorcem bedzie mial malo kasy...
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zbanowany
|
![]() Gremlin mądra wypowiedź... Bo palkiem trudno nie jest tylko wystarczy chcieć... a Ci na forum co tu piszą że palek zły i w ogóle blee pewno zrobili jakies 10lvle max i nie mieli kasy na exp bo nie robili ani lootbagów ani nic i narzekają...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
|
![]() Widzicie, debile? Durnie! I po co dziesiątki, setki postów, debaty, rozmowy, skoro przyjdzie jeden geniusz i dwoma słowami "palladyn sux" (z czego jedno z błędem) podsumuje nas wszystkich. Szacuneczek wodzu!
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
![]() |
![]() |