|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#121 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
|
![]() Robie tego psiego bobka 2 tyg i zonk! wycelowalem w komputer a na niej byla tibia i co? dostalem 103109301930190 mpa! mowie wam robcie psie bobki!
![]() |
![]() |
|
![]() |
#122 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
![]() @Up
Znasz jeszcze jakieś dowcipy? Opowiadaj dalej, bo aż kolki dostałęm -.- Geez, coraz więcej tych fajnych kawalarzy na tym forum ;x Jeszcze raz stary, ubaw po pachy! Jea dawaj more.
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Gdy mocno sobie wyobrazisz, że dostajesz po mordzie, faktycznie może troszkę zaboleć. Skupianie świadomości na dłoniach pewnie rozszerza naczynia krwionośne, co powoduje uczucie ciepła. Według mnie zabawa "podawanie sobie PSI ball" polega na tym, że każdy z grających korzysta w jakiś sposób z "masowej podświadomości" i po prostu "wyłapuje" informacje o tym, co rzekomo dostał. Cytuj:
Cytuj:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
"W pewnym momencie takiego leżenia możesz nagle stracić przytomność, ale tylko na chwilkę. Jak już ją odzyskasz, to najprawdopodobniej będziesz unosić się nad swoim ciałem." ---> co to ma do snu?? "C. Metoda Liny Najłatwiejsza metoda... Wprowadzamy się w trans, i wyobrażamy sobie,że z sufitu zwisa lina. Łapiemy się za nią astralnym ciałem (w myślach) i wychodzimy. Gdy poczujemy (po jakichś 10-30 minutach) że już pora osiągnąć OOBE, kończy się lina, pojawia się pustka, i wychodzimy duszą z ciała." Tutaj nie smialem sie ze slowa trans, tylko z calosci. Jezeli poslugiwales sie sarkazmem to ci nie wyszlo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#125 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Chyba, że uważasz opis za zbyt złożony (i dlatego uważasz, że to bujna wyobraźnia, bo można to opisać dużo prościej). Cytuj:
A może śmiejesz się z tego, że niektórzy w to wierzą? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Tak, smieje sie z tego, ze niektorzy ludzie w to wierza. Jedyne mozliwe opcje, w ktorych moze im sie to udac to wlasna wyobraznia, efekt placebo itp. Ostatnio edytowany przez Tompior - 28-09-2007 o 18:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 10 2006
|
![]() prosze mody o zamknięcie topicu poniważ wiekszośc zaczyna sie tutaj kłucić i robi sie offtopic,pozatym,kto normalny w to wierzy?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja. Nie stwierdzono u mnie żadnych anormalności ;x badania były, jestem w pełni zdrowy psychicznie.
Chcę również powiedzieć, że jestem wierzący&praktykujący. Jakoś cała tematyka energii nie spaczyła mnie od środka, nie zabijam i nie gwałcę na prawo i lewo ;x
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 Ostatnio edytowany przez Kulikos - 28-09-2007 o 19:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2007
|
![]() To samo co @up. Nie podoba się? To dowidzenia. Zapewne tak tu jedziecie innych, bo wam się nie udało? Zazdrość plex.
Edit: Btw. czy ja naśmiewam się z was, że wierzycie w Boga? Wy wierzycie - ja nie. I co z tego? Każdy ma swoje przekonania. I szanujcie to.
Podpis? Nie mam pomysłu ;< Ostatnio edytowany przez Kejmilo - 28-09-2007 o 19:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 | ||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Znam wielu chrześcijan, za których decyzję podjęli starzy (to akurat u większości), a teraz nie chcą się im przeciwstawiać i z kwaśną mordą idą co tydzień postać pod kościołem. Fajne jest też to, że jak się taka "ciotka" (plotkara) dowie, że nie chodzisz do kościoła, to zaraz aferę robi, jakby szatana przyzywali. Banda zabobonnych ludzi. Cytuj:
Odczucia towarzyszące OOBE są potwierdzone przez naukę, więc nawet jeżeli nie wierzysz w sam fakt wyjścia poza ciało, to należy to chociaż podciągnąć pod "stymulowanie pewnych części mózgu przez medytację", a przecież jeżeli jest to przyjemne, to dla mnie automatycznie stawia to ponad każdy psychodelik. Cytuj:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Kapłan Preclanski
|
![]() Zależy co masz na myśli mówiąc "Boga". Ja wieże tylko i wyłącznie w siłę wyższą, która dała początek wszechświata, Boga/ładunek Big-Boom/Wielkiego ducha/Allspark, jak tam chcesz.
A te wasze "Psiballe" czy inne wychodzenie poza ciało, to jak dla mnie normalne złudzenie wywołane nadmierną wyobraźnią, "prześwietleniem oka" (Gap się przez 10 minut w żarówkę, i nagle zgaś światło), czy czymś innym. Mój ulubiony eksperyment-wyobraź sobie podcinanie żyły na nadgarstku, albo przebijanie szpikulcem gałki ocznej... Nieprzyjemne uczucie, prawda?
![]() |
![]() |
#133 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Right! @topic Gdy boli nas głowa, automatycznie przykładamy ręke do głowy, i zdaje się to nam jakoś pomagać(dlatego wierze w bioterapie / jakieś leczenie za pomocą energi, ale nie takie, że odrasta ręka itd) Wierze w istnienie Boga, a poza moją głęboką wiarą, mam mase dowodów(całun i kupa innych rzeczy) Natomiast nikt nigdy nie dał nawet najmniejszego powodu, by choćby zastanowić się nad istnieniem takowych kuleczek(to wasza wyobraźnia, chłopaki) Nie jestem ignorantem, jestem realistą z przekonaniami. |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Użytkownik Forum
|
![]() Omfg to jest wasza wiara? Wiara w dowody? To zaprzecza samemu twierdzeniu, że się jest wierzącym. Naprawde to powinna być sprawa osobista, jak bielizna. To nie jest temat do rozmów na forum o tibii, a już napewno nie w temacie o psi ballach ;x
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Grudziądz
|
![]() Cytuj:
@temat Coś tam na pewno jest ![]()
![]() |