![]() |
#122 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
głópji łobós ....... : / |
|
![]() |
#123 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 05 2007
Lokacja: przed komputerem
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Wszyscy jesteście noobami
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole
Imię: Yavimava
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
|
![]() Przyganiał kocioł garnkowi...
@down Jakby Cię nie ruszało to byś tego nie pisał.
I was Playing in memory of old times. I was Playing in memory of old friends. I was Playing in memory of old memories. Retired. Ostatnio edytowany przez zeus1985 - 08-05-2007 o 23:15. |
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Poziom: 111
![]() |
![]() @Nie wiem ktos tam - heh yavi wzruszyles mnie tamta prowokacja - byla slodzutka.
Nie bede zaczynal debat i wyzywanek bo jest to bezcelowe. yaviego mam gdzies i nie rusza mnie to. tymczasem cos wazniejszego\ OGLOSZENIE: w zwiazku z zblizajacym sie zlotem na poczatku czerwca jak i z juz powoli planowanymi zlotami wakacyjnymi - wszystkich co byli by zainteresowani prosze o kontakt ![]() narazie o organizacji bardzo malo wiadomo - w zasadzie to czerwcowy zlot organizuje sie sam - ale jak ktos chcialby cos widziec to moje gg niezmiennie 2525795 i msn [email protected] bedzie naprawde sporo osob: ekipy z sulechowa, belchatowa, warszawy, poznania i pojedynczy klikacze z calej polski praktycznie + Hegu wpadnie z irlandi specjalnie na zlot - wiec bedzie sie dzialo - zapraszamy ![]() Ostatnio edytowany przez Cors Ent - 08-05-2007 o 18:18. |
![]() |
![]() |
#126 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: Poznań
Stan: Na emeryturze
Imię: Saxeboze Ar'Sol
Profesja: Paladin
Poziom: 69
Skille: 87/71
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() @Cors
Kurde Cors, a tak dokładnie to kiedy by był zlot? Ja gdzieś w czerwcu wyjeżdżam z Eve do Irlandii i już chyba nie wracamy, chociaż ChW, może się jeszcze wszystko usrać... Może bym ją namówił żeby wpadła na zlot ;p A i sory za Styczeń ale jej się odechciało spotkać wiarę z Tibii, nie wiem czemu ![]() @Animeagx 1 Anim, czy Gith? @Bakuś Jasne że pamiętam, ja nie zapominam ;] @Banit Nic nie mówiłeś dydolu że wpadasz do Poznania O.o Niby kiedy?
13:53 Eldo Dage [22]: napisz mi sell fire axe i c shld 13:53 Eldo Dage [22]: po angielsku |
![]() |
![]() |
#127 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Poziom: 111
![]() |
![]() Saxe 1-3 czerwca w sulechowie.
pogadaj z Eve, Czapierem, Abu i ta ekipa tam od Ciebie i wpadajcie ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dla tych co nie wiedzą: Morson Mayon jest kolejną osoba która gryzie glebę... Ze 136 na 64. Trochę mi go szkoda, kiedyś był fajny, ale lv mu do głowy uderzył tak jak to, że jest w Wanted.
Przynajmniej nie będzie już teraz stał pod moim domkiem i rzucał tekstami abym wyszedł ![]() GL in rl...
#129 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 05 2007
Lokacja: przed komputerem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2006
Imię: Astaroth Silverwind
Gildia: Wanted
|
![]() Cytuj:
miter -> przemysl to co robisz, bo sie na tobie zawiodlem (choc i tak zapewne masz to w dupie) |
|
![]() |
![]() |
#132 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie nie mam tego w dupie. Mam hunta za to, że nie chciałem dopuścić do uwalenia Łukasz na larwach, i myślisz że to jest fair? @Down Czy ja mówię, że jest najlepszym? NIE Jedynie mówię, że należało im sie, i teraz to oni są wkurzeni bo dużo stracili, a Ci którym zabrali się cieszą ![]() Sprawiedliwość?
I was Playing in memory of old times. I was Playing in memory of old friends. I was Playing in memory of old memories. Retired. Ostatnio edytowany przez zeus1985 - 09-05-2007 o 16:57. |
|
![]() |
![]() |
#133 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2006
Imię: Astaroth Silverwind
Gildia: Wanted
|
![]() mimo ze dlugo siedzialem cicho, wiem co robil deaa~. o morsonie tez slyszalem troche niemilych rzeczy, ale ja poznalem go jako spoko goscia, ktory nigdy nie odmawial pomocy gdy byla potrzebna. szkoda mi go
![]() zeus, jaki kto by nie byl, jednak hack nie jest rozwiazaniem najlepszym, choc dla wielu ostatecznym pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#134 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2004
Lokacja: B-nia/Wrocek
Gildia: Numenor
Poziom: 124
Poziom mag.: 7
|
![]() Spoko koleś który "wyszczekał" draz11towi że expie sobie z eq Zeusa po tym jak nie udał mi się anihilator
![]() ![]()
#135 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 03 2007
Lokacja: K.L.I.N.
Stan: Niegrający
Imię: Miter Furax
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Row Gang
Poziom: 80
Poziom mag.: 62
|
![]() uwzaj na siebie a nie martwisz sie o innych i idz do wanted
|
![]() |
![]() |
#136 |
Guest
|
![]() Miter pojedz go jak dogsa a nie... bo innej opcji w tej szarej rzeczywistosci dzieci neo nie widze.
|
![]() |
#137 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Przynajmniej wiem jedno: Można Ci ufać w 100% :* Greyowi też i paru innym osobom ![]() Btw, jak maturka? Mam nadzieje że będą same 5 i 4, bo inaczej skopie Ci dupę >.<
![]() |
#138 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 03 2007
Lokacja: K.L.I.N.
Stan: Niegrający
Imię: Miter Furax
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Row Gang
Poziom: 80
Poziom mag.: 62
|
![]() Yavi, a mi tez mozna ufac czy nie?
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 05 2007
|
![]() Wazne,ze ja Ci ufam Miterku!
![]() Siggurdius@ Hey Zioom widze ze,ch*ja wiesz a sie udzielasz.O ile pamietam to Miter czy Yavi brali udzial w wojnie,a Ty siedziales cicho i placiles Drazowi za prt |
![]() |
![]() |
#140 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm... Ufam Ci jak bratu, ale że nie mam brata, to nie ufam Ci na tyle abyś w moim Eq paradował. Łukasza znałem z RL, Allerana i Greya od 2 lat, i nie jedno razem przeszliśmy
![]() Nie obraź się ![]() Jakoś na B-roba z tego Paladina Cię nie porobiłem, ba jeszcze na dodatek powiedziałem Ci prawdę, że to ja go mam ; ] @Up Może i masz racje, ale mimo to lubię Siggurdiusa. Nie chciał się angażować w wojnę? Jego sprawa, wolał robić test na tutora i spokojnie lv trzaskać.
I was Playing in memory of old times. I was Playing in memory of old friends. I was Playing in memory of old memories. Retired. Ostatnio edytowany przez zeus1985 - 09-05-2007 o 23:56. |
![]() |