|
|
#122 | |
|
Guest
|
Cytuj:
głópji łobós ....... : / |
|
|
|
#123 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 05 2007
Lokacja: przed komputerem
Stan: Na Emeryturze
|
Wszyscy jesteście noobami
![]() |
|
|
|
|
#124 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole
Imię: Yavimava
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
|
Przyganiał kocioł garnkowi...
@down Jakby Cię nie ruszało to byś tego nie pisał.
I was Playing in memory of old times. I was Playing in memory of old friends. I was Playing in memory of old memories. Retired. Ostatnio edytowany przez zeus1985 - 08-05-2007 o 23:15. |
|
|
|
|
#125 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Poziom: 111
|
@Nie wiem ktos tam - heh yavi wzruszyles mnie tamta prowokacja - byla slodzutka.
Nie bede zaczynal debat i wyzywanek bo jest to bezcelowe. yaviego mam gdzies i nie rusza mnie to. tymczasem cos wazniejszego\ OGLOSZENIE: w zwiazku z zblizajacym sie zlotem na poczatku czerwca jak i z juz powoli planowanymi zlotami wakacyjnymi - wszystkich co byli by zainteresowani prosze o kontakt emigrantów zagranicznych jak i tych co odeszli od dof a nadal utrzymuja kontakt mimo ze nie bywaja na Vencienarazie o organizacji bardzo malo wiadomo - w zasadzie to czerwcowy zlot organizuje sie sam - ale jak ktos chcialby cos widziec to moje gg niezmiennie 2525795 i msn [email protected] bedzie naprawde sporo osob: ekipy z sulechowa, belchatowa, warszawy, poznania i pojedynczy klikacze z calej polski praktycznie + Hegu wpadnie z irlandi specjalnie na zlot - wiec bedzie sie dzialo - zapraszamy ![]() Ostatnio edytowany przez Cors Ent - 08-05-2007 o 18:18. |
|
|
|
|
#126 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: Poznań
Stan: Na emeryturze
Imię: Saxeboze Ar'Sol
Profesja: Paladin
Poziom: 69
Skille: 87/71
Poziom mag.: 19
|
@Cors
Kurde Cors, a tak dokładnie to kiedy by był zlot? Ja gdzieś w czerwcu wyjeżdżam z Eve do Irlandii i już chyba nie wracamy, chociaż ChW, może się jeszcze wszystko usrać... Może bym ją namówił żeby wpadła na zlot ;p A i sory za Styczeń ale jej się odechciało spotkać wiarę z Tibii, nie wiem czemu @Animeagx 1 Anim, czy Gith? @Bakuś Jasne że pamiętam, ja nie zapominam ;] @Banit Nic nie mówiłeś dydolu że wpadasz do Poznania O.o Niby kiedy?
13:53 Eldo Dage [22]: napisz mi sell fire axe i c shld 13:53 Eldo Dage [22]: po angielsku |
|
|
|
|
#127 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Poziom: 111
|
Saxe 1-3 czerwca w sulechowie.
pogadaj z Eve, Czapierem, Abu i ta ekipa tam od Ciebie i wpadajcie ![]() |
|
|
|
|
#128 |
|
Użytkownik Forum
|
Dla tych co nie wiedzą: Morson Mayon jest kolejną osoba która gryzie glebę... Ze 136 na 64. Trochę mi go szkoda, kiedyś był fajny, ale lv mu do głowy uderzył tak jak to, że jest w Wanted.
Przynajmniej nie będzie już teraz stał pod moim domkiem i rzucał tekstami abym wyszedł ![]() GL in rl...
|
|
#129 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 05 2007
Lokacja: przed komputerem
|
|
|
|
|
|
#131 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2006
Imię: Astaroth Silverwind
Gildia: Wanted
|
Cytuj:
miter -> przemysl to co robisz, bo sie na tobie zawiodlem (choc i tak zapewne masz to w dupie) |
|
|
|
|
|
#132 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Nie nie mam tego w dupie. Mam hunta za to, że nie chciałem dopuścić do uwalenia Łukasz na larwach, i myślisz że to jest fair? @Down Czy ja mówię, że jest najlepszym? NIE Jedynie mówię, że należało im sie, i teraz to oni są wkurzeni bo dużo stracili, a Ci którym zabrali się cieszą ![]() Sprawiedliwość?
I was Playing in memory of old times. I was Playing in memory of old friends. I was Playing in memory of old memories. Retired. Ostatnio edytowany przez zeus1985 - 09-05-2007 o 16:57. |
|
|
|
|
|
#133 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2006
Imię: Astaroth Silverwind
Gildia: Wanted
|
mimo ze dlugo siedzialem cicho, wiem co robil deaa~. o morsonie tez slyszalem troche niemilych rzeczy, ale ja poznalem go jako spoko goscia, ktory nigdy nie odmawial pomocy gdy byla potrzebna. szkoda mi go
zeus, jaki kto by nie byl, jednak hack nie jest rozwiazaniem najlepszym, choc dla wielu ostatecznym pozdrawiam |
|
|
|
|
#134 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2004
Lokacja: B-nia/Wrocek
Gildia: Numenor
Poziom: 124
Poziom mag.: 7
|
Spoko koleś który "wyszczekał" draz11towi że expie sobie z eq Zeusa po tym jak nie udał mi się anihilator
bardzo spoko koleś. Lepsze było jak się z dwoma trzeba było na anni umawiać bo ani jeden ani drugi nie wiedzieli kiedy idziemy ![]()
|
|
#135 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 03 2007
Lokacja: K.L.I.N.
Stan: Niegrający
Imię: Miter Furax
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Row Gang
Poziom: 80
Poziom mag.: 62
|
uwzaj na siebie a nie martwisz sie o innych i idz do wanted
|
|
|
|
|
#136 |
|
Guest
|
Miter pojedz go jak dogsa a nie... bo innej opcji w tej szarej rzeczywistosci dzieci neo nie widze.
|
|
|
#137 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Przynajmniej wiem jedno: Można Ci ufać w 100% :* Greyowi też i paru innym osobom ![]() Btw, jak maturka? Mam nadzieje że będą same 5 i 4, bo inaczej skopie Ci dupę >.<
|
|
|
#138 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 03 2007
Lokacja: K.L.I.N.
Stan: Niegrający
Imię: Miter Furax
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Row Gang
Poziom: 80
Poziom mag.: 62
|
Yavi, a mi tez mozna ufac czy nie?
![]() |
|
|
|
|
#139 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 05 2007
|
Wazne,ze ja Ci ufam Miterku!
![]() Siggurdius@ Hey Zioom widze ze,ch*ja wiesz a sie udzielasz.O ile pamietam to Miter czy Yavi brali udzial w wojnie,a Ty siedziales cicho i placiles Drazowi za prt |
|
|
|
|
#140 |
|
Użytkownik Forum
|
Hmm... Ufam Ci jak bratu, ale że nie mam brata, to nie ufam Ci na tyle abyś w moim Eq paradował. Łukasza znałem z RL, Allerana i Greya od 2 lat, i nie jedno razem przeszliśmy
![]() Nie obraź się ![]() Jakoś na B-roba z tego Paladina Cię nie porobiłem, ba jeszcze na dodatek powiedziałem Ci prawdę, że to ja go mam ; ] @Up Może i masz racje, ale mimo to lubię Siggurdiusa. Nie chciał się angażować w wojnę? Jego sprawa, wolał robić test na tutora i spokojnie lv trzaskać.
I was Playing in memory of old times. I was Playing in memory of old friends. I was Playing in memory of old memories. Retired. Ostatnio edytowany przez zeus1985 - 09-05-2007 o 23:56. |
|
|