![]() |
#121 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Suwałki
Świat: Kyra
|
![]() Cytuj:
Sam nie rozumiesz swojego zachowania.
![]() |
|
![]() |
#122 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Raverton
Świat: Galana
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
|
![]() @up
Jak nie rozumiesz, tego co napisalem, zapytaj. Wchodze na forum jak jestem w domu, to ze w tygodniu mam duzo nauki to wiecej czasu spedzam w domu, w weekend tu rzadko zagladam. Tak, kur** teraz jest weekend i zagladam, zauwazylem to. ciao |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork
|
![]() Cytuj:
Podziel level postaci do której masz passy przez liczbe osób ile nią grało (i huj mnie obchodzi kto ile expa wbił) i zobacz jaki level wbiłeś.
19:12 Seemes: does that mean your br? 19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR? Ostatnio edytowany przez Ajron 88 - 03-06-2007 o 04:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 11 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Boltina
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 129
Skille: 100/71
Poziom mag.: 21
|
![]() Cytuj:
Robil co chcial, czasami sharing daje korzysc tylko jednemu graczowi. Czsami jeden gra wiecej, drugi wchodzi okazjonalnie Ty sie wypowiedziales na temat Annihilatora? Wiec posluchaj. Wbij 100 msa i idz na tego questa i wykonaj go. Isc to pol biedy. Przestan wszystkich oczerniac, spojrz najpierw na siebie. Nie, zebym cos mial do Ciebie. Tylko nie podoba mi sie ton Twoich wypowiedzi Trzymaj sie ^.-
![]() |
![]() |
#125 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
Lokacja: Złotoryja
Stan: Niegrający
Imię: Kiedys...Adelao
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2006
Świat: Askara
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zbanowany
|
![]() @all up
Reportujcie mnie za acc sharing a nie placzecie. AJron Pokazales intelgiencje. 96/ 2= 48, bo nie ma roznicy miedzy wbiciem lvl'a 7, a 92 ;]. No i mam 48 lvl, poprawilo ci to cos? Ascario WIesz ile osob sharuje? Tylko nie wszyscy sie przynaja. Mam wala, na to czy uznajecie sharing za dobry czy zly. Jakbym sie przejmowal, to bym sie nie przyznal i nie ruszaja mnie te teksty, ze tyle wbilem, to chyba dorbze ze WBIJAJAC 48 lvl wg. Ajrona, mam dostep do 96 co nie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Fakt 100 ms'a nigdy swojego nie mialem , bo kiedy gralem postaciami magicznymi to nie bylo tak latwo jak teras, a expienie z run-uciekajac na amerykanskich serverach (tamte czasy) bylo dla mnie bareria niedoprzskoczenia przez lagi.. potem byl knight , fakt jest on 100+ i myslalem o tym zeby wkoncu zrobic ms'a / nowego druida , ale po co ? Zasada owczego pędu nie działa w stosunkudo mnie , ja zwykle rob ie na przekór innym , no i anni sorcm mnie nie interesuje , bo knightem trzeba strzelac z burstow (wymusza odczekiwanie , duze ryzyko) sorcem wciskasz sd-hotkey, i trzymasz aż demon padnie , koniec logiki , zaprzeczysz? Sorka ze post jest chaotyczny, lecze kaca.
19:12 Seemes: does that mean your br? 19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Twoja postac przeskoczylem , Exp kto ry wbil boltina przeskoczylem razy kilka... a zeby nie bylo , kazdy cel ktory osiagalem w tibii byl planowany na lata , i chodz zdarzyl mi sie jakis tam dzien ze bylem 12 h online , moje zycie na tym nie ucierpialo (to tak na wypadek jakby ktos chcial napisac ze on woli kupic odrazu 100+postac czy grac na pol bo szkoda mu zycia marnowac).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz
Imię: Kazdy wie..
Profesja: Elite Knight
Gildia: Freelancer
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Tez jestem z tego dumny, ze kazdy % lvlu, skilli,mg lvlu(mizerne to to jest ale jest) zrobilem sam..!! Wlasnie w tym momencie z calym szacunkime ale- jestem od was lepszy tak samo jaK Ajron!! Popieram cie brachu w 100% ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Włocławek
Imię: Asterix
Świat: Lunara
Poziom: 135
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#133 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
pzdr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zbanowany
|
![]() Podaj swoj nick
![]() nigdy pg nie bYLISMY,zeby nie bylo, tez pelno razy retired, w koncu sie znudizla ta gra, gralem juz duzo wczesniej w tibie, i nienawidze tak zwanego PG. Kiedys 100 sorc jak szedl, to oczy na wierch, jak on to zrobil. Jakbym tak naprawde chcial zrobic ta 100, to raczej nie problem ![]() Kurier to czy jestes lepszy... moge to wziac na 2 strony, jestes przegrany bo tyle czasu nad tibia spedziles. |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wczorajsze i dzisiejsze posty pisałem ja , Sinid. Ale passy do tego konta ma jeszcze mój ziomuś z rl który na Galanie już nie gra, więc nieodpowiadam za wszystkie treści zawarte w postach uzytkownika Ajron88
![]() EDIT: @Co do Kureria , zgodze się że on czasem długo siedział nad tibią , znam go troszeczke i to jest taki typ człowieka co lubi w jeden dzień poszaleć w lokalu na karaoke czy aktywnie spędzić czas, a potem 2 dni posiedzi w domu na kompie , tak lubi to mu sprawia przyjemność (ja np. zwykle po tłustej libacji 1 dzień grzeje krzesło w domu bo lubie odpocząć ![]() EDIT2: Pamiętam czasy jak Masakrowiec z Aldory miał level 101 bodajże , mój brat pogrywał tam od czasu do czasu , szedł z swamp trolli do venore i ni z tąd ni z owąd przeleciał Masa~ mój brat odrazu wpadł w panike (lv 14 knight wtedy) , pytam "co jest?" a on na to "ten koleś to 101 sorcerer , on niszczy wszystko i wszystkich" , teras jak widzisz 101 sorca to zastanawiasz się tylko czy wbił ten level na hydrach czy dragach , w miesiąc czy w dwa. Swoją drogą , pamiętacie czasy jak na wojnach sorcami walczyło sie bez mana shielda ? Ja pamiętam , sam tak walczyłem.
19:12 Seemes: does that mean your br? 19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR? Ostatnio edytowany przez Ajron 88 - 03-06-2007 o 17:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz
Imię: Kazdy wie..
Gildia: Freelancer
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Nie spedzilem wbrew pozorom az tyle czasu..Przyznaje bywaly dni ze siedzialem online po 10-14h.. ale zamiast expic to stalem w depo i gadalem z ludzmi ![]() Od zalozenia postaci minely juz 2 lata.. a gralem laczne moze z 6 miesiecy.. Ajron pamieta pewnie jak w 14 dni z 78 na 92 skoczylem;] Wtedy mialem motywacje.. chec do gry i nie mailem ogolnie co robic.. Nie miales kiedys takich dni?;] Co do imprez... Doskonale wiem jak czasem bywalo... 2,3 dni z rzedu impreza,sen,impreza i tak naokaglo.. ale potem sie znow czlowiek musial zmobilizowac do pracy i spowrotem sobie siadal wieczorkiem odpoczac..;] @Poznanski~ Nie mow, ze przegrany odrazu, swoje doswiadzczylem i za swoje sie wyszumialem;] a powod do dumy mam po grob ;> |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Włocławek
Imię: Asterix
Świat: Lunara
Poziom: 135
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
|
![]() glupie pytanie ale o czym wy gadacie lol
![]() |
#139 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Cataclism, o wszystkim i o niczym , mało się dzieje na serverze więc ![]() Może założymy temat "Galana - pogadanki ogólne" czy cuś ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
Stan: Niegrający
Imię: Kiedys...Adelao
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() To jest temat o wojnie a nie kto wbil 100 level jeszcze do tego piszecie wypracowania na pol strony...
|
![]() |
![]() |