|
|||||||
| Notki |
| Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#121 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2007
Stan: Na Emeryturze
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#122 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Stan: Aktywny Gracz
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#123 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2006
Lokacja: Małopolska
Imię: Darushu
Profesja: Rookstayer
Świat: Morgana
Poziom: 47
Skille: 23.29
|
Szybka kasa na rooku?
zalezy dla kogo dla gracza ktory ma w planach wyjscie z niego... proponuje zdecydowanie od 1 do 5lev zarabianie na ratach, niemowie tu juz o zbieraniu cial, lub sprzedawaniu miesa, etc ![]() po 5 lvlu z dobrym eq najlepszym rozwiazaniem zdecydowanie sa skele ![]() natomiast rookstayer najwiecej zarabia na... trapach ![]() wystarczy troche rozumq w glowce troche boxow, honeyflowerow, ewentualnie pomocnik z ktorym na koncu wypada sie podzielic lootem, najlepsze miejsce jak to powszechnie wiadomo... mino hell.loot zalezy od liczby osob... ale liczac na jednego łepka idzie sie wzbogacic... przewaznie od 100 do nawet 500 gp zalezy od szczescia w godzinach przesilenia moze byc naprawde goraco i w ciagu godz. mozna duzo zarobic...bardziej legalnym sposobem, jest i w tym wypadku skele hunt ktorych na rooku niema duzo, ale jednak polecam resp na polnocno-zachodnim krancu wyspy co najwyzej mozna sie pokusic o lootbaga, i np. schowac go po drodze za drzewem ![]() pozdrawiam
|
|
|
#124 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
ja ide na szkieletyw miejscu na pacc tam jestamlo ludzi tose spokojnie zbieram wszystko co opyle w sklepie do worka i jak mam 5 bagow zapelnionych tose spokojnie niose do miasta i 300 gp wpada i jesce lv podleci
|
|
|
|
|
|
#125 |
|
Guest
|
Ja ide na trolle na pacc, a tam jest malo ludzi i zbieram kolo 1k/h.
|
|
|
|
#126 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2007
Lokacja: Bełchatów
Gildia: Revenge of Blood
Świat: Hiberna
Poziom: 62
Poziom mag.: 50
|
skeletony na pacc arena
zbierasz loota w godzinach nocnych tak aby nikt go nie zajumał świetny zarobek 1k zbierzesz i niepoczujesz ze expiles |
|
|
|
|
|
#127 |
|
Guest
|
ja zawsze zbieram kase na wiezy troli tam wooden shield leci po 4-6 gp nie pamiętam i studded club po 2gp a duzo tam tego lezy to zbieram.
_____________________ http://www.tematowniagier.fora.pl/ forum dyskusyjne nt. gier |
|
|
|
#128 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 10 2007
Lokacja: Rybnik
Imię: Daniel Smoter
Gildia: nikt mnie nie chce :(
Świat: silvera
Poziom: 9
Skille: 15/16
|
Ja gram około miesiąc i mam 10level a mam 1263gold
. |
|
|
|
|
|
#129 |
|
Użytkownik forum
|
Ej co to jest ten mlevel?
serio nie wiem. |
|
|
|
|
|
#130 |
|
Użytkownik forum
|
Ja mam 10 level, a kasy 1263gold
imie anielo of Rybniklevel:10 świat:silvera |
|
|
|
|
|
#131 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2006
Profesja: Knight
Świat: Guardia
|
@up x3
Wiesz ze szybko dostaniesz bana na forum? miesiac i 10 lvl na rooku czy ty grasz w kafejce? @topic szybko kasa leci na skeletach zbierajac loot a pozniej go sprzedajac
|
|
|
|
#132 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Imię: Moon Durus
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
nie bawcie sie w noszenie dedow ratow , najlepiej wziasc doublet i nabić 2 level , na drugim levelu można iść po rzeczy na trole i na chain armor quest , pozniej kupujesz mace i jedziesz do 8 levelu
|
|
|
|
|
|
#133 |
|
Guest
|
Ja kase zbieram w ten sposób oczywiście na 1 lvlu :
Bije króliki, owce i inne meatodajne zwierzęta i wszystko co mam sprzedaje Willie'mu ![]() ![]() ![]() (nie przestaje póki nie uzbieram na maina ok. 1000 gp)plusy: + szybki zysk + nikt cie nie zabije i niczego nie stracisz + z podstawowym eq (club, jacket, torch) możesz udźwignąć maks 25 meatow czyli juz 50 gp w kieszeni minusy: - nie leci doświadczenie - shielding idzie w tył - ktoś ci może zabrać loota (jak to zwykle bywa....) Ostatnio edytowany przez Xarran - 04-11-2007 o 13:44. |
|
|
|
#134 |
|
Guest
|
Szyka kasa na Main
Kup Backpack daj do niego 20 pustych vialów idz tam gdzie jest wino napelnij wszystkie i sprzedaj ja tak sie dorobilem 6k za 6 bp mf warto naprawde waarto ALL ![]() PzDr ALL Z Leżajska Ostatnio edytowany przez AdinEk - 03-11-2007 o 19:13. |
|
|
|
#135 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 11 2007
Stan: Początkujący
Imię: Roros-kubikon
Profesja: Druid
Świat: Menera
Poziom: 8
Skille: 13/15
|
Ja zawsze chodzę do trolli w tej kamiennej wieży czasami sie orc trafi
i jak mi braknie już capa to sprzedaje wszystko i z powrotem idę w to samo miejsce.... Dobry sposób bo bezpieczny, fakt że średnio kasy, ale co tam... A tak w ogóle: gdie są skeletony??????????? ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#136 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2007
Imię: Szalony Palladynek
Profesja: Paladin
Poziom: 20
Skille: slabe
Poziom mag.: 6
|
skeletony sa w 3 miejscach
1.3 groby na zachodniej czesci wypsy 2.dziura niedaleko orc tower i wasp tower(na wybrzeu jak idziesz kolo dziwnego kregu na ktorym lezy wolf) 3.podziemia w pacc zone(nigdy tam nie bylem ![]() btw. moj sposob na szybka kase: huncenie na rabitach sheepach do uzbierania 70/100 gp kupienie mace (minus od 40-55 gp) kupienie/znalezienie wooden shielda kupno leather legsow( minus 10 gp) isc huncic na trolach od 2/3lvla do 5/6 potem podziemia z orckami i solo minotaur ewentualnie skeletony nabic 8 lvl i wyjsc na main z minimum 1.750 gp (podstawowy set bedzie kosztowal ok 400-600 gp nie liczac broni) oto moja tajemnica na szybka kase @Komputeromaniak nie baw sie w noszenie clubow i shieldow (studded club wazy 40 oz!) z troli idzie duzo kasy (10 minut huntu i przy szczesciu idzie od 20-70 gp lub wiecej) |
|
|
|
|
|
#137 |
|
Użytkownik Forum
|
@Up
Od kiedy z królików i owiec leci kasa? @Topic Poczekać na zrespienie się Shenga, pomodlenie sie o Mlw i Knife. Jak nasza modlitwa zostanie wysłychana sprzedać zdobycz ![]()
|
|
|
|
#138 |
|
Guest
|
on pewnie ma kase z królików w sensie odsprzedawania mięsa npc'owi
![]() |
|
|
|
#139 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2007
Imię: Szalony Palladynek
Profesja: Paladin
Poziom: 20
Skille: slabe
Poziom mag.: 6
|
no dziekuje Helmen!to chyba oczywiste ze sprzedaje mieso u npc ktory mowi jak mis przekliniak
![]() |
|
|
|
|
|
#140 |
|
Użytkownik Forum
|
@Up
Podejrzewałem, że o to Ci chodziło ale wolałem się upewnić. =) Według mnie sprzedawanie jedzenia to nie jest dobry biznes plan ;P @Topic Najlepiej wbić 2 lvl, poprosić jakiegoś rookstayera o pomoc w questach (niewielu odmówi), a potem śmigać jak to już pisali wyżej na szkieletach.
|
|