|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#121 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#122 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2006
Lokacja: Małopolska
Imię: Darushu
Profesja: Rookstayer
Świat: Morgana
Poziom: 47
Skille: 23.29
|
![]() Szybka kasa na rooku?
zalezy dla kogo ![]() ![]() po 5 lvlu z dobrym eq najlepszym rozwiazaniem zdecydowanie sa skele ![]() natomiast rookstayer najwiecej zarabia na... trapach ![]() wystarczy troche rozumq w glowce ![]() ![]() loot zalezy od liczby osob... ale liczac na jednego łepka idzie sie wzbogacic... przewaznie od 100 do nawet 500 gp ![]() ![]() bardziej legalnym sposobem, jest i w tym wypadku skele hunt ![]() ![]() ![]() pozdrawiam
![]() |
#124 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
![]() ja ide na szkieletyw miejscu na pacc tam jestamlo ludzi tose spokojnie zbieram wszystko co opyle w sklepie do worka i jak mam 5 bagow zapelnionych tose spokojnie niose do miasta i 300 gp wpada i jesce lv podleci
|
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Guest
|
![]() Ja ide na trolle na pacc, a tam jest malo ludzi i zbieram kolo 1k/h.
|
![]() |
![]() |
#126 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2007
Lokacja: Bełchatów
Gildia: Revenge of Blood
Świat: Hiberna
Poziom: 62
Poziom mag.: 50
|
![]() skeletony na pacc arena
zbierasz loota w godzinach nocnych tak aby nikt go nie zajumał świetny zarobek 1k zbierzesz i niepoczujesz ze expiles |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Guest
|
![]() ja zawsze zbieram kase na wiezy troli tam wooden shield leci po 4-6 gp nie pamiętam i studded club po 2gp a duzo tam tego lezy to zbieram.
_____________________ http://www.tematowniagier.fora.pl/ forum dyskusyjne nt. gier |
![]() |
![]() |
#128 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 10 2007
Lokacja: Rybnik
Imię: Daniel Smoter
Gildia: nikt mnie nie chce :(
Świat: silvera
Poziom: 9
Skille: 15/16
|
![]() Ja gram około miesiąc i mam 10level a mam 1263gold
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Użytkownik forum
|
![]() Ej co to jest ten mlevel?
serio nie wiem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik forum
|
![]() Ja mam 10 level, a kasy 1263gold
imie ![]() level:10 świat:silvera |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2006
Profesja: Knight
Świat: Guardia
|
![]() @up x3
Wiesz ze szybko dostaniesz bana na forum? miesiac i 10 lvl na rooku czy ty grasz w kafejce? @topic szybko kasa leci na skeletach ![]()
![]() |
![]() |
#132 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Imię: Moon Durus
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
![]() nie bawcie sie w noszenie dedow ratow , najlepiej wziasc doublet i nabić 2 level , na drugim levelu można iść po rzeczy na trole i na chain armor quest , pozniej kupujesz mace i jedziesz do 8 levelu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Guest
|
![]() Ja kase zbieram w ten sposób oczywiście na 1 lvlu :
Bije króliki, owce i inne meatodajne zwierzęta i wszystko co mam sprzedaje Willie'mu ![]() ![]() ![]() ![]() plusy: + szybki zysk + nikt cie nie zabije i niczego nie stracisz + z podstawowym eq (club, jacket, torch) możesz udźwignąć maks 25 meatow czyli juz 50 gp w kieszeni minusy: - nie leci doświadczenie - shielding idzie w tył - ktoś ci może zabrać loota (jak to zwykle bywa....) Ostatnio edytowany przez Xarran - 04-11-2007 o 12:44. |
![]() |
![]() |
#134 |
Guest
|
![]() Szyka kasa na Main
Kup Backpack daj do niego 20 pustych vialów idz tam gdzie jest wino napelnij wszystkie i sprzedaj ja tak sie dorobilem 6k za 6 bp mf warto naprawde waarto ALL ![]() PzDr ALL Z Leżajska Ostatnio edytowany przez AdinEk - 03-11-2007 o 18:13. |
![]() |
![]() |
#135 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 11 2007
Stan: Początkujący
Imię: Roros-kubikon
Profesja: Druid
Świat: Menera
Poziom: 8
Skille: 13/15
![]() |
![]() Ja zawsze chodzę do trolli w tej kamiennej wieży czasami sie orc trafi
i jak mi braknie już capa to sprzedaje wszystko i z powrotem idę w to samo miejsce.... Dobry sposób bo bezpieczny, fakt że średnio kasy, ale co tam... A tak w ogóle: gdie są skeletony??????????? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2007
Imię: Szalony Palladynek
Profesja: Paladin
Poziom: 20
Skille: slabe
Poziom mag.: 6
|
![]() skeletony sa w 3 miejscach
1.3 groby na zachodniej czesci wypsy 2.dziura niedaleko orc tower i wasp tower(na wybrzeu jak idziesz kolo dziwnego kregu na ktorym lezy wolf) 3.podziemia w pacc zone(nigdy tam nie bylem ![]() btw. moj sposob na szybka kase: huncenie na rabitach sheepach do uzbierania 70/100 gp kupienie mace (minus od 40-55 gp) kupienie/znalezienie wooden shielda kupno leather legsow( minus 10 gp) isc huncic na trolach od 2/3lvla do 5/6 potem podziemia z orckami i solo minotaur ewentualnie skeletony nabic 8 lvl i wyjsc na main z minimum 1.750 gp (podstawowy set bedzie kosztowal ok 400-600 gp nie liczac broni) oto moja tajemnica na szybka kase @Komputeromaniak nie baw sie w noszenie clubow i shieldow (studded club wazy 40 oz!) z troli idzie duzo kasy (10 minut huntu i przy szczesciu idzie od 20-70 gp lub wiecej) |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Od kiedy z królików i owiec leci kasa? @Topic Poczekać na zrespienie się Shenga, pomodlenie sie o Mlw i Knife. Jak nasza modlitwa zostanie wysłychana sprzedać zdobycz ![]()
![]() |
![]() |
#138 |
Guest
|
![]() on pewnie ma kase z królików w sensie odsprzedawania mięsa npc'owi
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2007
Imię: Szalony Palladynek
Profesja: Paladin
Poziom: 20
Skille: slabe
Poziom mag.: 6
|
![]() no dziekuje Helmen!to chyba oczywiste ze sprzedaje mieso u npc ktory mowi jak mis przekliniak
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Podejrzewałem, że o to Ci chodziło ale wolałem się upewnić. =) Według mnie sprzedawanie jedzenia to nie jest dobry biznes plan ;P @Topic Najlepiej wbić 2 lvl, poprosić jakiegoś rookstayera o pomoc w questach (niewielu odmówi), a potem śmigać jak to już pisali wyżej na szkieletach.
![]() |